praegune kellaaeg 17.06.2025 15:56:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
muhv-lohv
HV vaatleja
|
05.12.2008 11:11:46
|
|
|
tänud, Draqula
kas voip kõnesid pole proovinud?
edasilükkamine on arvutis rippmenüüst valitav, kas x1-l samamoodi? et mingi klahviga korduv muljumine ei asenda seda ja peab styluse järele haarama?
Jõudu ja anna oma edusammudest ja ebaõnnestumistest teada !
et mis on uue suurimad puudused ja paremused vanaga võrreldes?
mis nokia oli enne?
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
05.12.2008 14:20:57
|
|
|
Ebaõnnestumistest niipalju, et kui DivX mängija tirisin ja installisin, siis peale selle uninstalli jäi pask ikka peale, manuaalselt võtsin niipalju maha, kui leidsin ja nüüd startupis on error
Aga see selleks.
Elisast interneti seadeid tellides sain sõnumi, et minu telefon pole toetatud.
Lasin lõpuks telefonil EMT-i seaded peale panna (selle autoinstall oli telefonil olemas) ja muutsin neid natuke, et Elisa pakett töötaks.
Esimese hooga (ca 2 tundi) ma ei suutnud läpakale netti üle sinihamba jagada ja lõpuks võtsin oma vana E66 ja vahetasin simid ära, et netti saada ja üks kiire tööots ära teha
Nimelt sinihammas näitas, et telefonil on ainult 3 teenust ja dial-upi seal polnud :/
Proovisin siis üle kohaliku võrgu saada oma arvuti sheerile ligi, et seal programmid moblasse tirida, kuid ka see ei töötanud.
Netist lugesin igast juhendeid, kuid nende soovitustega ei saanud käima. Kuna kell oli palju, kobisin magama.
Täna hommikul tööl lasin USB kaabliga .cab-id peale, I-phone laadne näpulukuprogramm ei töötanud üldse, pilt oli tagurpidi ja kui klapi kinni panin, läks üldse sassi
Siis tirisin veel iDiali programmi, et oleks parem näppudega numbrit valida, see oli suht asjalik, aga kontaktides sellega surfata ei saanud.
Siis oli iphone experience pakk, mis pidavat iPhone UI tegema, mis iseenesest on suhteliselt mugav. Kuid seda ei saanud tööle, sest minu .net olevat liiga vana.
Netist ma kuskilt .net-i ei leidnud pihuarvutile, kulutasin ikka pool tundi selleks aega, peale mida loobusin - tööd ka vaja teha
Paar muud programmi, mis tirisin olid täitsa asjalikud (youtube brauser full experiencega, G-alarm äratused, PocketCAS ja veel nipet näpet)
Kui aus olla, siis ootasin telefonist enamat, kuid arvatavasti on asi minus, sest pole varem Windows Mobilet kasutanud.
Häirib hetkel see, et millegi tegemiseks on vaja ikka pliiats välja kiskuda, ilma selleta on kasutusmugavus väga madal.
Rahule jääks vast siis, kui on asi näpusõbralikuks tehtud, pliiats ja klaver on boonused, mida ma ei taha igakord kasutada, kui telefoni taskust välja võtan.
Connection manager on minuarust puudulik, head ülevaadet ja kontrolli kõige üle pole. Lisaks peab jube palju klikkima.
Pean uurima, mis aplikatsioone probleemi lahendamiseks on.
Ahjaa, aku suutsin ühe õhtuga peaaegu nulli ära lasta, ööseks võtsin telefonireziimi maha, et aku peaks
PIN koodiga telefoni lukustus on suht nilbe, sest ta ei tööta koos näpulukuga (kui siis powernupu vajutusega).
Siit ka küsimus, kui panen korra power nuppu, kas siis telefon enam üldse ei tööta? Ma ise arvasin, et see paneb aint ekraani välja. Alguses kasutasin seda, kuniks sain näpulukule pihta
Mulle on viimasel ajal helistatud ja öeldud, et mu telefon olevat väga tihti väljas :S
Kokkuvõtteks ma ütleks, et 10 tonni ma selle telefoni eest hetkeseisuga küll nõus poleks välja käima.
Testimiseks on ta mul kuni esmaspäevani, eks ma siis kirjutan ka mõned plussid ja miinused, mis mõnepäevase kasutamisega ilmnevad.
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
05.12.2008 15:54:47
|
|
|
R A T, sellel polegi Dial-up teenust üle Bluetoothi. Selle asemel kasuta Internet Sharing + Bluetooth PAN. Telefon siis loob iseseisvalt ühenduse ning mängib Bluetooth AP'd. Üle USB töötab kah, siis pole vist üldse mingit seadistamist vaja. Ise sügasin kah tükk aega kukalt.
Rakenduste installimiseks äkki ActiveSync?
Power nupp paneb mobla stand-by'sse. Telefonifunktsioon säilib ja kui helistatakse, ärkab telefon üles.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
05.12.2008 16:14:13
|
|
|
Seda on mullegi öeldud, et telefon oleks justkui levist väljas
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
05.12.2008 17:25:23
|
|
|
Vastan RAT'i tekkinud küsimustele/probleemidele niipalju kui oskan:
Kui mingi asi jääb startup'i peale uninstalli, siis tasub minna "Windows/StartUp" kausta seadmel ja ebavajalik shortcut sealt kustutada. Seda saab teha kas telefoni enda peal "File explorer" programmiga või siis ActiveSync ühenduses olles PC abil valides "Explore".
Andmeside seaded leiab WM jaoks siit: http://www.htc.ee/?id=25 Aga nagu varemgi kirjutasin, siis EMT osas on seal viimase alajaotuse pealkiri vigane, kuna see on MMS seaded.
Minu kogemus seadistamise kohta ütles, et telefoni oma connection wizard tunneb EMT võrgu ära aga WAP'i osa ei oska õigesti häälestada, see tuleks ise käsitsi üle käia, muidu EMT Go ja mobiilne parkimine tööle ei hakka.
Dial-up'i ei kasuta vist enam küll keegi . Xperial on WM standardlahendus interneti jagamiseks arvutile: Programmide alt leiad "Internet Sharing" selle avad ja saad määrata millist ühendust jagatakse ning kas USB kaudu või Bluetooth kaudu. Kui valid BT, siis küsitakse kohe, kas tahad teha telefoni BT "nähtavaks" et saaksid selle lihtsamalt läpakale külge, millega telefon veel paaritatud pole. Siis otsid läpakaga telefoni üles (kui varem pole seda tehtud) ning ühendad vastava profiili.
WM seadmega kohaliku võrgu kaudu arvutile külge saada pole proovinud, seega ei oska kommenteerida.
Osade WM programmidega on X1 puhul probleeme, kuna tal on suht vähelevinud reso. Enamik seadmeid ju ikka veel 320x240 ja vähesed 640x480. Kuna 800x480 seadmeid tuleb vaikselt juurde, siis varsti ei tohiks see enam probleemiks olla - iga endast lugu pidav programmi arendaja teeb uue versiooni ühilduvaks.
.NET uuenduse jaoks on vaja tõmmata oma arvuti windowsi jaoks 3.5 versiooniuuendus .NET'ist ning selle abil saab läbi ActiveSynci ka telefoni .NET ära uuendada. Ise ka otsisin tükk aega enne kui lahenduse leidsin.
Kui tahad teha asju näpuga juhtida ning klaver pole oluline siis sobiks sulle tõenäoliselt paremini HTC Touch HD, mille reso sama aga ekraan füüsiliselt suurem 3,8" vs 3".
Connection manageri ma arvan, et ühendan ühe ekraani all oleva füüsilise nupu külge, ekraanile jäävad "Calendar" ja "Contact" ikka alles.
Lisavidinatega on võimalik "Today" ekraanile tuua nii wifi kui BT haldus ja ka andmesideühenduse katkestasmine, kahjuks pole ise viitsinud veel X1'le sobivat rakendust otsida.
Lukustusteema on suht jama tõesti, seda peab tunnistama.
Kokkuvõtteks ütleks mina nii, et WM ei ole "quick win", enne tuleb tööd teha ja vaeva näha ning siis võibolla tuleb armastus Kui tahta out-of-the-box lahendust, siis leiab konkurentide leerist kindlasti ka selliseid, kuid need ei ole nii paindlikud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
08.12.2008 18:38:18
|
|
|
Draqula - Soovitan vaadata üle selline programm nagu PDAStatus. See näitab pealehel kõige muu all ikoonidena erinevate raadiote staatust, saab neid sisse välja lülitada jmt. Backlight nupp ainult ei tööta - vähemalt minul. Pole jõudnud väga süveneda sellesse probleemi.
Klaver on oluline, kuid ainult teatud olukordades
Tänud asjaliku postituse eest, vaba aja tekkides hakkan su juhiseid kasutama telefoni tuunimiseks
Kokkuvõte minu 5 päevasest kogemusest X1-ga
Aku ei kesta üldse. Väga oluline faktor minu puhul.
Ainult näpuga ei tee selle telefoniga suurt midagi (helistamine on liiga tülikas).
Paneelid on huvitavad, kuid pleier jääb peale paneeli vahetust vait - see on küll nõme.
Klaviatuur on korralik ja pliiatsiga on hea asju teha (Puuteekraan oli väga hea, võrreldes näiteks SE w960-ga.). Klaviatuuriga oli äöõü jmt sümbolite kirjutamine smsis võimatu, vb minu viga.
Out of the box on telefon igatahes jama, tuleb kõvasti vaeva näha ja personaliseerida, enne kui rahule jääd.
Samas oli väga bling asi. Tunnen ka natuke puudust, kuid tunnistan, et oma isiklikud asjad saan kiiremini ära teha Nokia E66 peal.
Ei kasuta telefoni ainult helistamiseks, olen paras tech freak ja näpin asju suht süviti.
Kahjuks vahetasin X1 laupäeval jälle E66 vastu (tegin seda ka reedel), seekord oli aga põhjuseks roadtripil järjekordselt surnud aku...
Laupäeva jooksul ma midagi väga erilist ei teinud, enne kooli vaatasin tunniplaani üle 3g, lõunal rääkisin ca 5 min MSN-is juttu üle 3g, vahepeal kuulasin veidike muusikat (mõnekilomeetrised otsad päeval) ja õhtul kuulasin veits rohkem, ca 40 kilti maanteel jõudsin kuulata kuni telefon ennast välja lülitas. Arvatavasti tegin ca 10-15 kõnet, kuid üldjuhul olid need lühikesed.
Eks see suur ekraan ja muusika kuulamine lutsutavad akut.
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhv-lohv
HV vaatleja
|
08.12.2008 19:11:41
|
|
|
et siis RAT ootad Nokia N97-t pigem?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.12.2008 19:39:13
|
|
|
R A T kirjutas: |
Kokkuvõte minu 5 päevasest kogemusest X1-ga
Aku ei kesta üldse. Väga oluline faktor minu puhul.
Ainult näpuga ei tee selle telefoniga suurt midagi (helistamine on liiga tülikas).
Paneelid on huvitavad, kuid pleier jääb peale paneeli vahetust vait - see on küll nõme.
Klaviatuur on korralik ja pliiatsiga on hea asju teha (Puuteekraan oli väga hea, võrreldes näiteks SE w960-ga.). Klaviatuuriga oli äöõü jmt sümbolite kirjutamine smsis võimatu, vb minu viga.
Out of the box on telefon igatahes jama, tuleb kõvasti vaeva näha ja personaliseerida, enne kui rahule jääd.
Samas oli väga bling asi. Tunnen ka natuke puudust, kuid tunnistan, et oma isiklikud asjad saan kiiremini ära teha Nokia E66 peal.
Ei kasuta telefoni ainult helistamiseks, olen paras tech freak ja näpin asju suht süviti.
Kahjuks vahetasin X1 laupäeval jälle E66 vastu (tegin seda ka reedel), seekord oli aga põhjuseks roadtripil järjekordselt surnud aku...
Laupäeva jooksul ma midagi väga erilist ei teinud, enne kooli vaatasin tunniplaani üle 3g, lõunal rääkisin ca 5 min MSN-is juttu üle 3g, vahepeal kuulasin veidike muusikat (mõnekilomeetrised otsad päeval) ja õhtul kuulasin veits rohkem, ca 40 kilti maanteel jõudsin kuulata kuni telefon ennast välja lülitas. Arvatavasti tegin ca 10-15 kõnet, kuid üldjuhul olid need lühikesed.
Eks see suur ekraan ja muusika kuulamine lutsutavad akut.  |
Väga kummaline lugeda. Minu arvamus X1 akust on just vastupidine ning ka enamik ülevaadetest kiidavad akut.
Olen selle telefoniga istunud terve konverentsipäeva aktiivse HSDPA ühenduse otsas, 15min intervalliga kontrollinud maile, istunud mõne tunni skype's ja mõne msn'is ning ikka veel oli õhtuks veidi rohkem kui 10% akut järgi. Samas olen kuulnud et Meediapaneeli kasutamine pidi jõhkralt akut sööma, isegi sellest pidi piisama et see paneel lihtsalt sisse lülitatud on, mingi bug vist, ise pole seda paneeli kasutanud seetõttu.
SMS'is proovisin praegu just klaviatuurilt sisestada äöüõ, õnnestus nii "saaja" kui ka "sisu" väljas. Kuidas sa proovisid? Esiteks tegid vastavalt kas o, u või a ja siis vajutasid 'àü' nuppu täppide/~ lisamiseks? Minul igatahes nii on alati õnnestunud.
Ainuke probleem täpitähtedega on mul siis kui kasutan "TodayAgenda" pluginit, avan selle kaudu olemasoleva kalendrikirje ja üritan seda muuta, siis ei saa täpitähti klaviatuurilt kätte. Kui aga lähen läbi tavalise "calendar" rakenduse siis seda probleemi pole. Samuti pole täpitähed "TodayAgenda" puhul probleemiks kui täiesti uus kalendrikirje luua.
Sinu leitud bugidele võin omalt poolt lisada 2 kaamerat puudutavad, mida olen kohanud aegajalt.
- Mõnikord ei käivitu kaamera korralikult ehk näitab musta pilti, nagu oleks katik ees. Aitab programmi sulgemine ja uuesti käivitamine. Seda olen näinud kuu aja jooksul umbes 3-4x.
- Teine probleem mille avastasin eile, oli välguga pildistamine, nõrgem LED on sisselülitatud teravustamise ajal, kuid pildi tegemise hetkel kui peaks sisse lülituma hetkeks tugevam LED, lülitusid hoopis mõlemad välja. Peale soft reseti oli see korras ja rohkem pole esinenud.
PS! Hulluks ajab mind pigem abikaasa E66, mis sai valitud kui lihtne tööriist mitte-tehnika-huvilisele inimesele, kes vajab jooksvalt exchange'i. Peksa tuleks anda neile Symbian menüü ülesehituse leiutajatele. Enam segasem ei saa olla. Kõige lihtsam ja loogilisem on SonyEricu menüü, WindowsMobile tahtis natuke uurimist aga krt võtaks, Symbian... lihtsalt ei leia sõnu. Aga kui asjad siiski üles leiad ja sellele äraspidisele loogikale pihta saad, siis aparaat muidu väga bueno. Lisan selgituseks, et minu esimesed telefonid olid Nokiad, kuid alates SE T68 sünnist ei taha neid enam näha.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
08.12.2008 20:26:16
|
|
|
Ehk oli tegemist ruunatud akuga, kuna telefon ei olnud tutikas kui ma selle sain. Seda olla ka keegi teine varem testinud ja ma EI teinud factory reseti enne kasutama hakkamist. Kindlasti polnud seda ka enne minuni toimetamist tehtud, sest täna tegin ma ise selle läbi ning default settingud olid ikka teistsugused.
Ma proovisin smsi sisusse kirjutada, aga tuli ainult mingi läbikriipsutatud "i" täht, mis võttis ca 100 täheühikut smsis.
Kusjuures, kas handwriting recgonitionit (ei meenu WM nimetus sellele) keegi on täielikult oma järgi ära konfinud?
Ma ise seda ei viitsinud teha ja proovisin default tähtedega ja siis ta päris kõigest ikka aru ei saanud, kuid oli parem SEw960-st.
Ise olen muidu paadunud sonieeriku fänn, aga Nokia on üpris mõistlik. Sain menüüdest aru, sest hämarast ajast kui Symbian tuli nokiatele, sai üht telefoni pikemat aega sellega kasutatud.
Tegelikult ma suures osas kasutan GDeski aplikatsiooni, see on oma käe järgi ehitatud menüü koos shortcut nuppude jmt-ga
Default menüüga väga palju kokku ei puutu, kuid ma olen ka seal asjad oma käe järgi paika pannud, mõttetu kraam on kõik ühes folderis, aplikatsioonid ilusti kategooria järgi kaustades jne
N97-t tahaks kindlasti näppida, kuid kardan, et sealne 3 realine ime-klaviatuur ei ole piisavalt hea trükkimaks pikemat teksti.
Üks asi, mida ma ikka ei jõudnud X1-ga ära teha, on iPhone menüüde testimine. Kuna iPhone on väga näpusõbralik siis sellest võib minusugusele kasu olla, säilitades WM võimalused saab iPhone mugavused.
Hindeks paneksin ma X1-le 6,5/10 ja 0,5 punkti sellest moodustab "bling-bling" efekt
Päris täielikku bang for bucki ma ikka ei tundnud. Sealne pea 600mhz prose koos oma 280ne RAM-iga jõnksutas ikka õige mitmetel juhtudel (või oli ta 500mhz?? ja 180 RAMI? ) ja seda ilma, et oleks teab-mis-palju programme jooksmas. Muusika osas oli see tihemini tunda/kuulda.
Kuna see telefon pole aga SE vaid südamelt HTC, siis on arusaadav, et pole õiget SE fiilingut.
Samas minu pessimism on ehk ülepingutatud, kuid kuna kasutusaeg oli tegelikult selliste võimalustega telefoni kohta liiga lühike, siis antakse ehk andeks
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhv-lohv
HV vaatleja
|
09.12.2008 16:29:29
|
|
|
aga kas keegi ikkagi voip kõnet pole proovinud teha sellega? et mul praegu vana nokia e70 ja see tahtis igas wifi alas telefoni rebooti, et voip tööle hakkaks (enne tuli muidugi sip seadetes pöörduspunkt muuta). ja pärast softi uuendust ei tööta see voip telefoni osa enam üldse...
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.12.2008 19:30:48
|
|
|
R A T, kesse siis stock rommi kasutab kui tublid vennad XDA foorumist meile pakuvad 100 korda paremaid romme? Eh?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
09.12.2008 20:29:28
|
|
|
Kas ka sulle tundub, et õäöü saamiseks tuleb täpitähtede nuppu mõttetult mitu korda vajutada?
Selle vastu on lahendus: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3018100&postcount=20
Ehk siis installeerid Total Commander programmi ja muudad vastavalt lingile ühes failis tähtede järjekorda. Ridade vahel märke liigutada ei tasu, aga reas saab tuua näiteks õ ettepoole, et piisaks 1-2 vajutusest.
Lingitud õpetusel on minu meelest puudu jäänud, et enne kui tõstad muudetud faili tagasi, peab avama faili properties ja märkima "Readonly" linnukese (archive linnukest pole vaja, selle võtsin ära).
Ise katsetasin ka ainult vajalike tähtede allesjätmist sinna faili, kuid see ei töötanud, seega ärge kustutage ühtegi märki sealt.
Ning varukoopia tegemise soovitust algsest failist soovitan ka tõsiselt võtta!
Ja nagu alati tweakimisega - kui ei tea mida teed, ära parem näpi, säästad ennast paljust jamast.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
WalluWorld
HV kasutaja
|
12.12.2008 13:17:52
|
|
|
Ega keegi mingit programmi oska soovitada millega saaks Nokia backup failist andmed Xperia transporditud?
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
12.12.2008 16:38:31
|
|
|
WalluWorld kirjutas: |
Ega keegi mingit programmi oska soovitada millega saaks Nokia backup failist andmed Xperia transporditud?  |
Seniks kuni keegi midagi paremat oskab soovitada:
Süngi Nokia Outlookiga (nokia syncimiseks vajaliku softi saad nokia lehel) ja Outlook Xperiaga.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
21.12.2008 19:33:25
|
|
|
Kas mingi reseti nupp on kuskil. Pole igastahes silma hakanud. Kopp ees juba aku välja kiskumisest
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
21.12.2008 19:59:26
|
|
|
-Margus-, akust paremal on üks auk.
|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
22.12.2008 11:06:33
|
|
|
friik1 kirjutas: |
-Margus-, akust paremal on üks auk. |
Kui päris kokku pole jooksnud, aga resetti vaja teha, siis kui olete installinud "SPB Mobile Shell" paneeli:
Tools > Soft Reset
Kohmakas küll, aga parem ikka kui aku kaane tagant ära kiskumine.
Mu eelmisel HTC TyTN'el oli see reseti auk, all servas, seega mugavamalt kättesaadav. Kahjuks läks teda ka rohkem vaja kui Xperia puhul.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
23.12.2008 11:22:21
|
|
|
Kuidas teil X1 ennast üleval peab? Aeg ajalt lolliks ei lähe? Ma pean viimasel ajal vähemalt üle päeviti restardi tegema
|
|
   |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.12.2008 11:43:21
|
|
|
Jaanus kirjutas: |
Kuidas teil X1 ennast üleval peab? Aeg ajalt lolliks ei lähe? Ma pean viimasel ajal vähemalt üle päeviti restardi tegema  |
Mis tarkvara oled sinna peale pannud lisaks?
Mul siiani ok. Kõik jamad mis mul on olnud, on tingitud kolmanda osapoole kraamist. Niisama heast peast on väikeseid viperusi olnud, näiteks fotokas ei võta esimesel käivitamisel pilti ette või BT ei taha CommManagerist sisse lülituda, kui vahepeal oled kasutanud teist softi selle haldamiseks.
Kui ikka tõsiselt jamab, siis hard reset. Kui peale seda ka jamab, siis garantiisse.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
23.12.2008 11:47:41
|
|
|
Suht suurt midagi pole installinud: TomTom, Spb ja Xperiatweaki
Peab vist jah hard resetti proovima. Viimased päevad on ekraan jukerdanud, ei reageeri enam puudutustele, aitab ainult reset...
|
|
   |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.12.2008 11:54:26
|
|
|
Jaanus kirjutas: |
Suht suurt midagi pole installinud: TomTom, Spb ja Xperiatweaki
Peab vist jah hard resetti proovima. Viimased päevad on ekraan jukerdanud, ei reageeri enam puudutustele, aitab ainult reset... |
Nende tweakimistega suutsin endal ka ebastabiilseks ajada telefoni. Eelmine nädal tegin hard reseti lõpuks. Advanced Config kasutasin ja kahjuks ei mäleta mis puhvreid või asju näppisin.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seven7h
HV kasutaja

|
25.12.2008 21:52:41
|
|
|
Kõlar on kahjuks väga vaikne ja vibra on ka nõrga võitu...autos sõites muusikat kuulates raske tabada kui keegi helistab
igatahes tahtsin küsida, et kuidas neid tava video faile mängima saaks selle peal (xvid)? mingi kindla progejupiga?
pole veel jõudnud uurida neid, tahaks lihtsalt teada kas on üldse võimalik
eile panin prooviks paar faili peale aga pistis kohe lõugama et tundmatu vorming
tsitaat: |
Vaikimisi ei näidata aku staatust muidu kui aku tühjenemisel. Lahenduseks on lisaprogramm, mis näitab alati ekraani ülaosas paaripikslist riba aku laetuse kohta
|
mul näitab küll otse karbist koguaeg akut üleval
aku kaob ära juhul, kui ma enablen kella optionitest selle, et ta mul koguaeg ülemisel ribal kellaaega näitaks...sel juhul asendub aku kellaga
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
25.12.2008 22:44:48
|
|
|
Seven7h, CorePlayer abiks. Kui tahad kaasasolevates meediam2ngijates vaadata, siis konteineriks MP4, videokoodekiks H264 ja helikoodekiks AAC. Video bitikiirus alla 800 kbs on sujuv. Yldiselt m2ngib CorePlayer suhteliselt k6ike, suure erandina AC3 heli peal.
Kella ja aku ikooni vahetuse jagasin alles hiljuti 2ra. Natuke tyytu, et m6lemat ei n2ita. Pidevalt avastan, et pole j2lle akut mitu p2eva laadinud ja saatjad lylitatakse v2lja.
|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
drcott
HV vaatleja
|
27.12.2008 13:20:42
|
|
|
Härrased Xpeerikud,
kas te oskate mulle öelda kas on võimalik Data Connectionit niiviisi tööle panna, et ta lülitab ennast sisse ainult Send/receive tegemise ajaks ja niikui see tehtud, lülitab ennast jälle välja? On selline asi üldse võimalik?
tänud ette
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seven7h
HV kasutaja

|
29.12.2008 00:36:11
|
|
|
Küsimus mängude kohta...et pole eriti kogemusi pocketpc peal mängudega...lihtsalt tõmban näiteks http://www.palmheroes.com/ lehelt selle exe faili? või cabi? panen kuhugi kausta ja siis installima?
või on mingi kaval trikk veel vaja teha?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|