Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rene18
HV vaatleja

sõnum 07.12.2008 22:36:07 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
WerteX kirjutas:
Selle raha eest Samsungi 4.seeria, need toetavad moodulkaarti ka millega saab DigiTV vaadata.

LE32A336 toetab täpselt samuti moodulkaarti.
Üleüldse leian, et 4. seeria Samsal üks mõttetumaid, kui nii low-budget siis juba võtta kolmas... Vahe neljandaga vaid mõnes pügalas kontrastis sisuliselt, mis reaalses elus kuidagi välja ei tule.

Ma otsingi low-budget telekat ning iseenesest ei ole üldse eesmärk, et see Samsung peab olema (lihtsalt samsasid on seal all otsas kõige rohkem). Mis tootjat ja mudelit sina soovitaksid vahemikust 6-7k (äärimisel juhul 8k)?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
_marek
HV Guru
_marek

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.12.2008 00:11:57 vasta tsitaadiga

Mina võtaks selle sama LE32A336, kuna hinnalt kõige soodam ja ma ei näe mingeid tarvilikke eeliseid, mis kallimatel variantidel alla 8k juurde tuleks.

Kui pixmaniast tellida julged, siis alla 8k hinnaklassis ostaks ma Philipsi 32PFL5403D (PixelPlus pildiparandus, autoformat, 30000:1 kontrastsus)
http://www.pixmania.com/ee/ee/1306345/art/philips/32pfl5403d-lcd-television.html
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
a1
Kreisi kasutaja
a1

sõnum 08.12.2008 20:28:38 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Kui pixmaniast tellida julged, siis alla 8k hinnaklassis ostaks ma Philipsi 32PFL5403D

Veidi juurde ja Full HD koos mpg4 vastuvõtuga LG 32LG5900
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 09.12.2008 19:11:15 vasta tsitaadiga

ONOFF'is tuleb 13 detsember öömüük, kus pakutakse Philips 37PFL560D hinnaga 9995.-. Kirjutatakse küll, et sääst 8000.- aga samas pixus sama teler 11 000.- kopsidega. Petised icon_evil.gif
marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 09.12.2008 19:17:16 vasta tsitaadiga

Nüüd on ka eestis MPEG4 Panasonicu plasmasid saadaval- nii et kes Pixmaniast etellida ei julgenud siis nüüd saab natuke stressivabamalt tooteid osta.
Lisaks ei lange hind iga nädal nagu Pixis icon_lol.gif
http://www.e-market.ee/?p=2&tp=63070&r=25516
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 09.12.2008 19:32:46 vasta tsitaadiga

Positiivne thumbs_up.gif
Nüüd veel ainult 46" mudelid vaja ära oodata.

strohher
HV veteran
strohher

sõnum 09.12.2008 19:57:01 vasta tsitaadiga

Ma siin rumalas olukorras. Äiapapa elab Põltsamaal ja sisse tuleb elioni digi. Istub oma suure CRT taga ja tahab uut telekat. Esmapilgul laitsin idee maha, kuna see digitv jookseb seal stabiilselt umbe ja tava antenn läheb käiku siis. Äiapapa arvamusel, et ikka vaja uut.

Kuna see oleks arvatavasti viimane teleka ost tal, siis ma kohe mitte ei tea. Peaks siis ikka ostma fullhd, kuna 10a pärast on ehk ka kanaleid selleks. Ise külas käies pistaks ehk pleikari taha, kui kaasa võtaks. Soov on tal, et alates 37" kuni 42". Ise arvan, et pole mõtet küll alla 42" võtta, kuna oma maja ja elutuba suur. 5-6m oleks vaatamise kaugus, ei oska hinnata, peaks mõõtma. Raha oleks kuskil 13 500.-

Tean, et siin palju küsitud, et mida võiks osta, samas kelle poole ma ikka pöördun, kui mitte tarkade HV indiviidide poole. Oskab ehk keegi midagi soovitada või peaks ootama mõne uue mudeli turule tulekut icon_rolleyes.gif. Mainisin, et ei maksa kiirustada ja joosta iga ale järele, nagu ma ka märkisin paar posti tagasi.

marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 09.12.2008 20:13:43 vasta tsitaadiga

Isiklik arvamus on- CRT pildile kõige lähedasem on plasma- seega Panasonicu 42PX81 mahub kenasti eelarvesse- lisaks kuvab tavaantenniga vabasid digiakanaleid ja kaardimooduli lisamisel ka Zuumi kanaleid(lepingu sõlmimisel)
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
simongreat
HV vaatleja

sõnum 09.12.2008 21:21:26 vasta tsitaadiga

marli1 kirjutas:
simongreat, -jah- mul on TH42PX81FV- töötab siiani probleemideta- ei näe põhjust miks ta edaspidi ei peaks töötama- (DVB-T).
Kartsin ka seda suure teleri hägust pilti kuid kodus vaadates pilt päris hea DVB-T pilt on parem kui VIASATI ja Viasat on omakorda parem kui Analoog.
MelodyZEN- on tõesti hämmastava kvaliteediga- seega pole kahtlust et teleri taha pildikvaliteet ei jää- tuleb hakata investeerima uutesse seadmetesse (Blu-Ray) varsti...

Ja hind on hetkel koos postikuludega juba soodsam kui eestist PV80.
Vaevalt et see teler terve tee külili oli kuid DPD- tõi ta kohale tõesti lapiti asendis...

Tere taas!
Mulle jõudis plasma kohale. Olen ainult veidi hädas, ehk saad veel korra aidata. Nimelt ei suuda ma kuidagi leida tasuta digikanaleid. Proovisin küll panna alguses nii Prantsusmaa kui Teised riigid, kumbagagi ei saa. Prantsusmaaga ei suutnud isegi analoogkanaleid leida, Teiste riikidega otsiski ainult analooge. Ma ei tea, ega selles ei saa ka asi olla, et mul Starmani kaabel hetkel ainult?

Tänud ette!

P.S! Kas võib asi olla, et menüü on eestikeelseks pandud? Eriti ei usu, aga just to be sure.
P.P.S! Plasma ise on vägagi super, soovitan kõigile. Analoog kanalid - ei ütleks, et sugugi oleks halvemad CRT-st. Pilt on väga hea, värvid super. Maksin pühapäeval, 30.11.2008, alates 3.12 hakkasid nad seda oma ladude vahel liigutama ja 6.12 saatsid välja, eile (08.12) pärastlõunaks oli Tallinnas, täna lõunal toodi koju ära. Trackinfosse ilmus küll märge, et damaged icon_exclaim.gif, millest ära ehmusin. Tuli välja, et pakk oli kergelt muljuda saanud mõlemalt poolt, kuid nii õrnalt, et sisemine papp (vist kohati kahekordne papp) oli terve. Kirjutasin vastavad märked vastuvõtuakti, ja lisasin, et TV töökindlust ei kontrollitud. Lasin plasmal ca 5 tundi aklimatiseeruda ja alles seejärel ühendasin vooluvõrku. Väga timm!icon_smile.gif[/i]
tagasi üles
haigo
HV veteran
haigo

sõnum 09.12.2008 21:29:42 vasta tsitaadiga

simongreat kirjutas:

Tere taas!
Mulle jõudis plasma kohale. Olen ainult veidi hädas, ehk saad veel korra aidata. Nimelt ei suuda ma kuidagi leida tasuta digikanaleid. Proovisin küll panna alguses nii Prantsusmaa kui Teised riigid, kumbagagi ei saa. Prantsusmaaga ei suutnud isegi analoogkanaleid leida, Teiste riikidega otsiski ainult analooge. Ma ei tea, ega selles ei saa ka asi olla, et mul Starmani kaabel hetkel ainult?

Selles just asi ongi, tasuta digikanaleid näed ikkagi antenniga, mitte kaabel tv-ga.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
simongreat
HV vaatleja

sõnum 09.12.2008 21:32:15 vasta tsitaadiga

haigo kirjutas:
simongreat kirjutas:

Tere taas!

Selles just asi ongi, tasuta digikanaleid näed ikkagi antenniga, mitte kaabel tv-ga.

Mmmkay, kas ma pean siis kaabli asemel antenni taha tsurkama? Või kuidas ma neid digikanaleid näha võiks saada?
tagasi üles
haigo
HV veteran
haigo

sõnum 09.12.2008 21:43:30 vasta tsitaadiga

Need kanalid on "eetris" ja õhk on "eetrit" täis. Kui mast on ligi, siis võid toaantenniga ka proovida. Detsimeeterlainet pead püüdma.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
simongreat
HV vaatleja

sõnum 09.12.2008 23:35:04 vasta tsitaadiga

haigo kirjutas:
Need kanalid on "eetris" ja õhk on "eetrit" täis. Kui mast on ligi, siis võid toaantenniga ka proovida. Detsimeeterlainet pead püüdma.

Tänud! Olemas, täiesti nigela toaantenniga näeb. Super!
tagasi üles
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 09.12.2008 23:58:49 vasta tsitaadiga

aga oskab keegi soovitada ca 37" televunkenit, mis ei pea omama HD liidest, kuid pildis ei pea pettuma(las HD veel areneb teles meiemaale, pole vaja tulevikku oodata) ning pildi "venimised" ei tee head. hinnaklass võiks jääda 7k-10k(mida odavam seda parem)

viimati muutis iguaan 10.12.2008 00:13:23, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 10.12.2008 00:08:39 vasta tsitaadiga

http://www.e-market.ee/?p=2&tp=63070&r=25517

Oskab keegi öelda kas tegemist on PZ81B või PZ81E mudeliga?
Erinevaid foorumeid uurides on jäänud asi väga segaseks, et mis neid eristab...
Kas PIP ja PAP on sellel olemas? Mingitel PZ81 variantidel nagu pidi olema, samas teleka enda kirjeldusest seda ei leidnud.

PZ seeria kohta uurides jäi põhivahena PZ85 ja PZ81 vahel silma, et PZ81 puhul on 1 HDMI ees ekraani all ja 2 taga, mis osadele inimestele kuidagi ei sobi. PZ85 puhul pidi olema 2 taga ja 1 külje peal. Lisaks väidetakse kohati et PZ81 omab PIP ja PAP ning PZ85 ei oma.

Ühesõnaga 42" ja FullHD Pana plasma on see mida tahan, aga kas PZ81, PZ85, PY80, PY85 või PY800 - selles osas on pilt segane.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 10.12.2008 10:56:50 vasta tsitaadiga

Draqula, uuri digi-tv.ee foorumist, seal on päris mitmetel Pixmaniast tellitud see PZ81E mudel. Ja sindrid kiidavad seda ka.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mygger
HV vaatleja

sõnum 10.12.2008 13:38:08 vasta tsitaadiga

Kumba telekat peetakse paremaks, kas Philips 42" LCD TV 42PFL9603D või SONY KDL-40W4500?
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 10.12.2008 19:13:59 vasta tsitaadiga

küsimus järgmine: kas sony kdl40x2000 on 20k eesti raha väärt ost või peaks selle raha eest midagi muud juba piiluma. teler ise on mingi 2 aastat juba tootmisest maas (loe: vähemalt 2 aastat letil tolmu kogunud) aga samas vaadates teisi x seeria hindasid siis tundub tõepoolest soodne.... kas ta ka NII hea on ei tea icon_sad.gif plaanitud kasutusaladeks märgiksin elioni digi-tv, kuvar ja vbolla ostan ka ps3 või blueray mängija kui hinnad maapeale jõuavad).
tagasi üles
WerteX
HV Guru

sõnum 10.12.2008 19:16:42 vasta tsitaadiga

korsten, Liiga kallis nii vana isendi kohta. Võta midagi uuemat. Näiteks Sony KDL40W4000 hind kukkus just.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 10.12.2008 19:29:01 vasta tsitaadiga

mis selle hind letis on, mille poolest w seeria sitem on kui x (kuna ta on odavam siis peaks ka ju kehvem olema....)? hinnalanguse läbisid valdav enamus tv ekraane, et sa teaksid, lugupeetud wertex, ja seda mitte sada krooni vaid palju rohkem, seesama isend mille kohta pärisin langes 6-7 k. w-d langesid ka aga vist mitte nii palju.. ma ei mäleta missuguse braviaga ta seal järve vivas kõrvuti oli aga pilt oli justkui kabedam kui teistel sonydel (seda just värvide osas). aga vbolla on tegemist lihtsalt erinevate seadistutega.
tagasi üles
ThebigA
HV kasutaja

sõnum 10.12.2008 19:47:32 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Positiivne thumbs_up.gif
Nüüd veel ainult 46" mudelid vaja ära oodata.

Aga palun. Täitsa olemas ju:
http://www.e-market.ee/?p=2&tp=531

Terv.
A.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 10.12.2008 20:43:38 vasta tsitaadiga

ThebigA, silmanägemine on mul korras. Eile neid mudeleid veel polnud...
maxtor1
HV veteran
maxtor1

sõnum 10.12.2008 22:30:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ei jaga seda telekamajandust ikka veel piisavalt. icon_redface.gif Oleks vaja midagi sellist mis justnimelt kaablist vastuvõtmisega hakkama saab(starman). Soovituslikult 37''(32'' käib ka kuidagi)
Soovitage midagi, saab ehk mingigi orientiiri . DVB-C on vist ikka veel kallima otsa pillide lisa kui Sony'd välja arvata. Samas on ka mind hakanud huvitama plasma variant.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 91
tagasi üles
XXL
HV kasutaja
XXL

sõnum 10.12.2008 23:33:53 vasta tsitaadiga

Oskab keegi targem öelda kas
http://www.euronics.ee/product.aspx?cat=39&subcat=0&lang=1&brand=0&id=26985&group=545
ja
http://www.expert.ee/index.php?lang=est&main_id=4&brand_id=0&cat_id=38&product_id=1356
on mingi vahe ka, peale hinna?
Ja kas Starmani kaabli taga istudes on üldse vajalik sellise riistapuu järgi või sobiks ka tagasihoidlikum isend:
http://www.euronics.ee/product.aspx?cat=39&subcat=40%E2%8C%A9=1&brand=0&id=26094&group=545

Või oskab keegi asist 32" pilli soovitada, mis asja viisakalt ära ajaks. icon_razz.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 11.12.2008 02:09:36 vasta tsitaadiga

esimesel ja teisel mudelil peale hinna suurt vahet ma küll ei näinud. odavamal on välja toodud 4xHDMI sisendit , kallimal on selle kohta öeldud lihtsalt "jah". a sellel kolmandal mudelil hakkas esmapilgul silma aeglasem reageerimiskiirus, tavaline sagedus (mitte 100 hz) ja nõrgem pilditöötlusprogramm (Pixel Plus 3 HD pidi olema hästi õnnestunud). palju ta kaabletv poolt pakutava pildiga tunda annab, ei tea. märkimisväärset erinevust vist ei ole.
midagi asisemat? siin foorumis sharp-i teemat pole keegi torkinud, hinnad on küll asised ja mõni müügimees kiidab ka, ise katsunud ei ole.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.