praegune kellaaeg 19.06.2025 15:19:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JakobM
HV vaatleja
|
05.12.2008 18:49:18
4 pin'ise ja 7-pin'ise s-video vahe SCART'iga ühendades? |
|
|
Minu tütarlapsel on dell inspiron 1525, külje peal 7 auguga s-video out. Ja tahaks seda ühendada tema toas oleva vana teleriga, millel SCART pesa.
Küsimus: Kas need 7 pin'i annavad midagi rohkemat, kui 4 pin'i, millega olen seni kokku puutunud, või võib kasutada tavalist 4 pin'iga s-video to SCART kaablit? Uurisin ringi ja sain palju erinevaid vastuseid, mida need 3 lisaauku annavad. Osad rääkisid, et heli, osad et komposiitvideo. Segaduses.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
06.12.2008 00:45:43
Re: 4 pin'ise ja 7-pin'ise s-video vahe SCART'iga ühendades? |
|
|
link :: Lõbusat lugemist
JakobM kirjutas: |
Minu tütarlapsel on dell inspiron 1525, külje peal 7 auguga s-video out. Ja tahaks seda ühendada tema toas oleva vana teleriga, millel SCART pesa.
Küsimus: Kas need 7 pin'i annavad midagi rohkemat, kui 4 pin'i, millega olen seni kokku puutunud, või võib kasutada tavalist 4 pin'iga s-video to SCART kaablit? Uurisin ringi ja sain palju erinevaid vastuseid, mida need 3 lisaauku annavad. Osad rääkisid, et heli, osad et komposiitvideo. Segaduses. |
Vastus sinu küsimusele:
Non-standard 7-pin mini-DIN connectors are used on laptops and video cards. The 7-pin socket accepts the 4-pin plug (unlike the standard 7-pin socket) and the S-video signals are available on the matching pins. When a 7-pin plug is inserted, one of the extra pins carries a CVBS composite video signal for non S-video displays.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
JakobM
HV vaatleja
|
06.12.2008 12:47:32
|
|
|
Ja suur aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|