praegune kellaaeg 17.06.2025 02:06:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cheating
HV vaatleja
|
04.12.2008 16:00:12
Kus saab vaadata milline video kaart sobib arvutile? |
|
|
Probleem siis selle ,et saatuse tahtel pean jälle kasutama vana arvutit (MotherBoard: AsRock k7s41gx ) Panin selle siis
ükspäev käima ja enam videokaart ei tööta (Radeon 9200se w/128MB DDR 64-bit ) Muidu oli ta viimati töökorras kui ma seda arvutit viimati kasutasin ,aga hea on see et mul on Intergreeritud video kaart.Aga oleks soov nüüd panna siia uus video kaart sisse ,kuid ei tia kui võimast mul on võimalik siia panna. Kuid ma uurisin ja lugesin natuke AsRock k7s41gx´i Manual´i ja sealt sain siis sellise teksi kokku ,aga kahjuks ei ütle mulle 8x,4x ja 2x mitte kui midagi...:S
Tekst siis järgmine: AGP slot supports 1.5V, 8X/4X AGP card. Do NOT use a 3.3V AGP card on the AGP slot of this motherboard!
It may cause permanent damage!The default setting is [Auto]. You may select between [8X] or
[4X] for an AGP 3.0 card, or select among [4X], [2X], [1X] for an AGP 2.0
card.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar16
Kreisi kasutaja

|
04.12.2008 22:57:49
|
|
|
AGP siinile pead ostma videokaardi;) ja soovitatav on osta videokaart, mis üle 1.5 voldi ei kasuta;) ja need 8x ja 4x on selle pesa kiirused
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|