Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
simongreat
HV vaatleja

sõnum 01.12.2008 15:12:51 vasta tsitaadiga

Mudelitele, mida Balti riikidele mõeldud nomenklatuuris ei ole, ei tehta garantiid Eestis. See käib ka Pana PX seeria plasmade kohta.
Seega kui midagi juhtub, siis pead ikka pixmaniasse tagasi saatma.

Terv.
A.[/quote]

Või nii, natukene kahju teada saada, aga eks siis jääb üle vaid ristatud sõrmedega loota, et seda "midagit" ei juhtuks. Võtsin enda rahustuseks nagunii lisagarantii aastakese, saan isegi sellega koos sisuliselt samahinnaga, mis Eestis saaks TH-42PV80 (parima leidsin pakkumise leidsin 12999.- krooni, Euronics müüb seda komplektis mingi 20 tollise LCD-dega 14,999.-krooni, OnOFF-is oli otsas).

Ja veel - kõigile mpeg4-ga plasma huvilistele võin öelda, et vähemalt Panasonicu mpeg4 plasmat on heal juhul oodata 2008 detsembris (Sikupilli kõrval Euronicsis olev Panasonicu konsultant käis välja), kuid Sikupilli OnOFF-i mehed julgesid seevastu lubada siiski 2009 kevadet. Seda küll ei öeldud, aga põhimõtteliselt on Eesti meestele käsk antud kätte laod vanadest mudelitest tühjaks müüa enne kui uut kaupa näevad, isegi kui selle hinnaks on kliendikaotus. Ärimehe mõttes mõistlik, kuid mina kui klient tundsin end sellest halvasti. Seega, kel on äkiline kihk tellida (Panasonicu) mpeg4 plasmat, tuleb seda praegusel hetkel teha siiski läbi neti.

Isegi sellest nad ei olnud huvitatud, et teha eraldi diil - pakkusin, et maksan teleri+transpordi+1000 peale neile. Ainuke võimalus näis olevat pöörduda Panasonicu maaletooja poole, kuigi vihjena anti ka selles osas kerge "dead-end" ära, siiski soovitati proovida. Ma ei viitsinud hakata enam aega raiskama selle jagelemise peale ja saatsin kõik mõtteis *piiiiiks* - kui ei ole vaja, siis ei anna ka mina neile oma raha.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marek Säde
HV veteran

sõnum 01.12.2008 20:26:48 vasta tsitaadiga

selles mõttes on jah Eesti nagu mingi vastik keldripood, oota uusi mudeleid nagu idioot ning vaata lettidel "realiseerimisaja lõpule" lähenevat kaupa. Ma ei tea mis moodi nad oma müügiprognoose teevad, kuid sellel valdkonnal küll paranemislootus vist puudub. Ning vaesed lollid kliendid, kes neid vanu mudeleid kalli hinna eest ostavad, ma ei kujuta ette mis jahu nende kõrvad küll kuulda seal võivad...
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
a1
Kreisi kasutaja
a1

sõnum 01.12.2008 23:01:01 vasta tsitaadiga

ThebigA kirjutas:
a1 kirjutas:
Garantiid ei tee mitte poed, vaid volitatud remondifirmad, pana puhul näiteks see, aga neid on ilmselt teisigi.

Mudelitele, mida Balti riikidele mõeldud nomenklatuuris ei ole, ei tehta garantiid Eestis. See käib ka Pana PX seeria plasmade kohta.

Küsisin Panaservisest: "Soovin teada, kas telerile PANASONIC TH-42PX81FV garantii remonti teete?"
Vastus:
"Teeme garantiiremonti kõikidele Panasonic toodetele müüdud nii Eestis kui ka
teistes EL riikides.
Aparadile müüdud Eestis - kehtib 2 aastane garantii. Garantii korra
remontimiseks, koos aparadiga peab olema ostutsekk ja garantii talong (
müüdud peale 1 apr. 2008, on võimalik remonti teha ainult ostutsekki
alusel!!! )
Aparadile müüdud teises EL riigis - garantii reeglid kirjutatud
garantiitalongis. Koos aparaadiga peab olema ostutsekk ja korralikult
täidetud garantiitalong. Talongis kindlasti peab olema müüja pitsat ja
allkiri."
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
seganelugu
HV vaatleja

sõnum 01.12.2008 23:36:09 vasta tsitaadiga

kas 8 ms reageerimisaega ja Dünaamiline kontrast: 5000:1 on piisavad argumendid,et seda mudelit mitte osta?Nimelt oleks siis tarvis vaadata digi tv´d ja ka mängukonsooli ja pc ühendada?!kas sellest tv´st on asja? http://www.elektroonika.ee/ee/?code=37LF66 icon_confused.gif
tagasi üles
ThebigA
HV kasutaja

sõnum 02.12.2008 12:19:30 vasta tsitaadiga

a1 kirjutas:

Küsisin Panaservisest: "Soovin teada, kas telerile PANASONIC TH-42PX81FV garantii remonti teete?"
Vastus:
"Teeme garantiiremonti kõikidele Panasonic toodetele müüdud nii Eestis kui ka
teistes EL riikides.
Aparadile müüdud Eestis - kehtib 2 aastane garantii. Garantii korra
remontimiseks, koos aparadiga peab olema ostutsekk ja garantii talong (
müüdud peale 1 apr. 2008, on võimalik remonti teha ainult ostutsekki
alusel!!! )
Aparadile müüdud teises EL riigis - garantii reeglid kirjutatud
garantiitalongis. Koos aparaadiga peab olema ostutsekk ja korralikult
täidetud garantiitalong. Talongis kindlasti peab olema müüja pitsat ja
allkiri."

Huvitav mis seal "garantii reeglites" siis sellel mudelil kirjas on? Mul on isiklik kogemus olemas Pixmaniast tellitud Pana tootega, mis sai tagasi saadetud, kuna garantiid sellele keegi Eestis ei teinud.

Samas oleks nagu elementaarne, et Eesti ka selles mõttes lõpuks Euroopasse jõuaks...

Peab asja nats uurima. Kahjuks selline "Jeesti keel" võib teinekord tekitada arusaamatusi.

Terv.
A
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 02.12.2008 16:51:02 vasta tsitaadiga

No kahtlane et Pixmaniast ostes "korralikult täidetud garantiitalong" kaasa antakse icon_rolleyes.gif

tsitaat:
Talongis kindlasti peab olema müüja pitsat ja
allkiri
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 02.12.2008 17:23:07 vasta tsitaadiga

http://epood.atf.ee/index.php?productID=10762 Haigelt hea televiisor, haigelt hea hinnaga, PS3, Digi tv jne kõik on ideaalne selle taga, soovitan icon_biggrin.gif.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 02.12.2008 17:34:43 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
http://epood.atf.ee/index.php?productID=10762 Haigelt hea televiisor, haigelt hea hinnaga, PS3, Digi tv jne kõik on ideaalne selle taga, soovitan icon_biggrin.gif.

endal sama aint 37" , selle raha eest täitsa norm telku icon_smile.gif , kes tahab odavalt ja head siis muud ei oskaks soovitada icon_razz.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 56
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 02.12.2008 17:36:28 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
Unholy kirjutas:

endal sama aint 37" , selle raha eest täitsa norm telku icon_smile.gif , kes tahab odavalt ja head siis muud ei oskaks soovitada icon_razz.gif

Minu arvates, ta on ainult hinnalt odav, et nagu ise asi on võrdväärne kallimatega. Googlist leitud review-ed kiidavad teavani. Kuidagi 2he silma vahele jäänud telekas enamustel. See, et ta hind nii magus on ei tähenda, et ta mõnest 25 000 kroonisest kehvem oleks, ma pigem usun, et parem.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 02.12.2008 17:40:32 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
Unholy kirjutas:

Minu arvates, ta on ainult hinnalt odav, et nagu ise asi on võrdväärne kallimatega. Googlist leitud review-ed kiidavad teavani. Kuidagi 2he silma vahele jäänud telekas enamustel. See, et ta hind nii magus on ei tähenda, et ta mõnest 25 000 kroonisest kehvem oleks, ma pigem usun, et parem.

no üks põhiline miinus asjal on input lagg. ning võiks ju olla ka 100hz icon_smile.gif aga noh eks selle eest räägib juba hind.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 56
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 02.12.2008 17:42:53 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:

42" seitsmendat seeriat on ka paremat olemas. Nimelt pole sinu pakutud LCD'l 100Hz. PS3'e ideaalses sobivuses kahtlen samuti kuna Philipsitel on parema pildi saamiseks päris korralik viide.
Endal oli ka kinel plaan Philipsi LCD osta kuni selle hetkeni kui sai siit samast teemast paari pahast kommentaari loetud, mis olid seotud just sellesama viitega ja PS3'ga. Samas aga ei ole keegi kirjutanud sellest, mis juhtub siis kui mõni pildiparandus välja lülitada. Teoorias ei tohiks siis enam mingit viidet olla.
EDIT: DyFendeX jõudis ette.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 02.12.2008 17:43:32 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
Unholy kirjutas:

42" seitsmendat seeriat on ka paremat olemas. Nimelt pole sinu pakutud LCD'l 100Hz. PS3'e ideaalses sobivuses kahtlen samuti kuna Philipsitel on parema pildi saamiseks päris korralik viide.
Endal oli ka kinel plaan Philipsi LCD osta kuni selle hetkeni kui sai siit samast teemast paari pahast kommentaari loetud, mis olid seotud just sellesama viitega ja PS3'ga. Samas aga ei ole keegi kirjutanud sellest, mis juhtub siis kui mõni pildiparandus välja lülitada. Teoorias ei tohiks siis enam mingit viidet olla.

Ma olen PS3 peal sellega Narutot ja GTA IV mänginud, Narutos on vägavägaväga kiirelt vahetuvad pildid aga lagi pole täheldanud...
tagasi üles
WerteX
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2008 17:45:28 vasta tsitaadiga

Kopz, 42PFL7403 on 100Hz paneeliga, aga ilma valgustuseta.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
kraaks
HV kasutaja

sõnum 02.12.2008 22:09:23 vasta tsitaadiga

mida arvate lg 7000 seeriast, 42 tolli ?
Kopz
HV kasutaja

sõnum 03.12.2008 00:38:42 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
Kopz kirjutas:
Unholy kirjutas:

Ma olen PS3 peal sellega Narutot ja GTA IV mänginud, Narutos on vägavägaväga kiirelt vahetuvad pildid aga lagi pole täheldanud...

Sa siis lülitasid mingid pildiparandused välja? Teler, mille peal mängisid oli ilma 100Hz'ta?

WerteX kirjutas:
Kopz, 42PFL7403 on 100Hz paneeliga, aga ilma valgustuseta.

Ma tean jah. Ma olen viimased kolm kuud mööda tehnikapoode käinud ja müüjaid igasuguste "lollide" küsimustega piinanud. Vähe sellest, mõnda müüjat jooksutasin ka erinevate DVD ja blueray plaatidega, et nad mulle ühte ja sama pilti korraga mitmes telekas näitaks.
Kahju on sellest, et 32" ja 37" LCD'd on vaeslapse rolli jäetud. Näiteks 32" pole full hd mitte ühelgi peale üheksanda seeria, mis minu arvates on väga üle hinnatud. Muide, mõni müüja ei uskunud mind alguses kui ma ütlesin, et üheksas seeria on ilma 100Hz'ta. Samas on see väga imelik, sest tegu ju ikkagi tippmudeliga.
37" puhul on ainus mudel 37PFL7603 millel on jällegi vastupidiselt 32" full hd, kui pole 100Hz. Samas oleks 37" kõige ideaalsum suurus, 42" läheb juba üle võlli.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 03.12.2008 01:17:08 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Muide, mõni müüja ei uskunud mind alguses kui ma ütlesin, et üheksas seeria on ilma 100Hz'ta.

32pfl9603 pole tõesti, aga 32pfl9613 on täitsa 100Hz
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 03.12.2008 10:58:52 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
.....
Kahju on sellest, et 32" ja 37" LCD'd on vaeslapse rolli jäetud. Näiteks 32" pole full hd mitte ühelgi peale üheksanda seeria

32" teler FullHD resolutsiooniga on lihtsal raiskamine- kui juba 42" teleril ei ole 2m pealt FullHD paneeli ja 720p paneeli vahel võimalik eristada kumb on kumb siis peab 32" juba 50cm pealt vaatama et aru saada et ekraan on ikkagi FullHD.
FullHD on lihtsalt müüginipp- inimene ostab ikka parimate näitajatega paneeli arvestamata et see näitaja lisab hinnale kenakese summa praktilist eelist omamata.
Võrdlesin poes Pana plasmasid- FullHD ja HD Ready- MelodyZEN pilt oli samaväärne- sellest kumb on Full ja kumb mitte tegi vahet ainul teleri disaini järgi.
Nii et kui istud nina vastu ekraani siis on FullHD küll argumendiks- muudel juhtudel valiks pigem korralikuma HD Ready paneeliga teleri
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 03.12.2008 12:07:53 vasta tsitaadiga

Ega sedasi vahet vast polegi, pigem tuleb vahe sisse, kui peab jubedat algmaterjali upscale'ima (näiteks Eesti FTA Digi-TV)
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 03.12.2008 12:12:27 vasta tsitaadiga

Ja see vahe pole üldse FullHD kasuks...
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
slava77
HV vaatleja

sõnum 03.12.2008 14:45:42 vasta tsitaadiga

Ärge unustage pikslite suurusest. Minu meelest on erinevus hästi nähtav kui võrrelda naiteks Sharpi LCD TV. Pikselid on hästi märkatavad isegi 2 meetril HD Ready 37" puhul, kuid FHD-l pilt on pehmem pikseli suurus on väiksem
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Okman
HV veteran
Okman

sõnum 03.12.2008 21:36:58 vasta tsitaadiga

Endale tellisin 42PFL7403H mudeli. See võiks nagu konsooliga normaalselt töötada.
vieko
HV vaatleja

sõnum 03.12.2008 22:38:03 vasta tsitaadiga

Sai ostetud endale ka LCD millel CI card pesa - küsimus kas Viasati oleks ka võimalik ilma boxita vaadata? Olen juba pool päeva mööda foorumeid tuhninud aga suurt midagi pole selle kohapealt leidnud! Räägitakse küll Zuumist ja Starmanist aga mitte väga Viasatist. Järelikult siis pole võimalik, kuna vaja nii öelda dekoodri ID´d!?
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 03.12.2008 22:39:53 vasta tsitaadiga

viasati tarbeks on peale kaardi vaja ikka tuunerit kah vist.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 04.12.2008 02:20:43 vasta tsitaadiga

ja satipanni... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 04.12.2008 10:28:02 vasta tsitaadiga

vieko kirjutas:
Sai ostetud endale ka LCD millel CI card pesa - küsimus kas Viasati oleks ka võimalik ilma boxita vaadata? Olen juba pool päeva mööda foorumeid tuhninud aga suurt midagi pole selle kohapealt leidnud! Räägitakse küll Zuumist ja Starmanist aga mitte väga Viasatist. Järelikult siis pole võimalik, kuna vaja nii öelda dekoodri ID´d!?

See peaks ju teleka andmetes kirjas olema, kas tal on DVB-T (terrestrial - Zuum TV), DVB-C (cable - Starman, STV) või DVB-S (satellite - Viasat) tuuner.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.