Juhitavus on küll minu arust väga hull sellel mängul.
Mis seal hullu? Üks parimaid arcade juhitavusega automänge minu arust.
x2
x3 mitte 1 parimaid vaid isegi vist parim, super graafka, ja väga head sõiduomadused, mitte nagu nfs, et anna ainult gaasi, vahet pole kas sõidad muru liiva või teea peal
Minu meelest kõige paremini nauditav racing game ever, kui oskad sõita on väga lõbus. Kurvis 2 tüübist korraga mööda libisedes on ülikõva tunne 8) _________________
Selle mängu headus tuleb eriti teravalt esile just võrreldes sellega, kui piix see uus nfs ikka on
Sain täna peale mõningaid tehnilisi probleeme single playeri ka ära lõpetatud - 16 hooaega
No see ongi mäng mis vanasi NFS-e asendab minuarust 8)
Väheseid multiplayer arvutimänge mida ma üldse viitsin aegajalt üksi mängida (lan-il teisi mänge ka) peale World in Conflicti, lähed online sisse teed mõned sõidud ja ongi mäng mängitud Parim võidusõidu-multiplayer mäng üldse!
Vbl on siis asi minus, , peab sõitma õppima
Mulle tundub, et ta keerab maru palju vms. Mängin Logitech formula force EX rooliga. Äkki saate enda seadetest pilti teha vms?
Vbl on siis asi minus, , peab sõitma õppima
Mulle tundub, et ta keerab maru palju vms. Mängin Logitech formula force EX rooliga. Äkki saate enda seadetest pilti teha vms?
Saad ju vähemaks seadistada rooli keeramist. Ka olen kindel, et sul on see "dead zone" peal, mis teeb juhtimise palju raskemaks. Külasta Options`eid
x4!!!
Minu meelest kõige paremini nauditav racing game ever, kui oskad sõita on väga lõbus. Kurvis 2 tüübist korraga mööda libisedes on ülikõva tunne 8)
x6
Võiks mingiaeg suuremas koguses eestlasi kuskile privaat serverisse kokku ajada ja mõned sõidud teha !?
oota mis asja autosi saab tuunida :S ? või ma panen segast ja millal uued auto siis tulevad või juba uus update patch olemas ? _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
tuunida ei saa, aint sponsorite silte saab peale panna (seegi pole mõeldud tuuninguna vaid pigem raha allikana)
Kunagi sai ~600.- eest ostetud, kindlasti ei kahetse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.