praegune kellaaeg 26.06.2025 00:29:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nozz
HV vaatleja
|
02.12.2008 17:46:44
Monitori ühendus |
|
|
Mul on mingi kineskoop kuvar ja ma tahtsin seda kastiga ära ühendada, aga see monitori juhe nõuaks teate küll sellist sinist u. 1cm pikkust ühendusauku arvutil (eelmisel arvutil oli see olemas) aga seda pole on ainult 2 sellist kollast dvi väljundauku. Et, kas ma saan mingi vahe jullaga selle korda või peab lihtsalt uee monitori ostma, mis siis sobiks selle videokaardi sisendaukudega. Ma suht võhik:D Kui midagi jäi arusaamatuks võin proovida paremini seletada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
02.12.2008 17:56:17
|
|
|
Vahejulla (DVI -> VGA) peaks olema videokaardiga kaasas. Kui ei ole, siis poest peaks <50.- eest saama. Või kui veidi otsida, vb siitsamast ka tasuta.
Kui monitor on vana ja väeti, võiks muidugi ka selle väljavahetamise peale mõelda
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|