Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
heff
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.11.2008 17:06:00 vasta tsitaadiga

defqon, mul oli sama mure. lahendus: WLM 8.5 peale. OSiks XP Pro.

samas teise arvutiga vaevab ikka sama asi: keegi saadab mulle mingi lingi, peale klikates midagi ei juhtu, brauseris link ei avane. teab keegi mingit rohtu sellele? WLM 9.0 Betaga tegemist.

üldse tundub, et paljudel selle beetaga probleemid, loodetavasti lõppversioon ikka töötab icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
redstar
Kreisi kasutaja
redstar

sõnum 14.11.2008 16:15:29 vasta tsitaadiga

alguses oli msniks 8.5 vist( see mis enne seda praegust betat oli väljas) siis tõmbasin beta ja installisin ära aga sisse logida ei saanud, lõi errori ette.Kustutasin msn beta ära siis tõmbasin vana tagasi aga seda ei saa installida kuna arvutis on olnud varem uuem versioon et ei lase siis installida.Tõmbasin veelkord beta ja proovin installida siis ütleb, et netti ei ole ja ei saa installida!

oleks vaja teada näiteks kuidas saaks selle vanema versiooni arvutisse tagasi.
tagasi üles
defqon
HV vaatleja
defqon

sõnum 14.11.2008 18:01:44 vasta tsitaadiga

mul aitas minsi 125mb installer kus olid kõik failid kaasas, probleemiks oli ka vist see et mul oli skytel.exe kinni keeratud! aga nüüdseks vista juba minevik, säästin närve ja panin xp peale tagasi lol icon_lol.gif
tagasi üles
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 15.11.2008 17:32:25 vasta tsitaadiga

mcaff kirjutas:
Keegi teab kuna või on vahepeal uus msn plus välja tulnud selle uue msni jaoks (kus Dp on vasakul pool) hetkel viimane 4.7 oma ei tööta selle uue peal, teab keegi kuidas võiks uuel msnil ka selle tööle saada või peab ootama icon_rolleyes.gif

Leidsin lahenduse, http://www.msgpluslive.net/download/ seal all on Users of Windows Live Messenger 2009 Beta: download a compatible beta version of Messenger Plus! Live here <- siia tuleks clikida ja töötab thumbs_up.gif
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 18.11.2008 00:42:34 vasta tsitaadiga

redstar, proovi Run's järgmine käsk sisestada: msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}

Nõnda peaks WLM9 lõplikult eemaldatud olema.
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 18.11.2008 10:08:46 vasta tsitaadiga

kuidas nendest viirustest lahti saada, mis saadavad msnist neid linke?
tsihh
HV veteran

sõnum 18.11.2008 11:40:06 vasta tsitaadiga

kotmarjak kirjutas:

enamjaolt piisab parooli vahetusest
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 18.11.2008 15:32:49 vasta tsitaadiga

tsihh kirjutas:
kotmarjak kirjutas:

enamjaolt piisab parooli vahetusest

aga on see muidu viirus siis?
et kas viirusetõrje leiab ta kui viiruse või tavalis pahalase?

tsihh
HV veteran

sõnum 18.11.2008 15:48:35 vasta tsitaadiga

Oleneb kummast variandist käib jutt. See mis saadab linke siis kui ise offline oled <- sellest ei tea antiviirus midagi. Teise peaks leidma nii antiviirus kui ma spyware otsijad
tagasi üles
miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 18.11.2008 17:19:01 vasta tsitaadiga

Peaks vist käima siia teemasse..

Kas keegi oskab aidata leida skinne kuskilt "Windows Live Messenger Beta 2009 (Build 14.0.5027.908)

Guuglisse korra piiludes ei hakanud nagu midagi sellele silma, või ma lihtsalt ei märganud.

maoloputus
HV kasutaja
maoloputus

sõnum 19.11.2008 16:39:39 vasta tsitaadiga

Kuna ma oma probleemile pole ikka veel lahendust saanud, siis küsin uuesti ja täpsustan.

Mul on msn messenger, kõik on update-tud ja töötab.

Ma ei saa msn-i sisse logida kui kasutan wifit. Lan kaabliga kõik töötab.

Kui üritan sisse logida, saan veateate Error 8100030d

Sõber saab aga minu arvutist oma kasutajasse sisse. Ma eeldan et asi on mingites seadistustes, mis on minu arvutis minu kasutaja jaoks tehtud. Kuidas seda värki nullida?
Proovisin juba siin näidatud protseduuri http://messenger-support.spaces.live.com/blog/cns!8B3F39C76A8B853F!13937.entry
Ei saanud abi, kahjuks.
tagasi üles
janek87
HV kasutaja

sõnum 22.11.2008 17:26:26 vasta tsitaadiga

Live Messenger 8.5
Kas sellest Advertisement tab'ist seal all saab mingi nipiga lahti? icon_lol.gif
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 22.11.2008 17:41:45 vasta tsitaadiga

www.apatch.org
tagasi üles
creepyguy4
HV kasutaja
creepyguy4

sõnum 22.11.2008 22:46:33 vasta tsitaadiga

ma tõmbasin messengerdiscovery live messengerile ja mul tuli ükskord sõbraga vesteldes kahtlane aken ette kus olid suuurelt numbrid
3
2
1
ja siis hakkas minu kontaktile mingit snapshoti saatma
ja ma tahaks teada et kas tegu on viirusega
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 24.11.2008 23:37:39 vasta tsitaadiga

creepyguy4 kirjutas:
ma tõmbasin messengerdiscovery live messengerile ja mul tuli ükskord sõbraga vesteldes kahtlane aken ette kus olid suuurelt numbrid
3
2
1
ja siis hakkas minu kontaktile mingit snapshoti saatma
ja ma tahaks teada et kas tegu on viirusega

Küllap vajutasid seda snapshot saatmise nuppu kogemata icon_razz1.gif Pole seal mingit viirust, see on üks Discovery optionitest, kuskil seadetest saad selle kinni keerata, pole momendil seda softi installitud ja ei oska öelda täpselt kus kohast, aga uuri seadeid.
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 25.11.2008 01:20:20 vasta tsitaadiga

Kuda seda mehikeste olekut muuta saab, mis taskbaril on, kui aknad lahti on? Mul on nii et see mehikene jääbki roheliseks isegi siis kui teine pool on ära läinud ehk offline. Suht krdi vihale ajab, tahad rääkima hakata, tüüp hoopis offline, ja mehikese märk valetab ka. See peaks offline korral halliks minema...
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 26.11.2008 10:04:04 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Kuda seda mehikeste olekut muuta saab, mis taskbaril on, kui aknad lahti on? Mul on nii et see mehikene jääbki roheliseks isegi siis kui teine pool on ära läinud ehk offline. Suht krdi vihale ajab, tahad rääkima hakata, tüüp hoopis offline, ja mehikese märk valetab ka. See peaks offline korral halliks minema...

Stuffplug vajalik selleks. Options - Conversations - Make window icons reflect contact status.
tagasi üles
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 26.11.2008 17:22:42 vasta tsitaadiga

Msn 8100451
Ei sa juba eilsest saati sisse logida icon_neutral.gif googel ka midagi tartka ei anna icon_cry.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 27.11.2008 08:46:14 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Flacko kirjutas:

Stuffplug vajalik selleks. Options - Conversations - Make window icons reflect contact status.

Aitähh icon_biggrin.gif Seda oligi vaja

Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 28.11.2008 09:48:11 vasta tsitaadiga

EMT Messengeriga ei saa sisse, alates eilsest hakkas ette loopima "Aegumine (Code:504)". Lahendust on?
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 30.11.2008 17:53:58 vasta tsitaadiga

Selline asi juhtus ühel tuttaval lambist et msn pani kõik kontaktid sinna non-instant messaging contacts. Nagu msn list oleks tühi põhimõtteliselt. Kui keegi räägib temaga siis vestluse aknas näitab et pole listis nagu. Mis teha ?
jonnipunn
HV kasutaja
jonnipunn

sõnum 01.12.2008 10:27:56 vasta tsitaadiga

ZapMessenger
Ravib, kaotab ja kustutab kõik messengeri probleemid, koos messengeriga. Seega loob puhta platvormi uue ja puhta versiooni installiks.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 01.12.2008 15:14:10 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Selline asi juhtus ühel tuttaval lambist et msn pani kõik kontaktid sinna non-instant messaging contacts. Nagu msn list oleks tühi põhimõtteliselt. Kui keegi räägib temaga siis vestluse aknas näitab et pole listis nagu. Mis teha ?

Options - Privacy all on alles? Sealt ükshaaval kõik uuesti lisada icon_neutral.gif Üldiselt oleks soovitav ka kontaktidele backup teha - menüüst Contacts - Save instant messaging contacts... siis saab taastada kui mingid jamad tekivad.
Ise ka kaua aega sisse ei loginud messengeri ja grupid kadusid ära icon_cry.gif
tagasi üles
ranz
külaline

sõnum 03.12.2008 11:51:11 vasta tsitaadiga

defqon kirjutas:
Sai peale lastus WLM 9.0 beta vms. ja probleem järgmine vt pildilt. google ei andnud miskit vastust äkki siin keegi probleemiga kokku puutunud ja teab lahendust. infot veel niipalju et os-iks on vista ultimate sp1

Mul sama probleem hetkel aga oli juba ammusest ajast too 9.0 beta peal ja siiamaani töötas, nüüd sama error ees... huvitav on aga see, et töökaaslase arvuti samas võrgus ning sama MSNga ja täiesti toimib... väga naljakas.
tagasi üles
tennar
Piiratud kasutaja
tennar

sõnum 03.12.2008 23:08:47 vasta tsitaadiga

Täna tulin koju ja mõtlesin lähen msni. Lülitasin arvuti sisse ja hakkan siis oms msni sisse logima ja ütleb et parool pole õige icon_eek.gif Proovisin ja proovisin ja ikka ei lähe. Otsustasin siis teha recovery paroolile. tuli siis kiri e-mailile pika ootamise peale ja teen asjad 2ra nagu tahetud on, sisestasin uue parooli jne sisse. Ja ikka ei lähe sisse, Muide mu parooli teab vaid 1 inimene. Et milles probleem saab olla?????
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.