AI jätab küll vahest soovida aga tegelikult traytachi poolt suht hea pela,ei kujuta ette mis IW järgmisena välja toob _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Olengi aru saanud, et kõigi vastaste eesmärk seal mängus, igal lahinguväljal on just mind ära tappa..
See on siis ju sama vägev mäng, kui MOH: PA. Seal teadis iga viimane kui jänki sinu nime ja dunglis vaikselt hiilides karjuti iga asja peale täiesti kõrist: "WAY TO GO, TOMMY!"
COD5 jättis tõesti natuke kehva mulje, sest liikumine on piiratud, isegi põõsasse ei saa minna ja AI on ka kuidagi imelik. Mängin ka hardened tasemega, aga pmst seisad keset lahinguvälja lihtsalt püsti ja harjutad rahulikult laskmist, keegi sind maha ei lase Vahel saan ka ikka pihta, aga ma ei tea, nad lasevad rohkem teisi, kes on ka surematud pmst.. Vahest saab keegi surma, kui on story järgi nii õige, aga muidu ei juhtu midagi. Leegiheitjaga neid lasta, ei lähe isegi põlema. COD4s sai selle eest vist mission failed, kui enda mehi lasid.
Hea tükk aega tuleb tina anda tiimikaaslastele, enne kui mäng aru saab, et nii ikka päris asi ei lähe. Ükski tiimikaaslastest küll ara ei sure olenemata tina sisaldusest
Sai täna seda zombi modi proovitud päris lahe oli tegelikult
põhimõtteliselt saad mingi papi selle eest saad aknaid kinni panna ja zombisi lastes saad pappi juurde ja selle raha eest oma korda osta relvi/granaate.
Level 10ni pidasime vastu lõpus oli zombisi terve maja täis
Rääkige sellest zombidega MP-st rohkem.. Palju maks inimesi ühe pilti mahub? Tinutate kuni viimane teist kukub, s. t. zombid alati võidavad kokkuvõttes? Ise ei saa zombiks hakata? _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Keegi aidata oskab.. mängin sis WaWi ja olen jõudnud okinawa lahinguni, tapsin japsid ära ja siis 3 kahurit õhku vaja lasta, ma olen juba tund aega seal proovinud ja otsinud, aga ma ei saa aru kuidas seda teha tuleb.?
Rääkige sellest zombidega MP-st rohkem.. Palju maks inimesi ühe pilti mahub? Tinutate kuni viimane teist kukub, s. t. zombid alati võidavad kokkuvõttes? Ise ei saa zombiks hakata?
Kokku oli vist neli mängijat. Asi käib raundidega. Oled majas kinni ja akendest tulevad zombied sisse. Zombie tapmise eest saad rohkem raha. Raha eest saad akendele puutükke ette panna ja siis Zombied peavad seda lõhkuma hakkama. Lisaks saab raha eest relvi juurde osta ning on kaks eraldi tuba, mille sisse lahti saamiseks pead veel raha maksma. Sõpru saab ka elustada (võtab aega) ja kõik ärkavad iga raundi alguses uuesti ellu, kui asi on üle elatud. Vaatad mitu raundi üle elad ennem, kui kõik ära surevad.
Nii sain ka käppa peale. SP on nagu ikka suht koridori mäng ja suht väike map, osad omad mehed on rauast jne. MP veidi parem, hunnik mängu võimalusi pole ainult TDM. Leveli värk on ka päris hea, et saad rohkem oma mängu stiili järgi mehe teha. Häirib see swpan asi otse vaenlase ette ja kaitset pole ja EESTI oma servusi võiks olla . KUid pole just see mis ootasin !!! _________________
teisil tuuril siis venteraniga . Ka veteraaniga annab neile vendadele nuga anda see map kus 4 airconnonit ja pärast peab kaitsma seal ma andsin edukalt 5 järjest nuga.
Nii sain ka käppa peale. SP on nagu ikka suht koridori mäng ja suht väike map, osad omad mehed on rauast jne. MP veidi parem, hunnik mängu võimalusi pole ainult TDM. Leveli värk on ka päris hea, et saad rohkem oma mängu stiili järgi mehe teha. Häirib see swpan asi otse vaenlase ette ja kaitset pole ja EESTI oma servusi võiks olla . KUid pole just see mis ootasin !!!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.