Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
15.11.2008 17:04:03
|
|
|
Ikka pole enda probleemile lahendust saanud, ning see on kestnud 3+ kuud vähemalt (kaugemale ei mäleta, kas oli või ei olnud).
Igatahes internet katkestab ennast max. 1 sekundiks ära, ja kohe tuleb tagasi. umbes iga ~15 minuti tagant. Hea viis aru saada on nt MSN, see logib ennast välja, kuid ma saan koheselt vajutada uuesti sisselogimisnuppu ja logib ilusti sisse, veel olen sattunud lehekülgi sirvima just siis, kui internet ära läheb ja loomulikult tuleb ka error ette, et internetti pole.
Veel üks näide, et kui tõmban mingit faili ja internet juhtub ära kaduma, siis download katkeb. Suuremaid faile on võimatu tirida, sest lihtsalt ei jõua download valmis.
Ühesõnaga terve internet minu arvutis katkeb ~1 sekundiks. Majas on mitu läpakat ja veel üks lauaarvuti (endal ka lauaarvuti).
Olen vaadanud ning selline probleem esineb ainult minu arvutil. Probleem on nii juhtmega kui ka Wifiga, seega juhtmetes asi olla ei saa.
Viiruseid ei ole ja restart ega reset ei aidanud, mis toimub?!
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
15.11.2008 17:04:29
|
|
|
äkki on asi selles kaablis mis ruuterisse tuleb.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
15.11.2008 17:08:46
|
|
|
No aga siis peaks ju läpakatel wifiga sama asi olema, ja teises lauarvutis mis on juhtmega.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
15.11.2008 21:18:26
|
|
|
Kõigepealt tasuks UPnP kinni keeramist proovida. Ning kui see ei mõju siis võib ka FW ruuteril updateda...
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
16.11.2008 00:40:11
|
|
|
FW ruuteril updatetud, oli ennem versioon 6.1.7.2 ning praegu 6.2.17.4.
UPnP mahakeeramine ei aidanud.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
16.11.2008 12:45:49
|
|
|
kas TG585 on uuendust kuskilt saada?
või ikka veel see vana, mis ostes kaasa tuli?
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
weix
HV vaatleja

|
16.11.2008 14:18:18
|
|
|
Probleem:
VLC + Windows XP + IPTV töötasid ideaalselt läbi ühe võrgukaardi - sain internetis surfata ja samal ajal telekat vaadata läbi VLC. Kuid nüüd Windows Vista peale üle kolides, enam VLC-ga telekat ei näe. Kõik on seaded on samad, nagu XP-l.
Miks Vistaga VLC+IPTV tööle ei hakka? Mis selleks vaja teha on, et hakkaks?
Läbi VLC vaatan sellepärast, et mul on nii mugavam ja kui vaja peale kolme eesti kanali midagi muud vaadata, vaatan läbi boxi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.11.2008 14:34:38
|
|
|
weix, kuna tegemist on vista+vlc probleemiga mitte Elioni iptv teenusega siis võiks selle teise teemasse viia.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.11.2008 16:16:00
|
|
|
weix kirjutas: |
Mis selleks vaja teha on, et hakkaks?
|
Teine võrgukaart juurde osta.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
FurioN
HV kasutaja

|
16.11.2008 16:37:12
|
|
|
Proovisin ka saada vlc media playerisse digitv pilti ja tegin nii nagu õpetuses oli (tõstsin algul kaablid ümber ruuteril, et saada IPsid ja selline), et seal nagu õpetati, kustutasin eth vlanist digitv ära, aga peale seda ei saa enam üldse pilti ette. Olen täpselt samat moodi tagasi pannud ta, aga ei ikka ei võtnud pilti ette. Siis tegin total reseti, midagi pole edasi teinud, nett on olemas aga digitvd mitte. Muide olen varem ka reseti teinud ja telnetis pole midagi olnud vaja manuaalselt kirjutada. Ruuteriks on SpeedTouch 546v6 ja mul on korrusmaja lahendus. Tundub, et nüüd nagu confib ise automaatselt ära või mis.. Aga igatahes ikka digitvd enam ette ei tule telekas. Nüüd nii, et jääb see DigiTV logo ette, digiboksis tuli kustub ära, läheb uuesti põlema, jälle kustub ära jne.. nii päris kaua aega ja siis viskab musta ekraani ette, lõpuks vist tuleb ka teade, et ei ole ühendust serveriga. Kuid mis siis peaks tegma, kui ruuteril pesatuled põlevad korralikult, st riistvaraga pole mingeid probleeme. Vbl siis midagi softis, telnetis vaja siiski midagi confida vms. Speedtouchi lehelt enam drivereid ei saa tollele, ei tea, kust peaks tirima.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lugzan
HV vaatleja

|
16.11.2008 18:05:41
|
|
|
erm, hakkaks pihta eelnenud loost...
olin sõbra juures, kellel tähemehe ühendus kodus ja märkasin, et megakiirelt hakkasid näiteks youtube clipid mängima tema masinas. mul digitv ühenduse kaudu asi nagu ootas sekundit 10-20 enne kui midagi mängima sai. võtsin siis kohe elioni suppordiga ühendust, et mis võiks põhjus olla (taustaks niipalju, et me kasutama suht häid masinaid ise ehk arvuti jõudluse taha asi kindlasti ei jää =) ja sama brauserit, mitte IE, loomulikult). elionist paluti teha speedtest, olin selle just eelnevalt teinud ja tulemus oli ka nende arvates suht nadi. küsisin, et mis värk Thomson Speedtouch 546 v6 uuendusega nagu on, et ma ei leia manageerimise lehel sellist kohtagi, kust saaks uuema firmware asjale pähe lasta. vastus oli "telnet" ja tfttp tuge ei ole. ok, mis seal ikka, telneti command line ei ole eriline probleem. login siis üle telneti sisse ja seal mu tarkus lõppes, üsna kiiresti =) mis siis ikka, uuesti veebi surfama. regasin ennast speedtouchi foorumis ära, et uuriks nagu targemate käest otse ehk midagi. ennäe imet, speedtouchi tugi on alla igasugu arvestust. a la, riigiti on mingid softid arendatud, üks parem/halvem kui teine ja kõige asjalikumad vennad sellel alal on sakslased. nende foorumis ilus plugin üleval speedtouchi firmware uuendamiseks koos pikema firmware versioonide nimekirjaga. sait siis sellel lingil http://www.speedtouchforum.de/viewtopic.php?t=1089, vahend siin http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/upgradewizard/SpeedTouch_upgrade_wizard_R4421.zip ja firmware, mille masin vastu võttis, siin http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/5x6iv6/7.4/ST5x6_ZZQ2AA7.432.zip . millegipärast international versiooni 7.4.4.7 ei tahtnud speedtouch tunnistada, aga tundub et 7.4.3.2 on ok.
siin lõikame loo lühemaks ehk teeme vahekokkuvõtte. speedtesti tulemus tõusis koheselt 30% allalaadimisel ja 120% üleslaadimisel! ehk siis, upload läks korda kaks ja enamgi paremaks =) ping jäi ikkagi lahjaks rootsi serveriga, kuhu ma speedtesti tegin, aga see selleks, mulle piisab ka sellest, kui youtube ei mõtle enam 10 sek enne klipi käivitumist!
J.
_________________ Higdon's Law: Good judgement comes from experience.
Experience comes from bad judgement.
viimati muutis Lugzan 17.11.2008 01:03:48, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeCoder
HV kasutaja

|
16.11.2008 18:20:39
|
|
|
Mõned lehed tagasi olid siin lingid Elioni viimase firmwarega ruuterile ja ka updater. Milleks nii palju vaeva näha?
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lugzan
HV vaatleja

|
16.11.2008 18:26:46
|
|
|
DeCoder kirjutas: |
Mõned lehed tagasi olid siin lingid Elioni viimase firmwarega ruuterile ja ka updater. Milleks nii palju vaeva näha? |
sest otsing ei andnud piisavalt lihtsat tulemust
P.S. see vaev võttis kokku 15 min pärast 15-minutilist otsimist siit ja mujalt tulemuseta.
J.
Experience comes from bad judgement. |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
16.11.2008 18:57:48
|
|
|
DeCoder kirjutas: |
Mõned lehed tagasi olid siin lingid Elioni viimase firmwarega ruuterile ja ka updater. Milleks nii palju vaeva näha? |
tollel uuel elioni softil on tegelt paar huvitavat anomaaliat. Esmalt mul enam ethernet tuli ei põle ruuteril (vahepeal oli random kas töötas või mitte peale restarti, nüüd enam üldse ei vaevu põlema süttida). Samuti osad käsud ei ole enam samad vist ruuteri CLI-s.
Tegelt kusagil siin soovitati kellelegi paar lk tagasi softiuuendust digiboksile. Ma ei saanudki vastust, et mis see softiuuendus parandama või lisama peaks. Oleks miskit huvitavat siis ehk prooviks ise ka.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lugzan
HV vaatleja

|
16.11.2008 19:05:24
|
|
|
mul on veel küsimus, need telneti command line käsud, mis elion soovitas sisse lükata, et kas keegi oskab ka seletada, on's neist reaalselt kasu ka midagi? nojah, mul ei tahtnud speedtouch neid isegi vastu võtta...
J.
Experience comes from bad judgement. |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
FurioN
HV kasutaja

|
16.11.2008 19:06:04
|
|
|
Uuendasin softi ja kirjutasin need käsud sisse telnetis, sain korda! Kohe algul ei tulnud pilti ette, puudus ikkagi ühendus, aga teist korda läks Aitäh.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
16.11.2008 19:13:04
|
|
|
Link ei tööta. Punkt on lõpus liiast ehk lingi sees.
Kas firmware uuendamisel tuleb pärast jälle kõik settingud elioniga ühendamiseks uuesti sisendada või saab selle eelnevalt salvestada või ei ole vaja midagi teha?
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sixten
HV Guru
|
16.11.2008 19:14:36
|
|
|
Lugesin siin, et kui tõsta neti juhe neljandasse auku, et siis saab vlc pleieriga arvutist digi-tv'd vaadata jne. Aga kas läbi wifi pole võimalik nii vaadata ?
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
16.11.2008 19:31:03
|
|
|
Sixten kirjutas: |
Lugesin siin, et kui tõsta neti juhe neljandasse auku, et siis saab vlc pleieriga arvutist digi-tv'd vaadata jne. Aga kas läbi wifi pole võimalik nii vaadata ? |
Saab ikka aga isegi ideaaltingimustes kipub pilt hakkima.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
FurioN
HV kasutaja

|
16.11.2008 20:26:21
|
|
|
Proovisin siis nüüd vlc media playeriga mängida oma filmi ja edastada see digiboksi. Tõstsin kaabli kolmandasse pessa, tegin nii nagu õpetuses: play locally, UDP ja sinna 239.3.1.1 ja hakkan streamima, aga ETV jääb ikka ekraanile, st midagi ei toimu.
Ei saa ka digitvd arvutis vaadata, vajutan playd, aga ei hakka mängima. Ega asi pole selles, et kasutan RCA kaablit?
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|