Kuda siis F1'ga uhamine on, omab nagu kurvikiiruses ja üldse kõik muu rämedalt pooleks või jätab tiba soovida?
F1 on nagu kart, liimitud rajale, Fuji kolmandat pikka kurvi gaas põhjas on mõnus võtta ja ei ole tunnet, et auto käest ära läheks, tuleb julgelt võtta _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ise olen suur skyline-i vänn...eriti meeldib r33 midnight purple-iga..ja no eelnevatest gt-dest meeldib ka r400 mis siis on sama kerega mis r33..
tuli uudis gt5p-s et tuleb sõita londoni rada time trialis ja kes teeb parima aja saab mingi tüübi drifti show-d vaadata...ja teine kolmas koht saavad mängu koos 1-e tüübi autogrammiga...minge lugege ise lähemalt.. see vark oli vist ainult ameeriklastele??
proovisin siis seda londonit ja parim mis välja võlusin puldiga oli 0.58.901 _________________ PSN: Kilitapja
Schumi, aeg on oodata esimesed pildid ja infot Forza 3 kohta ja 360 edasi ikka kasutada, senikaua võite demole kuuma anda
Kui ise mängida ei saa, siis üritad iga hinna eest maha teha, või mis?
Demo mis demo. Üle 70 auto, 6 rada (12 layouti), 16-man online, pidevad uuendused, GranTurismo-TV ja online ranking - ei ole just eriti demo moodi. Õiges GT 5's on muidugi kõik mitmekordselt rohkem, kuid demoks seda nimetada on küll väga hale. ;]
Senikaua kui puudub korralik tuuning ja damage jääb ta minujaoks demoks, tegemist ju on sisuliselt sellist stiili mänguga või eksin?.Kogu fun ei piirdu ringe sõites ja raha kogudes ainult autode ostmiseks.Demoks vb tõesti mitte aga millegiks muuks ma teda ka nimetada ei oska.6 rada on seal ilmselge ouch praegu..
Mul siis mõlemad olemas, nii xbox360 + forza2 ja ps3+GT5P, ei kahetse hetkekski ps3 ostu kuna online on tasuta ning GT5P juhitavust, pildikvaliteeti ning autode käitumist igastahes naudin, forza2 on samuti väga tasemel mäng, gt5-s tunnen just puudust autode tuunimisest, kuid juhitavuselt on GT üle, kiita võib mõlemaid mänge
Senikaua kui puudub korralik tuuning ja damage jääb ta minujaoks demoks, tegemist ju on sisuliselt sellist stiili mänguga või eksin?.Kogu fun ei piirdu ringe sõites ja raha kogudes ainult autode ostmiseks.Demoks vb tõesti mitte aga millegiks muuks ma teda ka nimetada ei oska.6 rada on seal ilmselge ouch praegu..
kas sa eelmiseid gran turismo osasid oled mänginud?
ise tunnen ka tuunimisest puudust...ja selle krd õige versiooni release venitamisest on ka kopp ees...
aga gt5p on minu meelest ikka omaette tase... _________________ PSN: Kilitapja
Schumi, aeg on oodata esimesed pildid ja infot Forza 3 kohta ja 360 edasi ikka kasutada, senikaua võite demole kuuma anda
Kui ise mängida ei saa, siis üritad iga hinna eest maha teha, või mis?
Demo mis demo. Üle 70 auto, 6 rada (12 layouti), 16-man online, pidevad uuendused, GranTurismo-TV ja online ranking - ei ole just eriti demo moodi. Õiges GT 5's on muidugi kõik mitmekordselt rohkem, kuid demoks seda nimetada on küll väga hale. ;]
Ei saanud aru? mul on PS3 sama hea sõber nagu xbox
Öesõnaga mingite võrdlusmomentide pärast pole vaja sul siin lahmima hakata _________________ XBox360 Gamertag:M2TU24
Point oli selles, et vaid Xboxi omanikud on siiamaani vingunud et oi see on demo ju, demo, demo, demo! Näita mulle ühte teist nii kogukat "demo" mõnest driving-mängust. Enamikel on sul 1 rada, 2-3 autot ja online & ranking puudub, lisaks uuendusest võid sa und näha.
No minu jaoks on ta kohe kindlasti demo tasemel, lihtsalt täiustatud...see tuleneb ka sellest, et full ver. release`i lükatakse koguaeg edasi ja vaja ju rahvast õhinas hoida.
Või see, et inimesed selle kohta demo ütlevad, teeb mängu miskitmoodi halvemaks? või milles see probleem üldse on? ei leia, et see mingis halvas valguses mängu näitab _________________ XBox360 Gamertag:M2TU24
Senikaua kui puudub korralik tuuning ja damage jääb ta minujaoks demoks...
Aga sa mine pane oma kolmerattalise külge sinised neoonid ja subaru tagatiib, et siis on vinge tuuning Muide igapäevselt sõidad siis igalpool käid ikka vastu seinu, poste ja mööda kraavipõhjasid, et ei läheks meelest damage' olemasolu?
Senikaua kui puudub korralik tuuning ja damage jääb ta minujaoks demoks...
Aga sa mine pane oma kolmerattalise külge sinised neoonid ja subaru tagatiib, et siis on vinge tuuning Muide igapäevselt sõidad siis igalpool käid ikka vastu seinu, poste ja mööda kraavipõhjasid, et ei läheks meelest damage' olemasolu?
tuunimise all võtles virx vast ikka tõsisemat masina ümberehitust kui suvalist sinine-katood-põhja-all-pedemajaka-teibituuningut. a la mootori vahetus, sock vedrustuse ümber vahetus sportvedrustuse vastu, aerodünaamika kit ja kiiremate radade jaoks downforce reguleerimine, auto jäigemaks ajamine jne jne jne. see on ju osa fun-ist.
damage pole sellistes simudes kindlasti vähetähtsal kohal, see lisab just realismi asjale, mis on kohati simude eesmärk. kui on ikka palju sõitjaid onlines, siis juhtub kokkupõrkeid pea alati. ja kui masin viga saab, pead boksi minema, mis aga toob kaasa kohtade muutuse, mis omakorda loob mängu juurde põnevust.
damage model rõhutab sõitma palju ettevaatlikumalt teiste sõitjate läheduses
praegu on paras bumper cars tunne (ja ausalt, sõitsin ka vastavalt et kohti korralikult võita)
Kui päris aus olla, siis pole GT2´st saati midagi muud muutunud kui ainult graafika ja autod. Aeg oleks uue põlvkonnaga kaasa minna ja midagi revolutsioonilist kaasa tuua, kaua sa ikka ainult brandname´i peal liugu lased.
Auron, küsiks kui vana sa ise oled et oma arengupeetust laiale maailmale näitad?
Tead ma ei hakka suga vaidlusse laskuma, sest tead isegi mis mis netis vaidlemise kohta öeldakse
Enivei damage oleks tore asi küll aga sellest on pikalt ja laialt jahutud, et mingit poolkõva asja ei tehta. Mina ei näe selles otsest probleemi, sest niipalju kui ise rinkal käind kihutamas siis pole kellelegi ega millelegi otsa sõitnud seega ei oska otseselt damagest puudust tunda. See kui on perversne huvi sellevastu kas mängus 300'ga seina pannes ikka läheb masin korralikult kortsu on personaalne mure - mind huvitab rohkem see kui tõetruult auto sõites käitub mitte seina sõites ( see ei tähenda,et ei võiks olla)
Tuunimine on samuti tore asi aga mis loogikaga sa näiteks 599GTB'd tuunid? Seadistused on ju olemas.
Kui päris aus olla, siis pole GT2´st saati midagi muud muutunud kui ainult graafika ja autod. Aeg oleks uue põlvkonnaga kaasa minna ja midagi revolutsioonilist kaasa tuua, kaua sa ikka ainult brandname´i peal liugu lased.
sama teema oli kunagi ka NFS teemas, aga noh, eks rallimängus saab tõesti iga uue mänguga tuua midagi revolutsioonilist sisse eks kui ei kõlba, siis oota ära aeg, kui autod hakkavad lendama, siis saad revolutsioonilist
GT5P ei osta, aga GT5 ostan kindlasti, kui suudan kuskile tuppa ka iste ja rooli ära paigutada, puldiga on nii head mängu lausa patt mängida
parem ongi kui midagi hüppeliselt ei muutu...paar lolli asja on lisatud ja maha võetud...nt endale meeldis ikka neid touring ralli keresid peale panna...enam neid ei ole....aga gt4-jandas mingi nos-i juurde panemine teeb asja jälle veits pedemajaka poole....
hondaa algul arvasin ka et naq peab ikka loll olema kui mingi demo ostad...mõttetu ju!...aga siiski ostsin ära kuna olen ikka gt seeria fänn...
ja no näe mida üllatust...palju autosid(just erinevaid mitte 1 auto 50 erineva kerega...),radu võiks natuke rohkem olla jah...kuna see top geari rada juba tuleb....
aga ....no....mina võtan seda kui fulli _________________ PSN: Kilitapja
Enivei damage oleks tore asi küll aga sellest on pikalt ja laialt jahutud, et mingit poolkõva asja ei tehta. Mina ei näe selles otsest probleemi, sest niipalju kui ise rinkal käind kihutamas siis pole kellelegi ega millelegi otsa sõitnud seega ei oska otseselt damagest puudust tunda. See kui on perversne huvi sellevastu kas mängus 300'ga seina pannes ikka läheb masin korralikult kortsu on personaalne mure - mind huvitab rohkem see kui tõetruult auto sõites käitub mitte seina sõites
sa oskad damagest mõelda ainult 300'ga seina sõites ?
ega sa ju ainult mingeid time trialeid ei sõida, et kokkupõrked teiste rajal olevate autodega välistatud oleks
mida fakki???
mul on küll tunne et see gt team lihtsalt vahib lakke ja ütleb 1 tüüp teisele...mis sa arvad kui releasiks äkki mingi 2009?...
aam....ei tea....
läheb aasta mööda...noh kas 2010 laseme mängu välja?...
aam...vaatab....
aa ja seda ka et kes siin viriseb et demo versioon...tehti ju see gt academy sellele ja nüüd see drifting teema ka...stuffi on suht palju... _________________ PSN: Kilitapja
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.