Kuda siis F1'ga uhamine on, omab nagu kurvikiiruses ja üldse kõik muu rämedalt pooleks või jätab tiba soovida?
F1 on nagu kart, liimitud rajale, Fuji kolmandat pikka kurvi gaas põhjas on mõnus võtta ja ei ole tunnet, et auto käest ära läheks, tuleb julgelt võtta _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ise olen suur skyline-i vänn...eriti meeldib r33 midnight purple-iga..ja no eelnevatest gt-dest meeldib ka r400 mis siis on sama kerega mis r33..
tuli uudis gt5p-s et tuleb sõita londoni rada time trialis ja kes teeb parima aja saab mingi tüübi drifti show-d vaadata...ja teine kolmas koht saavad mängu koos 1-e tüübi autogrammiga...minge lugege ise lähemalt.. see vark oli vist ainult ameeriklastele??
proovisin siis seda londonit ja parim mis välja võlusin puldiga oli 0.58.901 _________________ PSN: Kilitapja
Schumi, aeg on oodata esimesed pildid ja infot Forza 3 kohta ja 360 edasi ikka kasutada, senikaua võite demole kuuma anda
Kui ise mängida ei saa, siis üritad iga hinna eest maha teha, või mis?
Demo mis demo. Üle 70 auto, 6 rada (12 layouti), 16-man online, pidevad uuendused, GranTurismo-TV ja online ranking - ei ole just eriti demo moodi. Õiges GT 5's on muidugi kõik mitmekordselt rohkem, kuid demoks seda nimetada on küll väga hale. ;]
Senikaua kui puudub korralik tuuning ja damage jääb ta minujaoks demoks, tegemist ju on sisuliselt sellist stiili mänguga või eksin?.Kogu fun ei piirdu ringe sõites ja raha kogudes ainult autode ostmiseks.Demoks vb tõesti mitte aga millegiks muuks ma teda ka nimetada ei oska.6 rada on seal ilmselge ouch praegu..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.