Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
amanitin
HV vaatleja
|
17.09.2008 20:32:37
|
|
|
Kaua ülejäänutel on läinud pangaülekande kinnitamisega? Maksin küll 7 päeva hiljem limiitide ja Hansapanga (svjeedbjäänki) ülima lohakuse tõttu. Praegu on möödunud üks tööpäev sellest. Makse said nad ju kätte, sest siseriiklik makse vast eriti kaua ei võta... : )
|
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
01.10.2008 23:59:47
|
|
|
fredc kirjutas: |
Nüüdseks vist juba kolm kuud tellimisest möödas. Kuna kaupa ei saadetud ega saadetud tühistasin lõpuks tellimuse ja saavutasin selle, et lubasid raha tagastada. Saatsin panga rekvisiidid, kuid nüüd juba poolteist kuud raha ootel. Ilmselt tuleb rahast suu puhtaks pühkida, kuna enam ei vastata ka enam. |
Selge, siis julge küll sealt midagi osta, kellele seda ajunussi vaja on, parem maksan kasvõi rohkem ja saan asja kiirelt kätte.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
amanitin
HV vaatleja
|
03.10.2008 00:09:56
|
|
|
G80 kirjutas: |
fredc kirjutas: |
Nüüdseks vist juba kolm kuud tellimisest möödas. Kuna kaupa ei saadetud ega saadetud tühistasin lõpuks tellimuse ja saavutasin selle, et lubasid raha tagastada. Saatsin panga rekvisiidid, kuid nüüd juba poolteist kuud raha ootel. Ilmselt tuleb rahast suu puhtaks pühkida, kuna enam ei vastata ka enam. |
Selge, siis julge küll sealt midagi osta, kellele seda ajunussi vaja on, parem maksan kasvõi rohkem ja saan asja kiirelt kätte. |
Aega läheb seal tõesti. Enda asja sain õnneks pärast mitmeid meile kätte ja nüüd kui asi käes on, siis on hea tunne, et suutsin midagi säästa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
oicu
HV kasutaja
|
03.10.2008 08:41:11
|
|
|
ma tellisin endale pixmania kaudu kaamera. Lõuna-Saksamaalt pandi teele ja nädalaga oli kohal. Müstilisel kombel liikus minu kaup pool aega Eestis
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
26.10.2008 19:12:00
|
|
|
ehk keegi teab:
kas pixmaniast firmale tellides sisaldab asi ka käibemaksu ja firma saab neid arveid kasutada sarnaselt eesti arvetega? Mis prantsuse km määr on?
Olen seni ühe korra sealt eraisikuna tellinud ja see oli ka ammu.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
26.10.2008 19:29:39
|
|
|
antonio1 kirjutas: |
ehk keegi teab:
kas pixmaniast firmale tellides sisaldab asi ka käibemaksu ja firma saab neid arveid kasutada sarnaselt eesti arvetega? Mis prantsuse km määr on?
Olen seni ühe korra sealt eraisikuna tellinud ja see oli ka ammu. |
Firmale võta lahti pixmania-pro.com... seal asi kohe EEKides ja ilma KMita... välismaalt ostes on arvel sul käibemaksumäär 0%.
Rohkem pole vajagi. Loomulikult pead neile andma oma KMKR nr-i (ehk VAT nr.-i)
_________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
Sõbralikuma hinna jaoks PS!
www.kilplased.ee |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
08.11.2008 01:00:21
|
|
|
ojapoiss kirjutas: |
ehk keegi teab:
Olen seni ühe korra sealt eraisikuna tellinud ja see oli ka ammu. |
Firmale võta lahti pixmania-pro.com... seal asi kohe EEKides ja ilma KMita... välismaalt ostes on arvel sul käibemaksumäär 0%.
Rohkem pole vajagi. Loomulikult pead neile andma oma KMKR nr-i (ehk VAT nr.-i)  |
Aitähh
EDIT:Tellisin pixmania-pro'st teleka, raha laekumine nende arvele kinnitati ära, varsti sain alljärgneva kirja:
tsitaat: |
Dear ...,
To process your order thank you too send me the documents of your company.
Best regards,
Paulina WAWRZYNIAK
..rekvisiidid.. |
Mis krdi dokumente nad tahavad? On kellelgi olnud sarnane olukord? Küsisin vastu ka, aga pole vastatud
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruger
HV kasutaja

|
08.11.2008 16:27:38
|
|
|
Eks nad tahavad veenduda , et tegu on ikka firmaga, mitte eraisikuga, kes endale selle kaudu kaupa tellib. Pead saatma neile mõne selle firma tehtud arve või midagi sellist koopia, kus on samad KMKR nr sees.
Sai ka sealt telekas tellitud ja hetkel päris rahul.
_________________ Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
09.11.2008 03:32:26
|
|
|
ruger kirjutas: |
Eks nad tahavad veenduda , et tegu on ikka firmaga, mitte eraisikuga, kes endale selle kaudu kaupa tellib. Pead saatma neile mõne selle firma tehtud arve või midagi sellist koopia, kus on samad KMKR nr sees.
Sai ka sealt telekas tellitud ja hetkel päris rahul. |
Mis point sel on?
Kui petta tahaks saaks ju selle arve ka valmis treitud. Pmst raha on ju neil käes, miks nad nii teevad, aru ma ei saa. Ise paneks nende rollis olles rahulikult asjad teele, kui raha laekunud. Kui miski jama, vastutab ju valeandmete esitaja.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
09.11.2008 10:40:07
|
|
|
Mina saatsin neile maksuametist võetud tõendi, et olen km kohuslane ja see neile sobis... teistkordsel tellimisel ei tahetud enam midagi ja asi toimis väga kiiresti
www.kilplased.ee |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
09.11.2008 22:22:17
|
|
|
Mina saatsin neile maksuametist võetud tõendi, et olen km kohuslane ja see neile sobis |
Eesti keelse ? E-postiga? Või faxi tahavad?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
09.11.2008 22:27:29
|
|
|
Mina saatsin neile maksuametist võetud tõendi, et olen km kohuslane ja see neile sobis |
Eesti keelse ? E-postiga? Või faxi tahavad? |
Pixmanias on neil eestlane ka tööl
Aga ma täpselt ei mäleta, kas seal olid inglise keelsed seletused ka juures või.
Ma skännisin sisse ja saatsind niisama faili ja igaksjuhuks digiallkirjaga ka
Igatahes sobis neile see kuna seda dokumenti nad minu käest küsisid.
Iseenesest nad kontrollivad ikka vast üle, kas see minu antud number kehtib ja on sama fima nimel, mis ma neile andsin.
Faxinud olen ka neile paar dokumenti kui e-maile vastust ei saanud.
Igatahes oli ajaline probleem esimese tellimusega kuna kontrollimine jne võttis aega aga teised tellimused on väga hästi teenindatud nii teeninduselt kui kiiruselt
Ainult kiidusõnad.
EDIT: Vaatasin järgi ja sellel maksuameti dokumendil on nii eesti kui ka inglise keeles kirjutatud...
viimati muutis ojapoiss 10.11.2008 08:27:09, muudetud 1 kord |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
11.11.2008 23:24:06
|
|
|
Tänan info eest.
EDIT:
tsitaat: |
EDIT: Vaatasin järgi ja sellel maksuameti dokumendil on nii eesti kui ka inglise keeles kirjutatud...
|
Mina saatsin neile veel ainult lingi maksu- ja tolliameti lehele, seal on ka inglise keelne versioon, kontrolligu ise, mida tahavad. Kas keegi siinsetest lugejatest on need kasutustingimused ka läbi lugenud? kas kasutustingimuste aktsepteerimisega võtsin endale kohustuse neile midagi tõestama hakata? Kui keegi teab, võiks mõne sõna öelda selle kohta.
Minul arve tasumisest nüüd möödas 3 tööpäeva, näitab, et tellimus on kinnitatud kuid kaup endiselt laos. Pole siis kolme täispika tööpäeva jooksul suudetud teele panna koduleht lubab kättetoimetamist 4-6 tööpäevaga, kui õigesti mäletan. Kas EL-is mingi selline organisatsioon ka on nagu meie tarbijakaitse, võiks ju neile sellekohase märgukirja saata, et valetavad tarbijale kättetoimetamise aja kohta.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laazy
HV kasutaja

|
14.11.2008 15:05:04
|
|
|
Tere!
Plaan väike pixmaniast omale telefon tellida! Nimelt d900i, mida Eestis enam uuena ei pakuta,.. Küsimus siis, et lugesin eelpool lehtedel arvamusi ja kommentaare, kus pixmania viivitab ja tuhat muud jama toimub- et on olukord tänaseks päevaks paranenud? Kui kiirelt võiks tel. eesti jõuda? Ja kui reaalne on, et koguprotsess toimub n.ö. riski ja pinge vabalt, st. siis et kõik laabub kenasti!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruger
HV kasutaja

|
14.11.2008 22:08:03
Kättetoimetamise ajad |
|
|
Kui tellid UPS-iga saad reaalselt tellimuse kätte 3-4 päevaga. Kui vedajaks DPD, on kättetoimetusaeg reaalne 10 päeva ringis.
_________________ Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivka6
HV vaatleja
|
19.11.2008 01:48:54
|
|
|
Ei suuda pixmaniasse registreeruda! Teen kõik omaarust õieti ja siis , kui ostma hakkan, ütleb, et vale parool. Ise olen surmkindel, et parool on õige (üles kirjutatud). "unustasin parooli" värk ka ei tööta õieti - ei anna võimalust oma e-maili trükkida, et nad saaksid siis mulle selle "õige" parooli saata. Kuidagi kahtlane e- pood paistab. Kas julgebki sealt nii kallist asja tellida, nagu plasma telekas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marli1
Kreisi kasutaja

|
19.11.2008 07:57:52
|
|
|
Kas konto aktiveerimise link tuleb e-mailile?
Kõigepealt peab vist aktiveerima lingi kaudu konto ja siis alles saa sisse logida.
Ja kui juba registreerimisel sellised probleemid siis pigem....
Ise olen selt tellinud nii plasmateleri kuui muudki- probleemid mis tekkinud on on saanud ka lahenduse alati.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivka6
HV vaatleja
|
19.11.2008 11:18:24
|
|
|
Konto aktiveerimise linki ei tule jah minu e-mailile. Arvatavasti jätan selle pixmania sinnapaika. Proovin OX.ee kaudu tellida, kuigi seal plasmad veidi kallimad ja mitte nii uued mudelid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mrmuff
HV kasutaja

|
01.12.2008 23:57:14
|
|
|
Sai ka sealt lõpuks MP3 ära tellitud ja nädal hiljem ilusti DPD uksetaga ja kõik ilus(y) , mul vist vedas.
Jääb üle ainult loota, et garantiid vaja ei lähe
|
|
tagasi üles |
|
 |
yxtyyp
HV vaatleja
|
04.12.2008 14:57:58
|
|
|
Loen seda teemat nüüd ja tekivad kõhklused . Tellisin laupäeval (29.11) teleka sealt ja hetkel pakk liigub ilusasti, homme saab 5 päeva täis, eks paistab kas ka jõuab . Ülekandega hanzanetist küll probleeme polnud, st el. kanalid toimisid kõik ilusasti
|
|
tagasi üles |
|
 |
marli1
Kreisi kasutaja

|
04.12.2008 15:08:27
|
|
|
5- päevaga pole veel keegi telerit kätte saanud- pigem jääb see 10 päeva kanti...
(isiklik kogemus)
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
04.12.2008 15:10:36
|
|
|
yxtyyp kirjutas: |
Loen seda teemat nüüd ja tekivad kõhklused . Tellisin laupäeval (29.11) teleka sealt ja hetkel pakk liigub ilusasti, homme saab 5 päeva täis, eks paistab kas ka jõuab . Ülekandega hanzanetist küll probleeme polnud, st el. kanalid toimisid kõik ilusasti  |
Nu kui sul on see jälgimise number olemas siis jääb ainult üle oodata... kui seda pole veel saanud siis on põhjust paanitseda...
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxtyyp
HV vaatleja
|
04.12.2008 15:33:21
|
|
|
Samas kui sina ei saanud, ei tähenda see ju et keegi pole saanud , ootamevaatame, annan siia teada
marli1 kirjutas: |
5- päevaga pole veel keegi telerit kätte saanud- pigem jääb see 10 päeva kanti...
(isiklik kogemus) |
|
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
04.12.2008 15:36:16
|
|
|
Mul muidu pakk tuli täpselt nii eestisse nagu selle numbri järgi jälgisin aga eesti poolse transpordi korraldaja mäda tõttu jõudis asi mulle 2 päeva hiljem kohale... ja seda ka tänu sellele, et need kaks päeva helistasin ja viimase päeva sõimasin...
Eesti UPS maapiirkodadesse toimetamisega ikka täiesti
www.kilplased.ee |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxtyyp
HV vaatleja
|
05.12.2008 10:06:49
|
|
|
Et siis nagu eile mainitud sai, jõudis minu pakike koos 32" LCD telkuka nagu lubatud Tallinna, ja lõunast saan kätte, seega eelnevate halb õnn. Transa hind oli siis 153 eeku ja DPD. Tellisin eelmine laupäev, esmaspäev läks tellimus töösse ja kõik lubatud 4-5 päeva sees, trac:
12/02/2008 16:07 St. Ingbert (DE) Pick-up
12/03/2008 02:36 Mörsdorf (DE) Hub scan
12/03/2008 13:09 Komorniki / k.Poznania (PL) Consolidation
12/04/2008 06:44 WARSZAWA (PL) Hub scan
12/04/2008 18:54 Kaunas (LT) Hub scan
12/05/2008 02:20 Riga (LV) Hub scan
12/05/2008 07:26 Tallinn (EE) Inbound
12/05/2008 07:27 Tallinn (EE) Hub scan
|
|
tagasi üles |
|