Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 59, 60, 61  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 05.06.2008 00:59:00 vasta tsitaadiga

kaupz, oxi mõtlesin tolle postitusega ikka
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ezh
HV kasutaja

sõnum 05.06.2008 15:35:29 vasta tsitaadiga

Ja miks on seda pahatahtlik? Kas OX.ee vahetas kujundus ja ütleb, et ta on pixmania? Või kasutaja jääb pixmania.ee domeenil?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mks
HV veteran

sõnum 05.06.2008 15:39:07 vasta tsitaadiga

see on klientide lollitamine... kui mul oleks ox.com, ox.ru või misiganes sarnane domeen ja ma sinna peale teeksin midagi teie poega sarnast, siis teile ka vist väga ei meeldiks icon_smile.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Ezh
HV kasutaja

sõnum 05.06.2008 15:49:55 vasta tsitaadiga

mks, meil ei ole pixmania sarna kujunduse poodi. Meil on isegi teine nimetus, logo jne. Kus siin on lollitamine? Telefoni numer on näha, aadress ka olemas. Kaup ostakse ja saadatakse ostjale.
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2008 16:34:21 vasta tsitaadiga

Ezh kirjutas:
mks, meil ei ole pixmania sarna kujunduse poodi. Meil on isegi teine nimetus, logo jne. Kus siin on lollitamine? Telefoni numer on näha, aadress ka olemas. Kaup ostakse ja saadatakse ostjale.
miks selline suunamine vajalik on?
ja kas see on seaduslik ??

Ezh
HV kasutaja

sõnum 05.06.2008 16:53:40 vasta tsitaadiga

kaupz, kuid seda ei ole seadislikult, siis me seda ei tegi.
tagasi üles
marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 05.06.2008 19:29:48 vasta tsitaadiga

Nii ehk naa on see enda ehtimine võõraste sulgedega.
Arusaadav oleks see juhul kui Ox oleks Pixmania parner/edasimüüja või omaks nendepoolt vastavasisuliselt väljaantud luba.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 06.06.2008 09:55:29 vasta tsitaadiga

Huvitav kas registreerimisel ikka EENETi reeglid läbi loeti?
# Taotlust kinnitades taotleja kinnitab, et tema teadmiste kohaselt ei riku taotluses esitatud nimekuju kasutamine kolmanda poole huvisid.
# Taotlejal on täielik vastutus, kui nime registreerimine rikub kolmanda poole õigusi

Eneken Tikk kirjutab:
* Üldist domeenijärelvalvet korraldava organi ICANN (Internet Corporation For Assigned Names and Numbers) vaidluste lahendamise reeglistikus on loetletud eeldused, mille esinemine viitab õigusrikkumisele. Juhul, kui kolmas kaebaja tõendab, et
* registreeritud domeeninimi on identne või segadusseajavalt sarnane kaubamärgiga, millele kaebajal on (registreeritud) õigused,
* domeeni valdajal puudub õigus­pärane huvi domeeni­nime kasutamiseks ja
* domeeninimi on registreeritud ning seda kasutatakse pahauskselt, on võimalik kohustada domeenioperaatorit domeeni õigustatud isikule üle (k)andma.

Pahausksuseks loetakse asjaolu, et domeen on registreeritud või seda kasutatakse eelkõige selle edasimüümiseks õigustatud isikutele või nende konkurentidele, kui domeeni registreerimine takistab õigustatud isikul oma kaubamärgi toodete või teenuste pakkumist, kui domeeni registreerimise peamine eesmärk on kõlvatu konkurents või kui domeeni kasutatakse selleks, et juhtida internetikülastajad nende sihtkohast kõrvale eesmärgiga tutvustada, sponsoreerida või levitada enda võrgulehte ja sellel esitletud tooteid/teenuseid.

Seega - kui pixmania saab teada, et pixmania.ee on kellegi suli poolt ära võetud ja suunatakse teise, nendega samal alal tegutseva, ettevõtte leheküljele, siis on WOC Trans OÜ-l ilmselt kohtukutset oodata.

mnk
HV kasutaja

sõnum 06.06.2008 11:11:10 vasta tsitaadiga

Ezh kirjutas:
kaupz, kuid seda ei ole seadislikult, siis me seda ei tegi.

Ära siis tee, sest ...üllatus üllatus ... ei olegi see tegevus seaduslik icon_rolleyes.gif
Üldiselt ma arvan, et sellised trikid ajavad ausa kliendi sellest poest eemale ja OX vaata ka, mis sitaga sa oma poodi ehtida üritad beer_yum.gif

Teemasse ka:
Tellisin kusagil mai alguses Pixmaniast toiteploki. Asi pidi Pixmania andmetel lattu jõudma paari päeva pärast. Maksin raha ära ja vahtisin 3 nädalat, kuidas see "paar päeva" pidevalt edasi nihkus (see nihkub seal siiani vt Cooler Masteri võimsamad toited). Lõpuks soovitati juba Pixmania lehel selle ploki asemel mõni muu osta, millest polnud raske järeledada, et see ei hakkagi kunagi lattu jõudma. Kirjutasin sellel aadressil, mis kunagi ei vasta (..mingi service.ee@pixmania.ee vms) ja küsisin mis toimub. Ootasin paar päeava, siis leidsin selle teema siin ja kirjutasin kõikidel aadressidel mis siin ära toodud olid. Kanti ilma pikema jututa raha tagasi umbes nädala jooksul. Siiani saan mingeid kahtlaseid emaile, mis väidavad et mu plokk saadetakse kohe-kohe laost välja.
Päris huvitav taktika igal juhul. Võiks ju kliendile öelda, et sellist asja ei ole ja ise raha tagasi pakkuda või midagi muud asemele. Aga on vaikus ja lihtsalt oodatakse, kuni inimesel närvid läbi lähevad ja ta vihaselt raha tagasi hakkab nõudma. Siis oodatakse veel natuke, kuni inimene meeleheitele aetuna netist pixmania ülemuste aadressid välja tuhnib ja neile kirjutab ja siis alles hakkab juhtuma. Selge see, et enam kunagi ei taha see inimene pixmaniast midagi kuulda.

Juhtumisi tellisin oma ploki OXist icon_biggrin.gif. Sain nädalaga kätte ja olen rahul.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
arvojants
HV vaatleja

sõnum 04.07.2008 09:20:10 vasta tsitaadiga

[quote="marli1"]Mulle tagastati transpordikulud aga sealt küll mingeid summasid maha ei arvestatud...153.- tuli arvele...[/quote]

Kuidas see registreerumine on teil õnnestunud? Ootan juba nädal, ei tule mingit parooli, ei saa ka kinnitada tellimust. Äkki keegi kommenteeriks.
Tänud icon_neutral.gif
tagasi üles
oicu
HV kasutaja

sõnum 04.07.2008 09:35:44 vasta tsitaadiga

mul tuli parool päris kiiresti. kui ikka maili ei tule, registreeri uuesti.

mina tellisin endale kaamera pixmania kaudu, toodi l6una saksamaalt dpd'ga. väga rahule jäin.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 05.07.2008 14:52:31 vasta tsitaadiga

Minuarust on see ox.ee käitumine sama haige nagu need tegelased kes sulle telefoni teel kell 9 õhtul üritavad pesupulbrit müüa. Et nagu viimases hädas võetakse kuulus nimi ja suunatakse enda juurde ümber. Või lähed panka ja hakatakse pensionisammast pähe määrima, ma saan aru et tellerid muidu palka ei saa aga ikkagi...
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 05.07.2008 15:30:38 vasta tsitaadiga

jesus99 kirjutas:
Või lähed panka ja hakatakse pensionisammast pähe määrima, ma saan aru et tellerid muidu palka ei saa aga ikkagi...
antud kujul pole võrreldav
sobiks nii et lähed panka ja siis astub ligi teise panga teller ja kutsub hoopis sinna oma raha majandama
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
fredc
HV vaatleja

sõnum 09.07.2008 17:39:37 vasta tsitaadiga

Pixmaniaga kurvad kogemused. Raha kannad küll üle, kuid sellega kõik esialgu piirdubki. Siis hakkab trall pihta. Kui oled mõni aeg heauskselt oodanud ja vaadanud, millal siis tellimus kinnitatakse ja lõpuks sellest tüdinenud, hakkad otsima, kust saada kontakte. Neid nii lihtne leida polegi. Kui need lõpuks käes ja palud selgitust, jääd jälle ootele, millal vastus saadetakse. Nüüd juba nädal möödas ja ei kipu ega kõppu. Eks paistab, millega see lõpeb.
tagasi üles
arvojants
HV vaatleja

sõnum 15.07.2008 10:33:28 vasta tsitaadiga

Mina üllatavalt rahul, reede sai tellitud, maksin Visaga ja esmaspäeva lõunaks kaup käes. Super! Upsiga tuleb korralikult ja ei pingeid purunenud karpe. Rahul,kavatsen ka edaspidi midagi tellida.
tagasi üles
Novembre
Kreisi kasutaja

sõnum 02.08.2008 02:06:08 vasta tsitaadiga

Tellitud 2 korda DPD-ga. Paar päeva pakivad siis posti ja 4-5p pärast kuller ukse taga. 3-a korraga nii libedalt ei läinud. Kaup lõppes ära ja ka tarnimine lõpetati. Kirjutasin neile kirja kkk alt ja veel ka 2-le emaili aadressile. Sain ka kõikidele vastuse, 3-st erinevast kohast icon_lol.gif icon_eek.gif Kirjutati, et tagastavad raha. Saatsin enda panga rekvisiidid ja raha 4p pärast ka arvel olemas. Minu poolt thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 02.09.2008 02:47:56 vasta tsitaadiga

Tellisin omale Panasonic Lumix DMC-FZ8 kaamera.
Tellimus 25.08. Aeglasem postitus (DPD) ja liikumine selline:

08/27/2008 15:33 0166 St. Ingbert (DE) Pick-up
08/28/2008 02:34 0010 Mörsdorf (DE) Hub scan
08/28/2008 13:26 1326 Komorniki / k.Poznania (PL) Consolidation
08/29/2008 07:05 0075 WARSZAWA (PL) Hub scan
08/29/2008 19:38 0098 Kaunas (LT) Hub scan
08/30/2008 02:10 0099 Riga (LV) Hub scan
09/01/2008 07:50 0560 Tallinn (EE) Inbound
09/01/2008 07:52 0097 Tallinn (EE) Hub scan
09/01/2008 09:47 0560 Tallinn (EE) 41018 Delivered to: ME icon_smile.gif

Suht OK kiirusega kohale toimetatud, ma leian.
Hommikul helistati ja küsiti üle ka, kas olen märgitud aadressil olemas.
Pakend oli korras ja sisaldas lisaks fotoka karbile ka meie pistikusse sobivat toitejuhet.
Peale tellimist (ja maksmist) jõudis muidugi toote hind pixmanias paari päevaga ~200 langeda, aga pole hullu. Ma asjade üldise käiguga täitsa rahul. thumbs_up.gif

Fotokast endast niipalju, et sai ka FZ18 ja FZ28'ga võrreldud valimisel, aga FZ8'l "bang for a buck"i imho kõige rohkem. 8)

viimati muutis Lemmy 02.09.2008 14:27:52, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

sõnum 02.09.2008 07:13:05 vasta tsitaadiga

Lemmy kirjutas:
Tellisin omale Panasonic Lumix DMC-FZ8 kaamera.
Tellimus 25.08. Aeglasem postitus ja liikumine selline:

08/27/2008 15:33 0166 St. Ingbert (DE) Pick-up
08/28/2008 02:34 0010 Mörsdorf (DE) Hub scan
08/28/2008 13:26 1326 Komorniki / k.Poznania (PL) Consolidation
08/29/2008 07:05 0075 WARSZAWA (PL) Hub scan
08/29/2008 19:38 0098 Kaunas (LT) Hub scan
08/30/2008 02:10 0099 Riga (LV) Hub scan
09/01/2008 07:50 0560 Tallinn (EE) Inbound
09/01/2008 07:52 0097 Tallinn (EE) Hub scan
09/01/2008 09:47 0560 Tallinn (EE) 41018 Delivered to: ME icon_smile.gif

Suht OK kiirusega kohale toimetatud, ma leian.
Hommikul helistati ja küsiti üle ka, kas olen märgitud aadressil olemas.
Pakend oli korras ja sisaldas lisaks fotoka karbile ka meie pistikusse sobivat toitejuhet.
Peale tellimist (ja maksmist) jõudis muidugi toote hind pixmanias paari päevaga ~200 langeda, aga pole hullu. Ma asjade üldise käiguga täitsa rahul. thumbs_up.gif

Fotokast endast niipalju, et sai ka FZ18 ja FZ28'ga võrreldud valimisel, aga FZ8'l "bang for a buck"i imho kõige rohkem. 8)

Andsin ka 25/08/2008 tellimuse sisse...
Ja eile hommikul hakkas pakk tallinnast minu poole liikuma...
Aga kuller vist ei viitsi ühe päevaga kõiki kohti läbi sõita...
Hommikul helistasin UPSi üle, et kas pakil ikka mobiili number on küljes... öeldi, et on ja lubati kullerile ka edasi öelda, et helistaks mulle... terve päeva passisin ja ootasin aga krt mingi kella 16 paiku mõlesin, et helistan uuesti UPSi, et kus see kuller jääb... ja seal pandi ootele, et kullerile helistada ning siis tuli välja, et kulleril ei ole plaaniski mulle täna (eile siis) pakki ära tuua, et ta Paides ja hakkab Tallinna poole tagasi liikuma kuna peab kella 17-ks Tallinnas olema...
Ma ei saa aru kuidas UPS sellise firma enda esindajaks on võtnud??? Teenindus alla 0-i ju...
Viib täiega UPSi mainet alla ju... huvitav kas kuskile kaevata ei saa, et võetakse UPSi partneri õigused neilt ära? icon_rolleyes.gif
Lubati siis täeiga täna pakk kohale toimetada... eks me näe... eile ka lubati...
Pixmaniaga kõik ok aga UPS paneb nüüd näkku...

Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
hannes_
HV vaatleja

sõnum 03.09.2008 15:29:04 vasta tsitaadiga

25.08.2008 tegin esimese tellimuse Pixmaniast. Minu kogemused siiamaani negatiivsed. Esmaspäeva (25. august) õhtul tellisin Canoni PowerShot A650 IS fotoka ja mõned vidinad lisaks.
Samal õhtul maksin hansapangast pangaülekandega Fotovista SA kontole raha ära. Möödusid mõned päevad, aga tellimuse staatus ikka "pangaülekanne ootel". Saatsin kirja S. Rosenblumile, kes edastas kirja Eesti tellimustega tegelevale Karin Cogenile (K.Cogen(ät)fotovista.com). Sain vastuse, et raha pole nende arvele laekunud. Vaatasin järgi, et raha oli ikka kontolt maha läinud ja järelikult peaks see neil olemas olema.
Saatsin siis ülekande tõestuse neile üleeile ning siiani pole vastust saanud. Eks ootan veel ja pommitan neid kirjadega....vaatab mis saab icon_confused.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
fredc
HV vaatleja

sõnum 04.09.2008 10:54:58 vasta tsitaadiga

Nüüdseks vist juba kolm kuud tellimisest möödas. Kuna kaupa ei saadetud ega saadetud tühistasin lõpuks tellimuse ja saavutasin selle, et lubasid raha tagastada. Saatsin panga rekvisiidid, kuid nüüd juba poolteist kuud raha ootel. Ilmselt tuleb rahast suu puhtaks pühkida, kuna enam ei vastata ka enam.
tagasi üles
webromps
HV kasutaja

sõnum 04.09.2008 22:39:54 vasta tsitaadiga

Endal plaanis videokaamera osta. Mida see Zen engagement endast ette kujutab? Annab see mingeid see midagi kasulikku ka?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 09.09.2008 14:56:36 vasta tsitaadiga

webromps kirjutas:
Endal plaanis videokaamera osta. Mida see Zen engagement endast ette kujutab? Annab see mingeid see midagi kasulikku ka?

Kui garantiid saab Eestis teostada, siis see Zen on mõttetu.
Ja kauba tagastada sa saad niikuinii esimese 14 päeva jooksul.
Piisav aeg et otsustada kas sobib või mitte icon_lol.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
thunderz
Kreisi kasutaja
thunderz

sõnum 12.09.2008 03:43:25 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:

Kuidas seda veel teada saab, kas garantiid saab Eestis teostada?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 12.09.2008 11:04:58 vasta tsitaadiga

thunderz kirjutas:
globostrat kirjutas:

Kuidas seda veel teada saab, kas garantiid saab Eestis teostada?

Pöördu vastava valmistaja esindaja(firma) poole siin Eestis, kui selline on.
Ta kinnitab sulle et garantii korras aktsepteerib Pixmania asju - või siis mitte.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
thunderz
Kreisi kasutaja
thunderz

sõnum 14.09.2008 00:24:54 vasta tsitaadiga

a1 kirjutas:
Ma loodan, et ma ei eksi, aga minuarust oli seal ka võimalus lihtsalt arve võtta ja selle maksmine on juba omaette teema, ehk maksa mitmes osas tahad (ega nad enne niikuinii ei toimeta, kui raha laekunud).

san2000 kirjutas:

saadaks teemakohase kirja, et kas nad aksepteerivad 2 ülekannet.
Ühe ülekande võiks teha 5 minti enne südaööd ja teise kohe nn. uuel päeval Eesti aja jörgi.

Kas on siis keegi järgi proovinud,et kas saab sedasi kahes osas maksta?
edit: kuna vastust ei tulnud siis käisin pangakontoris ülekannet tegemas, sai vähemalt ühes tükis makstud.

viimati muutis thunderz 17.09.2008 07:59:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 59, 60, 61  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.