Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 270, 271, 272  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
G80
HV Guru
G80

sõnum 07.11.2008 20:42:57 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
Magamine on ajaraiskamine icon_idea.gif icon_lol.gif 5h täiesti piisav mulle thumbs_up.gif Samas ma ei käi ka jõusaalis,kuid 8h tööpäev on mulle kui päris tõsine jõusaal 8)

Ära pulli oma tervisega!

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
windsurfer
HV veteran
windsurfer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.11.2008 21:51:46 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
omgwtf kirjutas:
Magamine on ajaraiskamine icon_idea.gif icon_lol.gif 5h täiesti piisav mulle thumbs_up.gif Samas ma ei käi ka jõusaalis,kuid 8h tööpäev on mulle kui päris tõsine jõusaal 8)

Ära pulli oma tervisega!

Kaua sa 5h vastu ei pea, aastate pärast annab nagunii tunda. Ise magan hetkel 8h regulaarselt, nädalavahetustel 10h, vähem küll ei tahaks magada, muidu ei taastu trennist ära ja koolis on ka jube sitt olla, kui uni koguaeg peale kipub.
Keegi lamades surumise võistlustele läheb 22. novembril? Mina olen kohal igatahes.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 07.11.2008 22:22:09 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
G80 kirjutas:
omgwtf kirjutas:

Ära pulli oma tervisega!

Kaua sa 5h vastu ei pea, aastate pärast annab nagunii tunda. Ise magan hetkel 8h regulaarselt, nädalavahetustel 10h, vähem küll ei tahaks magada, muidu ei taastu trennist ära ja koolis on ka jube sitt olla, kui uni koguaeg peale kipub.
Keegi lamades surumise võistlustele läheb 22. novembril? Mina olen kohal igatahes.

palju sul siis ära tuleb 8) ?
minust erilist surujat hetkel ei ole. tegelen nii jooskum, hüpete ning jõuga võrdselt.

aga no 100kg tuli mul ära icon_lol.gif
80-ga seeriaid
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 07.11.2008 22:30:47 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
G80 kirjutas:
omgwtf kirjutas:

Ära pulli oma tervisega!

Mul üldse eluaeg lamades surumine fail olnud(jõutõmme 180kg ja kükk 150kg, seega veits nadi lamades), 105kg üless läind aga jah hetkel ei teagi kas läheb, vorm kehvemaks läind suvega.
Palju sul läheb ja mis kaal on?

windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 07.11.2008 23:47:14 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
windsurfer kirjutas:
G80 kirjutas:
omgwtf kirjutas:

Ära pulli oma tervisega!

Mul üldse eluaeg lamades surumine fail olnud(jõutõmme 180kg ja kükk 150kg, seega veits nadi lamades), 105kg üless läind aga jah hetkel ei teagi kas läheb, vorm kehvemaks läind suvega.

Võistlen noorte klassis, kaalus kuni 75kg, hetkel vanust 15, 90kg peaks kindlalt ära tulema. Raskused suured pole kuid medali peaks ikka saama, Eestis noortes konkurentsi vähe, mõned üksikud on ainult.
Mul õnneks aega on veel 3aastat noortes võistelda, seega piisavalt pikk aeg midagi korda saada.
Muidu kükk 130kg vähemalt ja tõmme 140-150kg, mis minu nõrgim ala.
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 08.11.2008 00:03:40 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
G80 kirjutas:
windsurfer kirjutas:
G80 kirjutas:
omgwtf kirjutas:

Ära pulli oma tervisega!

Võistlen noorte klassis, kaalus kuni 75kg, hetkel vanust 15, 90kg peaks kindlalt ära tulema. Raskused suured pole kuid medali peaks ikka saama, Eestis noortes konkurentsi vähe, mõned üksikud on ainult.
Mul õnneks aega on veel 3aastat noortes võistelda, seega piisavalt pikk aeg midagi korda saada.
Muidu kükk 130kg vähemalt ja tõmme 140-150kg, mis minu nõrgim ala.

Njaa vägev selle vanuse kohta, kahetsen, et paar aastat varem saali ei läinud.
Hetkel teen mõned kuud rasvapõletust, kuna suve traumadega kadus vorm ja siis kevad küttab jõudu ja massi.
Hetkel nagu kõige suurem soov 200kg tõmmata ja kükk viia 150kg peale ning tolle lamades surumisega tuleb ka midagi ette võtta.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.11.2008 00:10:47 vasta tsitaadiga

G80, windsurfer, küsimus nagu tekkis, et mida te saavutate kõige sellega? Ma saan aru, et tore kui 15aastaselt 90kg rinnalt surud aga noo nagu mis asja point on?
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
G80
HV Guru
G80

sõnum 08.11.2008 00:15:37 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
G80, windsurfer, küsimus nagu tekkis, et mida te saavutate kõige sellega? Ma saan aru, et tore kui 15aastaselt 90kg rinnalt surud aga noo nagu mis asja point on?

Esiteks hoiad ennast vormis ja see on haigus minu jaoks, ei saa olla ilma rauda liigutamata, näiteks mina ei mõista sinu seda tantsu wärki, et mis sa sellega saavutad?
Eks inimesed on erinevad ja huvi ka, põhiline, et on eesmärgid mille nimel töötatakse, sest saalis ma käi niisama tuuseldamas, vaid ikka eesmärgiga saada tugevamaks jne.
Sul on ju ka mingi eesmärk, vaevalt sa niisama käid tantsimas, et lahe olla ors. icon_wink.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.11.2008 00:20:02 vasta tsitaadiga

G80, nojah, ma kooliajal tegelesin kergejõustikuga ja siis ka käisin jõusaalis aga tagasimõeldes oleks pidanud 100% minema noorest east tantsima, arendad oma keha piiripeale ning tutvud hästi lahedate inimestega ja tulevikus tuleb ka kindlasti rohkem kasuks kui lihtsalt jõusaalis käies. Jõusaalis pumpad tühja suht.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 08.11.2008 00:22:42 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias, parem füüsiline vorm, saad tänaval julgemalt liikuda. rannas ka vist julgem käia icon_lol.gif
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 08.11.2008 00:24:11 vasta tsitaadiga

G80, nojah, ma kooliajal tegelesin kergejõustikuga ja siis ka käisin jõusaalis aga tagasimõeldes oleks pidanud 100% minema noorest east tantsima, arendad oma keha piiripeale ning tutvud hästi lahedate inimestega ja tulevikus tuleb ka kindlasti rohkem kasuks kui lihtsalt jõusaalis käies. Jõusaalis pumpad tühja suht.

Arvad, et jõusaaliga ei arenda oma keha piiripeale?Kuigi jah käin jõusaalis enda pärast, mitte lahedate inimeste.Minu silmis on jõusaal märksa mõttekam siisk, kui koiva sirutamine aga nii me võimegi vaidlema jääda. icon_smile.gif
Aga tühja pumpamisest on jutt väga kaugel.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.11.2008 00:41:40 vasta tsitaadiga

heikis, sa nagu arvad, et aint jõusaalis tuleb füüsiline vorm icon_razz.gif ühe käe peal enda keha raskust suudad üleval hoida?
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 08.11.2008 00:46:16 vasta tsitaadiga

Jõusaalis on väga hea end kasvõi sõjaväeks vormi viia, et siis seal ülearu raske poleks. Olen kuulnud inimestest, kes füüsilise saamise pärast on seal isegi oksendand nii, mis hirmus. Parem on end heasse vormi ennem viia, kui olla selles alles siis kui sõjaväest lahkumiseks läheb, kõigil kergem. Endal ongi plaan selline... aastakse /praegu ongi/ ennem minekut hakkasin tihedalt jõmmis käima.
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
Juhan88
HV Guru

sõnum 08.11.2008 01:02:13 vasta tsitaadiga

Kuule PlatoonSgtElias...nagu päriselt ka...sa üle oma tantsumaaniast...nagu väike laps käid ja keksid igas teemas icon_confused.gif thumbs_down.gif
Saad aru...EI HUVITA!!!

heikis
HV Guru

sõnum 08.11.2008 01:13:01 vasta tsitaadiga

heikis, sa nagu arvad, et aint jõusaalis tuleb füüsiline vorm icon_razz.gif ühe käe peal enda keha raskust suudad üleval hoida?

ära mängi lolli, tead küll mida mõtlesin. selge see, et iga füüsilise liigutamisega hoiab end vormis. meil siin on jõusaali teema, mitte põrandapühkimise teema.
ühe käe peal keharaskuse hoidmine ei nõua mitte metsikut jõudu, vaid tasakaalu. siinkohal pean tõdema, et ma ei suuda end kahe käe pealgi hoida. kui sa seda suudad, siis ainult kiidusõnu.
tagasi üles
Juhan88
HV Guru

sõnum 08.11.2008 01:15:45 vasta tsitaadiga

Küsimus pole küll minule suunatud, kuid vastan ikkagi.
Mida saavutan?

1. Lihaskasv
2. Arendan distsipliini
3. Sean eesmärgi ja töötan selle nimel
4. Hea enesetunne

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.11.2008 01:27:14 vasta tsitaadiga

Juhan88 kirjutas:
Kuule PlatoonSgtElias...nagu päriselt ka...sa üle oma tantsumaaniast...nagu väike laps käid ja keksid igas teemas icon_confused.gif thumbs_down.gif
Saad aru...EI HUVITA!!!

Ja et kui sind asi ei koti pean ma vait olema? mine arene natuke.
Juhan88 kirjutas:

Mida saavutan?

1. Lihaskasv
2. Arendan distsipliini (wtf? icon_eek.gif)
3. Sean eesmärgi ja töötan selle nimel (tööl või koolis võid seda teemat kasutada)
4. Hea enesetunne

tagasi üles
Max Powers

sõnum 08.11.2008 01:40:05 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias, postita üks Hamiltoni video ka siia. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 08.11.2008 01:43:25 vasta tsitaadiga

Kuidagi koom lugeda.. nagu wtf..

Igaüks leiab endale ala millel vastu huvi on ja motivatsiooni tegeleda sellega.
Niikaua kui tugitoolis rasvavolte ei kasvata on asi ok, olgu see, kergejõustik, raud, või tants icon_biggrin.gif

Kuidagi imelik suhtumine, et mis mõte sel on?
Paljudel asjadel pole mõtet, kuid mõne konkreetse isiku jaoks on see kõik.
Igaüks meist vajab mingit väljundit, olgu see teiste jaoks mõistetamatu tahes.

Ise isiklikult ei näe motivatsiooni pumbata rauda, kuid see eest tegelen teise jõudu andva alaga jne, aga ma ei nimeta rauda mõtetuks sellepärast, et mulle ei paku pinget. beer_yum.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.11.2008 01:55:08 vasta tsitaadiga

Ma pole midagi mõttetuks nimetanud icon_smile.gif Ma tahtsin vaid pointi teada.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 08.11.2008 02:00:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma pole midagi mõttetuks nimetanud

tsitaat:

Jõusaalis pumpad tühja suht.

Ju saadi sellest valesti aru icon_lol.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
peamaha
HV kasutaja
peamaha

sõnum 08.11.2008 02:35:10 vasta tsitaadiga

Kui selle magamise teemale tagasi tulle siis mul on nii et ma võin kasvõi 9-10 kanti magama minna ja 7-8 vahel üles tõusta aga ma olen ikka nii unine, no esimene asi duši alt läbi käia, tõmbab tiba selgema pildi ette aga ikka siuke unekas on peal, samas nädalavahetustel peolt tulles ja 5 ajal magama saades kui saan 12ni vähemalt magada olen ikka suht puhanud. Selline hommikust lõunani magamisperiood toidab mind kõige rohkem, kuigi see ajaline osa ei pruugigi nii suur olla. No vb on juba vaimne osa ka, et sa tead et sul pole mingeid kohustusi, magad palju tahad, siis võid diivanile istuda ja mõne filmi/seriaali ette võtta aga tõesti ei oska öelda, mul just see varajane ärkamine ei sobi, mine kasvõi 18. magama.

Jõusaali teemale rohkem keskendudes ütleks, et olen sellel aastal maru tublik hakanud, 2 korda jõmmi, 1 kord kossu ja 1 kord võrku (viimast saab tavaliselt isegi 3 tundi järjest lastud et lõpuks ikka täiesti laip tunne peale tuleb) et saab nii aeroobset kui jõudu. Ootan jube väga kuni talvehooaeg ka peale tuleb, oleksin endaga väga rahul kui saaks vähemalt korra nädalas veel tehvandil paar head suusaringi ka teha. (+ lumelaud ja muud harrastused) Soovituste osas olengi just alati rinna esimesena võtnud, sest toda ei jõua enam lõpus absoluutselt teha kui enamus muu tehtud. Ja neile kes pessimistlikult sellesse raualoopimisse suhtusid, siis tõesti, kui oled ikka korraliku treeningu ära teinud, nii et enamus lihasgrupid (kasvõi) laibaks tõmmatud siis koju minnes võib küll jube väsimus olla kuid siiski on siuke rahulolev tunne et olen midagi enda jaoks kasulikku teinud ja noh, eks jõmmivennad ikka teavad, lihtsalt mõnus on olla ja imeline uni on ka kohe varnast võtta icon_wink.gif Proovige ära, kui meeldib, pilduge nii, kus jaksate thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
yourfriend
HV veteran
yourfriend

sõnum 08.11.2008 02:44:20 vasta tsitaadiga

Jõusaalis käimine pole kindlasti halb, aga tuleks ka vastupidavust arendada ja muude spordialadega kindlasti tegeleda. Kui ainult jõusaalis pumbata siis võib olla suur põkk, kes on aeglane ja iga pisiasja peale võhm väljas. Selline elu ei anna midagi, kui aga olla vastupidav ja kiire ning siis lihastes ning tugev. See on minumeelest õige.
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 08.11.2008 10:19:43 vasta tsitaadiga

See on minu ala. Kergejõustikku olen ka proovind, aga kodukohas pole võimalust tegeleda sellega. Ja ega ma niisama seda ei tee- ma saan võistelda.
yourfriend kirjutas:
Jõusaalis käimine pole kindlasti halb, aga tuleks ka vastupidavust arendada ja muude spordialadega kindlasti tegeleda. Kui ainult jõusaalis pumbata siis võib olla suur põkk, kes on aeglane ja iga pisiasja peale võhm väljas. Selline elu ei anna midagi, kui aga olla vastupidav ja kiire ning siis lihastes ning tugev. See on minumeelest õige.

Hea kui inimesed ainult jõutreeninguga tegelevad, hullem oleks kui ei teeks midagi.
Ise käin muidu paar korda nädalas jooksmas, 30-50min. Jooksmine on kõige parem viis hea enesetunde saamiseks- loomulikult mitte liiga kõrgel pulsil, kuna muidu hakkab südant koormama ja peale jooksu ei suuda ülejäänud päeva midagi teha.
tagasi üles
Juhan88
HV Guru

sõnum 08.11.2008 10:28:05 vasta tsitaadiga

Juhan88 kirjutas:
Saad aru...EI HUVITA!!!

Ja et kui sind asi ei koti pean ma vait olema? mine arene natuke.
Juhan88 kirjutas:

Mida saavutan?

1. Lihaskasv
2. Arendan distsipliini (wtf? icon_eek.gif)
3. Sean eesmärgi ja töötan selle nimel (tööl või koolis võid seda teemat kasutada)
4. Hea enesetunne

Sa oled lammas. Ei ole mul midagi enam lisada...niivõrd piiratud mõtlemisvõimega inimene... icon_confused.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 270, 271, 272  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.