Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario153
HV veteran

|
03.11.2008 07:28:55
|
|
|
See on ka päris loogiline, et kui jeebiga sõidad kott pimedas läbi kontrollpunkti, siis kohe hakatakse tina andma. Kust kurat nad teavad kes sellega tuleb Nad oleks võinud teha nii, et pead kinni pidama seal ja mingi vana tuleb sinu isikut kontrollima. Kui vastavat dokumenti ette näidata pole (mida suure raha eest ostma kuskilt peab), siis hakkad tina saama. Või maksad altkäemaksu jne.
Järjekordne kuulsa eelkäija järg mis tehtud täielikult üle p.rse
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
phleg
HV kasutaja

|
03.11.2008 08:54:07
|
|
|
Mario153 kirjutas: |
See on ka päris loogiline, et kui jeebiga sõidad kott pimedas läbi kontrollpunkti, siis kohe hakatakse tina andma. Kust kurat nad teavad..... |
suht loogilne ju
mudakoonudel ak-d ja 50cal näpus ja sa sõidad pimedas läbi kontroll-punkti - loomalikult lendab tina :_P
ilmselt pidasid sa silmas seda, et kõik mis liigub saab tina olenemata kohast (va see bs kyla/linn) ajast ja asjaoludest
selles on sul muidugi õigus, et mingi valikuvõimalus oleks asjale jumet andnud
momendil on nagu veneaegses sööklas kus saab valida kapsasupi ja kapsasupi vahel
_________________ "Things just happen. What the hell." - Didactylos |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
1 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
03.11.2008 12:06:13
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
lihtne, su optika läigib talle silma põõsast või siis see kuldne ak  |
Kõik relvad ei ole optikaga. Isegi kui oleks siis selge et ainult sinu optika läigib.Eriti öösel kui kuu pilve taga peidus:D Pidingi mainima seda et öine taevas on kole, võrreldes sellise odava mänguga nagu mount&blade.
Ühesõnaga , öösel peaks olema võimalus KP maha võtta nii silenciga kui ka matsheetega. Snaipriga kaugelt lasta siis nad ei tea kust neid lasti vaid varjuvad ja on valvsamad. Lihtne eks.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.11.2008 12:20:04
|
|
|
Aah kirjutas: |
Linnapea kirjutas: |
lihtne, su optika läigib talle silma põõsast või siis see kuldne ak  |
Kõik relvad ei ole optikaga. Isegi kui oleks siis selge et ainult sinu optika läigib.Eriti öösel kui kuu pilve taga peidus:D Pidingi mainima seda et öine taevas on kole, võrreldes sellise odava mänguga nagu mount&blade.
Ühesõnaga , öösel peaks olema võimalus KP maha võtta nii silenciga kui ka matsheetega. Snaipriga kaugelt lasta siis nad ei tea kust neid lasti vaid varjuvad ja on valvsamad. Lihtne eks. |
Täitsa nõus.Öö on tõesti graafiliselt kole .Ma ei mängi küll kõrgeimate sätetega aga ikka.Öö tuleb siis ma kobin magama kuhugi Safe House nagu padurott .Hommiku 8 ajal väga ilus valge ja saab jälle lammutama hakata
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
pelle
HV vaatleja
|
03.11.2008 12:33:58
|
|
|
logistics kirjutas: |
Xcater kirjutas: |
On keegi lannis ka proovinud mängida. Ise proovisin, aga ei saanud hakkama. Kas offline kasutajatega üldse saab? Või peab UBI kodukalt regama? |
Läbi hamachi olen mänginud õhtuti kuni poole ööni. |
Endal hamachi olemas, saaks juhendi, kuidas hamachiga lannis mängida. Olen originaalmängus multiplayeris proovinud aga ei ole saanud üldse sisse, jään pidama list matches joini juures, tuleb teade cannot join this match at this time. Olen UBI kodukal reganud, mida veel vaja???
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
03.11.2008 14:16:03
|
|
|
pelle kirjutas: |
logistics kirjutas: |
Xcater kirjutas: |
On keegi lannis ka proovinud mängida. Ise proovisin, aga ei saanud hakkama. Kas offline kasutajatega üldse saab? Või peab UBI kodukalt regama? |
Läbi hamachi olen mänginud õhtuti kuni poole ööni. |
Endal hamachi olemas, saaks juhendi, kuidas hamachiga lannis mängida. Olen originaalmängus multiplayeris proovinud aga ei ole saanud üldse sisse, jään pidama list matches joini juures, tuleb teade cannot join this match at this time. Olen UBI kodukal reganud, mida veel vaja??? |
joinid ei saa siis kui mäng on alanud, otsi ,väikema arvuga servereid ja proovi neisse, kusjuures need servus saavad minutiga vi nii tavaliselt täis rahvast
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
03.11.2008 14:27:07
|
|
|
Eriti sitt on xboxil mängida. Kui koguaeg tüübid oma infraultravisioniga sind ära tapavad. Saveda saab ainult safe houses. Pmts terve mäng koosneb sellest, et sõidad safe house - safe house. Kohutav
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
03.11.2008 14:38:04
|
|
|
Mida te nutate ma ei saa aru. Vaadake kui valge seal on. Pole üldse raske kedagi seal näha ükskõik kui kaugel Ta ka ei asuks..
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
georgots
HV kasutaja

|
03.11.2008 14:53:16
|
|
|
Manualis kirjutati enam-vähem nii, et kui ostad endale camo ja kasutad darti, siis sama hea kui Crysises nähtamatu olla , reaalsuses muutuvad murjanid ükskõik kui hästi varjatud ja vaikselt tehtud lasu peale väga tigedaks ja näevad sind ikkagi ning kuulid hakkavad vihisema!
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
03.11.2008 17:37:25
|
|
|
Toetan siinkohal Mardut ... väga hästi saab vaikselt ka toimetada. Väike headshot põõsast ja ei märka need teised midagi kui sul ohver just jubeda äginaga ei koole ja laip päris kuuvalguses nähtaval pole. Rääkides läbi seinte laskmisest ... olen neid ise sama moodi läbi seinte maha võtnud kui näed, et tüüp seina taha läheb, CoD4 ju sama teema MPs.
Mõnikord tunduvad tüübid ikka päris pimedad ka olevat ... st nad teavad suunda kus oled, kui kükitad rohus, ei näe nad midagi ja jalutavad mööda. Ma esimese laksuga ka ei pannud tähele ja kui püsti tõusin sain 5st küljest tina kohe
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
03.11.2008 18:28:04
|
|
|
http://www9.speedyshare.com/data/908573266/13453838/58973224/index.html
pilte ei näe aga ei olnudki kõige hullem
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.11.2008 18:35:06
|
|
|
tsitaat: |
Your URL is no more valid. Please visit original URL to download. Make sure to enable cookies in your browser! If you use Leopard OSX, switch to Linux. It's also possible that your country has been blacklisted entirely (because of many illegal uploads). |
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
03.11.2008 18:41:43
|
|
|
kõige raskem on ikka dzunglis mitme mehega korraga madistada eriti kui päike seniitis on, isegi autot on siis raske leida mõnikord kui see sul nina all on, otse langevad varjud teevad asja eriti kirjuks.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pspman
HV kasutaja

|
03.11.2008 19:09:08
|
|
|
Tbit kirjutas: |
kõige raskem on ikka dzunglis mitme mehega korraga madistada eriti kui päike seniitis on, isegi autot on siis raske leida mõnikord kui see sul nina all on, otse langevad varjud teevad asja eriti kirjuks. |
Aga just see ongi lahe et ei ole kguaeg nii et näed kõike nagu oleks sul mingid superprillid ees
_________________ Chuck Norris võib ka keerdukse pauguga kinni lüüa! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
03.11.2008 20:26:42
|
|
|
Spoiler 
Mis see teemandi arv kaardi vasakul üleval nurgas tähendab seda et mitu teemanti võib selles kaardiosas leida?
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.11.2008 20:38:50
|
|
|
Volum kirjutas: |
Spoiler 
Mis see teemandi arv kaardi vasakul üleval nurgas tähendab seda et mitu teemanti võib selles kaardiosas leida? |
Ma arvan jah.See võiks dünaamiline olla.Väheneb selle võrra mitu sealt osalt leidnud oled
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
03.11.2008 20:47:14
|
|
|
See on koguaeg üks ja sama arv olnud, mitte midagi pole muutunud
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
03.11.2008 21:00:45
|
|
|
Pspman kirjutas: |
Tbit kirjutas: |
kõige raskem on ikka dzunglis mitme mehega korraga madistada eriti kui päike seniitis on, isegi autot on siis raske leida mõnikord kui see sul nina all on, otse langevad varjud teevad asja eriti kirjuks. |
Aga just see ongi lahe et ei ole kguaeg nii et näed kõike nagu oleks sul mingid superprillid ees |
ma polegi seda väitnud, kuigi jah mõni siin vingus ka selle üle, et võiks rohkem arkaad olla.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
simpanzzz
HV kasutaja
|
03.11.2008 21:29:37
|
|
|
mäng viskab nagu keset mängimist desktopile ilma igasuguse errorita
Milles viga võib olla?
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
03.11.2008 21:33:53
|
|
|
simpanzzz, minul juhtub see siis kui AA on pandud rohkem kui 2x, ei oska öelda, äkki driverite viga.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
simpanzzz
HV kasutaja
|
03.11.2008 21:35:47
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
simpanzzz, minul juhtub see siis kui AA on pandud rohkem kui 2x, ei oska öelda, äkki driverite viga.  |
mul AA maas... Draiverid nagu kõige uuemad peaksind olema
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruelo
HV vaatleja
|
03.11.2008 21:48:03
|
|
|
simpanzzz kirjutas: |
simpanzzz, minul juhtub see siis kui AA on pandud rohkem kui 2x, ei oska öelda, äkki driverite viga.  |
mul AA maas... Draiverid nagu kõige uuemad peaksind olema  |
Nagu lugenud olen teistest foorumitest esineb see ainult DX10 all ja rohkem ATI kaartidega kuid võib esineda ka Nvidia omadega. Rohtu selle vastu muud ei olegi kui mängida DX9 all kuid mulle endale see just väga ei sobi, sest DX10 all on fps ikka piisavalt palju parem.
Mul juhtub seda samust kah nii iga tund või siis vahest ka väheke kiiremini.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
simpanzzz
HV kasutaja
|
03.11.2008 21:51:14
|
|
|
Ruelo kirjutas: |
simpanzzz kirjutas: |
mul AA maas... Draiverid nagu kõige uuemad peaksind olema  |
Nagu lugenud olen teistest foorumitest esineb see ainult DX10 all ja rohkem ATI kaartidega kuid võib esineda ka Nvidia omadega. Rohtu selle vastu muud ei olegi kui mängida DX9 all kuid mulle endale see just väga ei sobi, sest DX10 all on fps ikka piisavalt palju parem.
Mul juhtub seda samust kah nii iga tund või siis vahest ka väheke kiiremini. |
Mnjah, lugesin kuskilt, et peaks aitama see, kui installides jooksutad setup.exe nii, et parem klikk ja "Run as administrator" ja samamoodi, kui ka mängu shortcut'i kaudu lähed, mind see ei aidanud
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
03.11.2008 22:10:55
|
|
|
Mario153, Mis seal loogilist on? Ennem ikka üritavad näha kas tegu on vastasega üldse. Vaevalt et nad kohe laskma peaksid hakkama kui autot näeksid, tapaksid oma sõbrad ka kõik ära veel
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|