Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Far Cry 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 93, 94, 95  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 03.11.2008 07:28:55 vasta tsitaadiga

See on ka päris loogiline, et kui jeebiga sõidad kott pimedas läbi kontrollpunkti, siis kohe hakatakse tina andma. Kust kurat nad teavad kes sellega tuleb icon_question.gif Nad oleks võinud teha nii, et pead kinni pidama seal ja mingi vana tuleb sinu isikut kontrollima. Kui vastavat dokumenti ette näidata pole (mida suure raha eest ostma kuskilt peab), siis hakkad tina saama. Või maksad altkäemaksu jne.
Järjekordne kuulsa eelkäija järg mis tehtud täielikult üle p.rse icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
phleg
HV kasutaja
phleg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.11.2008 08:54:07 vasta tsitaadiga

Mario153 kirjutas:
See on ka päris loogiline, et kui jeebiga sõidad kott pimedas läbi kontrollpunkti, siis kohe hakatakse tina andma. Kust kurat nad teavad.....

suht loogilne ju
mudakoonudel ak-d ja 50cal näpus ja sa sõidad pimedas läbi kontroll-punkti - loomalikult lendab tina :_P

ilmselt pidasid sa silmas seda, et kõik mis liigub saab tina olenemata kohast (va see bs kyla/linn) ajast ja asjaoludest

selles on sul muidugi õigus, et mingi valikuvõimalus oleks asjale jumet andnud
momendil on nagu veneaegses sööklas kus saab valida kapsasupi ja kapsasupi vahel

Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 03.11.2008 12:06:13 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
lihtne, su optika läigib talle silma põõsast või siis see kuldne ak icon_lol.gif
Kõik relvad ei ole optikaga. Isegi kui oleks siis selge et ainult sinu optika läigib.Eriti öösel kui kuu pilve taga peidus:D Pidingi mainima seda et öine taevas on kole, võrreldes sellise odava mänguga nagu mount&blade.
Ühesõnaga , öösel peaks olema võimalus KP maha võtta nii silenciga kui ka matsheetega. Snaipriga kaugelt lasta siis nad ei tea kust neid lasti vaid varjuvad ja on valvsamad. Lihtne eks.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.11.2008 12:20:04 vasta tsitaadiga

Aah kirjutas:
Linnapea kirjutas:
lihtne, su optika läigib talle silma põõsast või siis see kuldne ak icon_lol.gif
Kõik relvad ei ole optikaga. Isegi kui oleks siis selge et ainult sinu optika läigib.Eriti öösel kui kuu pilve taga peidus:D Pidingi mainima seda et öine taevas on kole, võrreldes sellise odava mänguga nagu mount&blade.
Ühesõnaga , öösel peaks olema võimalus KP maha võtta nii silenciga kui ka matsheetega. Snaipriga kaugelt lasta siis nad ei tea kust neid lasti vaid varjuvad ja on valvsamad. Lihtne eks.

Täitsa nõus.Öö on tõesti graafiliselt kole thumbs_down.gif .Ma ei mängi küll kõrgeimate sätetega aga ikka.Öö tuleb siis ma kobin magama kuhugi Safe House nagu padurott icon_lol.gif .Hommiku 8 ajal väga ilus valge ja saab jälle lammutama hakata thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
pelle
HV vaatleja

sõnum 03.11.2008 12:33:58 vasta tsitaadiga

logistics kirjutas:
Xcater kirjutas:
On keegi lannis ka proovinud mängida. Ise proovisin, aga ei saanud hakkama. Kas offline kasutajatega üldse saab? Või peab UBI kodukalt regama?

Läbi hamachi olen mänginud õhtuti kuni poole ööni.

Endal hamachi olemas, saaks juhendi, kuidas hamachiga lannis mängida. Olen originaalmängus multiplayeris proovinud aga ei ole saanud üldse sisse, jään pidama list matches joini juures, tuleb teade cannot join this match at this time. Olen UBI kodukal reganud, mida veel vaja???
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 03.11.2008 14:16:03 vasta tsitaadiga

pelle kirjutas:
logistics kirjutas:
Xcater kirjutas:
On keegi lannis ka proovinud mängida. Ise proovisin, aga ei saanud hakkama. Kas offline kasutajatega üldse saab? Või peab UBI kodukalt regama?

Läbi hamachi olen mänginud õhtuti kuni poole ööni.

Endal hamachi olemas, saaks juhendi, kuidas hamachiga lannis mängida. Olen originaalmängus multiplayeris proovinud aga ei ole saanud üldse sisse, jään pidama list matches joini juures, tuleb teade cannot join this match at this time. Olen UBI kodukal reganud, mida veel vaja???

joinid ei saa siis kui mäng on alanud, otsi ,väikema arvuga servereid ja proovi neisse, kusjuures need servus saavad minutiga vi nii tavaliselt täis rahvast
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 03.11.2008 14:27:07 vasta tsitaadiga

Eriti sitt on xboxil mängida. Kui koguaeg tüübid oma infraultravisioniga sind ära tapavad. Saveda saab ainult safe houses. Pmts terve mäng koosneb sellest, et sõidad safe house - safe house. Kohutav
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 03.11.2008 14:38:04 vasta tsitaadiga

Mida te nutate ma ei saa aru. Vaadake kui valge seal on. Pole üldse raske kedagi seal näha ükskõik kui kaugel Ta ka ei asuks..
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
georgots
HV kasutaja
georgots

sõnum 03.11.2008 14:53:16 vasta tsitaadiga

Manualis kirjutati enam-vähem nii, et kui ostad endale camo ja kasutad darti, siis sama hea kui Crysises nähtamatu olla icon_smile.gif , reaalsuses muutuvad murjanid ükskõik kui hästi varjatud ja vaikselt tehtud lasu peale väga tigedaks ja näevad sind ikkagi ning kuulid hakkavad vihisema!
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 03.11.2008 17:37:25 vasta tsitaadiga

Toetan siinkohal Mardut ... väga hästi saab vaikselt ka toimetada. Väike headshot põõsast ja ei märka need teised midagi kui sul ohver just jubeda äginaga ei koole ja laip päris kuuvalguses nähtaval pole. Rääkides läbi seinte laskmisest ... olen neid ise sama moodi läbi seinte maha võtnud kui näed, et tüüp seina taha läheb, CoD4 ju sama teema MPs.

Mõnikord tunduvad tüübid ikka päris pimedad ka olevat ... st nad teavad suunda kus oled, kui kükitad rohus, ei näe nad midagi ja jalutavad mööda. Ma esimese laksuga ka ei pannud tähele ja kui püsti tõusin sain 5st küljest tina kohe icon_biggrin.gif

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 03.11.2008 18:28:04 vasta tsitaadiga

http://www9.speedyshare.com/data/908573266/13453838/58973224/index.html
pilte ei näe aga ei olnudki kõige hullem icon_smile.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.11.2008 18:35:06 vasta tsitaadiga

Volum kirjutas:
http://www9.speedyshare.com/data/908573266/13453838/58973224/index.html
pilte ei näe aga ei olnudki kõige hullem icon_smile.gif

tsitaat:
Your URL is no more valid. Please visit original URL to download. Make sure to enable cookies in your browser! If you use Leopard OSX, switch to Linux. It's also possible that your country has been blacklisted entirely (because of many illegal uploads).
tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 03.11.2008 18:41:43 vasta tsitaadiga

kõige raskem on ikka dzunglis mitme mehega korraga madistada eriti kui päike seniitis on, isegi autot on siis raske leida mõnikord kui see sul nina all on, otse langevad varjud teevad asja eriti kirjuks.
tagasi üles
Pspman
HV kasutaja
Pspman

sõnum 03.11.2008 19:09:08 vasta tsitaadiga

Tbit kirjutas:
kõige raskem on ikka dzunglis mitme mehega korraga madistada eriti kui päike seniitis on, isegi autot on siis raske leida mõnikord kui see sul nina all on, otse langevad varjud teevad asja eriti kirjuks.

Aga just see ongi lahe et ei ole kguaeg nii et näed kõike nagu oleks sul mingid superprillid ees

Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 03.11.2008 19:12:51 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=4GBi9gYPApU
icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 03.11.2008 20:26:42 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Mis see teemandi arv kaardi vasakul üleval nurgas tähendab seda et mitu teemanti võib selles kaardiosas leida?

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.11.2008 20:38:50 vasta tsitaadiga

Volum kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mis see teemandi arv kaardi vasakul üleval nurgas tähendab seda et mitu teemanti võib selles kaardiosas leida?

Ma arvan jah.See võiks dünaamiline olla.Väheneb selle võrra mitu sealt osalt leidnud oled icon_wink.gif
tagasi üles
Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 03.11.2008 20:47:14 vasta tsitaadiga

See on koguaeg üks ja sama arv olnud, mitte midagi pole muutunud icon_neutral.gif
tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 03.11.2008 21:00:45 vasta tsitaadiga

Pspman kirjutas:
Tbit kirjutas:

Aga just see ongi lahe et ei ole kguaeg nii et näed kõike nagu oleks sul mingid superprillid ees
ma polegi seda väitnud, kuigi jah mõni siin vingus ka selle üle, et võiks rohkem arkaad olla.
tagasi üles
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 03.11.2008 21:29:37 vasta tsitaadiga

mäng viskab nagu keset mängimist desktopile ilma igasuguse errorita icon_rolleyes.gif
Milles viga võib olla?
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 03.11.2008 21:33:53 vasta tsitaadiga

simpanzzz, minul juhtub see siis kui AA on pandud rohkem kui 2x, ei oska öelda, äkki driverite viga. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 03.11.2008 21:35:47 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:
simpanzzz, minul juhtub see siis kui AA on pandud rohkem kui 2x, ei oska öelda, äkki driverite viga. icon_rolleyes.gif

mul AA maas... Draiverid nagu kõige uuemad peaksind olema icon_neutral.gif
tagasi üles
Ruelo
HV vaatleja

sõnum 03.11.2008 21:48:03 vasta tsitaadiga

simpanzzz kirjutas:
Evil14 kirjutas:

Nagu lugenud olen teistest foorumitest esineb see ainult DX10 all ja rohkem ATI kaartidega kuid võib esineda ka Nvidia omadega. Rohtu selle vastu muud ei olegi kui mängida DX9 all kuid mulle endale see just väga ei sobi, sest DX10 all on fps ikka piisavalt palju parem.

Mul juhtub seda samust kah nii iga tund või siis vahest ka väheke kiiremini.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 03.11.2008 21:51:14 vasta tsitaadiga

Ruelo kirjutas:
simpanzzz kirjutas:
Evil14 kirjutas:

Nagu lugenud olen teistest foorumitest esineb see ainult DX10 all ja rohkem ATI kaartidega kuid võib esineda ka Nvidia omadega. Rohtu selle vastu muud ei olegi kui mängida DX9 all kuid mulle endale see just väga ei sobi, sest DX10 all on fps ikka piisavalt palju parem.

Mul juhtub seda samust kah nii iga tund või siis vahest ka väheke kiiremini.

Mnjah, lugesin kuskilt, et peaks aitama see, kui installides jooksutad setup.exe nii, et parem klikk ja "Run as administrator" ja samamoodi, kui ka mängu shortcut'i kaudu lähed, mind see ei aidanud icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 03.11.2008 22:10:55 vasta tsitaadiga

Mario153, Mis seal loogilist on? Ennem ikka üritavad näha kas tegu on vastasega üldse. Vaevalt et nad kohe laskma peaksid hakkama kui autot näeksid, tapaksid oma sõbrad ka kõik ära veel
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Far Cry 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 93, 94, 95  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.