Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 01.11.2008 20:51:42 vasta tsitaadiga

jap oligi nii nagu arvasin
viisin oma arvuti garantiisse ja vahetati dvd lugeja ära ja nüüd läks vista ultimate 64bit nagu naksti peale ima probleemideta
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 01.11.2008 20:54:32 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
Mis programmiga saab 64-bitise Vista all partitsiooni teha?Paragon-Partition-Manager-9.0 ei tööta näiteks 64-biti all. icon_mad.gif
Pms ise alles jamasin selle paragoniga ja seal tuleb teha lihtsalt kõige esimeses aknas "backup & resque" tabis "bootable recovery CD".
Sellega tegin just kõik oma partitionid korda ja ühtegi probleemi ei esinenud icon_biggrin.gif
tagasi üles
er!k
HV vaatleja

sõnum 01.11.2008 23:48:30 vasta tsitaadiga

Noo, vistaga on lihtne.
Stardi alt search ribale diskmgmt.msc
Siit vaata edasi

G80
HV Guru
G80

sõnum 01.11.2008 23:52:03 vasta tsitaadiga

er!k kirjutas:
Noo, vistaga on lihtne.
Stardi alt search ribale diskmgmt.msc
Siit vaata edasi

Jah nii pakkus ta mulle kaks varianti, 8MB C kettal, D kettal 5,3GB, kuigi C oli vaba ruumi 320GB ja D kettal 70GB. icon_rolleyes.gif

ralph
Kreisi kasutaja
ralph

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.11.2008 23:56:12 vasta tsitaadiga

ütleme et on ketas: total on 173gb ja free on 68.5, siis kui ma selle ketta väiksemaks teen näiteks et free oleks 18.5gb.....asjad jäävad kettal alles ikka? (sry rumala küsimuse pärast icon_redface.gif )
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 02.11.2008 00:51:10 vasta tsitaadiga

Asjad jäävad alles, aga kuna failid võivad terve ketta ulatuses laiali olla, siis peab ta need õigesse kohta liigutama.
Sellest jällegi võivad tekkida probleemid, kuna failid võivad katki minna.
Aga see on väga väike võimalus ja kui protsess millegi pärast pooleli ei jää, siis ei tohiks mingeid probleeme esineda.
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 02.11.2008 01:13:48 vasta tsitaadiga

Kui vaba ruumi jääb, siis ei tohiks küll mingit probleemi tekkida.
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 02.11.2008 01:35:16 vasta tsitaadiga

Goldec kirjutas:
G80 kirjutas:
Mis programmiga saab 64-bitise Vista all partitsiooni teha?Paragon-Partition-Manager-9.0 ei tööta näiteks 64-biti all. icon_mad.gif
Pms ise alles jamasin selle paragoniga ja seal tuleb teha lihtsalt kõige esimeses aknas "backup & resque" tabis "bootable recovery CD".
Sellega tegin just kõik oma partitionid korda ja ühtegi probleemi ei esinenud icon_biggrin.gif

Tänud, nii sain tehtud. thumbs_up.gif thumbs_up.gif

mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 02.11.2008 14:45:12 vasta tsitaadiga

mul on kõvakettal kaks primaarset NTFS partitsiooni: 19,53GB(150MB vaba) ja 92,26GB(19GB vaba). Ma tahtsin diskmgmt.msc abil teist partitsiooni 5GB võrra vähendada ja siis esimest 5GB võrra suurendada, kuid peale kuskil 4h ootamist(täiesti haige kui pikalt!) saan ma veateateks, et There is not enough space available on the disk(s) to complete this operation.. Kui partitsioon on 92,68GB suur ning ma vähendan teda 5GB võrra, jättes sinna ikkagi 14GB vaba ruumi, siis ma ei nae mingit takistust. Lugesin ka Disk Management'i helpi, kuid seal polnud midagi sellistest piirangutest juttu. Oskab keegi selgitada?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.11.2008 16:19:18 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
mul on kõvakettal kaks primaarset NTFS partitsiooni: 19,53GB(150MB vaba) ja 92,26GB(19GB vaba). Ma tahtsin diskmgmt.msc abil teist partitsiooni 5GB võrra vähendada ja siis esimest 5GB võrra suurendada, kuid peale kuskil 4h ootamist(täiesti haige kui pikalt!) saan ma veateateks, et There is not enough space available on the disk(s) to complete this operation.. Kui partitsioon on 92,68GB suur ning ma vähendan teda 5GB võrra, jättes sinna ikkagi 14GB vaba ruumi, siis ma ei nae mingit takistust. Lugesin ka Disk Management'i helpi, kuid seal polnud midagi sellistest piirangutest juttu. Oskab keegi selgitada?

Tihtipeale on põhjuseks see,et mingid süsteemifailid on partitsiooni lõpus.Seega kui tundub,et ruumi on siis ikka ei lase muuta,kuna mingid failid ees.
tagasi üles
er!k
HV vaatleja

sõnum 02.11.2008 16:36:46 vasta tsitaadiga

Huvitav kas selle vastu aitaks defragment?
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.11.2008 16:40:07 vasta tsitaadiga

er!k kirjutas:
Huvitav kas selle vastu aitaks defragment?

Ei tea.Defragmenteritel ikka on mingi Consolidate Directories vms funktsioon mis siis(minu arusaamist mööda)paneb kaustad füüsiliselt ühte kohta kettal thumbs_up.gif
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 02.11.2008 17:35:20 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
mightythor kirjutas:

Tihtipeale on põhjuseks see,et mingid süsteemifailid on partitsiooni lõpus.Seega kui tundub,et ruumi on siis ikka ei lase muuta,kuna mingid failid ees.

see kalkulatsioon tehakse minuteada ennem seda shrink akna, kus kasutaja saab väärtusi muuta, kuvaamist ära. Pealegi pole tegemist süsteemi partitsiooniga, st seal peal pole virtuaalmälu faili või hibernationi faili jms- ainult filmid ja muusika. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.11.2008 17:53:51 vasta tsitaadiga

mightythor: Täiesti võimalik, muide, kui Windowsil pole vaba ruumi, kuhu Sinu failidest vajalik koopia kõigepealt teha.
Ehk siis sellest ei piisa, kui vaba ruum on mööda ketast väikeste bittidena või sektoritena vaba. See pind peab vaba olema "ühe tervikliku suure tükina".

Ning veel, et kas tegid kõigeepalt ikka ära Error Checkingu ja Disk Fragmenteri.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 02.11.2008 18:10:40 vasta tsitaadiga

tahanteada, mis juttu sa nüüd ajad?
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 02.11.2008 18:18:55 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
Ma usun, et aitaks kui sa muudaksid partitioneid mitte windowsi siseselt vaid ka mingi booditavad utilityga.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.11.2008 19:16:33 vasta tsitaadiga

londiste: Nii see kahjuks on, et Windows kirjutab info sinna vabale pinnale, mis talle kätte jääb. Ning selle tulemusena jäävad tühjad augud kirjutatud piirkondade vahele. Ja kui neid piirkondi on palju ja need on piisavalt väiksed, siis ei suuda Windows kuidagi järgmist infot enam ära mahutada.
Ja nagu probleemitõstja tekstist näha on, tegeles Windows 4 tundi info ümbertõstmisega ja pakkimisega, et endale vajalikk ruumi tekitada. Ja kui seda ruumi tekitada ei jõudnud, siis andiski probleemitõstatajale teada, et "Pole piisavalt vaba ruumi".

Ja see soovitus, et kõigepealt teha ära Error Check (veaparandus) ja seejärel Disk Fragmenter (Info ümbertõstmine ja kogu vaba pinna kättesaamine ühtse tervikuna, pärineb juba Windowsi puhul väga ammustest aegadest. Vähemalt Win95 ajastust kohe päris kindlasti. Aga vist oli ka juba Win3.0 ja 3.1 ajal olemas, kahjuks nii kaugele enam nii hästi meeles pole.

Näiteks on näha paljude Defragment-programmidega näha, kui segi ja sassis on failide (info) asetus kõvakettal.
Kasvõi järgmine töövahend: http://www.snapfiles.com/screenshots/adiskdefrag.htm
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 02.11.2008 19:25:25 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
icon_lol.gif .Nääte.Mul HD DVD lugeja:

Ei tegelikult mitte.Vista lihtsalt hakanud arvama nii lambist icon_lol.gif thumbs_up.gif

Järelikult on sul CloneCD peal?
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 02.11.2008 19:28:09 vasta tsitaadiga

mightythor, las ma arvan: väiksem partitsioon on ketta peal füüsiliselt enne suurt nii et tahaksid suurel ära lõigata alguspoolt, mitte lõppu ?
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 02.11.2008 23:41:48 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:
tomorrow kirjutas:
icon_lol.gif .Nääte.Mul HD DVD lugeja:

Ei tegelikult mitte.Vista lihtsalt hakanud arvama nii lambist icon_lol.gif thumbs_up.gif

Järelikult on sul CloneCD peal?

Avastasin, et mul näitab ka. icon_biggrin.gif

mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 03.11.2008 01:07:53 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
mightythor, las ma arvan: väiksem partitsioon on ketta peal füüsiliselt enne suurt nii et tahaksid suurel ära lõigata alguspoolt, mitte lõppu ?

just. On see Vista enda töövahenditega teostamatu? Et Vista vahenditega tehes lihtsalt tekiks juurde kolmas partitsioon?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.11.2008 01:16:13 vasta tsitaadiga

tahanteada, fragmenteerumine ei puutu antud probleemi juures asjasse, seda enam et windowsi enda vahend partitsioonide kallal askeldamiseks laseb defragmendi vajadusel automaagiliselt üle (või käseb ise lasta) ja ilma selleta ei nõustu askeldama.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.11.2008 01:19:41 vasta tsitaadiga

mightythor: Ehk on kasu järgmisest programmist:
http://www.snapfiles.com/get/easeuspartitionman.html
XP all olen sellega saanud paar korda pardid paika.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 03.11.2008 01:27:07 vasta tsitaadiga

mightythor, mingi fail oli, mis tekib vista bootimisel, ja selle sisse jääb vista ja vaba ruum, see mis jääb nendes välja on vaba partimis ruum. ehk saad aru misk parti teha ei saa. Parim lahendus oleks kasutada mingit windowsi live cd ja part resizida icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.11.2008 01:29:04 vasta tsitaadiga

tahanteada, mida see 64-bit vista puhul peale hakata oskab? kirjade järgi on selleks professional versiooni vaja aga tegelikult?
http://www.partition-tool.com/personal.htm

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.