Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
28.10.2008 18:23:25
|
|
|
CorsairX, sina seletad kodukasutaja juoppidest, mis on nn high-end ist ikka väga palju odavamad. mõistlik oleks laenata kuskilt nt APC ups, mis oskab voolu logida ja vaadata, mis vooluvõrgus toimub. sinise ekraani annab masin selle pärast, et kuna voolu pole piisavalt, hakkavad programmid abnormally terminate ima ja masin paneb enesekaitseks ennast sinisega kinni. kuna probleem on " paar aastat " vana, ei saa eeldada, et sellised resamised juba riistvarasse mõju avaldanud. toide tuleb KINDLASTI vahetada. suvalise "ordi" asemele aitab ka odavama otsa chieftec vms. abiks kontrollida ka emaplaadi toiteahela kondesid visuaalselt, kas ei punnita vms.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
28.10.2008 19:28:18
|
|
|
laurx, hind ei määra tingimata high-end toodet Ja mis krdi high-end`i te siin üldse taga ajate ma ei saa aru?
Mis arvutit ta üldse omab? seda ka ikka teate? või pakute niisama lambist 3-4K maksvaid toiteid?
umb. nagu... mees sul toide peetis mine osta poest 3-4K toide. irw
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
28.10.2008 19:43:58
|
|
|
jutt polnud üldse sellest et ta hakkab poodi minema, vaid see oli vastus eitahateadajubaeiteamittemidagile, kes seletas et väga kvaliteetse toite saab juba 1,2k - vot ei saa!
see mis teemaalgataja oma via klee pleesse toiteks paneb on tegelt kama puha
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
28.10.2008 23:54:39
|
|
|
CorsairX, ei. on head toited, mis on kallid ja on sobilikud toited, mis on odavamad. sobilik eeldab olukorra hindamist. ordi üldiselt koonerdab oma komplektides selliste asjade pealt. peaasi, et number ilus oleks. 2 aastat vanades komplektides on kohati selline risu sees, mille kõrval paljukirutud codegen on lausa super..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
29.10.2008 00:06:45
|
|
|
Mõttetu vaidlus, ning pooldan CorsairX.i, kuna te panete teemast mõõda. Teema algataja ei vaja toitekat mis maksab rohkem kui tema masin kokku! Samas ei eita et tal korralikku vaja.
Sellesmõttes. et sixile ei ole vaja veironi toitejuhtmeid!
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
29.10.2008 19:11:52
|
|
|
Võid ka uurida, ega su lähedal pole mingeid tugeva kiirgusega aparaate, näiteks mõne raadioamatööri saatja vms. Ma ise kah olen raadiohuviline ja on olnud juhuseid, kus CB (27 MHz) jaamaga saatele minek põhjustab arvutis anomaalseid protsesse alates kirja suuruse muutumisest brauseris kuni lausa arvuti väljalülitumiseni. Ja seda nii autojaama kui ka käsijaama kasutades.
Vana kolhoosiraadiojaama toiteplokk, mida kasutan CB jaama toiteks, on vahel ka sellist nalja teinud, et kui selle sisse lülitan, siis läheb käima ka arvuti... ilmselt osad arvutid on tõesti tundlikud voolutõugete ja võimsa raadiokiirguse suhtes või siis saadavad mingid aparaadid atmosfääri igasugust müra, mis arvutitele mõjub.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
e2janz
HV kasutaja

|
24.10.2009 16:21:00
|
|
|
Probleem sai alles mõnda aega tagasi lahenduse. Selgus, et protsessor oli vigane. See oli ka viimane jupp, mis veel algsest komplektist järgi. Ordi oleks pidanud selle juba 3 aastat tagasi KOHE garantiikorras välja vahetama. Selle asemel venitati niikaua kui garantiiaeg läbi. Muidugi oma süü, et koheselt kui viga ei suudetud leida ei nõudnud uut komplekti. Tagantjärgi tark olles võin öelda vaid, et tuleb ikka ise enda õiguste eest seista ja aktiivsem olla.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
2 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
24.10.2009 19:21:32
|
|
|
e2janz kirjutas: |
Probleem sai alles mõnda aega tagasi lahenduse. Selgus, et protsessor oli vigane...... |
Mis selle protsessori nimi oli, mudeli number.
See protsessori viga nagu ma aru sain põhjustas ainult arvuti ootamatut taaskäivitamist ilma sinist ekraani ette viskamatta.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
e2janz
HV kasutaja

|
24.10.2009 19:38:37
|
|
|
Marie kirjutas: |
Mis selle protsessori nimi oli, mudeli number.
See protsessori viga nagu ma aru sain põhjustas ainult arvuti ootamatut taaskäivitamist ilma sinist ekraani ette viskamatta. |
Kahjuks pole katkist proset enam alles.. ei mäleta mudeli numbrit. Oli üks esimesi Inteli core duosid.. aga restartis koos sinisega.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
2 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
24.10.2009 19:39:08
|
|
|
Arvut on katki
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
25.10.2009 09:44:21
|
|
|
carlking kirjutas: |
Arvut on katki  |
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|