Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rubberman
HV vaatleja
|
01.10.2008 07:24:03
|
|
|
keeRISTOrm kirjutas: |
rubberman kirjutas: |
keeRISTOrm kirjutas: |
rubberman kirjutas: |
oskab keegi öelda palju maksab kasutatud, 9 kuud vana, täielikult töökorras E51 ilma klappide ja mälukaardita?!? |
Täpselt niipalju, kui müüja selle eest küsib. |
dohh.. rumalamat vastust ei leidnud?
küsime siis niipidi, et palju see väärt on? |
Pigem on su küsimus rumal. Aga kui näiteks soovist vaadata siis täiskomplekti hinnad jäävad kuhugi 2700.- kanti. Sealt võta siis klappide ja mälukaardi hind maha. Peaksid enamvähem hinna teada saama  |
selge.. tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
nooskip
HV vaatleja
|
03.10.2008 20:43:00
|
|
|
Prostituut kirjutas: |
mul mingi selline jamps et ei lase enam kodu wifi wõrku sisse millegipärast, ütleb et lüüs ei vasta vms, aga ennem kõik toimis ma ei tea millest see tingitud on :S soovitusi ? |
Ja, kui vahemälu kustutamine ei aita, siis lase soft kõik maha ja uuesti peale. Mul oli sama jama ja tegin moblale softi uuenduse ja sai jälle ilusti wifis surfata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sonique
HV vaatleja
|
07.10.2008 22:25:49
|
|
|
eyelids kirjutas: |
ei saa enam enda E51'ga youtubes videosid vaadata. ennem kõik toimis, kuid nüüd kui valida m.youtube.com'is "watch video," ei suuda telefon ühendust luua.
soovitusi? |
sama probleem, palun aidake
|
|
tagasi üles |
|
 |
-sander
HV vaatleja
|
12.10.2008 19:42:34
Telefoni Firmware uuenduse käigus kustusid kõik telefonis olnud asjad. |
|
|
Probleem nimelt selline, et tahtsin oma telefonile firmware uuendust teha. Laadisin vajaiku update alla, ning hakkasin installima. Installi käigus küsiti, et kas tahan teha ka telefonist backupi ja ma vastasin jaatavalt. Siis aga hakkasin firmwaret uuendama, kuid enne uuenduse lõppu viskas mingi errori ette ja install katkes. Siis aga võtsin usb juhtme tagant ära ja lülitasin telefoni sisse, ning suureks imestuseks oli telefon taastanud algsätted, mis tähendas seda, et kustunud olid KÕIK kontaktid, pildid, videod ja settingud, mis olid telefonimälus.
Tahtsin siis retore-da pildid ja muu, kuid kui läksin PC suitega sisse, backup menüüsse, siis oli seal kiri "No previous backups have been made from this phone". Mis peaks seda tähendama, et see backup, mis ma tegin ei läinud läbi.
Üritasin küll googeldada, kuid ei leidnud midagi asjalikku (küllap siis ei osanud õigesti otsida). Siiski peaks veel mingi abiprogramm vms olema, et saada kätte kadunud failid, kontaktid jms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
nooskip
HV vaatleja
|
15.10.2008 21:52:00
|
|
|
Ma sellise huvitava asja avastanud, et kui võtan kõne vastu, siis ei kuule kohe helistaja kui ma vastan talle "tere". Alati tuleb oodata mingi paar sekki peale kõne vastuvõtmist ja alles siis kuuleb mulle helistaja mida ma räägin.
Äkki keegi oskab öelda, kuidas sellist viga saaks parandada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
15.10.2008 22:18:21
|
|
|
nooskip kirjutas: |
Äkki keegi oskab öelda, kuidas sellist viga saaks parandada? |
Oota paar sek'i ja ütle alles siis "tere".
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
15.10.2008 22:28:47
Re: Telefoni Firmware uuenduse käigus kustusid kõik telefonis olnud asjad. |
|
|
-sander kirjutas: |
Probleem nimelt selline, et tahtsin oma telefonile firmware uuendust teha. Laadisin vajaiku update alla, ning hakkasin installima. Installi käigus küsiti, et kas tahan teha ka telefonist backupi ja ma vastasin jaatavalt. Siis aga hakkasin firmwaret uuendama, kuid enne uuenduse lõppu viskas mingi errori ette ja install katkes. Siis aga võtsin usb juhtme tagant ära ja lülitasin telefoni sisse, ning suureks imestuseks oli telefon taastanud algsätted, mis tähendas seda, et kustunud olid KÕIK kontaktid, pildid, videod ja settingud, mis olid telefonimälus.
Tahtsin siis retore-da pildid ja muu, kuid kui läksin PC suitega sisse, backup menüüsse, siis oli seal kiri "No previous backups have been made from this phone". Mis peaks seda tähendama, et see backup, mis ma tegin ei läinud läbi.
Üritasin küll googeldada, kuid ei leidnud midagi asjalikku (küllap siis ei osanud õigesti otsida). Siiski peaks veel mingi abiprogramm vms olema, et saada kätte kadunud failid, kontaktid jms. |
Sama teema üle elatud - alati tasub enne kontrollida backupfaili kui softiupgrade teha, muidu on ämber ootamas. Õnneks leidus 2-3 varasemat backupi mälukaardist ja e51 enda mälust, mis enamvähem taastasid eelneva seisundi.
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
1 :: |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
23.10.2008 23:16:24
|
|
|
Varsti uuesti E51 omanik. Siis saab siin teemas jälle rohkem sõna võtma hakata 8)
Uurisin täna poes igasuguseid telefone, ei tea miks kuid E51 ei suutnud siiski ükski teine mudel üle trumbata
_________________ Loogika on idiootsuse viimane tase.
 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
4 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
24.10.2008 00:03:57
|
|
|
E51-e aku on ikka mõnus. Eriti vana SE P910i kõrval
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
27.10.2008 18:32:16
|
|
|
Sain uue E51 kätte. .Halli värvi ainult. :S
Keegi oskab öelda kust tavalist Windows Live Messengeri saada ? See fring eriti ei tõmba. Ei mäleta ka enam kust sai.:S
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
27.10.2008 19:15:28
|
|
|
blackwerew kirjutas: |
Sain uue E51 kätte. .Halli värvi ainult. :S
Keegi oskab öelda kust tavalist Windows Live Messengeri saada ? See fring eriti ei tõmba. Ei mäleta ka enam kust sai.:S |
Tiri Slick, peaaegu samasugune kui msn
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
27.10.2008 19:48:34
|
|
|
Ei taha slicki, fringi, ebuddyt ega muid alternatiive.
Mingise sain, varsti installin, siis vaatan kuidas töötab.
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
27.10.2008 20:26:37
|
|
|
Kroom on tänapäeval hall? Peegel on ka teil halli värvi või? Aga must E51 on muidugi ilusam.
Live Messangeriga on see jama, et si*ub kontaktid oma Live Messangeri kontakte täis. Oleks siis, et saaks msn aadressi ilusti olemasoleva kontaktiga siduda, aga ei...
Mul on installikas muidu olemas, kui huvi, siis PS.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
27.10.2008 20:53:38
|
|
|
Kellel on live messenger olemas, teil connectib ilusti ära? Mul peale miskise 5minutilist connectimist ütleb, et service unavailable. Proovinud re-installi teha ja vanema versioone, ei midagi.
Äkki oskab keegi abistada kuidagi.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
27.10.2008 22:04:20
|
|
|
blackwerew kirjutas: |
Ei taha slicki, fringi, ebuddyt ega muid alternatiive.
Mingise sain, varsti installin, siis vaatan kuidas töötab.  |
Mina ka enne ei tahtnud, aga proovisin ja nüüd tuleb välja, et Slick on palju kasutajasõbralikum ja lihtsam
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranz
külaline
|
28.10.2008 10:55:46
|
|
|
Ise samamoodi kasutan slick-i. Esiteks, täiesti tasuta võetav, ei pea miskeid imetrikke installimiseks ning asja leidmiseks tegema, teiseks, asi on lihtsa ülesehitusega, et ma nagu ei näe küll ühtki põhjust miks ma peaks üldse live messengeri poole vaatamagi?
Siiski juhtus minuga millegipärsat jälle nii, et telefoni ei saanud omada kuud aegagi ja juba remondis (eelmise telefoniga oli täpselt sama seis, E50 oli, kuu käes, kaks kuud remondis ).
Hetkel oli probleem selles, et seadistasin telefoni äratuskella tööpäevadele E-R, järgneval esmaspäeval enam hommikul ei äratanud... vaatan kalendrit, temal laupäev... ja nii tegi kaks korda järjest. Tegin siis softile reinstalli. Peale seda otsustas telefon enam mitte internetti minna, ei wifiga, ei GPRSga jne variantidega. Sai tellitud ka uued automaat seaded teenusepakkuja poolt, kuid selle peale ütles telefon, et tundmatu sõnum ja ei saa avada.
Hetkel juba nädala remondis olnud... eks näis kaua korda saamisega läheb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
28.10.2008 21:57:55
|
|
|
Tere.
On pisike probleem antud telefoni WIFI ühendusega. Linnapeal tasuta WIFI levialades saan ilusti käia aga nüüd sai koju WIFI ruuter muretsetud ja sellega ei saa ühendust. Tunneb ruuteri ilusti ära aga ühenduse loomisel ütleb, et vale eelmääratud WPA võti. Siderakend -> Ühend. haldur -> kasutatavad WLAN võrgud. sealt alt sisestan WLANi eeljagatud võtme (see on ikka sama mis see WPA võti ruuteri põhja all?) ja ei saa sisse. Keegi ehk viitsib juhendada kus see kavalus peitub?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
28.10.2008 23:04:27
|
|
|
Proovi võtit muuta.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
28.10.2008 23:55:33
|
|
|
Muuta siis ruuteril? On see võimalik?
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
29.10.2008 02:33:19
|
|
|
Muidugi.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
29.10.2008 13:20:18
|
|
|
Läheb küll teemast mööda aga ma ei suuda leida kohta kust seda teha... igasugu muid asju saab sättida ja admini parooli muuta jne aga nende võtmete muutmiseks küll kuskil kohta ei paista. Ruuter on seesama Thomson mille elioni digi tv-ga antakse. Aga eks üritan otsida kuskilt.
Tänud!
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
29.10.2008 15:51:58
|
|
|
2 klikki - esilehel vajuta home network all kohe "wireless" (antennimastiga ikoon on ees) ja siis paremal ülal "Configure". Copy vana kood kuskile notepad'i, kui kasu pole, võid selle lihtsuse huvides tagasi panna... Mul endal on olnud juhuseid, kus koodi muutmine on anomaaliatest üle saada aidanud. Proovi. Võid ka WPA asemel WEP'i katsetada.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
29.10.2008 21:05:31
|
|
|
Ei aidanud oma pandud võti midagi... WEP ja WPA on täpselt samade numbrite/tähtede jada niiet nende vahetamine ei muuda midagi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
YRO
HV kasutaja

|
04.11.2008 11:18:58
|
|
|
ranz kirjutas: |
Hetkel oli probleem selles, et seadistasin telefoni äratuskella tööpäevadele E-R, järgneval esmaspäeval enam hommikul ei äratanud... vaatan kalendrit, temal laupäev... ja nii tegi kaks korda järjest. Tegin siis softile reinstalli... |
Mul sama häda kalendriga - lihtsalt paneb kuupäeva valeks. Uus soft ei aidanud - tõi ainult kaasa probleemi sisselülitamisel: "installin" ja lõpus "install ebaõnnestus".
Koostekvaliteet paistab ka olematu, sest imeb igast praost tolmu sisse.
_________________ Ega inimene ikka massina vastu ei saa! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|