Loodame et inimesed tulevad sutsu targemad _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
just nii see ongi ju,aga ma ei saa aru,kuidas nad saavad neid mänge kätte firmadest et neid pirama hakata?: O
Ilmselt on osades poe ladudes need juba olemas, sest muidu ei jõuaks see mäng kõikidel poe lettidele lubatud ajaks. Ja poes töötavad tüübid mõne koopia piraatidele kõrvale tõstnud
just nii see ongi ju,aga ma ei saa aru,kuidas nad saavad neid mänge kätte firmadest et neid pirama hakata?: O
Ilmselt on osades poe ladudes need juba olemas, sest muidu ei jõuaks see mäng kõikidel poe lettidele lubatud ajaks. Ja poes töötavad tüübid mõne koopia piraatidele kõrvale tõstnud
eks peab neid tänama kah,sest nii mõnelgi siin juba olemas see ,ainus mis ei meeldi selle mängu juures,on see,et konsoolidega on fps-e raske mängida.
Selle eest võid tänada keniaalseid firmasid, kes lasevad kuude kaupa karpidel poes seista, et ikka Zimbabwe ainsas arvutipoes stardiks mäng samal päeval muu maailmaga. Kisub väga normiks, et kulda läinud AAA mängud istuvad 2 kuud karpides ja ootavad müügile lubamise kuupäeva ja interneti teel sooritatavast müümisest ja levitamisest pole ilmselt suurfirmad kuulnudki. Selle asemel, et tund peale kulda minekut mäng Steami lasta, ilastavad mängurid poes olevate aga müügile mitte lubatud karpide üle ja siis virisevad tegijad, et miks küll mängud "lekivad".
Selle eest võid tänada keniaalseid firmasid, kes lasevad kuude kaupa karpidel poes seista, et ikka Zimbabwe ainsas arvutipoes stardiks mäng samal päeval muu maailmaga. Kisub väga normiks, et kulda läinud AAA mängud istuvad 2 kuud karpides ja ootavad müügile lubamise kuupäeva ja interneti teel sooritatavast müümisest ja levitamisest pole ilmselt suurfirmad kuulnudki. Selle asemel, et tund peale kulda minekut mäng Steami lasta, ilastavad mängurid poes olevate aga müügile mitte lubatud karpide üle ja siis virisevad tegijad, et miks küll mängud "lekivad".
Aga xboxile lekkis kohe pärast kulda minekut. Kui natuke mõelda siis assassins creediga toimus ka umbes sama teema imo. _________________
Kusjuures naljakas on see, et paljud firmad hakkasid mänge eelkõige konsoolidele turustama just kõvasti väiksema piraatluse tõttu. Nüüd peaks konsooli ja PC piraatlus enamvähem ühel rindel olema.
vahet pole kas panna mäng steami, cräkitakse niikuinii ära, ja krp on igatahes etam, kui mingi sikutatud fail, vähamlt kui midagi juhtub arvutiga on asi alles siis kogu papp tuulde lennanud
vahet pole kas panna mäng steami, cräkitakse niikuinii ära, ja krp on igatahes etam, kui mingi sikutatud fail, vähamlt kui midagi juhtub arvutiga on asi alles siis kogu papp tuulde lennanud
Mida see kräkkimine siia puutub? Mängud ei "lekiks", kui valmispressitud plaate ei hoitaks kuude kaupa poe tagaruumis. Ja seda vist ei tea, et Steamis sinu kontol olevad mängud on tõmmatavad niikaua, kuni internet on maailmas veel olemas?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.