Õnneks seekord on ennetatud perfi kalasid 5+ job
Panen siia ära kuna selge on see,et leidub maailmaavastajaid kes hakkavd halama enne ametlikku reliisi
Panen siia ära kuna selge on see,et leidub maailmaavastajaid kes hakkavd halama enne ametlikku reliisi
Warreniga peaksing mängima
Päris kõva tundub tulevat selle põhjal mäng. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
liikumine tundus küll kuidagi konsoolilik ja kandiline, loodan, et see ei hakka segama. Loodus paistab kena, kuid on juba näha, et crysisele see vastu ei saa. Efektid on võimsad, animatsioonid ja veri ning lõhkemised, suured plussid.
mina sain sellelt lingilt sihukese info: uuem-kallim dualcore kaart saab paranduse, tänu millele suudab selles mängus vanemat odavamat ühecorelist ületada
ATI will shortly release a hotfix driver that should boost the performance of this game on Radeon HD 4870 X2 significantly, and our sources are confident that this driver should be enough to beat Geforce GTX 280 in this game.
viimati muutis gj 18.10.2008 16:10:18, muudetud 1 kord
ATI will shortly release a hotfix driver that should boost the performance of this game on Radeon HD 4870 X2 significantly, and our sources are confident that this driver should be enough to beat Geforce GTX 280 in this game.
Mina nt ka saan sedasi aru,et pärast HotFixi PEAKS piisama,et saada jagu single-GPU kaardist
Plä Steam ajas krt vihale hetkel tuli mingi update kus pakkus mulle Far Cry2 odavamalt 5% pre-orderit.. krt juba hakkasin rapsime,et ostan kohe ää ja siis ütes,et sry pole saadav minu regioonile vms fxxxng pakud siis üldse
liikumine tundus küll kuidagi konsoolilik ja kandiline, loodan, et see ei hakka segama. Loodus paistab kena, kuid on juba näha, et crysisele see vastu ei saa. Efektid on võimsad, animatsioonid ja veri ning lõhkemised, suured plussid.
Kui sa vaatad konsoolikate videosi siis on liikumine imelik ja pilt kandiline. Mingisele crysisele paneb see mäng iga nurgapealt ära.
Kui sa vaatad konsoolikate videosi siis on liikumine imelik ja pilt kandiline. Mingisele crysisele paneb see mäng iga nurgapealt ära.
Ega ikka ei pane küll iga nurga pealt. Aga mõnedes asjades küll. _________________ Ära siia kliki
Ega ikka ei pane küll iga nurga pealt. Aga mõnedes asjades küll.
inimeste liikumine ja just inimeste ja loomade aimatsioonid kuidagi loomulikumad crysises. ning vesi on ka kuidagi imelik FC2s, muidu taimestik ja loodus üldse tundub küll reaalsem. Mõnel kaadril ei saagi aru kas tegu reaalsuse või mänguga.(oli vist 2 missiooni alguses tolles neti eelmängus )
Selliseid asju nagu juuksed nad ka FC2 ei tunne. Veri ja muu gore aga suur pluss tõesti :twisted:
Loodame et inimesed tulevad sutsu targemad _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
just nii see ongi ju,aga ma ei saa aru,kuidas nad saavad neid mänge kätte firmadest et neid pirama hakata?: O
Ilmselt on osades poe ladudes need juba olemas, sest muidu ei jõuaks see mäng kõikidel poe lettidele lubatud ajaks. Ja poes töötavad tüübid mõne koopia piraatidele kõrvale tõstnud
just nii see ongi ju,aga ma ei saa aru,kuidas nad saavad neid mänge kätte firmadest et neid pirama hakata?: O
Ilmselt on osades poe ladudes need juba olemas, sest muidu ei jõuaks see mäng kõikidel poe lettidele lubatud ajaks. Ja poes töötavad tüübid mõne koopia piraatidele kõrvale tõstnud
eks peab neid tänama kah,sest nii mõnelgi siin juba olemas see ,ainus mis ei meeldi selle mängu juures,on see,et konsoolidega on fps-e raske mängida.
Selle eest võid tänada keniaalseid firmasid, kes lasevad kuude kaupa karpidel poes seista, et ikka Zimbabwe ainsas arvutipoes stardiks mäng samal päeval muu maailmaga. Kisub väga normiks, et kulda läinud AAA mängud istuvad 2 kuud karpides ja ootavad müügile lubamise kuupäeva ja interneti teel sooritatavast müümisest ja levitamisest pole ilmselt suurfirmad kuulnudki. Selle asemel, et tund peale kulda minekut mäng Steami lasta, ilastavad mängurid poes olevate aga müügile mitte lubatud karpide üle ja siis virisevad tegijad, et miks küll mängud "lekivad".
Selle eest võid tänada keniaalseid firmasid, kes lasevad kuude kaupa karpidel poes seista, et ikka Zimbabwe ainsas arvutipoes stardiks mäng samal päeval muu maailmaga. Kisub väga normiks, et kulda läinud AAA mängud istuvad 2 kuud karpides ja ootavad müügile lubamise kuupäeva ja interneti teel sooritatavast müümisest ja levitamisest pole ilmselt suurfirmad kuulnudki. Selle asemel, et tund peale kulda minekut mäng Steami lasta, ilastavad mängurid poes olevate aga müügile mitte lubatud karpide üle ja siis virisevad tegijad, et miks küll mängud "lekivad".
Aga xboxile lekkis kohe pärast kulda minekut. Kui natuke mõelda siis assassins creediga toimus ka umbes sama teema imo. _________________
Kusjuures naljakas on see, et paljud firmad hakkasid mänge eelkõige konsoolidele turustama just kõvasti väiksema piraatluse tõttu. Nüüd peaks konsooli ja PC piraatlus enamvähem ühel rindel olema.
vahet pole kas panna mäng steami, cräkitakse niikuinii ära, ja krp on igatahes etam, kui mingi sikutatud fail, vähamlt kui midagi juhtub arvutiga on asi alles siis kogu papp tuulde lennanud
vahet pole kas panna mäng steami, cräkitakse niikuinii ära, ja krp on igatahes etam, kui mingi sikutatud fail, vähamlt kui midagi juhtub arvutiga on asi alles siis kogu papp tuulde lennanud
Mida see kräkkimine siia puutub? Mängud ei "lekiks", kui valmispressitud plaate ei hoitaks kuude kaupa poe tagaruumis. Ja seda vist ei tea, et Steamis sinu kontol olevad mängud on tõmmatavad niikaua, kuni internet on maailmas veel olemas?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.