lehe suht ülaosas natuke juttu ja pilt ka. v-olla kellegi esivanemal lööb pea kohal lambike särama, kui mainida sõna 'felix'. _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
protsessori võib ka ehitada, jah.
ja muudki huvitavat. aga aega peab ikka omajagu olema.
47th ronin, virtuaalmehaaniline aritmomeeter kõlab üsna õigesti jah, vähemalt kiirelt peale vaadates. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Shenmue ongi mingismõttes omale järje saanud Yakuza 3'e näol, kõik on suurepärane aga kaklused jätsid natuke kahvatu mulje, liiga animalik imo.Selliseid mänge rohkem tuleks siis juba kaaluks PS3 ostmist http://www.gametrailers.com/player/41278.html
LBP ka omaette teema https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=383219 _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
Hetkel ise Soomes ps3 ootab eestis, kuid lisan kindlasti kui tehtud, KillaMaStA, ei spetsaalselt Skorus-ele tehti eri väljaanne gt5 full platinum collectors edition...gt5p-st muidugi jutt.
Igatahes, tegu on Level 5 poolt (mis on samuti sama tuntud kõvade RPG'de tegija kui SquareEnix) ning mängul on võimalus teha online party (neljakesi) või siis minna onlaini (16 mängijaga) ning teha stoorit edasi ja muud sellist.
Tundub nagu ülikõva. Veel üks must-have-exclusive.
Igatahes, tegu on Level 5 poolt (mis on samuti sama tuntud kõvade RPG'de tegija kui SquareEnix) ning mängul on võimalus teha online party (neljakesi) või siis minna onlaini (16 mängijaga) ning teha stoorit edasi ja muud sellist.
Mitte, et Level 5 oleks mingi halb, aga SquareEnix'iga ei anna seda võrreldagi. _________________ TALUSILDID
Mitte, et Level 5 oleks mingi halb, aga SquareEnix'iga ei anna seda võrreldagi.
jep square enix on ikka totaalne crap viimased aastad, pumpab mingeid FF DS'e välja ja ei delivery kuidagi moodi, final fantasyst on vist kah ainult cgi trailereid siiani saada? samasi screenshotte topivad igalepoole...
Tundub nagu ülikõva. Veel üks must-have-exclusive. icon_smile.gif
mulle täitsa meeldib..hakkan silma peal hoidma... _________________ PSN: Kilitapja
Mitte, et Level 5 oleks mingi halb, aga SquareEnix'iga ei anna seda võrreldagi.
Suuruselt mitte SE 3,275 töötajat L5 150 aga tegemist on vanade SE töötajatega kes valiti mingi aeg väga hoolikalt välja Dragon Questi tegema,tegemist on SE koorekihiga nad küll ei suuda välja lasta niipalju mänge kui SE aga WKC võib oodata küll midagi väga kõva midagi sellist mis teeb SEle silmad ette,muidugi ma võin ka eksida.
Suuruselt mitte SE 3,275 töötajat L5 150 aga tegemist on vanade SE töötajatega kes valiti mingi aeg väga hoolikalt välja Dragon Questi tegema,tegemist on SE koorekihiga nad küll ei suuda välja lasta niipalju mänge kui SE aga WKC võib oodata küll midagi väga kõva midagi sellist mis teeb SEle silmad ette,muidugi ma võin ka eksida.
Sa oled millestki valesti aru saanud -- Level 5 valiti välja DQVIII't tegema, firma ise oli siis juba mõnda aega eksisteerinud.
Kas PS3-me külge saab ühendada mingeid BT kõrvaklappe ka? Ja mis juhtub siis heliga - kui mul on määratud väljundiks optical? Ühesõnaga, omab keegi kogemust BT kõrvaklappidega? _________________ PSN: weaselEST
In-game Screenshots - this tool will allow everyone to capture, share and in other words, immortalize their favorite gameplay moments. This will be supported on a game by game basis. Please check back to find out which games will support this feature. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Labukana, alles nüüd tuli? wtf, 360-l sellised featured nagu kohe tulid
wtf siis on küll xbox konsoolisõja võitnud
ei aga tegelt pole tegu mingi jalustrabava uuendusega ja enamusele ehk ei tähenda suurt midagi. ma kasutan oma ps3'e vägapalju igasuguste sarjade jms jama telekasse striimimisel ja ps3 töötab vahest pikemat aega ja siis tuleb antud featuur ehk kasuks küll.
Oot, see ei ole veel väljas eks? Ei tea millal tuleb?
Ise olin ka üllatunud, et seda veel väljas pole...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
Mul The Eye Of Judgement Set 2 installimisega jama veits... Vb keegi oskab aidata?
Ostsin US storest siis selle Set 2 Update ära 15$ eest ja panin download. Fail oli 119kb suur, tõmbas ära ja siis installis ära ka kohe seal samas, vähemalt kirjutas nii.
Kui mängu tööle panen siis midagi näha ei ole sellest, et Set 2 oleks installitud ja kaarte ka omaks ei võta, ainult Set 1 omasi.
Mul The Eye Of Judgement Set 2 installimisega jama veits... Vb keegi oskab aidata?
Ostsin US storest siis selle Set 2 Update ära 15$ eest ja panin download. Fail oli 119kb suur, tõmbas ära ja siis installis ära ka kohe seal samas, vähemalt kirjutas nii.
Kui mängu tööle panen siis midagi näha ei ole sellest, et Set 2 oleks installitud ja kaarte ka omaks ei võta, ainult Set 1 omasi.
oskab keegi nõu anda?
osade mängude puhul on DLC region locked vms... ehk siis kui mäng usast pead usa versiooni ostma ja kui mäng eu'st pead asja eu poest alla tirima.
kuna ma siiani ei oska eu poest midagi osta siis kohati tellin mängu sellejaoks juba usast et saaks hiljem dlc'd.
loodetavasti need psn kaardid mis tulevad teevad asja normaalsemaks.
Ma ise ei saa krediit kaarti kuidagi paika EU poes....
ilma mõnes suuremas eu riigis tehtud krediitkaardita ei ole vist võimalik. võid proovida leida mõne inimese kellel on usa versioon ja ostis omale eu dlc, saate ehk vahetada :)
dno kusagil foorumis vahetati warhawki dlc pakke niivisi, isegi vahepeal uurisin vähe asja juba aga mul oli selleks ajaks suurem warhawki tuhin üle ja muud mängud silmapiiril ja nii jäigi asi katki mul.
pead teise inimese kontoga sisse logima ja siis -> psn store -> downloads (näitab ostetud/tiritud asju) samamoodi nagu saad sõpradega oma ostetud mänge jms jagada, mul juba 4 inimesel minu ostetud mängud masinas :)
pead teise inimese kontoga sisse logima ja siis -> psn store -> downloads (näitab ostetud/tiritud asju) samamoodi nagu saad sõpradega oma ostetud mänge jms jagada, mul juba 4 inimesel minu ostetud mängud masinas
Keegi ei ole nõus sellist diili tegema, millest kodaink Labukana just rääkis? Kui kellelgi on bowlingut üle siis andke teada, jõuame vast kokkuleppele
Mul oleks vaja saada EU storest see The Eye of judgment Set 2 Update kätte kuidagi.
Krediit kaart on ka olemas.
oskab keegi öelda kas on kuidagi võimalik mul see ära osta siit ja downloadida siis? _________________ Müün konsoole, tarvikuid, mänge! Küsi hinda! M: Playstation 3 Slim 160GB (UUS) + GT5 P - 275€
Tahtsin videogameplus-st osta guitar hero III bundle mis maksab u 900 eeku, aga postikulu on 1690 eeku ebanormaalne.Isegi andricost saab odavamalt _________________ PSN: karl877
einoh siiamaani kõik mängud mis ma sealt tellind olen on hinnaga 200-600 eeku(postikulu 75 eeku üksikmängul)
Aga mida arvata sellisest kohast nagu game.co.uk?palju sealt tellides postikulu on?
3 naela, aga kui ma ei eksi siis game.co.uk ei saada elektroonikat väljaspoole inglismaalt. Ma võin eksida ja vabandan kui kuskilt valesti kõrva taha jäi. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
suht kõige õigem skoor, ausalt mainiti ära vead ja plussid. videona on ehk mõttekam seda uurida, sest kirjas on ta 6lk pikk. see aasta on neid kümne lähedale või koguni kümne punniseid mänge päris uhkelt kohe (GTA IV, MGS4, nüüd LBP, BIoshock mõni veel ). saab vist olema isegi parem mängu aasta kui 2007!
IGN:
"As you can see, I had a ton to say in this review, but that's because there's a ton to this game. LittleBigPlanet is a massive game, one that is essentially two parts intertwined so well that they're practically inseparable. Media Molecule has created a brilliant platformer!!"
tann84, game.co.uk ei saada üle 1kiloseid pakke väljaspoole UK-d.
virx, jälle "hiilgad" oma "teadmistega" - see pood asub Kanadas kiire, beta põhjal ütleksin, et LBP ongi aasta mäng
mirko27, vat seda mina ei tea kus see ladu asub aga kui tellida üleüldse Canadast või USAst, kui pakk pannakse teele ookeani tagant, ei ole ikka sama kui tellida UKst suuremaid asju.
mirko27, vat seda mina ei tea kus see ladu asub aga kui tellida üleüldse Canadast või USAst, kui pakk pannakse teele ookeani tagant.
vaata, kui ei tea, siis ära siuksu, eks ole, vaid kuula neid, kes teavad.
kunagi oli sihuke pood nagu dvdepot, kanada oma, shipiti ontariost ja kohale tuli nelja päevaga (lennupost, mitte dhl). maksis esimene transaühik alla $10 ja iga järgnev veelgi odavam. siis ostsid jänkid selle poe üles, panid nimeks hidefdvd ning nüüd pannakse osa asju teele floridast, osa saksamaalt. lennupost (lombi tagant) on peale üht teatavat septembri kuupäeva kümmekond päeva otsa saanud. hinnapoliitika sama. _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.