lehe suht ülaosas natuke juttu ja pilt ka. v-olla kellegi esivanemal lööb pea kohal lambike särama, kui mainida sõna 'felix'. _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
protsessori võib ka ehitada, jah.
ja muudki huvitavat. aga aega peab ikka omajagu olema.
47th ronin, virtuaalmehaaniline aritmomeeter kõlab üsna õigesti jah, vähemalt kiirelt peale vaadates. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Shenmue ongi mingismõttes omale järje saanud Yakuza 3'e näol, kõik on suurepärane aga kaklused jätsid natuke kahvatu mulje, liiga animalik imo.Selliseid mänge rohkem tuleks siis juba kaaluks PS3 ostmist http://www.gametrailers.com/player/41278.html
Hetkel ise Soomes ps3 ootab eestis, kuid lisan kindlasti kui tehtud, KillaMaStA, ei spetsaalselt Skorus-ele tehti eri väljaanne gt5 full platinum collectors edition...gt5p-st muidugi jutt.
Igatahes, tegu on Level 5 poolt (mis on samuti sama tuntud kõvade RPG'de tegija kui SquareEnix) ning mängul on võimalus teha online party (neljakesi) või siis minna onlaini (16 mängijaga) ning teha stoorit edasi ja muud sellist.
Tundub nagu ülikõva. Veel üks must-have-exclusive.
Igatahes, tegu on Level 5 poolt (mis on samuti sama tuntud kõvade RPG'de tegija kui SquareEnix) ning mängul on võimalus teha online party (neljakesi) või siis minna onlaini (16 mängijaga) ning teha stoorit edasi ja muud sellist.
Mitte, et Level 5 oleks mingi halb, aga SquareEnix'iga ei anna seda võrreldagi. _________________ TALUSILDID
Mitte, et Level 5 oleks mingi halb, aga SquareEnix'iga ei anna seda võrreldagi.
jep square enix on ikka totaalne crap viimased aastad, pumpab mingeid FF DS'e välja ja ei delivery kuidagi moodi, final fantasyst on vist kah ainult cgi trailereid siiani saada? samasi screenshotte topivad igalepoole...
Tundub nagu ülikõva. Veel üks must-have-exclusive. icon_smile.gif
mulle täitsa meeldib..hakkan silma peal hoidma... _________________ PSN: Kilitapja
Mitte, et Level 5 oleks mingi halb, aga SquareEnix'iga ei anna seda võrreldagi.
Suuruselt mitte SE 3,275 töötajat L5 150 aga tegemist on vanade SE töötajatega kes valiti mingi aeg väga hoolikalt välja Dragon Questi tegema,tegemist on SE koorekihiga nad küll ei suuda välja lasta niipalju mänge kui SE aga WKC võib oodata küll midagi väga kõva midagi sellist mis teeb SEle silmad ette,muidugi ma võin ka eksida.
Suuruselt mitte SE 3,275 töötajat L5 150 aga tegemist on vanade SE töötajatega kes valiti mingi aeg väga hoolikalt välja Dragon Questi tegema,tegemist on SE koorekihiga nad küll ei suuda välja lasta niipalju mänge kui SE aga WKC võib oodata küll midagi väga kõva midagi sellist mis teeb SEle silmad ette,muidugi ma võin ka eksida.
Sa oled millestki valesti aru saanud -- Level 5 valiti välja DQVIII't tegema, firma ise oli siis juba mõnda aega eksisteerinud.
Kas PS3-me külge saab ühendada mingeid BT kõrvaklappe ka? Ja mis juhtub siis heliga - kui mul on määratud väljundiks optical? Ühesõnaga, omab keegi kogemust BT kõrvaklappidega? _________________ PSN: weaselEST
In-game Screenshots - this tool will allow everyone to capture, share and in other words, immortalize their favorite gameplay moments. This will be supported on a game by game basis. Please check back to find out which games will support this feature. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Labukana, alles nüüd tuli? wtf, 360-l sellised featured nagu kohe tulid
wtf siis on küll xbox konsoolisõja võitnud
ei aga tegelt pole tegu mingi jalustrabava uuendusega ja enamusele ehk ei tähenda suurt midagi. ma kasutan oma ps3'e vägapalju igasuguste sarjade jms jama telekasse striimimisel ja ps3 töötab vahest pikemat aega ja siis tuleb antud featuur ehk kasuks küll.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.