Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Araablane
Kreisi kasutaja
|
09.10.2008 12:23:34
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Vaatasin lõpu ära youtubest.. noo väga kahtlane ikka Mai saa aru kuda see mäng teile niiväga meeldib, jumala sünge ja ebahuvitav maailm ju. |
atmosfäär ja stoory on ju ülekõige  |
Ma tegin peale Red Forestit et sinna koht kuhu sa järgmisena jõuad ja pean ütlema et sinna maani küll erilist storyt polnud, põhimõtteliselt ainult aja Strelokit taga
Pole viitsinud edasi ka mängida sest kogu aeg patchi või tõmba mode et asi mängitav oleks
SoC oli hea story aga CS on ja ei ole ka.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
09.10.2008 12:56:10
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Faction War'id ei tööta. Modid ja tulevased patchid aitavad.  |
Huh? Kuidas? Et siis mängu põhielement ei töötagi või?
Ning kas faction war ei tööta ainult freedom-duty vahel?
Clear Sky vs Renegade mängu alguses töötas ju kenasti.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
09.10.2008 16:42:38
|
|
|
xtriz kirjutas: |
Huh? Kuidas? Et siis mängu põhielement ei töötagi või?
Ning kas faction war ei tööta ainult freedom-duty vahel?
Clear Sky vs Renegade mängu alguses töötas ju kenasti. |
Freedom ja Duty vaheline sõda on väga kehvake tõesti. Liitlased ei liigu edasi, vastased respawnivad imekiirusega..
Clear Sky'ga mingeid probleeme tõesti ei märganud, aga bandiitide vastu kergeid probleeme on (Depoo).
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
09.10.2008 17:16:03
|
|
|
kurat jah, see respawn oli niuke, et pidin yantarist vintorezile 1000 padrunit tooma ja siis nende kahe agropromi-garbage läbikäigu vahel pendeldama, et vähegi omadele toetust saaks anda. samas omad venivad nagu kaamli ila.
CS ja renegade sõda ei toimi kah minu arust 100%. ülemvõimu sc oma soos igatahes ei saavuta. mingid ülemised alad jäävd ikka renegade kätte aga võibolla see ongi nii mõeldud.
samas lonerite ja bandiitide sõda toimis ilusasti - baas puhtaks ja lõunerid istuvad nüüd seal muhedalt - endal kohe palju mugavam jalutada ilma, et peaks iga nurga taga bandidostega jagelema.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
10.10.2008 00:01:03
|
|
|
Hakkan Garbage piirkonnaga ühele poole jõudma. Alguses oli küll mingi jama. Tegin üksinda selle Depot-i bandiitidest tühjaks, läksin eemale mõneks minutiks ja läks jälle bandiite täis...
Igatahes hakkasin tagasi Cordonisse enda rewardide järgi minema selle eest, mida Garbages olin korda saatnud (mapil näitas u. 700 rubla), kohale jõudes sain u. 10k rubla, uue SEVA Suiti (lõpuks vahetasin enda Clear Sky oma välja) + veel palju nodi
Siis läksin tagasi Garbagesse ja märkasin, et emission hakkab tulema ja pidin varjuma sinna Depot-i, mille bandiidid just uuesti üle võtsid.
Kohale jõudes istusid nad kõik närakad seal majas sees ja surin päris mitu korda sinna joostes. Hiljem mõtlesin taktika välja, tapsin paar meest ees ära ja võtsin ruttu varju ja tapsin kõik närakad ära. Siis tulid sõbralikud stalkerid kah just pärast seda, kui üksinda baasi ära vallutasin ja võtsid baasi üle kontrolli
Lähen nüüd sinna ida poole, kus Freedomi baas on, vaatab, mis edasi saab.
viimati muutis xtriz 12.10.2008 02:01:33, muudetud 1 kord |
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanus007
HV kasutaja
|
10.10.2008 07:08:59
|
|
|
ei ole miskit põhjust, miks peaks bandiitidega sõjajalal olema. ei saa kasutada nende mehaanikut ka. ehk siis ei maksa liiga triggerhappy ka olla:). iseasi muidugi, kui sul selline stiil, et lased kõike mis liigub (tean selliseid mehi:).
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crow
HV kasutaja

|
10.10.2008 09:20:36
|
|
|
tsitaat: |
Depot-i bandiitidest tühjaks |
olen teinud seda juba mingi 5 korda ja kahjuks ei tule mitt üks stalker seda üle võttma. Nüüd olen Freedomi liige ja proovin nendega, kuigi nüüd vastased Duty + pätid. !!!
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
10.10.2008 12:44:27
|
|
|
kas see on normaalne et ma mingi suht kaugel...red forestis juba...aga raha pole ja seljas on mingi hõlst.
need rublad mis mängu algul kätte kukkusid läksid ühe püssi upgradeks mis on ammu puruks.
ja kuhu üldse varjuma peab kui see pauk käib. jooksin ühte soojakusse. ei aitand küll.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
10.10.2008 13:04:13
|
|
|
Pead sinna jooksma, kus mapil näitab.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
10.10.2008 15:38:23
|
|
|
see pauk käis pinda tegelt ,kestis nii kaua, alguses ei saanud aru mis toimub, olin õiges kohas , vaatasin et sekundid jooksevad, tegelt pidi lihtsalt passima, kuni see jama üle läheb
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crow
HV kasutaja

|
12.10.2008 19:05:20
|
|
|
Sain lõpuks läbi ja seda Master astmega, mis ikkagi oli suht kerge ja kui välja arvata bugid + 6 korda uuesti alustamist, siis päris hea mäng. Minu jaoks parem kui SOC. Ma arvan, et kui mängu loojad ennast nüüd kokku võtavad ja mõlema mänugde (SOC ; CS ) plussid kokku panevad, siis võib tulla üks paremaid STALKERI 3 osa.
Neile kes pole veel lõppu jõudnud, siis soovitan kaasa võtta mõni tavarelvale, snaiper-relv, hunnik medic kite, soomust läbivaid kuule, ja kui Seva suit seljas mis max Upgrade, siis kõik nagu peab.
Exo suti küll veidi kõvem aga suur miiinus on, et joosta sellega ei saa ja lõpus läheb seda vaja.
Mängu lõpp oli suht mage !!!

viimati muutis Crow 12.10.2008 20:14:24, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seller
HV vaatleja
|
12.10.2008 20:05:18
|
|
|
Väga hea mäng. NR1. Siiani mängitutest. ATI 3870 veab enam vähem välja.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
13.10.2008 00:26:33
|
|
|
SUUREPÄRANE TWEAK!
kõik maxis @1280x reso ja 9600GT, asi jooksis isegi clear sky baasis varahommikul normaalselt, minu arvutiga on perfi tõus isegi kuni 30%...
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.10.2008 00:28:21
|
|
|
Crow kirjutas: |
Sain lõpuks läbi ja seda Master astmega, mis ikkagi oli suht kerge ja kui välja arvata bugid + 6 korda uuesti alustamist, siis päris hea mäng. Minu jaoks parem kui SOC. Ma arvan, et kui mängu loojad ennast nüüd kokku võtavad ja mõlema mänugde (SOC ; CS ) plussid kokku panevad, siis võib tulla üks paremaid STALKERI 3 osa.
Neile kes pole veel lõppu jõudnud, siis soovitan kaasa võtta mõni tavarelvale, snaiper-relv, hunnik medic kite, soomust läbivaid kuule, ja kui Seva suit seljas mis max Upgrade, siis kõik nagu peab.
Exo suti küll veidi kõvem aga suur miiinus on, et joosta sellega ei saa ja lõpus läheb seda vaja.
Mängu lõpp oli suht mage !!! |
Sain ka mängu läbi siis lõpuks ja täpselt olen sinuga ühel arvamusel et mängu lõpp oli suht mage... samas jällegi mulle meeldis selle mängu algusvideo see oli nagu selline mõnus ja sünge 8) aga jah muidu oli selline mõnusalt pikk ja parajalt raske mäng... peaks ka nüüd veel selle kõige uuema patchi tõmbama ja mängiks ühe korra veel läbi :p vaatab kas midagi on paremuse poole ka läinud... muidu selle eelvimase patchiga mängis enam vähem lihtsalt mõned black screenid ja mängust väljaviskamine nagu häiris muu oli nagu ok ... nüüd peaks ka proovima rohkem raha koguda ja äkki jõuab ka parema ülikonna osta.. esimene kord lasin ka selle ülikonnaga mängu lõpuni välja et kas oskate öelda te nagu asjatundlikumad et on võimalik osta parem ülikond ja kas siis saaks nagu rohkem igalpool ringi tuiata ilma et väikse kõrvalpõikamisel hakkab kohe elu kaduma selle radiatsiooni pärast ? ahjaa üks asi veel häiris et relvad kipusid suht tihti kinni n kiiluma et kas selle vastu nagu rohtu ka on ? ma saan aru et püüti realistlikult teha aga mingi kõmmutad ja äkki kiilub kinni siis kui hakkasin laadima olin juba kutu
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
13.10.2008 01:20:52
|
|
|
totralt bugine siiski. taskid pidevalt konfliktis. vaja jälle üks vana save üles korjata, et asi normaalselt toimiks.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
13.10.2008 02:06:18
|
|
|
g-nome kirjutas: |
kas see on normaalne et ma mingi suht kaugel...red forestis juba...aga raha pole ja seljas on mingi hõlst.
need rublad mis mängu algul kätte kukkusid läksid ühe püssi upgradeks mis on ammu puruks.
ja kuhu üldse varjuma peab kui see pauk käib. jooksin ühte soojakusse. ei aitand küll. |
Korja viina ja konserve ja müü neid ainult baarmanidele...100rub tk suht hea äri ja loomulikult võid ju kõik mõttetud artifaktid (mu arust on päris enamus neist täielik BS) maha lükata ja teenid kaa raha. samuti korja kuhugile baasi oma varustust täiendama minnes üles kõik relvad (kuule pole mõtet, nende eest ei teeni s...agi) ja parselda ka need maha ja oledki rahaboss ja seda kaa et iga kõntsa peale ei tasu raha raisata, uuendad ainult neid asju mis tõesti sulle kasu toovad nagu näiteks turviseid(armor kes aru ei saanud) uuendad ainult vastavalt vajadusele (kõige mõttetum uuendus on 1 astme infrapuna visioon...no kuidagi ei aita, pane parem gammat juurde ja näedki kõike või mölla taskulambiga ringi) ja ka relvadele hangi uuendusi vaid ette mõeldes. pole ju mõtet raha panna relva alla mille sa nagu nii välja vahetad!!! ja nii tasa ja targu finantseeridki oma üritust, kuigi jah, pean nentima et selles stalkeris on ihnerdamist siiski liiga neetult palju.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanus007
HV kasutaja
|
13.10.2008 05:42:48
|
|
|
Gap kirjutas: |
ahjaa üks asi veel häiris et relvad kipusid suht tihti kinni n kiiluma et kas selle vastu nagu rohtu ka on ? ma saan aru et püüti realistlikult teha aga mingi kõmmutad ja äkki kiilub kinni siis kui hakkasin laadima olin juba kutu  |
relvi ja veste saab mehaaniku juures parandada, kipuvad teised kuluma. äkki sellest? endal nagu vatti saanud relvad hakkasid jukerdama. tegin mitu tükki oma lemmikrelva ja siis sai pikemad rännakud rahulikult läbi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
13.10.2008 12:24:04
|
|
|
Mirigon kirjutas: |
loomulikult võid ju kõik mõttetud artifaktid (mu arust on päris enamus neist täielik BS) maha lükata ja teenid kaa raha. |
enamus on jama jah. mina olen kuskilt karupersest leidnud mitu antigravitatsioonilist. need on tõeliseks õnnistuseks
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
13.10.2008 12:38:03
|
|
|
Gap kirjutas: |
Sain ka mängu läbi siis lõpuks ja täpselt olen sinuga ühel arvamusel et mängu lõpp oli suht mage... samas jällegi mulle meeldis selle mängu algusvideo see oli nagu selline mõnus ja sünge 8) aga jah muidu oli selline mõnusalt pikk ja parajalt raske mäng... peaks ka nüüd veel selle kõige uuema patchi tõmbama ja mängiks ühe korra veel läbi :p vaatab kas midagi on paremuse poole ka läinud... muidu selle eelvimase patchiga mängis enam vähem lihtsalt mõned black screenid ja mängust väljaviskamine nagu häiris muu oli nagu ok ... nüüd peaks ka proovima rohkem raha koguda ja äkki jõuab ka parema ülikonna osta.. esimene kord lasin ka selle ülikonnaga mängu lõpuni välja et kas oskate öelda te nagu asjatundlikumad et on võimalik osta parem ülikond ja kas siis saaks nagu rohkem igalpool ringi tuiata ilma et väikse kõrvalpõikamisel hakkab kohe elu kaduma selle radiatsiooni pärast ? ahjaa üks asi veel häiris et relvad kipusid suht tihti kinni n kiiluma et kas selle vastu nagu rohtu ka on ? ma saan aru et püüti realistlikult teha aga mingi kõmmutad ja äkki kiilub kinni siis kui hakkasin laadima olin juba kutu  |
Mul on antud hetkel SEVA suit ja kuradi hea asi on. Võib selles kollases radiatsiooni alas püsida nii palju, kui soovid ning elusid ei lähe ja suitiga samuti midagi ei juhtu.
Ning selles tunnelis, kus tuled igalt poolt välja tulid, seal oli selle tule radiatsioon isegi punane. Ei juhtunud minuga midagi, ega ka mu kaitseülikonnaga. Kusjuures mu SEVA suit oli kuulikindluse, mitte radiatsiooni vastasuse vastu upgradetud. Võrreldes Clear Sky suitiga on vahe nagu öö ja päev.
Korja viina ja konserve ja müü neid ainult baarmanidele...100rub tk suht hea äri ja loomulikult võid ju kõik mõttetud artifaktid (mu arust on päris enamus neist täielik BS) maha lükata ja teenid kaa raha. samuti korja kuhugile baasi oma varustust täiendama minnes üles kõik relvad (kuule pole mõtet, nende eest ei teeni s...agi) ja parselda ka need maha ja oledki rahaboss ja seda kaa et iga kõntsa peale ei tasu raha raisata, uuendad ainult neid asju mis tõesti sulle kasu toovad nagu näiteks turviseid(armor kes aru ei saanud) uuendad ainult vastavalt vajadusele (kõige mõttetum uuendus on 1 astme infrapuna visioon...no kuidagi ei aita, pane parem gammat juurde ja näedki kõike või mölla taskulambiga ringi) ja ka relvadele hangi uuendusi vaid ette mõeldes. pole ju mõtet raha panna relva alla mille sa nagu nii välja vahetad!!! ja nii tasa ja targu finantseeridki oma üritust, kuigi jah, pean nentima et selles stalkeris on ihnerdamist siiski liiga neetult palju. |
Mul on see sinine nightvision, upgradetud rohelisest ja väga hea asi on. Näeb ikka kuradi palju rohkem. Taskulampi eriti polegi sellega vaja.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
13.10.2008 16:33:14
|
|
|
Jah seda nüüd muidugi ma ei väidagi et järgmise põlvkonna tuunitud infrakad halvad oleksid, kuid esimene on ikka tõeline BS... tee või tina kuid pilt virvendab nii hullult et isegi koera ei ole võimalik lähedalt maha lasta
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
13.10.2008 16:43:15
|
|
|
Nii juhtus nüüd siis nii, et kui loadida siis mingi 5-10 seci pärast viskab desktopile ja kõik, salvestasin ühe missiooni intro keskel ära(tavaline save selle alguses) ja quicksave siis kui hakkas madinaks minema, olen Yantaris ja valmistun Leftyga nendesse majadesse minema aga nüüd ei saagi minna . Suht üle hakkab viskama juba nende bugide hulk. Relvadega on ka nii ,et saad 5 kuuli lasta kiilub kinni, laed uuesti lased 1 kuuli kiilub kinni, laed uuesti, kiilub kinni, laed uuesti... ja nii peaaegu kõikide automaatrelvadega
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maxxxim
HV kasutaja

|
13.10.2008 17:08:50
|
|
|
tige kala kirjutas: |
Relvadega on ka nii ,et saad 5 kuuli lasta kiilub kinni, laed uuesti lased 1 kuuli kiilub kinni, laed uuesti, kiilub kinni, laed uuesti... ja nii peaaegu kõikide automaatrelvadega |
Miks sa relvi ära ei lase parandada mõne meistri juures?
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
13.10.2008 17:15:19
|
|
|
Satakas kirjutas: |
loomulikult võid ju kõik mõttetud artifaktid (mu arust on päris enamus neist täielik BS) maha lükata ja teenid kaa raha. |
enamus on jama jah. mina olen kuskilt karupersest leidnud mitu antigravitatsioonilist. need on tõeliseks õnnistuseks |
Sa mõtled neid mis sulle rohkem inventuuri kaalu lubavad v? need on kll eriti head...nagu väike eeslike roomad pooletonnise varandusega poe poole
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
13.10.2008 17:24:54
|
|
|
selels see probleem ongi ,et isegi terve relvaga teeb nii ja Yantaris pole sellist kohta
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|