Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 42, 43, 44  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Araablane
Kreisi kasutaja

sõnum 09.10.2008 12:23:34 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:
PlatoonSgtElias kirjutas:
Vaatasin lõpu ära youtubest.. noo väga kahtlane ikka icon_razz.gif Mai saa aru kuda see mäng teile niiväga meeldib, jumala sünge ja ebahuvitav maailm ju.

atmosfäär ja stoory on ju ülekõige thumbs_up.gif

Ma tegin peale Red Forestit et sinna koht kuhu sa järgmisena jõuad ja pean ütlema et sinna maani küll erilist storyt polnud, põhimõtteliselt ainult aja Strelokit taga icon_rolleyes.gif
Pole viitsinud edasi ka mängida sest kogu aeg patchi või tõmba mode et asi mängitav oleks icon_evil.gif
SoC oli hea story aga CS on ja ei ole ka.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 09.10.2008 12:56:10 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Faction War'id ei tööta. Modid ja tulevased patchid aitavad. thumbs_up.gif

Huh? Kuidas? Et siis mängu põhielement ei töötagi või?
Ning kas faction war ei tööta ainult freedom-duty vahel?

Clear Sky vs Renegade mängu alguses töötas ju kenasti.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 09.10.2008 16:42:38 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:
Huh? Kuidas? Et siis mängu põhielement ei töötagi või?
Ning kas faction war ei tööta ainult freedom-duty vahel?

Clear Sky vs Renegade mängu alguses töötas ju kenasti.

Freedom ja Duty vaheline sõda on väga kehvake tõesti. Liitlased ei liigu edasi, vastased respawnivad imekiirusega..
Clear Sky'ga mingeid probleeme tõesti ei märganud, aga bandiitide vastu kergeid probleeme on (Depoo).

Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 09.10.2008 17:16:03 vasta tsitaadiga

kurat jah, see respawn oli niuke, et pidin yantarist vintorezile 1000 padrunit tooma ja siis nende kahe agropromi-garbage läbikäigu vahel pendeldama, et vähegi omadele toetust saaks anda. samas omad venivad nagu kaamli ila.

CS ja renegade sõda ei toimi kah minu arust 100%. ülemvõimu sc oma soos igatahes ei saavuta. mingid ülemised alad jäävd ikka renegade kätte aga võibolla see ongi nii mõeldud.

samas lonerite ja bandiitide sõda toimis ilusasti - baas puhtaks ja lõunerid istuvad nüüd seal muhedalt - endal kohe palju mugavam jalutada ilma, et peaks iga nurga taga bandidostega jagelema.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 10.10.2008 00:01:03 vasta tsitaadiga

Hakkan Garbage piirkonnaga ühele poole jõudma. Alguses oli küll mingi jama. Tegin üksinda selle Depot-i bandiitidest tühjaks, läksin eemale mõneks minutiks ja läks jälle bandiite täis...
Igatahes hakkasin tagasi Cordonisse enda rewardide järgi minema selle eest, mida Garbages olin korda saatnud (mapil näitas u. 700 rubla), kohale jõudes sain u. 10k rubla, uue SEVA Suiti (lõpuks vahetasin enda Clear Sky oma välja) + veel palju nodi icon_eek.gif

Siis läksin tagasi Garbagesse ja märkasin, et emission hakkab tulema ja pidin varjuma sinna Depot-i, mille bandiidid just uuesti üle võtsid.
Kohale jõudes istusid nad kõik närakad seal majas sees ja surin päris mitu korda sinna joostes. Hiljem mõtlesin taktika välja, tapsin paar meest ees ära ja võtsin ruttu varju ja tapsin kõik närakad ära. Siis tulid sõbralikud stalkerid kah just pärast seda, kui üksinda baasi ära vallutasin ja võtsid baasi üle kontrolli thumbs_up.gif

Lähen nüüd sinna ida poole, kus Freedomi baas on, vaatab, mis edasi saab.

viimati muutis xtriz 12.10.2008 02:01:33, muudetud 1 kord
tagasi üles
jaanus007
HV kasutaja

sõnum 10.10.2008 07:08:59 vasta tsitaadiga

ei ole miskit põhjust, miks peaks bandiitidega sõjajalal olema. ei saa kasutada nende mehaanikut ka. ehk siis ei maksa liiga triggerhappy ka olla:). iseasi muidugi, kui sul selline stiil, et lased kõike mis liigub (tean selliseid mehi:).
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Crow
HV kasutaja
Crow

sõnum 10.10.2008 09:20:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Depot-i bandiitidest tühjaks
olen teinud seda juba mingi 5 korda ja kahjuks ei tule mitt üks stalker seda üle võttma. Nüüd olen Freedomi liige ja proovin nendega, kuigi nüüd vastased Duty + pätid. !!!
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 10.10.2008 12:44:27 vasta tsitaadiga

kas see on normaalne et ma mingi suht kaugel...red forestis juba...aga raha pole ja seljas on mingi hõlst.
need rublad mis mängu algul kätte kukkusid läksid ühe püssi upgradeks mis on ammu puruks.

ja kuhu üldse varjuma peab kui see pauk käib. jooksin ühte soojakusse. ei aitand küll.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 10.10.2008 13:04:13 vasta tsitaadiga

Pead sinna jooksma, kus mapil näitab.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 10.10.2008 15:38:23 vasta tsitaadiga

see pauk käis pinda tegelt ,kestis nii kaua, alguses ei saanud aru mis toimub, olin õiges kohas , vaatasin et sekundid jooksevad, tegelt pidi lihtsalt passima, kuni see jama üle läheb
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 10.10.2008 20:57:15 vasta tsitaadiga

http://stalker.filefront.com/file/Better_Lighting_Depth_of_Field_and_FPS;93997
Soovitan soojalt kõigil peale panna. Ise sain mängu 2x sujuvamaks ja pilt on sama kena. thumbs_up.gif

Crow
HV kasutaja
Crow

sõnum 12.10.2008 19:05:20 vasta tsitaadiga

Sain lõpuks läbi ja seda Master astmega, mis ikkagi oli suht kerge ja kui välja arvata bugid + 6 korda uuesti alustamist, siis päris hea mäng. Minu jaoks parem kui SOC. Ma arvan, et kui mängu loojad ennast nüüd kokku võtavad ja mõlema mänugde (SOC ; CS ) plussid kokku panevad, siis võib tulla üks paremaid STALKERI 3 osa.
Neile kes pole veel lõppu jõudnud, siis soovitan kaasa võtta mõni tavarelvale, snaiper-relv, hunnik medic kite, soomust läbivaid kuule, ja kui Seva suit seljas mis max Upgrade, siis kõik nagu peab.
Exo suti küll veidi kõvem aga suur miiinus on, et joosta sellega ei saa ja lõpus läheb seda vaja.

Mängu lõpp oli suht mage !!!

viimati muutis Crow 12.10.2008 20:14:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Seller
HV vaatleja

sõnum 12.10.2008 20:05:18 vasta tsitaadiga

Väga hea mäng. NR1. Siiani mängitutest. ATI 3870 veab enam vähem välja.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 13.10.2008 00:26:33 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
http://stalker.filefront.com/file/Better_Lighting_Depth_of_Field_and_FPS;93997
Soovitan soojalt kõigil peale panna. Ise sain mängu 2x sujuvamaks ja pilt on sama kena. thumbs_up.gif

SUUREPÄRANE TWEAK!
kõik maxis @1280x reso ja 9600GT, asi jooksis isegi clear sky baasis varahommikul normaalselt, minu arvutiga on perfi tõus isegi kuni 30%...

icon_eek.gif
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.10.2008 00:28:21 vasta tsitaadiga

Crow kirjutas:
Sain lõpuks läbi ja seda Master astmega, mis ikkagi oli suht kerge ja kui välja arvata bugid + 6 korda uuesti alustamist, siis päris hea mäng. Minu jaoks parem kui SOC. Ma arvan, et kui mängu loojad ennast nüüd kokku võtavad ja mõlema mänugde (SOC ; CS ) plussid kokku panevad, siis võib tulla üks paremaid STALKERI 3 osa.
Neile kes pole veel lõppu jõudnud, siis soovitan kaasa võtta mõni tavarelvale, snaiper-relv, hunnik medic kite, soomust läbivaid kuule, ja kui Seva suit seljas mis max Upgrade, siis kõik nagu peab.
Exo suti küll veidi kõvem aga suur miiinus on, et joosta sellega ei saa ja lõpus läheb seda vaja.

Mängu lõpp oli suht mage !!!

Sain ka mängu läbi siis lõpuks ja täpselt olen sinuga ühel arvamusel et mängu lõpp oli suht mage... samas jällegi mulle meeldis selle mängu algusvideo see oli nagu selline mõnus ja sünge 8) aga jah muidu oli selline mõnusalt pikk ja parajalt raske mäng... peaks ka nüüd veel selle kõige uuema patchi tõmbama ja mängiks ühe korra veel läbi :p vaatab kas midagi on paremuse poole ka läinud... muidu selle eelvimase patchiga mängis enam vähem lihtsalt mõned black screenid ja mängust väljaviskamine nagu häiris muu oli nagu ok ... nüüd peaks ka proovima rohkem raha koguda ja äkki jõuab ka parema ülikonna osta.. esimene kord lasin ka selle ülikonnaga mängu lõpuni välja icon_neutral.gif et kas oskate öelda te nagu asjatundlikumad et on võimalik osta parem ülikond ja kas siis saaks nagu rohkem igalpool ringi tuiata ilma et väikse kõrvalpõikamisel hakkab kohe elu kaduma selle radiatsiooni pärast ? ahjaa üks asi veel häiris et relvad kipusid suht tihti kinni n kiiluma et kas selle vastu nagu rohtu ka on ? ma saan aru et püüti realistlikult teha aga mingi kõmmutad ja äkki kiilub kinni siis kui hakkasin laadima olin juba kutu icon_lol.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 13.10.2008 01:20:52 vasta tsitaadiga

totralt bugine siiski. taskid pidevalt konfliktis. vaja jälle üks vana save üles korjata, et asi normaalselt toimiks.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mirigon
HV kasutaja
Mirigon

sõnum 13.10.2008 02:06:18 vasta tsitaadiga

g-nome kirjutas:
kas see on normaalne et ma mingi suht kaugel...red forestis juba...aga raha pole ja seljas on mingi hõlst.
need rublad mis mängu algul kätte kukkusid läksid ühe püssi upgradeks mis on ammu puruks.

ja kuhu üldse varjuma peab kui see pauk käib. jooksin ühte soojakusse. ei aitand küll.

Korja viina ja konserve ja müü neid ainult baarmanidele...100rub tk suht hea äri ja loomulikult võid ju kõik mõttetud artifaktid (mu arust on päris enamus neist täielik BS) maha lükata ja teenid kaa raha. samuti korja kuhugile baasi oma varustust täiendama minnes üles kõik relvad (kuule pole mõtet, nende eest ei teeni s...agi) ja parselda ka need maha ja oledki rahaboss icon_lol.gif ja seda kaa et iga kõntsa peale ei tasu raha raisata, uuendad ainult neid asju mis tõesti sulle kasu toovad nagu näiteks turviseid(armor kes aru ei saanud) uuendad ainult vastavalt vajadusele (kõige mõttetum uuendus on 1 astme infrapuna visioon...no kuidagi ei aita, pane parem gammat juurde ja näedki kõike icon_biggrin.gif või mölla taskulambiga ringi) ja ka relvadele hangi uuendusi vaid ette mõeldes. pole ju mõtet raha panna relva alla mille sa nagu nii välja vahetad!!! ja nii tasa ja targu finantseeridki oma üritust, kuigi jah, pean nentima et selles stalkeris on ihnerdamist siiski liiga neetult palju.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
jaanus007
HV kasutaja

sõnum 13.10.2008 05:42:48 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

ahjaa üks asi veel häiris et relvad kipusid suht tihti kinni n kiiluma et kas selle vastu nagu rohtu ka on ? ma saan aru et püüti realistlikult teha aga mingi kõmmutad ja äkki kiilub kinni siis kui hakkasin laadima olin juba kutu icon_lol.gif

relvi ja veste saab mehaaniku juures parandada, kipuvad teised kuluma. äkki sellest? endal nagu vatti saanud relvad hakkasid jukerdama. tegin mitu tükki oma lemmikrelva ja siis sai pikemad rännakud rahulikult läbi.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 13.10.2008 12:24:04 vasta tsitaadiga

Mirigon kirjutas:
loomulikult võid ju kõik mõttetud artifaktid (mu arust on päris enamus neist täielik BS) maha lükata ja teenid kaa raha.

enamus on jama jah. mina olen kuskilt karupersest leidnud mitu antigravitatsioonilist. need on tõeliseks õnnistuseks
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 13.10.2008 12:38:03 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

Sain ka mängu läbi siis lõpuks ja täpselt olen sinuga ühel arvamusel et mängu lõpp oli suht mage... samas jällegi mulle meeldis selle mängu algusvideo see oli nagu selline mõnus ja sünge 8) aga jah muidu oli selline mõnusalt pikk ja parajalt raske mäng... peaks ka nüüd veel selle kõige uuema patchi tõmbama ja mängiks ühe korra veel läbi :p vaatab kas midagi on paremuse poole ka läinud... muidu selle eelvimase patchiga mängis enam vähem lihtsalt mõned black screenid ja mängust väljaviskamine nagu häiris muu oli nagu ok ... nüüd peaks ka proovima rohkem raha koguda ja äkki jõuab ka parema ülikonna osta.. esimene kord lasin ka selle ülikonnaga mängu lõpuni välja icon_neutral.gif et kas oskate öelda te nagu asjatundlikumad et on võimalik osta parem ülikond ja kas siis saaks nagu rohkem igalpool ringi tuiata ilma et väikse kõrvalpõikamisel hakkab kohe elu kaduma selle radiatsiooni pärast ? ahjaa üks asi veel häiris et relvad kipusid suht tihti kinni n kiiluma et kas selle vastu nagu rohtu ka on ? ma saan aru et püüti realistlikult teha aga mingi kõmmutad ja äkki kiilub kinni siis kui hakkasin laadima olin juba kutu icon_lol.gif

Mul on antud hetkel SEVA suit ja kuradi hea asi on. Võib selles kollases radiatsiooni alas püsida nii palju, kui soovid ning elusid ei lähe ja suitiga samuti midagi ei juhtu.
Ning selles tunnelis, kus tuled igalt poolt välja tulid, seal oli selle tule radiatsioon isegi punane. Ei juhtunud minuga midagi, ega ka mu kaitseülikonnaga. Kusjuures mu SEVA suit oli kuulikindluse, mitte radiatsiooni vastasuse vastu upgradetud. Võrreldes Clear Sky suitiga on vahe nagu öö ja päev.

Mirigon kirjutas:

Korja viina ja konserve ja müü neid ainult baarmanidele...100rub tk suht hea äri ja loomulikult võid ju kõik mõttetud artifaktid (mu arust on päris enamus neist täielik BS) maha lükata ja teenid kaa raha. samuti korja kuhugile baasi oma varustust täiendama minnes üles kõik relvad (kuule pole mõtet, nende eest ei teeni s...agi) ja parselda ka need maha ja oledki rahaboss icon_lol.gif ja seda kaa et iga kõntsa peale ei tasu raha raisata, uuendad ainult neid asju mis tõesti sulle kasu toovad nagu näiteks turviseid(armor kes aru ei saanud) uuendad ainult vastavalt vajadusele (kõige mõttetum uuendus on 1 astme infrapuna visioon...no kuidagi ei aita, pane parem gammat juurde ja näedki kõike icon_biggrin.gif või mölla taskulambiga ringi) ja ka relvadele hangi uuendusi vaid ette mõeldes. pole ju mõtet raha panna relva alla mille sa nagu nii välja vahetad!!! ja nii tasa ja targu finantseeridki oma üritust, kuigi jah, pean nentima et selles stalkeris on ihnerdamist siiski liiga neetult palju.

Mul on see sinine nightvision, upgradetud rohelisest ja väga hea asi on. Näeb ikka kuradi palju rohkem. Taskulampi eriti polegi sellega vaja.
tagasi üles
Mirigon
HV kasutaja
Mirigon

sõnum 13.10.2008 16:33:14 vasta tsitaadiga

Jah seda nüüd muidugi ma ei väidagi et järgmise põlvkonna tuunitud infrakad halvad oleksid, kuid esimene on ikka tõeline BS... tee või tina kuid pilt virvendab nii hullult et isegi koera ei ole võimalik lähedalt maha lasta icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 13.10.2008 16:43:15 vasta tsitaadiga

Nii juhtus nüüd siis nii, et kui loadida siis mingi 5-10 seci pärast viskab desktopile ja kõik, salvestasin ühe missiooni intro keskel ära(tavaline save selle alguses) ja quicksave siis kui hakkas madinaks minema, olen Yantaris ja valmistun Leftyga nendesse majadesse minema aga nüüd ei saagi minna icon_sad.gif . Suht üle hakkab viskama juba nende bugide hulk. Relvadega on ka nii ,et saad 5 kuuli lasta kiilub kinni, laed uuesti lased 1 kuuli kiilub kinni, laed uuesti, kiilub kinni, laed uuesti... ja nii peaaegu kõikide automaatrelvadega
Maxxxim
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.10.2008 17:08:50 vasta tsitaadiga

tige kala kirjutas:
Relvadega on ka nii ,et saad 5 kuuli lasta kiilub kinni, laed uuesti lased 1 kuuli kiilub kinni, laed uuesti, kiilub kinni, laed uuesti... ja nii peaaegu kõikide automaatrelvadega

Miks sa relvi ära ei lase parandada mõne meistri juures?
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
Mirigon
HV kasutaja
Mirigon

sõnum 13.10.2008 17:15:19 vasta tsitaadiga

Satakas kirjutas:
Mirigon kirjutas:
loomulikult võid ju kõik mõttetud artifaktid (mu arust on päris enamus neist täielik BS) maha lükata ja teenid kaa raha.

enamus on jama jah. mina olen kuskilt karupersest leidnud mitu antigravitatsioonilist. need on tõeliseks õnnistuseks

Sa mõtled neid mis sulle rohkem inventuuri kaalu lubavad v? need on kll eriti head...nagu väike eeslike roomad pooletonnise varandusega poe poole icon_biggrin.gif
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 13.10.2008 17:24:54 vasta tsitaadiga

selels see probleem ongi ,et isegi terve relvaga teeb nii ja Yantaris pole sellist kohta icon_lol.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 42, 43, 44  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.