Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Enda tootelistid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dober
Kreisi kasutaja
dober

sõnum 05.08.2003 16:21:01 Enda tootelistid vasta tsitaadiga

Kas oleks niimoodi võimalik teha et iga inimene saab valida enda listi tooteid, siis oleks väga mugav jälgida näiteks enda koostatud komplekti komponentide hinnamuutuseid. thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 67
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.08.2003 16:50:25 vasta tsitaadiga

Hm...asi pole küll minu teha ja ei oskaks kah aga väärt mõte igastahes, olen poolt...hetkel hoian oma juppide nimekirju excel või access failides aga neid peab seal ise uuendama...võiks olla kah viimase nädala/kuu/aasta muudatused hindades....erinevate tabelitena..või nuh...diagnostikatena vms..
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 05.08.2003 17:00:28 vasta tsitaadiga

Sihuke funktsioon on minu teada juba ammu plaanis. Enne aga peab uus HV beeta seisusest edasi saama.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
neo
HV kasutaja
neo

sõnum 05.08.2003 17:19:55 vasta tsitaadiga

aru ma ei saa, mis mõte on jälgida, kuidas su komplekti vidinad järjest odavamaks muutuvad, et saaksid ennast kiruda?
"...oleks ma ometi targem olnud ja oodanud 38 päeva, oleks saanud odavamalt ! ..." icon_lol.gif
pealegi, mida sa selle aasta vanuse statistikaga peale hakkad icon_confused.gif , selle aja peale on juba mitu uut masinat kokku pandud.
VÕI, kui on plaanis alles osta ja jälgid hindu? kaua ssa jälgi? nädal? kaks? on ikka kannatust oodata icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
fr0ze
HV kasutaja

sõnum 05.08.2003 17:27:32 vasta tsitaadiga

neo kirjutas:
aru ma ei saa, mis mõte on jälgida, kuidas su komplekti vidinad järjest odavamaks muutuvad, et saaksid ennast kiruda?
"...oleks ma ometi targem olnud ja oodanud 38 päeva, oleks saanud odavamalt ! ..." icon_lol.gif
pealegi, mida sa selle aasta vanuse statistikaga peale hakkad icon_confused.gif , selle aja peale on juba mitu uut masinat kokku pandud.
VÕI, kui on plaanis alles osta ja jälgid hindu? kaua ssa jälgi? nädal? kaks? on ikka kannatust oodata icon_biggrin.gif

No oletame et ma tahan varsti näiteks uut videokaarti osta, kuna valik on suur, siis saab määravaks hind, märksa kergem oleks kaardid listi panna ja nende hinnamuutusi jälgida.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.08.2003 17:32:27 vasta tsitaadiga

fr0ze kirjutas:
neo kirjutas:

No oletame et ma tahan varsti näiteks uut videokaarti osta, kuna valik on suur, siis saab määravaks hind, märksa kergem oleks kaardid listi panna ja nende hinnamuutusi jälgida.

nuh see üks asi ja nt sama on see et raha vähe ja määrav on hind, tahad uut komplekti osta aga pead ootama kuni see piisavalt odavaks läeb et rahakott susse püsti ei viskax ja neid põhjuseid leidub veelgi.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 05.08.2003 18:10:50 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
/---/..või nuh...diagnostikatena vms..

"diagrammidena" ikka icon_wink.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Enda tootelistid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.