Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dober
Kreisi kasutaja

|
05.08.2003 16:21:01
Enda tootelistid |
|
|
Kas oleks niimoodi võimalik teha et iga inimene saab valida enda listi tooteid, siis oleks väga mugav jälgida näiteks enda koostatud komplekti komponentide hinnamuutuseid.
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
05.08.2003 16:50:25
|
|
|
Hm...asi pole küll minu teha ja ei oskaks kah aga väärt mõte igastahes, olen poolt...hetkel hoian oma juppide nimekirju excel või access failides aga neid peab seal ise uuendama...võiks olla kah viimase nädala/kuu/aasta muudatused hindades....erinevate tabelitena..või nuh...diagnostikatena vms..
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
05.08.2003 17:00:28
|
|
|
Sihuke funktsioon on minu teada juba ammu plaanis. Enne aga peab uus HV beeta seisusest edasi saama.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
neo
HV kasutaja

|
05.08.2003 17:19:55
|
|
|
aru ma ei saa, mis mõte on jälgida, kuidas su komplekti vidinad järjest odavamaks muutuvad, et saaksid ennast kiruda?
"...oleks ma ometi targem olnud ja oodanud 38 päeva, oleks saanud odavamalt ! ..."
pealegi, mida sa selle aasta vanuse statistikaga peale hakkad , selle aja peale on juba mitu uut masinat kokku pandud.
VÕI, kui on plaanis alles osta ja jälgid hindu? kaua ssa jälgi? nädal? kaks? on ikka kannatust oodata
_________________ Müüa erinevaid mobiilinumbreid! |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
fr0ze
HV kasutaja
|
05.08.2003 17:27:32
|
|
|
neo kirjutas: |
aru ma ei saa, mis mõte on jälgida, kuidas su komplekti vidinad järjest odavamaks muutuvad, et saaksid ennast kiruda?
"...oleks ma ometi targem olnud ja oodanud 38 päeva, oleks saanud odavamalt ! ..."
pealegi, mida sa selle aasta vanuse statistikaga peale hakkad , selle aja peale on juba mitu uut masinat kokku pandud.
VÕI, kui on plaanis alles osta ja jälgid hindu? kaua ssa jälgi? nädal? kaks? on ikka kannatust oodata  |
No oletame et ma tahan varsti näiteks uut videokaarti osta, kuna valik on suur, siis saab määravaks hind, märksa kergem oleks kaardid listi panna ja nende hinnamuutusi jälgida.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
05.08.2003 17:32:27
|
|
|
fr0ze kirjutas: |
neo kirjutas: |
VÕI, kui on plaanis alles osta ja jälgid hindu? kaua ssa jälgi? nädal? kaks? on ikka kannatust oodata  |
No oletame et ma tahan varsti näiteks uut videokaarti osta, kuna valik on suur, siis saab määravaks hind, märksa kergem oleks kaardid listi panna ja nende hinnamuutusi jälgida. |
nuh see üks asi ja nt sama on see et raha vähe ja määrav on hind, tahad uut komplekti osta aga pead ootama kuni see piisavalt odavaks läeb et rahakott susse püsti ei viskax ja neid põhjuseid leidub veelgi.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
05.08.2003 18:10:50
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
/---/..või nuh...diagnostikatena vms.. |
"diagrammidena" ikka
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|