Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Küsimus videokaardi vendi kohta märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 10.10.2008 14:48:53 Küsimus videokaardi vendi kohta vasta tsitaadiga

Pidin kasutama mõnda aega oma 17 tollist 1280x1024 resoga monitori, sest mu 22 tolline 1680x1050 monitor oli garantiis. Nüüd, kus ma sain oma monitori pärast umbes kuu aega tagasi, panin ma tähele, et suurema resoga läheb mu kaart palju kuumemaks, näiteks vaadates full screenis videot, läheb kaart u. 50 kraadi juurde ja hakkab juba natuke häält tegema, varem full screenis, väiksema resoga videosid vahtides kaardi vent küll kiiremini käima ei hakanud ning mängudes hakkab isegi veel valjemat häält tegema, kui enne (Radeon 3870 on ikka väga vali kaart).

Peabki kõik nii olema või? Mängus jookseb kõik ilusti puhtalt, aga pärast u. 10-15 minutit mängimist hakkab ikka sihuke hull undamine (kast on laua kõrval ja natuke isegi on lauas vibratsiooni tunda). Vana monitori ning madalama resoga nii hullu undamist küll polnud.

Idles on kaart muidu ilusti 43 kraadi peal.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.10.2008 17:53:44 vasta tsitaadiga

Suurem resolutsioon nõuab rohkem arvutamist kaardilt.Kuna kõvem koormus on peal, siis läheb ka kaart kuumemaks.Ventilaator hakkab samas kiiremini tööle,et temperatuure paremini kontrollida.Nii lihtne see ongi icon_wink.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 10.10.2008 19:26:56 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Suurem resolutsioon nõuab rohkem arvutamist kaardilt.Kuna kõvem koormus on peal, siis läheb ka kaart kuumemaks.Ventilaator hakkab samas kiiremini tööle,et temperatuure paremini kontrollida.Nii lihtne see ongi icon_wink.gif

Njah, ma lihtsalt ei osanud arvata, et reso vahetamisega läheb kaart kuumemaks.

Igatahes kas kuidagi oleks võimalik Rivatuneriga nii teha, et 76 (Rivatuneris näitab, et 80 kraadi peal läheb 100% peale, aga mängus märkasin, et 76 peal) kraadi peal ei lähe vent automaatselt 100% peale?

Natuke näppisin Rivatunerit ja oskasin panna ainult fixed ventilaatori kiirust. Ma tahan, et ta oleks nii, nagu on (automaatne), aga selle asemel, et 76 kraadi peal (Stalker CS mängides on temperatuur 74-76 kraadi vahel) kohe 100% vendi kiirus sisse lükata 80% pealt, tahaksin ma, et 100% kiirus läheks sisse mõne kuumema kraadi peal.

On võimalik sihukest trikki teha?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Küsimus videokaardi vendi kohta
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.