Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  pilt laptopist arvuti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Avera
HV vaatleja

sõnum 06.10.2008 03:37:21 pilt laptopist arvuti vasta tsitaadiga

oleks soov vaadata sülearvutist videosi telekas ehk siis youtube, mõned hd kvaliteediga videod kuid ka palju 700mb filme, mis aja jooksul kettale kogunenud. Oleks küsimus milline variant oleks parim ehk mille puhul pilt püsiks võimalikult loomulik. Sülearvutil endal on ainult vga väljund ja telekaks on selline mudel http://euronics.ee/product.aspx?cat=39&subcat=40&lang=1&brand=0&id=26096&group=545
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 06.10.2008 07:17:13 vasta tsitaadiga

Tundub, et ainuke lahendus on osta uus sülearvuti millel HDMI väljund, sest esiteks pole su sülearvuti suuteline korralikke HD kvaliteediga videosid võimeline mahamängima ja kõik üleminekud toimivad nagu mina aru saan HDMI poolt VGA suunas http://www.hdfury.com/
Mario.
HV Guru

sõnum 06.10.2008 07:22:59 vasta tsitaadiga

Kui jube see pilt ilma hdmi-ta jääks?
Ma pean silmas pigem telekat arvuti monitorina kasutades. Filmide poole pealt rahuldab mind täiesti ka dvd kvaliteet üle wifi streamides telekasse.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Avera
HV vaatleja

sõnum 06.10.2008 19:16:12 vasta tsitaadiga

Uus laptop sellepärast osta on raiskamine ning nagu ma aru sain võin ma HD kvaliteedis video maha salata. Kuid kas näiteks vga- scart teeks oma töö ära, vähemalt sellisel määral, et see oleks samas kvaliteedis nagu oleks plaadile kõrvetatud video? RCA või s-video vist erilise kvaliteediga ei hiilga, vähemalt võrreldes scartiga, kuid ma võin ka eksida. Ning kas on üldse müügil eestis(täpsemalt öeldes tartus) kuskil selliseid juhtmeid?
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 07.10.2008 00:19:11 vasta tsitaadiga

ei tea kas seda vga > scart kaablit olemas on, midagi on kusagil keegi üritanud teha ... , leidsin ka ühe müügiteema: AUDIO-VIDEO kaablid mängukonsoolidele: VGA, SCART, Component, HDMI , aga need ikka vist midagi muud, googeldamisega olen ka nii palju aru saanud, et need kes seda vga > scart kaablit on oma sülearvutiga katsetanud pole siiski suutnud pilti telerisse võluda, isegi mitte ATI kaardiga, kuigi sellega pidi kõige suuremad šansid olema
Avera
HV vaatleja

sõnum 07.10.2008 23:30:04 vasta tsitaadiga

sellisel juhul on mu juba mõtet film kirjutada plaadile või siis vaadata lauaarvutist
tagasi üles
KyBer
HV veteran
KyBer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.10.2008 15:17:18 vasta tsitaadiga

kuna telekal komponent sisend olemas siis vaja muretseda selline kaabel: http://www.amazon.com/6ft-component-video-cable-HD15/dp/B000FM3EQ0
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  pilt laptopist arvuti
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.