Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Avera
HV vaatleja
|
06.10.2008 03:37:21
pilt laptopist arvuti |
|
|
oleks soov vaadata sülearvutist videosi telekas ehk siis youtube, mõned hd kvaliteediga videod kuid ka palju 700mb filme, mis aja jooksul kettale kogunenud. Oleks küsimus milline variant oleks parim ehk mille puhul pilt püsiks võimalikult loomulik. Sülearvutil endal on ainult vga väljund ja telekaks on selline mudel http://euronics.ee/product.aspx?cat=39&subcat=40&lang=1&brand=0&id=26096&group=545
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
06.10.2008 07:22:59
|
|
|
Kui jube see pilt ilma hdmi-ta jääks?
Ma pean silmas pigem telekat arvuti monitorina kasutades. Filmide poole pealt rahuldab mind täiesti ka dvd kvaliteet üle wifi streamides telekasse.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avera
HV vaatleja
|
06.10.2008 19:16:12
|
|
|
Uus laptop sellepärast osta on raiskamine ning nagu ma aru sain võin ma HD kvaliteedis video maha salata. Kuid kas näiteks vga- scart teeks oma töö ära, vähemalt sellisel määral, et see oleks samas kvaliteedis nagu oleks plaadile kõrvetatud video? RCA või s-video vist erilise kvaliteediga ei hiilga, vähemalt võrreldes scartiga, kuid ma võin ka eksida. Ning kas on üldse müügil eestis(täpsemalt öeldes tartus) kuskil selliseid juhtmeid?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
07.10.2008 00:19:11
|
|
|
ei tea kas seda vga > scart kaablit olemas on, midagi on kusagil keegi üritanud teha ... , leidsin ka ühe müügiteema: AUDIO-VIDEO kaablid mängukonsoolidele: VGA, SCART, Component, HDMI , aga need ikka vist midagi muud, googeldamisega olen ka nii palju aru saanud, et need kes seda vga > scart kaablit on oma sülearvutiga katsetanud pole siiski suutnud pilti telerisse võluda, isegi mitte ATI kaardiga, kuigi sellega pidi kõige suuremad ansid olema
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avera
HV vaatleja
|
07.10.2008 23:30:04
|
|
|
sellisel juhul on mu juba mõtet film kirjutada plaadile või siis vaadata lauaarvutist
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
KyBer
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|