|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Ahf
Kreisi kasutaja

|
27.09.2008 21:24:52
|
|
|
Mul tekkis probleem.
http://mycheats.1up.com/view/question/2019480/3869/1/the_witcher/pc
(pean tõlkima?)
Tekst,probleem täpselt sama.
Vastus all ei aita mind.
Kuidas ma seda staffi küsin? Kui ma lähen räägin blacksmithiga siis ei ole mul sellist opti,et "kuule,tee mulle staff"
Või on mul mingeid itemeid vaja millest ta selle teeb? Mis asju sel juhul?
Kurat,mina enam edasi ei saa. 2nd järgu questid on ka tehtud,midagi enam teha pole.
Mäletab keegi seda questi veel?
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.09.2008 21:25:15
|
|
|
| Ahf kirjutas: |
Mul tekkis probleem.
http://mycheats.1up.com/view/question/2019480/3869/1/the_witcher/pc
(pean tõlkima?)
Tekst,probleem täpselt sama.
Vastus all ei aita mind.
Kuidas ma seda staffi küsin? Kui ma lähen räägin blacksmithiga siis ei ole mul sellist küsimust,et "kuule,tee mulle staff"
Või tuleb see umbes samamoodi teha nagu swordi tegemine ? Et siis mul oli vaja 3 meteoriidi kivi inventori vaja. Sel juhul mis itemeid mul vaja on?
Kurat,mina enam edasi ei saa. 2nd järgu questid on ka tehtud,midagi enam teha pole.
Mäletab keegi seda questi veel? |
täna just tegin seda misssiooni ja lähed lihtsalt blacksmithi juurde, üks on see dwarf ja teine knights orderi sepp
mõlema käest saad selle
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
27.09.2008 21:28:34
|
|
|
| No ei saa. Selles uba ongi,ma 2 päeva juba teisi queste teinud,lootuses,et äkki saan kusagilt mingit infot.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
27.09.2008 22:19:14
|
|
|
Häh,täiesti juhuslikult sattusin swampis mingi uskliku vanamuti peale,kus ma varem käinud pole. Kuna keegi pole juatanud.
Sealt hargnes asi edasi.
Tänud anyway.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.09.2008 22:24:04
|
|
|
witcheri stiil ongi selline... kunagi ei või teada mis otsast asi edasi hakkab minema.... mul oli vahepeal sama jama mingi "isiku leidmisega". Olin juba lõpetanud otsimise kui ühe suvalise missiooni käigus selgus et need 2 asja on omavahel seotud.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
witchcraft
HV vaatleja
|
30.09.2008 20:31:10
|
|
|
| Küsimus: Kas Enhanced Editioni jaoks on vajalik, et The Witcher originaal versioon on juba arvutisse installitud?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.09.2008 20:35:28
|
|
|
Muidugist. Kuidsa muidu sa seda EE mängiksid? See ju täidab vana originaal versiooni + lisa lühi "questid" mis eraldi mängitavad kasutavad ju samasid faile mida originaal. Tegemist sellise "mahuka pätsiga" mida mõned firmad kutsuks expansioniks + küsiks ilgemat raha selle eest otsa kah veel...
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.09.2008 20:41:28
|
|
|
| angel kirjutas: |
| Muidugist. Kuidsa muidu sa seda EE mängiksid? See ju täidab vana originaal versiooni + lisa lühi "questid" mis eraldi mängitavad kasutavad ju samasid faile mida originaal. Tegemist sellise "mahuka pätsiga" mida mõned firmad kutsuks expansioniks + küsiks ilgemat raha selle eest otsa kah veel... |
möh, mida sa ajad
enhanced versiooni ostes, pole sul midagi eelnevalt vaja osta ega installida - see on täisväärtuslik mäng
kui aga enhanced versiooni patch alla laadida, siis selleks peab olema esialgne versioon olemas
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.09.2008 20:46:29
|
|
|
OEH ma ei pidanud seda silmas. Ma mõtlesin sede, et kui tahad seda mängida pead kogu kupatuse peale laskma. EE edition mis poes müügil ongi sama The Witcher mäng + PÄTS + lisa stuff sama hinnaga, mis algselt. Sisuliselt maksad sa ikka vana orika eest kuna see EE on tasuta
Ei ole vaja midagi eelnevalt installida? Ära sa räägi... minuteada kui sul on vana witcher peal siis pead sa lihtsalt "ära pätsima" (loe: pätsid ja lased lisa questid peale + sound failid and shit). Ehk siis kui sul on neti kaudu mäng ostetud PEAD sa eelnevalt originaali installima ja siis PÄTSID ära. Või eksin? Mul lasin ta küll enne originaal witcheri peale ja siis lisa paketi.
Juba 1.3 mingi versiooniga tuli kaasa üks lisa Quest mode vms (kuidas seda nimetada...). See EE on sisuliselt sama AGA muudab mängu pea questi ennast. Väidetavalt lisati see sisse mis algselt välja jäi. Ei ole veel jõudnud kaugele, et aru saada mis muudetud vms (v.a inventuuri süsteem + loading ajad pooleks saetud).
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
30.09.2008 20:51:21
|
|
|
| Kui poest ostad selle EE , siis jah ei ole vaja eelnevalt seda , et The Witcher peal oleks ( ehk siis EE vahetab poodides orig. Witcheri ära põhimõtteliselt ) . Kui aga on The Witcher peal , siis pätsiga saab EE peale panna .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
witchcraft
HV vaatleja
|
30.09.2008 20:56:16
|
|
|
| No pmst ma saan nii aru, et EE versioonis on TERVE Witcheri mäng, mis on parandatud graafika, loading aegade, scripti ning uute seiklustega ja et see ei vaja originaal Witcher arvutis eksisteerimist. Ehk siis kui ma homme poodi lähen, selle mängu ära ostan ja arvutisse peale installin, ilma et mul originaal Witcher arvutis juba olemas oleks, saan ma tervet Witcheri mängu korralikult mängida algusest lõpuni.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.09.2008 20:59:17
|
|
|
to Heineken: seda ma tahtsingi üleval öelda.
Algse witcheri omajad ei pea üldse asja ostma (regad võtme alusel mängu ära ja saad kõik alla tirida mis vaja) kui just ei taha lisa stuffi DVD/CD peal + mini raamatuid. Ise ei viitsinud lihtsalt tirida seda jura alla
Kui sa poodi lähed ja ostad EE siis saad kogu kupatuse kenasti peale lasta ja midagi muud sul vaja ei ole kui see mis kaasas. See asi mis kannab EE nime = Originaal The Witcher + päts + paar lisa questi + muusika cd x2 + video dvd'd. Mida päts muudab ja mida EE tähendab täpsemalt juba ütlesin. Sisuliselt tehti mäng selliseks nagu algselt lubati (nii nad väidavad vähemalt).
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 30.09.2008 21:03:26, muudetud 3 korda |
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
witchcraft
HV vaatleja
|
30.09.2008 21:00:53
|
|
|
| ok, aitäh selgituste eest igatahes.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.09.2008 21:29:09
|
|
|
Nad oleks võinud nagu selle pagana Beasti lahingu lõpuks nagu inimlikuks teha, aga kus sa sellega - ikka vahi 10 minutit rahvateatrit külameeste enendamisel ja siis saa molli 2 sekundiga, sest ohoo, Beast kütab sulle esimese attackiga stunni peale ja siis vahid loading screeni.
Äge.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.09.2008 21:52:33
|
|
|
| Scart kirjutas: |
Nad oleks võinud nagu selle pagana Beasti lahingu lõpuks nagu inimlikuks teha, aga kus sa sellega - ikka vahi 10 minutit rahvateatrit külameeste enendamisel ja siis saa molli 2 sekundiga, sest ohoo, Beast kütab sulle esimese attackiga stunni peale ja siis vahid loading screeni.
Äge. |
asi tegelt lihtne. Isegi alguses jamasin kuniks sain aru mis moodi asi käib. Alguses üritasin ühte seal elus hoida ja siis saingi vasta molli. Pärast võtsin mõistusega ja "aaaaaaa joogid on ju mängus olemas" tehnikaga tulin toime.
Nüüd alustasin Hardiga mängimist ja eks näis mis saab 8)
ps: nüüd peaks loading ju lühem olema. Seega vahid seda vähem
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.09.2008 22:22:19
|
|
|
ps: nüüd peaks loading ju lühem olema. Seega vahid seda vähem  |
Jajah
Hea mängi ikkagi
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.09.2008 22:25:25
|
|
|
| Scart kirjutas: |
Äge. |
mis seal keerulist, tuleb lihtsalt see aard sign endal knockdownini arendada ja siis lihtsalt lõpetada
seekord isegi mitte ei hakanud neid rohelisi nottima, vaid otse suure kallale, tegin ürituse mingi 30s ära
ja ma ei ole mingi gamer, ma ei suuda enamus mängudes normali pealgi püsivust hoida, seekord pelan normalis küll, kuna alkeemia mulle istub
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
02.10.2008 08:17:15
|
|
|
Mulle see ei meeldinud
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.10.2008 08:52:09
|
|
|
| Anisse kirjutas: |
dzentelmänne enam ei olegi või. |
Keskajal viis dzentelmännlus väga kiiresti sinna, kuhu Geralt teise peatüki alguseks jõudis
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
02.10.2008 11:22:21
|
|
|
| inca kirjutas: |
Mulle see ei meeldinud  |
pead silmas nende maha nottimist? kui tähelepanelikult kuulasid ja aru said siis oli täiesti paras nendele värdjatele et mõõga alla langesid
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
02.10.2008 11:45:49
|
|
|
Jajah, teoorias küll. Aga vaatamata sellele ei meeldinud, oleks neile mingi uue preestri komandeerinud pigem vms.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
04.10.2008 16:46:02
|
|
|
| natuke olen esimest witcherit mängnud kuidagi kahtlane oli see tegelase juhitavus, on uuel verioonil parem juhitavus?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
04.10.2008 16:57:21
|
|
|
| nolifer kirjutas: |
| natuke olen esimest witcherit mängnud kuidagi kahtlane oli see tegelase juhitavus, on uuel verioonil parem juhitavus? |
Ei ütleks, et seda muudetud on...
Millepoolest kahtlane?
|
|
| Kommentaarid: 416 loe/lisa |
   |
346 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
04.10.2008 17:12:42
|
|
|
| natuke olen esimest witcherit mängnud kuidagi kahtlane oli see tegelase juhitavus, on uuel verioonil parem juhitavus? |
Kahjuks pole liikumist absoluutselt muudetud - siseruumides peab samamoodi ringi tormama, sest kõndida saab ainult kõrvale astudes, mis on täiesti idiootne lahendus. Ja enne kui Geralt jooksma hakkab, lohiseb ta ikka veidralt mööda maad edasi. Kõige efektiivsem muudatus on inventory sorteerimise võimalus, aga see oleks pidanud kohe alguses sees olema.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.10.2008 17:17:36
|
|
|
Mis seal siis täpsemalt viga on?. Täpselt sama süsteem ju mis NWN1-2 oli. Kaamera süsteem kah sama (asi ongi paras nwn ja gothic segu). Ise kasutan WASD süsteemi ja vahest harva vaid click'in kui objekt on kaugel. Tüüp läheb alati sinna kuhu vaja.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
04.10.2008 17:20:43
|
|
|
| dstar kirjutas: |
Kahjuks pole liikumist absoluutselt muudetud - siseruumides peab samamoodi ringi tormama, sest kõndida saab ainult kõrvale astudes, mis on täiesti idiootne lahendus. Ja enne kui Geralt jooksma hakkab, lohiseb ta ikka veidralt mööda maad edasi. Kõige efektiivsem muudatus on inventory sorteerimise võimalus, aga see oleks pidanud kohe alguses sees olema. |
mingi atari teema, alone in the darkis oli ka suht sitt juhitavus, muidu pela oli suht koht, usun et see vitcher on hea mäng muidu
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.10.2008 17:27:25
|
|
|
Kuramuse moodi te saate võrrelda Alone in the Shitter juhitavust Witcheriga. Witcher on väga väga väga kergesti juhitav. Sama moodi nagu kõik teised normaalsed rpg'd samas vaates. Alone in the shitter oli absul teisest liigast oma juhitamatusega. ATARI teema? Mis oli ataril pistmist selle mänguga. Atari lihtsalt pani enda märgi peale ja hakkas karpe vorpima.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
04.10.2008 17:29:34
|
|
|
Kuramuse moodi te saate võrrelda Alone in the Shitter juhitavust Witcheriga. Witcher on väga väga väga kergesti juhitav. Sama moodi nagu kõik teised normaalsed rpg'd samas vaates. Alone in the shitter oli absul teisest liigast oma juhitamatusega. ATARI teema? ATARI EI TEINUD seda mäng saage aru. Atari lihtsalt pani enda märgi peale ja hakkas karpe vorpima.  |
tooks näiteks, morrowind, oblivion, fable,(isegi gothic 3), ei anna eriti võrrelda witcheri juhitavusega, samas sain nati aega pelada, tundus kuidagi kahtlane, tahsin lihtsalt teada kas selles suhtes on mingeid muudatusi tehtud
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.10.2008 17:34:53
|
|
|
sama juhitavus aga jah mulle ei mahu pea sisse kuidas see kahtlane on. olen mänginud oblivioni,fable, gothic 3 ja kuramuse halb võrdlus või mis? FPS vs "pealt" vaade (selles suhtes "pealt" et vajadusel saab ka nuppu all hoides fps vaate kätte kui ringi kolad). NWN seeria omas samat juhitavust seega eeldaks et ka sellel on juhitavus piixus omadega?
ainult alone in the **** omaga ei anna võrrelda ühtegi mängu. See on omaette klass mille sarnast ma vist pole kunagi enne näinud
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
04.10.2008 17:39:17
|
|
|
sama juhitavus aga jah mulle ei mahu pea sisse kuidas see kahtlane on. olen mänginud oblivioni,fable, gothic 3 ja kuramuse halb võrdlus või mis? FPS vs "pealt" vaade (selles suhtes "pealt" et vajadusel saab ka nuppu all hoides fps vaate kätte kui ringi kolad). NWN seeria omas samat juhitavust seega eeldaks et ka sellel on juhitavus piixus omadega?
ainult alone in the **** omaga ei anna võrrelda ühtegi mängu. See on omaette klass mille sarnast ma vist pole kunagi enne näinud  |
alone meenutas mulle resident evil 123, oli minu meelest sama juhitavus, muidugi se mäng on klass omaette
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
04.10.2008 17:41:16
|
|
|
| Witcher erineb teistest RPG-st selle poolest, et kasutatakse RE4 stiilis over-the-shoulder 3rd person vaadet, just nagu Alone in the Darkis ja paljudes teistes mängudes, mis tahavad ajaga kaasas käia ja hästi moodsad olla. Selline juhtimine aga lausa karjub puldi järele. Teine võimalus oleks Splinter Celli süsteem, millega saaks liikumist hiire rulliga reguleerida.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
04.10.2008 17:44:38
|
|
|
| Samasugune juhitavus nagu teistes RPGdes ju. Millegi pärast nendes mängudes sellele eriti tähelepanu ei pöörata, et animatsioonid võimalikud sujuvad oleks jne. Isegi hüpata ei saa paljudes.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
04.10.2008 17:49:08
|
|
|
Hüppamisest on küll teravat puudust kohati tunda...
Mingi madala kaldtee kõrgemasse otsa saamiseks mitukümmend meetrit tagasi minna? Right..
|
|
| Kommentaarid: 416 loe/lisa |
   |
346 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.10.2008 18:10:31
|
|
|
möh... ütleks selle peale. Witcheris on 2 vaate ja juhitavuse süsteemi (selles suhtes 2 vaate süsteemi et ühe puhul ei saa kaamerat zoomida etc vaid on suht piiratud kaamera liikumine). Üks on hiirega liikumine kus kaamera paigal ja vaade on pealt vaates. 2 süsteem on klaver hiire koostöö kus võid kasutada samat vaadet v.a klaveri nupud töötavad lisaks hiire omale. Seal aga kaamera vaba seega on rohkem mängimis võimalusi. Pekske F1-F2 nuppe ja vaadake ise kumb peale läheb. Endale ükski @ def mis algselt pakuti (2 valikut oli) ei sobinud. Peksin (mäleta enam) F1 või F2 paar korda ja sain omale meeldiva süsteemi kätte.
Witcher karjub puldi järele? Kus kuramuse august? Asi on hiire klaveri jaoks tehtud. Sa PEAD lausa hiirt kasutama muidu sa ei saa võitlust juhtida. Hiirega palju kergem kiiresti valida kuma vastast ründad. Sageli oli seal arukam võtta maha enne X tegelased kui nõrgemate kallale asusid. Ning jura oli ka see et vahest pidi suht kiirelt ka oma jooke sisse õgima ja liduma vajaduse korral. Konsoolil vist nuppe jätkuks aga siiski tunduks pr0n. Aga eks siis oleks lihtsustatud versioon tulnud mis on ju alati teretuldnud. Dumbed down ftw
Aga jah selle peale ei tuldnuki et witcheri kaamera süsteemi mingite FPS'idega puhtalt võrrelda. NWN oli siis üks siga hea FPS+ RPG kooslus ütleks 8)
Hüppamisest vahest harva (või takistustest üle keksimisest nagu osades mängudes kus otseselt hüppe nupp puudub) tunnen kah mõnikord puudust .
-edit- ise tatsan sedasi ringi (jõnks = ei meeldi vist eriti max 1920x1200 + fraps filminine). See et "liugleb" on jah sutsu naljkas aga ei häiri eriti. Vend nii suure mõtte jõuga et liigub enne kui jalad Ehk siis F2 vaade (mingil põhjusel kui mängu alguses valisin selle "teise vaate" oli asi puine. Pressisin uuesti F2 siis läks asi korda). http://rapidshare.com/files/150870574/witcher.avi.html
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
04.10.2008 18:15:40
|
|
|
| minumeelest laveri ja hiirega üldse kõige parem mängida, võta mis stiil tahes, ok kui just mingit ralli simu ei ole vaja mängida, siis võibolla jah pultvõi rool ksulikum
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.10.2008 19:15:10
|
|
|
auto mängud -> rool, gamepad (2 kangiga nagu xbox või ps3), lennu mängud -> gamepad või joystick, Action fight vms prince of persia etc stiilis -> gamepad. RPG, FPS -> klaver hiir.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
06.10.2008 19:27:59
|
|
|
Witcheris mulle just meeldis see ,et vaade oli nagu üle õla pandud ja tüüp ei töllerdanud keset ekraani. Alguses 5min tundus imelik ,aga siis harjus ära ja hakkas meeldima.
(naljakas on vaadata ,kuidas angel pöördesse läheb ,kui keegi witcherit halvustab )
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.10.2008 19:39:22
|
|
|
ei lähe pöördesse... lihtsalt tahaks teada mis seal liikumises sitta on... NWN kasutas sama süsteemi ja paljud teised rpg 3d vaate mängud... üritan mõista + mõistmatuks jääb see kuidas uue alone in the piix'ga (eeldan et sellega) võrreldakse rpg mängu. Tavaliselt harjub ära igasugu juhitavusega aga selles nimetatud piixus jäigi harjuma.
Üks asi mis endale silma hakkas on see et voice over'id on sutsu vist muudetud. Vähemalt üks koht selle "eidega" hakkas silma. Tea kas ei saadud siis kõiki vanu näitlejaid kokku?
ma nii suur fän et ütlen veel ühe hea omaduse seal ära -> mingu uus lahe bug tekkinud mida enne ei märganud. Witcher kõnnib vahest kohati inimestest läbi samal ajal lükates neid eemale. Ei mäletaks et vanasti seda viga oleks olnud vähemalt nii märgatavalt.
Kui mängu halvustad siis oled värdjas. Kui mängu kiidad oled kah värdjas... There's no way in winning this shit is there? Ja mängupedeks sõimatakse nagunii ja nüüd sõnapede ja siis arvutipede ja elu/söögi pede jne 8)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
06.10.2008 19:41:23
|
|
|
Kui mängu halvustad siis oled <b>piix</b>. Kui mängu kiidad oled kah <b>piix</b>... There's no way in winning this shit is there? |
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.10.2008 19:48:32
|
|
|
õige jah
Aga põhimõtteliselt tahaks teada mis seal juhtimises valesti. See et ta liugleb vahest on jah piix aga see ei sega mängu seega ei häiri (loe -> head asjad on kõvasti ülekaalus kui halvad asjad) ning see et sa üle ääre "karata" ei saa on kah piix (ma sageli ei viitsi ümber aia vms treppi joosta pikka maad kui saaks ka otse). Kuigi see hüppe värk oli harva vajalik ja arvatavasti ei lisatud kuna a) see tähendaks lisa koodi? b) satuksid kusagile X auku ja vajuks läbi maa mille peale titted kisaks "buuuug buuuug jeh buuug". Ainuke mäng mida tean kus 1:1 asi maha tehtud on nwn1-2 seega seda välja toongi.
Keegi juba kaugemale kah seal EE's jõudnud on? Tahaks teada palju seal muudetud on (karbi peal kirjas tean aga reaalsus võib alati teine olla). Ise olen alles seal kus sinna "inni" sai ning paar koera maha sai löödud. Tõrvik + mõõk korraga käes asjandus vist kah ei ole tööle saadud? Mäletan et algselt vist kusagil näidati pilti kus mõlemad olid käes. Aga see vist kutsuks esile stiili "kahe mõõgaga korraga võitlus" mida witcher vist ei valda (raamatule jääb truuks vist mis oleks hea).
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
06.10.2008 20:49:42
|
|
|
New Features in The Witcher: Enhanced Edition
1) New additional adventure titled Side Effects as often occurs in the long history of their relationship, Dandelion finds himself in trouble and needs Geralt to save his neck.
2) Complete set of language packs
- On-screen information/voice overs can be installed in any or all available language versions
- Users can select any combination of on-screen information/ voice overs for in-game display/play-back from among installed language packs
3) Enhanced dialogue/voice overs
- German dialogue/voice overs re-recorded in their entirety
- English language pack featuring significant dialogue/ voice over enhancements
- Numerous improvements in dialogue/voice overs in remaining language packs
Enhanced gestures and look-at system
- Hand/finger animations
- Sub-states providing for more fluid transition between emotional animations
- In dialogue sequences, characters look at each other independent of relative positions
Corrected animations
- Body structure of NPCs with atypical builds (e.g. heavy-set characters) taken into account resulting in improved animations
4) Enhanced Inventory
- Satchel for general items reduced from 4x14 to 3x14 slots
- Alchemy Sack featuring 3x14 slots added
- Contents of Satchel and Alchemy Sack sortable by item type
- Ingredients in Alchemy Sack filterable by base substance content
5) Enhanced formula list in Alchemy Panel
- Formulae which player is incapable of brewing are grayed out
- For formulae that player is capable of brewing but cannot create due to lack of ingredients, ingredient icons are grayed out and an X appears over missing ingredients
- Relevant tooltip message appears if player possesses all ingredients needed for a formula but lacks an appropriate alchemical base
6) Character differentiation system
- Greater NPC variety due to color/ tonal differentiation on clothing. Greater skin color variety among monsters
7) GUI enhancements
- Auto-save can be enabled/disabled
- All creatures now have visible Vitality bars
- Animated background in Main Menu
8 Auto-loot option
- Ctrl + left-click on containers (furniture, chests, corpses, etc.) to auto-loot without opening Loot panel (provided Inventory can accommodate all container contents)
- Auto-looted items appear as animated icons at center of screen
- If Satchel and Alchemy Sack are full, auto-loot opens Loot panel with all auto-looted items (recently added to Inventory) grayed out
9) Eye-tracking system
- NPCs not engaged in specific tasks take an interest in Geralt and track him with their sight
- Chance of NPCs noticing Geralt increases the longer he remains in their line of sight
- NPCs concentrating on specific tasks do not track Geralt
- NPCs positioned at acute angles to Geralt do not twist their heads unnaturally
10) Enhanced dice poker AI
- Skilled opponents no longer make basic errors (e.g. dismantling winning hands between rolls)
- Improved matching of opponent skill level to player skills
11) Voiceless dialogue and the forward arrow
- If a dialogue line lacks a corresponding voice recording (e.g. dialogues in adv modules under development) or if sound is disabled, an arrow appears in the lower right corner of the screen indicating that users must left-click to advance dialogue
12) Enhanced music transitions
- Smoother cross-fades between ambient music and musicians music and between music of individual musicians
13) LightFX support
- On machines featuring LightFX (such as the Dell XPS series e.g. XPS M17x0, XPS720), LED lights of different colors flash on various events, including entering locations, time of day transitions, entering/ending combat.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.10.2008 21:36:59
|
|
|
tean seda... oskan kah lugeda... vist. Aga mõtlen reaalseid kogemusi. Mis muutunud kuidas tundub jne. Endal ei ole eriti aega mängida seega eeldasin et kellelgi asi juba uuesti läbi ja teab rääkida mis on suuremad muudatused. Ühes kohas väideti et mingi voice over oli piixu keeratud EE versioonis.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vops
HV kasutaja
|
06.10.2008 22:11:39
|
|
|
| kellelgi on veel mingisugused nähtamatud seinad Swampis? mõnes kohas peab hullult suure ringi tegema, et 2m kaugusele jõuda üle vee
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
07.10.2008 10:15:36
|
|
|
| Vops kirjutas: |
| kellelgi on veel mingisugused nähtamatud seinad Swampis? mõnes kohas peab hullult suure ringi tegema, et 2m kaugusele jõuda üle vee |
Siin mängus on see kahjuks loomulik, päris "Morrowind´i" tüüpi mänguga tegemist pole, kus võid liikuda/lennata kuhu tahad ning kuidas tahad, peaasi et vastav magic olemas oleks...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|