praegune kellaaeg 05.08.2025 22:10:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
29.07.2003 11:19:10
radeon 7000 ->aiw 128. kas tasub selline vahetus 1:1? |
|
|
on kellelgi täpsemaid kogemusi selle aiw kaardiga, kas tv-out ikka samaväärne 7000-ga. 7000 tootja on Powercolor ja kellad ca 150-150, eriline rebija ei ole 3D-s niisiis nii ehk naa. ja kuna uute 3d mängude mängimine ei huvita ka üldse, siis tahaks teada kui head need multimeedia omadused sellel aix 128-l on. hydravisionit vist ei toeta ja kas tal see theatre kiip on. kas on võimalik nii, et vaatad telekat ja samal ajal istud netis. kuidas video-in on? kuidas winXP all töötab jne. rääkige kõik ära mis pähe tuleb, sest pole kogemusi säärase kaardiga mul.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
29.07.2003 14:58:40
|
|
|
Endal AIW 128pro 32MB. Samal ajal kui telekas taga on, midagi muud sa teha ei saa , sama pilt mis on monitoril on ka ekraanil ja resoga 800x600@50Hz, ka monitoril Seega pilt monitoril virvendab jubedalt ja teha ettevõtta ei saa midagi, nii on paika pandud. Aga muidu olen kaardiga rahul. Kui see kaart mida sulle pakutakse on 128 ilma pro'ta, siis on asi muidugi lahjem kui minu oma. Theatre kiip on küll. Video-in on minu meelest hea. Ise kasutan külaltki palju videomaki asemel (ei ole sellist riistapuud majas) TV programmide lindistamiseks. TV heli on stereo, aga antenni tahab küllaltki head saada ja ka normaalset helikaarti, C-Media omaga töötab väga hästi, integreeritud heliga oli jamasi, salvestatav heli oli tihti peale ülevõimendatud. Ja kui kunagi hakkan seda väljavahetama, võtan kindlasti ka AIW
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
02.08.2003 21:17:18
|
|
|
Kui on 16 megabaidine aiw128, siis Theatre kiipi pole, samuti stereot..
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
02.08.2003 21:44:37
|
|
|
a ma juba vahetasin ära, 32 mega ja stereo olemas, kuigi tolle tüüneri pilt on kehvem sellest mis teleka video out kaudu võtta. ja saund on katkendlik ja paneb näkku sellel aiw-l. tundub et mingi softi jama
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|