Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
alliance
The Transporter
|
12.09.2008 19:36:04
|
|
|
huvitav,kuskohast gmaili kontot kustutada saab.ei leia nagu sellist kohta
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.09.2008 19:38:34
|
|
|
alliance kirjutas: |
huvitav,kuskohast gmaili kontot kustutada saab.ei leia nagu sellist kohta |
Kunagi otsisin huvi pärast ja jäi mulje, et pole ettenähtudki. Kui mõni aastake kasutamata ehk siis märkavad ruumi kellegi teise kontole loovutada.......
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
12.09.2008 19:51:02
|
|
|
no sama nali on hot.ee-s ,sealne suppordi mees väga vastumeelselt tunnistas et mingi ix epassi kaudu kuskilt sai kustutada.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.09.2008 19:59:55
|
|
|
Ega ma päris hoolega ei otsinud, aeg on ka edasi läinud...kui tõesti tarvis, siis soovitaks neilt endilt aru pärida....
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
12.09.2008 20:22:04
|
|
|
alliance kirjutas: |
huvitav,kuskohast gmaili kontot kustutada saab.ei leia nagu sellist kohta |
1. Lähed oma Gmaili kontole
2. paremal üleval valid Settings
3. valid tabi Accounts
4. sealt klõbistad linki Google Account settings
5. veerus My products - ja klõpsad lingil Edit
6. Ja lõpuks klõbistad lingil Delete Gmail Service
mis edasi juhtub avastagu juba igaüks ise. 8)
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Realist
Kreisi kasutaja
|
24.09.2008 15:04:28
|
|
|
Krt ikka jumala hea asi maht+ erinevad suunamised
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
2 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
24.09.2008 23:05:24
|
|
|
endale sai ka hiljuti gmail-i aadress tehtud ja tõesti asjalik
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
26.09.2008 09:22:21
|
|
|
Ma huvi pärast kutsuks üles sõna võtma neid inimesi, kes on selles teenuses midagi halba leidnud... neid positiivseid asju on juba nii palju tulnud, et kas keegi tõesti pole midagi negatiivset leidnud
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
26.09.2008 09:30:08
|
|
|
UB kirjutas: |
Ma huvi pärast kutsuks üles sõna võtma neid inimesi, kes on selles teenuses midagi halba leidnud... neid positiivseid asju on juba nii palju tulnud, et kas keegi tõesti pole midagi negatiivset leidnud  |
Kõiki andmeid mida sa google süsteemi sisestad võidakse google poolt vabalt kasutada suvalistel eesmärkidel ilma sinult luba küsimata
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
26.09.2008 09:44:39
|
|
|
Negatiivne on see, et mõnest masinast (ei suuda leida seosed, et kust<->miks) võtab gmaili laadimine VÄGA kaua aega. Mul pole õnnestunud konqueroriga sisse logida, jääb seda laadmise progress bari kordama. Muud halba ei oska hetkel öelda.
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.09.2008 10:10:59
|
|
|
Kasutaja alates 01/09/2004, otseselt halba pole näinud. Küll mõningad puudujäägid:
- labelid võikd olla samas stiilis, kui google readeri kataloogid. Ehk siis labelil võib olla alamlabeleid
- võiks saada terve labeli all kõik kirjad korraga loetuks märgistada
[edit]
Konqueroriga pole probleeme täheldanud, kõik töötab sama hästi, kui FF'iga
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
26.09.2008 13:58:09
|
|
|
UB kirjutas: |
Ma huvi pärast kutsuks üles sõna võtma neid inimesi, kes on selles teenuses midagi halba leidnud... neid positiivseid asju on juba nii palju tulnud, et kas keegi tõesti pole midagi negatiivset leidnud  |
Premium versiooni kasutaja mõned kuud, siiani siis paar natuke segavat asja:
*Kui midagi märgitakse spämmiks, siis filtri forward osa enam ei tööta (filter siis label+forward). Vabastades spämmi folderist ei ole võimlik sellele meilile ka uuesti filtrit peale lasta (korra proovisin update label'i kaudu mille tulemusena Gmail selle filtri hoiatamata ära kustutas).
*CC ja BCC endale POP kliendi kaudu ei tööta. CC töötab IMAP'iga, paraku aga kooslus Outlook 2007 IMAP ja Gmail on vähekenegi suurema mailboxi korral üliuimane (Offline mode ei ole kõige parem lahendus).
Kindlasti on neil veel aga hetkel ei tule meelde
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
26.09.2008 14:01:22
|
|
|
Mis mis? Premium versioon? Miks mina sellest midagi ei tea
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
mattiaza
HV kasutaja

|
26.09.2008 23:40:44
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
- labelid võikd olla samas stiilis, kui google readeri kataloogid. Ehk siis labelil võib olla alamlabeleid
|
Kui mitmetasemelisi labeleid vaja, on sul neid tõenäoliselt liiga palju ja detailseid tehtud Mul on näiteks üks label "Jama", kuhu alla tulevad kokku kõik meililistid, mille lugemine pole tegelikult oluline. Filtritega on ka määratud nii, et need üldse inboxi ei jõuaks ja ainult Jama alla potsataks.
Samamoodi on minu arust mugavam teha üldisi labeleid, ja kõige detailse leidmiseks kasutada otsingut (näiteks "list:eesti" või "in:spam from:info prices").
Ho Ho kirjutas: |
- võiks saada terve labeli all kõik kirjad korraga loetuks märgistada
|
Labeli vaates olemisel seda ühe klikiga ei saa, küll saab aga lisada tööriistaribale nupu "Mark as read". See tuleb GMaili eksperimentaalsete ideede valikust (Labs).
1. Lülita GMail ingliskeelseks. Eesti keeles pole Labsi sakki näha.
ä. Mine Settings -> Labs -> vali Mark as Read Button
3. Nüüd on nupp olemas.
4. Kõigi ühe labeli vestluste valimiseks vajuta "Select :All", ja seejärel selle alla ilmuvat linki "Select all 1ä345 conversations in ...".
5. Naudi uut nuppu. Võid eestikeelseks tagasi ka lülitada, nupp jääb alles.
Olen nõus, et "Mark All as Read" nupp oleks isegi kasulikum...
Seal on igasuguseid muid kasulikke võimalusi ka, näiteks oma lemmikotsingute vasakul tulbas labeli moodi linkideks tegemine.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.09.2008 23:50:17
|
|
|
1) Mis parata, mulle meeldib asju detailselt jagada. Ei taha, et 10 maililisti kõik ühte kohta tuleks, tahaks ikka eraldi saada. Samas aeg-ajalt on hea ka üldine sorteeritus. A'la suure kde "kausta" all oleks amarok, kopete, kdedot ja kdevelop. Vahel on vaja läinud teatud kindla labeli alt asju otsida, vahel aga üldisemalt. Kuna OSS rahvas kipub tihtipeale osalema korraga mitmes projektis siis eriti ei meeldi, kui otsingutulemustesse satuks ka X/GCC/QT listide kirjad.
2) Seda ma tean ja see sai ära tehtud juba tükk aega tagasi. Paraku olen mõne labeli all olevate asjadega suts ajast maha jäänud ning tahaks nad kõik loetuks märkida, eriti ei viitsi kümneid lehti ühekaupa sedasi läbi käia kuid tundub et pole muud parata.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mattiaza
HV kasutaja

|
27.09.2008 00:05:07
|
|
|
1) Eks ta ole. Mulle meeldib teha labelid hoopis "olulisuse" j2rgi. Olenevalt aktiivsusest m6nes listis v6i projektis muudan ka filtreid (aga seda l2heb vaja harva), et midagi ymber t6sta. L2bi loen kirju ainult olulisuse j2rjekorras, kui v2ga igav pole, siis Jama ei loegi. Kui on vaja kindla listi asju otsida, siis saab seda teha otsingu kaudu ("list:kdevelop" n2iteks). V6ibolla oled juba proovinud, aga soovitan t6sta labelid chat'ist ylespoole: chat on nagunii ebaoluline ja siis on rohkematele labelitele ekraanil ruumi
2) Kui valida Select All j2rel seal all ilmuv kollane link, siis ta valib k6ik vestlused k6igil lehekylgedel. Aga jah, palju parem oleks nupp, mis seda ja Mark as Read yhendaks.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.09.2008 00:10:08
|
|
|
mattiaza kirjutas: |
Kui valida Select All j2rel seal all ilmuv kollane link, siis ta valib k6ik vestlused k6igil lehekylgedel. |
Hm, seda asja märkan esmakordselt. On see paari viimase nädala lisa? Igal juhul minule sellest esialgu piisab
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mattiaza
HV kasutaja

|
27.09.2008 00:11:15
|
|
|
Ei, see on seal juba aastaid, igatahes niikaua kui ma GMaili kasutanud olen
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.09.2008 00:17:45
|
|
|
Hehe, tean vist miks ma pole seda varem märganud. Nimelt olen alati kasutanud "mark all unread" -> "mark as read" nuppe. Kõiki kirju pole kunagi märgistanud kuna pole seda vajalikuks pidanud
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
27.09.2008 09:19:49
|
|
|
Juba läheb. Vigadest rääkimine on palju kasulikum, sest see toob lahendusele lähemale. Muidu loed siin postitusi stiilis "kõik on väga hästi" ning need üksikud vead neelatakse alla, kuigi neile võib tegelikult lahendus täiesti olemas olla.
Need kellel aeglaselt laadib võiksid ju lihtsat html kasutada, peaks kiiremini laadima. Ma mäletan aega kui Gmail ei toetanud Opeart üldse, äkki selle Konqueroriga on ka mingid ühilduvusprobleemid
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
13.10.2008 10:52:09
|
|
|
Kuidas sai google mailis teha nii, et näiteks HVs tulevad kirjad lähevad oma kausta ?
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
13.10.2008 12:10:54
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Kuidas sai google mailis teha nii, et näiteks HVs tulevad kirjad lähevad oma kausta ? |
Nagu varem juba märgitud - Gmailis pole kaustu, on vaid sildid (label). Tõsi küll, kui kasutada Gmaili IMAP-i kaudu, tõlgendatakse sildid kaustadeks (niivõrd-kuivõrd).
Sildistamine võib olla automaatne ja seda saad määrata filtrites - sinu juhtumil lood esmalt sildi "HV kirjad" vms ja lood filtri, kus saatjaks on aadress või domeen, kust HV kirjad tulevad ja sildiks loodud silt.
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maks8
HV vaatleja
|
19.10.2008 15:49:48
Abi GMail'iga |
|
|
Nii siis, ma ei ole päris kindel, kas see selle teema alla kuuluda võib. Mul on selline probleem, et kaustas All Mail on 19 kirja vähem, kui kaustades Inbox ja Sent Messages kokku. Milles võiks probleem olla ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
e-Thug
HV Guru

|
19.10.2008 16:10:42
|
|
|