Keegi teab, mõnda UK või välismaa netipoodi kes saadab GH3 + Guitar X360 Eestisse. Muidugi kui kellelgi on endal pakkuda siis andke teada _________________ Bawse
http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=4459310n%3fsource=search_video _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
jaank, eks ta kontrollib kui sarnaselt sa suudad järgi laulda. õigeaegsus ja sõnade täpsus ning hääle kõrgus.
saan oma kitarrid nüüd isikupärasemaks muuta
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kas hmv.com ei saada Eestisse Guitar Hero 3 + kitarr? Sest sealt saaks kuskil 13xx .- (hetke GBP kursi järgi ). Sees suhtes, et ma nagu lisasin itemi korvi ja valisin aadressi ESTONIA jne, siis ta andis ilusti mulle hinnaks 67.70£ ja pakkus kohe et maksa. Tavaliselt ju hakkab karjuma et sinna aadressile ei saa saata vms... Tänud _________________ Bawse
mis te pakute palju selle GH: World Touri full seti hind Eestis olema hakkab? Ise rvan sinna kuskile üle 3k hinda kindlasti..
pigem alates 4K kui juba Inglismaa kohalik hind 3000.- EEK on _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
samas imelik, miks nad siis Rock Band-i sisse ei toonud... _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
nojah.. mul on wii ja siis full GH3: WT seti hind 4k korral on sama mis uuel konsoolil :S hea laks... a õnneks saab vist eraldi ka kidrasid, trumme jms osta... _________________ ..||..
momendil pakutakse vist tasuta basskitarri ka kaasa, mis tundub olema GHII juhtmega kitarr (ju on vaja laojääkidest lahti saada...) _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
nojah.. mul on wii ja siis full GH3: WT seti hind 4k korral on sama mis uuel konsoolil :S hea laks... a õnneks saab vist eraldi ka kidrasid, trumme jms osta...
ma loodan et kusagilt trummikomplekt ka lihtsalt võtta oleks, koos mänguga. Kujutan ette et paljudel 2 kitarri juba niisama olemas ning rohkem kola küll nagu ei tahaks!
ma arvan, et World Tour-i kidra on peajagu üle. GHIII kidrad näevad juba välimuselt nagu mingid "titekad" selle uue kõrval välja
ja puutetundlik slidebar peaks ka elamusele juurde andma
aga jah, seda tilu-lilu võib tuppa lõpuks liiga palju kogunema hakata
sellepärast tasubki osta parimad instrumendid ja ülejäänud mängud ilma instrumentideta (eeldades, et ühe band set-iga saab kõiki neid mängida) _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
viimati muutis SKG 22.09.2008 21:36:34, muudetud 1 kord
IMO GH3 kitarril pole viga midagi
Kavatsen ilmselt sellega ka world touri esialgu mängida, krt muidu maksa alguses kitarri + mängu eest mingi 2500... Ei näe mõtet Mida see slide bar ikka siis nii palju juurde annab _________________ Bawse
sai ka siis eile Guitar Herot esimene kord proovitud... sõber downloadis pärast veel Metallica "Death Magneticu" mängu ja klõbistasime läbi. Üldmulje oli positiivne ja pani endalegi veel rohkem soetamise mõtted pähe. Ootaks aga siiski World Touri ära _________________ ..||..
Huvitav, kas siis tuleb või ei ka PC versioon...jutud liiguvad, aga ei leidnud netist kuskilt "confirmed" infot :S _________________ Live and let die.
\,,/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.