Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.09.2008 15:40:34 vasta tsitaadiga

ottf, väga kena, ära mängi ja ära trolli...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 21.09.2008 15:42:10 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Kuidas selle mänguga on siis, et nõuab see kuutasu või ostad lihtsalt karbitoote, installid ja kasutad seda keyd ning mängid palju tahad?

Ostad key(või mängu karbi vms) ja siis igakuu veel maksad 15$ mängimise eest.

tagasi üles
cirm
HV vaatleja

sõnum 21.09.2008 16:59:06 vasta tsitaadiga

mina mängin siiani tasuta....

pole aimu ka kuna kirves kukub icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
hinrek
HV kasutaja

sõnum 21.09.2008 17:09:44 vasta tsitaadiga

kes on azgalis guild leader, soovi liituda.
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.09.2008 17:31:24 vasta tsitaadiga

hinrek kirjutas:
kes on azgalis guild leader, soovi liituda.

winenose
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 21.09.2008 18:17:53 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
WAR on lihtsalt järgmine ripoff.

WAR'i ripoffiks nimetamine on ikka väga vale. icon_razz.gif
Kuidas saab seda ripoffiks nimetada, kuna ta on suht toores alles? Sama hästi on olnud iga teinegi mäng olnud ripoff mis on alustanud natuke halvasti? WoW on ka siis ripoff et ta ei alustanud täiesti puhtalt ja poleeritult? See oli küll suht lame ikka..
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
charlesv
HV vaatleja

sõnum 21.09.2008 19:33:43 vasta tsitaadiga

Mäng iseenesest huvitav, aga ikka täiesti toores. Kaugemalt mobi rünnates astub mob sinu poole ühe sammu, tagasi ühe ja alles siis tuleb sulle kallale. Mobide eest põgenedes löövad nad veel ~20m kauguselt, mõne mobiga võitlemisel liikudes ütleb äkki ''target is too far'' vms. ja mõne hetke pärast ilmub mobi enda algsesse kohta tagasi. Kõige rõvedam on see, et mäng vahepeal lihtsalt crashib, ei mingit errorit ega midagi sarnast vaid äkki oled tagasi desktopil. Eriti tore on see siis, kui oled serveris nagu Karak Eight Peaks, kus alates kella 14.00 on serveril stabiilne 400 järjekord, et sisse saada peab ~40minutit ootama. Tõsiselt masendav. Vähemalt pole selle eest veel maksnud, open betas osalenuna sain tasuta 7 päeva. Graafiliselt mulle meeldib, pvp on ka tore, aga soovitaksin selle ostuga veel vähemalt kuu jagu oodata.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 21.09.2008 19:49:53 vasta tsitaadiga

Optimistlikult arvates oleks see seis midagi sellist: Devid ajavad hetkel buge ja vigu kokku ning lapivad neid päevad ja ööd. Varsti reliisitakse SUUR patch mis parandab KÕVASTi asju ning lisab juurde veel omakorda kõvasti asju. Sellega paraneb kõvasti performance, gameplay jms.

Pessimistlikult arvates oleks see midagi sellist: See mäng on ja jääb selliseks nagu ta on. Isegi patchidega ei suudeta midagi parandada. Kahju lausa.

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.09.2008 21:14:55 vasta tsitaadiga

Teist korda täna KEP maas. Kuradi GOA - hea, et D2D vennad pole veel oma retail koodi sisse löönud icon_evil.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Infinit
HV kasutaja
Infinit

sõnum 21.09.2008 21:32:36 vasta tsitaadiga

palju karak-azgalis reaalselt eestlasi mängib?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 19
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.09.2008 23:41:02 vasta tsitaadiga

Mhmh.. nüüd vent warhammeri jaoks ka olemas.

Serveri aadress: wolf.zone.ee
Kanal: Waaagh!
Kanalil parooli ei ole

Vent versioon: 2.14 (2.10 ka vist töötas)?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 21.09.2008 23:45:44 vasta tsitaadiga

Infinit kirjutas:
palju karak-azgalis reaalselt eestlasi mängib?

Mina, Pakuvana, Cirm, Raix, Whitebeard, B-tähega keegi ja veel keegi. Paar eestlast on veel käinud juttu ajamas ja chare proovimas ja siis on serveris tüübid nimedega Karu (Timberg?) ja Apelsin, aga ei ole nende käest veel küsinud kas nad eestlased on. Ja võimalik, et ma kedagi ära unustasin - tegemist on väga palju olnud pidevalt ja guildi liikmete kohta ei saa notesi kirjutada mängu sees minuteada. (vanguardis oli see abiks asi)

Gildis on kokku praegu pisut üle poolesaja inimese ja rohkem praegu juurde ei võta, välja arvatud eestlased ja olemasolevate gildiliikmete sõbrad. Evente on ka plaanitud ja gildi kalendris kirjas, siis saab asju ka ühiselt teha ja näha kuidas kõik koos töötavad. Hiljemalt järgmisel nädalavahetusel tuleb ka T2 kindluse ründamine ja loodetavasti võtmine. Kõrgemad levelid gildis on hetkel 18, niiet peaks olema 20-21 vabalt mõne päeva pärast.

Ja sellest jutust ma seni ei saa aru, et ei ole võimalik leveldada. Ma läksin level 12 Troll Countrisse ja hiljem sealt lõunapoole Ostlandi ja ma olen ise kohe-kohe ka level 18 ja queste on veel küll ning chapter 9 juurde pole veel jõudnudki.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 21.09.2008 23:49:00 vasta tsitaadiga

Juba kuskilt ainult KEY'd ka osta saab?
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.09.2008 23:49:40 vasta tsitaadiga

WInenose mis gild inimi teil oli? Panen esimesse postitusse kirja.
tagasi üles
cirm
HV vaatleja

sõnum 22.09.2008 00:00:21 vasta tsitaadiga

okei, kui ta ainult paar korda crashiks, siis elaks üle.
Aga selle järjekorraga jälle oodata icon_biggrin.gif
Vähemalt saab õigel ajal magama 8)
tagasi üles
hinrek
HV kasutaja

sõnum 22.09.2008 06:34:04 vasta tsitaadiga

ei saa aru mida te ootate, lasin nv nolife icon_biggrin.gif ja oli 1 server down mingi 5min. :S
thunderaan
HV vaatleja

sõnum 22.09.2008 08:23:26 vasta tsitaadiga

Sain ka mängu kätte .. Hetkel pätchib. Suht kiirelt, tegelt. Ootasin aeglast ning vaevapikka teed (nagu mulle räägitud), kuid kuskil 400kb/s laseb.

Eks vaatab kas saab tulla siis teie servusse.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 22.09.2008 08:55:37 vasta tsitaadiga

ma nüüd kah paar päeva toksinud. esmamulje on isegi päris hea- alguses ei saanud liikuma ja pärast ei saanud pidama icon_smile.gif kogu see pq ja kiirete rvr madinate värk on ikka täitsa lahe.
endal aastaid EVE tiksub ja seal on pvp kuradima kulukas (sellevõrra adrenaliinirohkem kah mudiugi) aga WAR'is... kui tekib tunne et tahaks kellelgi pea sisse lüüa siis on selleks suht kiiresti võimalused olemas.

ainuke jama on see et gruppe eriti ei leia. ma sinna karak peaksi ei saanud tulla kuna järjekord oli 18 tundi. järgmine päev proovisin veel ja ikka 18 tundi niiet ma ei hakka üldse proovimagi. valisin RP serveri Makaisson (vist oli nii) ja kepsutan seal kaose Marauderiga ringi nagu alati sooviks on olnud.
siiamaani lahe, aint et servus on vist veel vähe inimesi kuna suht tühi on.

niiet siiani on vahva. kui keegi veel seal serveris on siis andke märku (ma tean et üks eestlane on selles servus orderi poolel)
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 22.09.2008 09:10:25 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
ma sinna karak peaksi ei saanud tulla kuna järjekord oli 18 tundi. järgmine päev proovisin veel ja ikka 18 tundi niiet ma ei hakka üldse proovimagi.

Ta näitab korraks algul ainult 18 tundi icon_biggrin.gif ja siis läheb mingile 40 minutile icon_biggrin.gif Natuke kauem oleks pidanud ootama icon_smile.gif ja kui see 18h jääb ikka sinna pidama siis läheb see aeg sama kiiresti nagu 40 minutit.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Driftmoon
Kreisi kasutaja
Driftmoon

sõnum 22.09.2008 09:58:39 vasta tsitaadiga

Kellelgi on veel beta acci jagada? Tahaks ka ära proovida. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 34
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 22.09.2008 10:05:07 vasta tsitaadiga

Gildi nimi on Dominion.

Eile oli plaanis teha chapter 7 ja 8 Empire osas, aga läks ikka nii nagu läks - saigi peaaegu tehtud.

Üldine päeva teema oli questide lõpetamine. Aga need ei taha kuidagi lõppeda.. ikka mine tapa veel see vend ära ja siis mine räägi tollega ja ikka veel on vaja mingeid juppe kuskilt kokku korjata ja kellegagi teises tsooni servas juttu puhuda. Kõik see toimus siis Empire T2 alades, Troll Country ja Ostland. Iga quest ja questike annab jälle pisut expi juurde, mis väga nähtavalt experience bari ei liiguta, aga kokkuvõttes moodustab ikkagi päris suure osa.

Ühe questi käigus avastasin ka Ostlandis ühe käigu mis maa alla viis, RvR alal. Liikusin edasi ja siis astus mulle üks lvl 18 champion peale, aga enne ärajooksmist nägin, et ruumi teises otsas oli punane lipp püsti. Nimelt on üks Battlefield Objective seal maa all! Mul oli väga hea meel selle üle, et kõik objectivid ei ole pandud lihtsalt keset väljakut või lagendikku püsti vaid on ka erinevaid lähenemisi. Sinna saab võib-olla täna õhtul grupiga vaatama mindud icon_smile.gif

Scenariod ei läinud eile aga üldse hästi, õnnestus vist ainult 1 võit saada. Orderi poolel olid vist need reliisiga tulnud tüübid jõudnud T2 aladele ja igakord oli scenarios pool rahvast level 10-13. Elusid on neil küll level 18 jagu, aga abilitieid ei ole millega vastastele haiget teha, niiet abi neist palju ei olnud.

Pusisin tunnikese ka gildi rankidega. Nimelt saab neid juurde teha, aga töötavaks muuta kõiki ei saa. Nupp "Enable rank" ütleb, et ülemist kolme ja alumist kahte ei saa muuta. Mina olin muidugi ülevalt kolmandat näppinud ja see ei hakanudki tööle. Tegin siis neljanda samasuguseks ja seda õnneks sai kasutada. Nagu nii mõnegi muu asjaga WAR-s - kui süsteemi selgeks saad, siis on lihtne ja arusaadav, aga helpi kuskil ei ole, ise pead proovima.

Ahjaa, gildi level 6 lubab sissepääsu ka Sigmar's Hammerisse meie pealinnas Altdorfis, aga võta näpust, selleks on ka linnal ranki vaja. Seni ei ole linnas vee lühtegi PQd ega midagi taolist näinud.

Gild on täna hommikuse seisuga 60% üle level 6, seega täna õhtul/homme peaks ka järgmine level kätte jõudma. Üks tüüp gildis leidis ka, et tema tahab kindlasti hakata evente tegema ja mul ei ole selle vastu midagi. Seega teisipäeva õhtul läheme gildiga Altdorfi kanalisatsiooni. Pistsin sinna nina sisse ise ja vastu vaatas kari level 15 championeid ja teises kohas level 17 championid. Keegi mainis ka, et sinna on vähemalt 3 questi. Eks homme õhtul näeb mis seal veel on. Ehk leidub seal ka näiteks mingi PQ või midagi muud huvitavat millega saaks linna ranki tõsta.
tagasi üles
cirm
HV vaatleja

sõnum 22.09.2008 10:44:57 vasta tsitaadiga

Nipid, et trollipallis meeskonnaga omada.

Hetkel siis ranged dps (shadow hunter) seisukohast.
1. Kogu aeg jaga dämmi välja, isegi kui sa natukene sisse saad, siis jaga edasi. -> tuleb mingi marauder, snared, astud 2 sammu kõrvale ja kogu grupiga nuke.
2. Katsu manööverdada ennast soodsasse range positsiooni (targeti healereid ja ranged dps'i selja tagant) ja kasuta õiget stance.
3. Omades kahte snaret on väga oluline, teada kuidas ja kuna neid kasutada. Kas siis lipukandja peal, või siis üksiku tüübi pidurdamiseks, et teda gankida.
4. Kui käib kalju otsas madin, siis pushi healereid, mitte tanke, alla (Morale ability, point blank shot, vs player, pushback). lev 20 chaose tank, keda ei healita, on lihtsalt hunnik eksinud HP'sid.
Tapke ühte meest korraga, kui teda healima hakatakse, targeti järgmist, healerid ei jõua kõike sissetulevat dämmi jälgida.
//põgenevaid vendu saab ka oma kehaga väga edukalt blokkida.
//mitmekesi ühe kallal on täiesti aus ja thumbs_up.gif
//AOE däm/snare/heal on täiesti asendamatud.
//debuffi tanke - 10% armor and parry rate muudab väga palju olukorda, eriti kui teised tegelased ka debuffivad.
//Alati tapa nõrgemad (madalama leveli tegelased) enne.

Ehk siis kuidas peaks.
Kambaga istute koos, jagate dämmi välja. Kaos peab meid nõrgukesteks ja hakkab sisse jooksma, et healereid tappa. Üks vend snaretakse, nuketakse ja korratakse tegevust. Mõne aja pärast ei taha chaos enam sisse joosta ja hakkab healereid guardima. Siis pushid/burstid healerid minema ja allesjäänud tegelastega pühid põrandat. Edasi hakkavad chaose tegelased üksikult tilkuma (gank ftw) ja kui nad isegi suudavad grupi kokku moodustada, siis AOE snare ja flag carrier jookseb edasi.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 22.09.2008 11:11:40 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Paganarh kirjutas:
ma sinna karak peaksi ei saanud tulla kuna järjekord oli 18 tundi. järgmine päev proovisin veel ja ikka 18 tundi niiet ma ei hakka üldse proovimagi.

Ta näitab korraks algul ainult 18 tundi icon_biggrin.gif ja siis läheb mingile 40 minutile icon_biggrin.gif Natuke kauem oleks pidanud ootama icon_smile.gif ja kui see 18h jääb ikka sinna pidama siis läheb see aeg sama kiiresti nagu 40 minutit.

40 mintsa on juba liiga palju- mul niigi vähe mängimisaega päevas, sellest 40 mintsi ära raisata on juba jama.
iagatahes, paistab et saan juba teise eestlaste pundi destro poole rp serveritesse, niiet vist igav ei hakka
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 22.09.2008 12:25:20 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
40 mintsa on juba liiga palju- mul niigi vähe mängimisaega päevas, sellest 40 mintsi ära raisata on juba jama.

Paganarh olen sinuga nõus, 40 minutit ootamist on liiga pikk aeg. Samas loodan, et tootjad suurendavad mingeid serverite näitajaid/ pakuvad migreerimisteenust neile, kes praegu asuvad KEP'is.
Paganarh kirjutas:
iagatahes, paistab et saan juba teise eestlaste pundi destro poole rp serveritesse, niiet vist igav ei hakka

Ehk räägid lähemalt? Selliseid asju võiks natuke avalikumalt arutada. Miks? Saaks rohkem rahvast kokku. Mis mõttega hakata kahte eraldi realmi niigi väheseid eestlasi ajama? Igatahes anna teada kui palju teid on, kuhu minna plaanis.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 22.09.2008 13:14:41 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Ehk räägid lähemalt? Selliseid asju võiks natuke avalikumalt arutada. Miks? Saaks rohkem rahvast kokku. Mis mõttega hakata kahte eraldi realmi niigi väheseid eestlasi ajama? Igatahes anna teada kui palju teid on, kuhu minna plaanis.

see on siuke "omameeste" punt, aga muidugi kui keegi veel tuleb siis ega ära ei tõuka icon_biggrin.gif
praegu on 5, õhtul formeerume end Alrialle serverisse (rp, open rvr), destro
hetkel on witch, sorts, chosen ja kaks veel teadmata mis klassid valivad, eks õhtal saab teada.
kui punt koos siis postitan mõned nimed kah kellega vajadusel kontakti saab

voice on skaibiga

edit:

gamespoti geekid vahepeal pajatavad oma kogemusest
ettevaatust suurematele virisejatele- positiivne jutt on icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.