Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 48, 49, 50  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.09.2008 15:40:34 vasta tsitaadiga

ottf, väga kena, ära mängi ja ära trolli...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 21.09.2008 15:42:10 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Kuidas selle mänguga on siis, et nõuab see kuutasu või ostad lihtsalt karbitoote, installid ja kasutad seda keyd ning mängid palju tahad?

Ostad key(või mängu karbi vms) ja siis igakuu veel maksad 15$ mängimise eest.

tagasi üles
cirm
HV vaatleja

sõnum 21.09.2008 16:59:06 vasta tsitaadiga

mina mängin siiani tasuta....

pole aimu ka kuna kirves kukub icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
hinrek
HV kasutaja

sõnum 21.09.2008 17:09:44 vasta tsitaadiga

kes on azgalis guild leader, soovi liituda.
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.09.2008 17:31:24 vasta tsitaadiga

hinrek kirjutas:
kes on azgalis guild leader, soovi liituda.

winenose
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 21.09.2008 18:17:53 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
WAR on lihtsalt järgmine ripoff.

WAR'i ripoffiks nimetamine on ikka väga vale. icon_razz.gif
Kuidas saab seda ripoffiks nimetada, kuna ta on suht toores alles? Sama hästi on olnud iga teinegi mäng olnud ripoff mis on alustanud natuke halvasti? WoW on ka siis ripoff et ta ei alustanud täiesti puhtalt ja poleeritult? See oli küll suht lame ikka..
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
charlesv
HV vaatleja

sõnum 21.09.2008 19:33:43 vasta tsitaadiga

Mäng iseenesest huvitav, aga ikka täiesti toores. Kaugemalt mobi rünnates astub mob sinu poole ühe sammu, tagasi ühe ja alles siis tuleb sulle kallale. Mobide eest põgenedes löövad nad veel ~20m kauguselt, mõne mobiga võitlemisel liikudes ütleb äkki ''target is too far'' vms. ja mõne hetke pärast ilmub mobi enda algsesse kohta tagasi. Kõige rõvedam on see, et mäng vahepeal lihtsalt crashib, ei mingit errorit ega midagi sarnast vaid äkki oled tagasi desktopil. Eriti tore on see siis, kui oled serveris nagu Karak Eight Peaks, kus alates kella 14.00 on serveril stabiilne 400 järjekord, et sisse saada peab ~40minutit ootama. Tõsiselt masendav. Vähemalt pole selle eest veel maksnud, open betas osalenuna sain tasuta 7 päeva. Graafiliselt mulle meeldib, pvp on ka tore, aga soovitaksin selle ostuga veel vähemalt kuu jagu oodata.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 21.09.2008 19:49:53 vasta tsitaadiga

Optimistlikult arvates oleks see seis midagi sellist: Devid ajavad hetkel buge ja vigu kokku ning lapivad neid päevad ja ööd. Varsti reliisitakse SUUR patch mis parandab KÕVASTi asju ning lisab juurde veel omakorda kõvasti asju. Sellega paraneb kõvasti performance, gameplay jms.

Pessimistlikult arvates oleks see midagi sellist: See mäng on ja jääb selliseks nagu ta on. Isegi patchidega ei suudeta midagi parandada. Kahju lausa.

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.09.2008 21:14:55 vasta tsitaadiga

Teist korda täna KEP maas. Kuradi GOA - hea, et D2D vennad pole veel oma retail koodi sisse löönud icon_evil.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Infinit
HV kasutaja
Infinit

sõnum 21.09.2008 21:32:36 vasta tsitaadiga

palju karak-azgalis reaalselt eestlasi mängib?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 19
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.09.2008 23:41:02 vasta tsitaadiga

Mhmh.. nüüd vent warhammeri jaoks ka olemas.

Serveri aadress: wolf.zone.ee
Kanal: Waaagh!
Kanalil parooli ei ole

Vent versioon: 2.14 (2.10 ka vist töötas)?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 21.09.2008 23:45:44 vasta tsitaadiga

Infinit kirjutas:
palju karak-azgalis reaalselt eestlasi mängib?

Mina, Pakuvana, Cirm, Raix, Whitebeard, B-tähega keegi ja veel keegi. Paar eestlast on veel käinud juttu ajamas ja chare proovimas ja siis on serveris tüübid nimedega Karu (Timberg?) ja Apelsin, aga ei ole nende käest veel küsinud kas nad eestlased on. Ja võimalik, et ma kedagi ära unustasin - tegemist on väga palju olnud pidevalt ja guildi liikmete kohta ei saa notesi kirjutada mängu sees minuteada. (vanguardis oli see abiks asi)

Gildis on kokku praegu pisut üle poolesaja inimese ja rohkem praegu juurde ei võta, välja arvatud eestlased ja olemasolevate gildiliikmete sõbrad. Evente on ka plaanitud ja gildi kalendris kirjas, siis saab asju ka ühiselt teha ja näha kuidas kõik koos töötavad. Hiljemalt järgmisel nädalavahetusel tuleb ka T2 kindluse ründamine ja loodetavasti võtmine. Kõrgemad levelid gildis on hetkel 18, niiet peaks olema 20-21 vabalt mõne päeva pärast.

Ja sellest jutust ma seni ei saa aru, et ei ole võimalik leveldada. Ma läksin level 12 Troll Countrisse ja hiljem sealt lõunapoole Ostlandi ja ma olen ise kohe-kohe ka level 18 ja queste on veel küll ning chapter 9 juurde pole veel jõudnudki.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 21.09.2008 23:49:00 vasta tsitaadiga

Juba kuskilt ainult KEY'd ka osta saab?
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.09.2008 23:49:40 vasta tsitaadiga

WInenose mis gild inimi teil oli? Panen esimesse postitusse kirja.
tagasi üles
cirm
HV vaatleja

sõnum 22.09.2008 00:00:21 vasta tsitaadiga

okei, kui ta ainult paar korda crashiks, siis elaks üle.
Aga selle järjekorraga jälle oodata icon_biggrin.gif
Vähemalt saab õigel ajal magama 8)
tagasi üles
hinrek
HV kasutaja

sõnum 22.09.2008 06:34:04 vasta tsitaadiga

ei saa aru mida te ootate, lasin nv nolife icon_biggrin.gif ja oli 1 server down mingi 5min. :S
thunderaan
HV vaatleja

sõnum 22.09.2008 08:23:26 vasta tsitaadiga

Sain ka mängu kätte .. Hetkel pätchib. Suht kiirelt, tegelt. Ootasin aeglast ning vaevapikka teed (nagu mulle räägitud), kuid kuskil 400kb/s laseb.

Eks vaatab kas saab tulla siis teie servusse.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 22.09.2008 08:55:37 vasta tsitaadiga

ma nüüd kah paar päeva toksinud. esmamulje on isegi päris hea- alguses ei saanud liikuma ja pärast ei saanud pidama icon_smile.gif kogu see pq ja kiirete rvr madinate värk on ikka täitsa lahe.
endal aastaid EVE tiksub ja seal on pvp kuradima kulukas (sellevõrra adrenaliinirohkem kah mudiugi) aga WAR'is... kui tekib tunne et tahaks kellelgi pea sisse lüüa siis on selleks suht kiiresti võimalused olemas.

ainuke jama on see et gruppe eriti ei leia. ma sinna karak peaksi ei saanud tulla kuna järjekord oli 18 tundi. järgmine päev proovisin veel ja ikka 18 tundi niiet ma ei hakka üldse proovimagi. valisin RP serveri Makaisson (vist oli nii) ja kepsutan seal kaose Marauderiga ringi nagu alati sooviks on olnud.
siiamaani lahe, aint et servus on vist veel vähe inimesi kuna suht tühi on.

niiet siiani on vahva. kui keegi veel seal serveris on siis andke märku (ma tean et üks eestlane on selles servus orderi poolel)
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 22.09.2008 09:10:25 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
ma sinna karak peaksi ei saanud tulla kuna järjekord oli 18 tundi. järgmine päev proovisin veel ja ikka 18 tundi niiet ma ei hakka üldse proovimagi.

Ta näitab korraks algul ainult 18 tundi icon_biggrin.gif ja siis läheb mingile 40 minutile icon_biggrin.gif Natuke kauem oleks pidanud ootama icon_smile.gif ja kui see 18h jääb ikka sinna pidama siis läheb see aeg sama kiiresti nagu 40 minutit.
tagasi üles
Driftmoon
Kreisi kasutaja
Driftmoon

sõnum 22.09.2008 09:58:39 vasta tsitaadiga

Kellelgi on veel beta acci jagada? Tahaks ka ära proovida. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 22.09.2008 10:05:07 vasta tsitaadiga

Gildi nimi on Dominion.

Eile oli plaanis teha chapter 7 ja 8 Empire osas, aga läks ikka nii nagu läks - saigi peaaegu tehtud.

Üldine päeva teema oli questide lõpetamine. Aga need ei taha kuidagi lõppeda.. ikka mine tapa veel see vend ära ja siis mine räägi tollega ja ikka veel on vaja mingeid juppe kuskilt kokku korjata ja kellegagi teises tsooni servas juttu puhuda. Kõik see toimus siis Empire T2 alades, Troll Country ja Ostland. Iga quest ja questike annab jälle pisut expi juurde, mis väga nähtavalt experience bari ei liiguta, aga kokkuvõttes moodustab ikkagi päris suure osa.

Ühe questi käigus avastasin ka Ostlandis ühe käigu mis maa alla viis, RvR alal. Liikusin edasi ja siis astus mulle üks lvl 18 champion peale, aga enne ärajooksmist nägin, et ruumi teises otsas oli punane lipp püsti. Nimelt on üks Battlefield Objective seal maa all! Mul oli väga hea meel selle üle, et kõik objectivid ei ole pandud lihtsalt keset väljakut või lagendikku püsti vaid on ka erinevaid lähenemisi. Sinna saab võib-olla täna õhtul grupiga vaatama mindud icon_smile.gif

Scenariod ei läinud eile aga üldse hästi, õnnestus vist ainult 1 võit saada. Orderi poolel olid vist need reliisiga tulnud tüübid jõudnud T2 aladele ja igakord oli scenarios pool rahvast level 10-13. Elusid on neil küll level 18 jagu, aga abilitieid ei ole millega vastastele haiget teha, niiet abi neist palju ei olnud.

Pusisin tunnikese ka gildi rankidega. Nimelt saab neid juurde teha, aga töötavaks muuta kõiki ei saa. Nupp "Enable rank" ütleb, et ülemist kolme ja alumist kahte ei saa muuta. Mina olin muidugi ülevalt kolmandat näppinud ja see ei hakanudki tööle. Tegin siis neljanda samasuguseks ja seda õnneks sai kasutada. Nagu nii mõnegi muu asjaga WAR-s - kui süsteemi selgeks saad, siis on lihtne ja arusaadav, aga helpi kuskil ei ole, ise pead proovima.

Ahjaa, gildi level 6 lubab sissepääsu ka Sigmar's Hammerisse meie pealinnas Altdorfis, aga võta näpust, selleks on ka linnal ranki vaja. Seni ei ole linnas vee lühtegi PQd ega midagi taolist näinud.

Gild on täna hommikuse seisuga 60% üle level 6, seega täna õhtul/homme peaks ka järgmine level kätte jõudma. Üks tüüp gildis leidis ka, et tema tahab kindlasti hakata evente tegema ja mul ei ole selle vastu midagi. Seega teisipäeva õhtul läheme gildiga Altdorfi kanalisatsiooni. Pistsin sinna nina sisse ise ja vastu vaatas kari level 15 championeid ja teises kohas level 17 championid. Keegi mainis ka, et sinna on vähemalt 3 questi. Eks homme õhtul näeb mis seal veel on. Ehk leidub seal ka näiteks mingi PQ või midagi muud huvitavat millega saaks linna ranki tõsta.
tagasi üles
cirm
HV vaatleja

sõnum 22.09.2008 10:44:57 vasta tsitaadiga

Nipid, et trollipallis meeskonnaga omada.

Hetkel siis ranged dps (shadow hunter) seisukohast.
1. Kogu aeg jaga dämmi välja, isegi kui sa natukene sisse saad, siis jaga edasi. -> tuleb mingi marauder, snared, astud 2 sammu kõrvale ja kogu grupiga nuke.
2. Katsu manööverdada ennast soodsasse range positsiooni (targeti healereid ja ranged dps'i selja tagant) ja kasuta õiget stance.
3. Omades kahte snaret on väga oluline, teada kuidas ja kuna neid kasutada. Kas siis lipukandja peal, või siis üksiku tüübi pidurdamiseks, et teda gankida.
4. Kui käib kalju otsas madin, siis pushi healereid, mitte tanke, alla (Morale ability, point blank shot, vs player, pushback). lev 20 chaose tank, keda ei healita, on lihtsalt hunnik eksinud HP'sid.
Tapke ühte meest korraga, kui teda healima hakatakse, targeti järgmist, healerid ei jõua kõike sissetulevat dämmi jälgida.
//põgenevaid vendu saab ka oma kehaga väga edukalt blokkida.
//mitmekesi ühe kallal on täiesti aus ja thumbs_up.gif
//AOE däm/snare/heal on täiesti asendamatud.
//debuffi tanke - 10% armor and parry rate muudab väga palju olukorda, eriti kui teised tegelased ka debuffivad.
//Alati tapa nõrgemad (madalama leveli tegelased) enne.

Ehk siis kuidas peaks.
Kambaga istute koos, jagate dämmi välja. Kaos peab meid nõrgukesteks ja hakkab sisse jooksma, et healereid tappa. Üks vend snaretakse, nuketakse ja korratakse tegevust. Mõne aja pärast ei taha chaos enam sisse joosta ja hakkab healereid guardima. Siis pushid/burstid healerid minema ja allesjäänud tegelastega pühid põrandat. Edasi hakkavad chaose tegelased üksikult tilkuma (gank ftw) ja kui nad isegi suudavad grupi kokku moodustada, siis AOE snare ja flag carrier jookseb edasi.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 22.09.2008 11:11:40 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Paganarh kirjutas:
ma sinna karak peaksi ei saanud tulla kuna järjekord oli 18 tundi. järgmine päev proovisin veel ja ikka 18 tundi niiet ma ei hakka üldse proovimagi.

Ta näitab korraks algul ainult 18 tundi icon_biggrin.gif ja siis läheb mingile 40 minutile icon_biggrin.gif Natuke kauem oleks pidanud ootama icon_smile.gif ja kui see 18h jääb ikka sinna pidama siis läheb see aeg sama kiiresti nagu 40 minutit.

40 mintsa on juba liiga palju- mul niigi vähe mängimisaega päevas, sellest 40 mintsi ära raisata on juba jama.
iagatahes, paistab et saan juba teise eestlaste pundi destro poole rp serveritesse, niiet vist igav ei hakka
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 22.09.2008 12:25:20 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
40 mintsa on juba liiga palju- mul niigi vähe mängimisaega päevas, sellest 40 mintsi ära raisata on juba jama.

Paganarh olen sinuga nõus, 40 minutit ootamist on liiga pikk aeg. Samas loodan, et tootjad suurendavad mingeid serverite näitajaid/ pakuvad migreerimisteenust neile, kes praegu asuvad KEP'is.
Paganarh kirjutas:
iagatahes, paistab et saan juba teise eestlaste pundi destro poole rp serveritesse, niiet vist igav ei hakka

Ehk räägid lähemalt? Selliseid asju võiks natuke avalikumalt arutada. Miks? Saaks rohkem rahvast kokku. Mis mõttega hakata kahte eraldi realmi niigi väheseid eestlasi ajama? Igatahes anna teada kui palju teid on, kuhu minna plaanis.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 22.09.2008 13:14:41 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Ehk räägid lähemalt? Selliseid asju võiks natuke avalikumalt arutada. Miks? Saaks rohkem rahvast kokku. Mis mõttega hakata kahte eraldi realmi niigi väheseid eestlasi ajama? Igatahes anna teada kui palju teid on, kuhu minna plaanis.

see on siuke "omameeste" punt, aga muidugi kui keegi veel tuleb siis ega ära ei tõuka icon_biggrin.gif
praegu on 5, õhtul formeerume end Alrialle serverisse (rp, open rvr), destro
hetkel on witch, sorts, chosen ja kaks veel teadmata mis klassid valivad, eks õhtal saab teada.
kui punt koos siis postitan mõned nimed kah kellega vajadusel kontakti saab

voice on skaibiga

edit:

gamespoti geekid vahepeal pajatavad oma kogemusest
ettevaatust suurematele virisejatele- positiivne jutt on icon_wink.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 22.09.2008 13:43:13 vasta tsitaadiga

Edu open realmis.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 22.09.2008 14:52:54 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Edu open realmis.

sõbrad paar päeva seal olnud, ütlesid et üldiselt pole probleeme n00bsplattimisega
tagasi üles
Driftmoon
Kreisi kasutaja
Driftmoon

sõnum 22.09.2008 16:07:58 vasta tsitaadiga

Konks kirjutas:
Kellelgi on veel beta acci jagada? Tahaks ka ära proovida. thumbs_up.gif

Väike bump.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 22.09.2008 17:25:22 vasta tsitaadiga

peab maksma?
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 22.09.2008 18:30:40 vasta tsitaadiga

Ega vahest on endalgi selline tunne et Orvr oleks lahedam. Kuradi d0rf jookseb mu ümber ringi ja ma ei saa sittagi teha. See on vahest suht jama aga noh, ma ei viitsi rerollida ega serverit vahetada icon_razz.gif

Ja owndyaa, kui sa tahad küsida et kas mängu eest peab maksma siis jah, mida head sa ikka tänapäeval ilma maksmiseta saad? icon_razz.gif
tagasi üles
.:RAITZ::.
HV kasutaja

sõnum 22.09.2008 20:13:42 vasta tsitaadiga

Minul nüüd selle mänguga selline probleem. Eile tegin arvutile formati, täna sai siis WAR installitud, sisse logides nüüd enam chare pole icon_eek.gif . Kas oleks pidanud enne miski backupi tegema et charid alles oleks? Või oskab keegi öelda kuidas saaks need tagasi?
nardae
HV kasutaja

sõnum 22.09.2008 20:48:56 vasta tsitaadiga

.:RAITZ::. kirjutas:
Minul nüüd selle mänguga selline probleem. Eile tegin arvutile formati, täna sai siis WAR installitud, sisse logides nüüd enam chare pole icon_eek.gif . Kas oleks pidanud enne miski backupi tegema et charid alles oleks? Või oskab keegi öelda kuidas saaks need tagasi?

õige serveri ikka valisid?

ja mul ka väike küsimus, äkki mõni targem oskab aidata.

Pärast ala 2 h mängimist läheb graafika suht kooma, fps langeb 1 peale ja muu enam ei aita kui restart.
Esmasel sisselogimisel võib kõik setingud max panna, ei ole probleemi - jookseb ludinal... kuid mida aeg edasi seda hullemaks läheb ;(
Intel core 2 cpu 6300 @ 1,8GHz, 3 giga ram, ati hd4870
ja driverid peaks viimased olema... nende uuendamime ei aidanud....

äkki kellelgi on ideid....

pots4t4j4
HV Guru

sõnum 22.09.2008 21:05:36 vasta tsitaadiga

mis sa sest prosest hellitad endal oli E8400 @ default 3GGZ oli asi ikka päris uimane , siis panin prose 4.1ghz peale ja kohe poole parem thumbs_up.gif seega võta oma prosega midagi ette icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 22.09.2008 21:29:46 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
.:RAITZ::. kirjutas:

õige serveri ikka valisid?

ja mul ka väike küsimus, äkki mõni targem oskab aidata.

Pärast ala 2 h mängimist läheb graafika suht kooma, fps langeb 1 peale ja muu enam ei aita kui restart.
Esmasel sisselogimisel võib kõik setingud max panna, ei ole probleemi - jookseb ludinal... kuid mida aeg edasi seda hullemaks läheb ;(
Intel core 2 cpu 6300 @ 1,8GHz, 3 giga ram, ati hd4870
ja driverid peaks viimased olema... nende uuendamime ei aidanud....

äkki kellelgi on ideid....

memory leak on mängul, selle vastu polegi muud rohtu kui mängu restart...
tagasi üles
Kriiks
HV kasutaja

sõnum 22.09.2008 22:58:44 vasta tsitaadiga

Kui peale mõnetunnist mängimist on 1,5g ram'i läinud, siis pole ju imestada et kõik aeglasemaks ja aeglasemaks muutub...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 23.09.2008 01:02:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:
"This Wednesday we are going to clone some of our busiest servers to help spread the load around and to reduce queuing times.

Karak Eight Peaks will be cloned to Tor Anroc
Karak Azgal will be cloned to Zhufbar
Karak Hirn will be cloned to Yvresse
Eltharion will be cloned to Tiranoc

blah blah...

This system makes it easy to move servers but it is very important that you and your friends all discuss which of the two servers you will play on, this way your guild or alliance won't get split up and you can carry on playing together."

/troll enabled

doh.gif rofl.gif

FAIL! icon_lol.gif

jälle valetati, et tõstetakse cap-i

Mulle kargab pähe vähemalt 5 game braking probleemi mis võivad selle süsteemiga tulla... kui retarded saab olla, et midagi sellist välja mõtelda? Kas mingid EA "the sims"-i mikid on lastud warhammeri kallale arendust tegema ?????

Alustame sellest, et niikaua kui guild lõpuks välja mõtleb kuhu serverisse jäädakse siis pole mõtet mitte kellelgil oma chari senikaua edasi teha... no see on üks pisemaid probleeme.

etc_Shelob kirjutas:
ottf, hetkel failid küll sina täiega ..

Kle päriselt.... niisama võib öelda mida iganes! icon_biggrin.gif

Põhjenda ära miks ma failin?

Võibolla sellepärast failin, et raiskan siin oma aega ja whinen väga mõttetus foorumis ja ei saavuta sellega tegelt midagi.. mul lihtsalt pole paremat teha icon_biggrin.gif
Vähemalt põhjenda või lükka mu väited ümber...

1. Mis saab seni kuni guild otsustab? Mida mängijad teevad... leveldamine ühes/teises ennem kindlat otsust võib olla FAIL!
2. Mis saab siis kui migreeritakse teise serverisse ning too natukese ajapärast välja sureb/on lihtsalt halb keskkond? Siis on sul sitaks maad vaja tasa teha!
3. Mis siis kui vähekene casualim player 5 päeva pärast avastab, et oo äge.. mängime edasi - kuigi ta ise ei pruugi teada, et kogu tema guild on antud serveris "surnud" (ega see guild sealt ära ei kao), tekib 2 paralleelset guildi kes võivad lampi areneda eri suundades. Kui neid mängijaid on parajald palju siis guildi aktiivsus võib nii petlikult paista, et ilma lähema "offgame" uurimiseta ei pruugigi matsu välja jägada - kus kes on..
4. Mis moodi tagatakse ORDERITE arvukus uude servusse??? VAATA ometi mis toimub.. kas sa eeldad normaalse ajasees saada T3-es scenariot kui orderite pool on "LOW" ja Destro pool "HIGH"
5. Mingis mõttes cap aitab balanseerida, et üks pool ei oleks liialt dominantne... seega +/- 50 playerit orderil ei mängiks EHK nii suurt rolli. <- no pmst sama mis 4. (räägime siin kaduv väärtusest miski 600 playeri sees)
6. Mis saab alliance asjadest? guild + n+guild on alliance... (siilile selge eks) aga sa lihtsalt puht füüsiliselt juba ei halda seda 200+ pealist karja.

Lõpuks on kõige lihtsam olla seal kus oled.. kus on sul "koht" sisse töötatud kuid talud ikka seda que aega!

Lubati capi tõsta... nagu näha siis seda ei tule. Asi on juba põhimõttes kah kui aus olla... Kes see dumbfcknass peaks olema nii lammas, et migreerida orderi poolelt ära terve guild kui orderi jaoks que probleeme ei ole?! Kesse teine lammas migreeriks ära oma destro poole guildi mignisse tühja servusse kus tänu inimeste vähesusele vähemalt nädal otsa ei ole loota mingit arengut?! WAR on selline mäng kus ei toimu arengut kui sul pole kellele tappa anda.... queste võib muidugi teha silmad punnis peas aga.... see mäng pole selleks tehtud :S

Mina failin! Ma Failisin juba AOC-s icon_biggrin.gif ??!!!!

viimati muutis ottf 23.09.2008 01:18:35, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 23.09.2008 01:07:36 vasta tsitaadiga

Umm, et siis nagu polegi võimalik reaalselt capi tõsta serveritel? Ainus asi mida nad teha oskavad on mängijate laiali jaotamine? icon_eek.gif

Nujah, eks see cap tundus algusest peale kuidagi kahtlane, ühtki normaalset põhjust ei ole selle olemasolul

Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 23.09.2008 08:57:04 vasta tsitaadiga

cap'i tõsteti vahepeal, aga sellest ei piisanud, inimesed ronisid ikka full serveritesse juurde...

ja madal cap hoiti sellepärast, et serverid võrdse loadi saaksid, nagu ottf ütles, siin mängus pole midagi teha kui sul pole keda tappa...
tagasi üles
Infinit
HV kasutaja
Infinit

sõnum 23.09.2008 09:42:45 vasta tsitaadiga

ottf,

m6istame ju k6ik, et siin foorumis karjuja on k6rbes eksind hyydja hääl. sa aint väike osa suurest systeemist, et miks? sa v6idad midagi sellega? kui ja, siis hyva bingo 6htut. mine parem ja mängi midagi muud, raiskad s6nu 6hku, alati leiab mingi tegevuse beer_yum.gif . muidugi on su pahameel 6igustatud jne, a ega see m2ng kohustuslik elu-etapp ole. v6ta rahulikult.

muidu ma siit liinipidi edasi, et ise olen ka WAR'ilt "p6ske saand" ja vb ostuga v2he kiirustatud, a ma ei kahetse, v2hemalt hetkel, k6igest mööda vaadates on see yks v2ga l6bus yksus. kui ise nagu k6ige suhtes eriti kriitiline ei ole, saab mu meelest nautida palju rohkemat - poh, et ei s6ida, mootor vähemalt lubab.

/palun mitte tuua v6rdlusi katkise auto ja mängu vahel/ a'la "ostad tutika auto ja klaasil on kriim. niu."
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 19
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 23.09.2008 09:44:12 vasta tsitaadiga

Dominion jääb Karak-Azgali.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 23.09.2008 09:48:04 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:

Miks ei peaks jääma? Järgmine kuu on oktoober.
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 23.09.2008 10:50:33 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Winenose kirjutas:

Miks ei peaks jääma? Järgmine kuu on oktoober.

This Wednesday we are going to clone some of our busiest servers to help spread the load around and to reduce queuing times. Please note however that this is not a solution for a server where only one side has queues; it will only be used when the entire server is too full to avoid issues with the population balance. The servers that we will be cloning are as follows:

Karak Eight Peaks will be cloned to Tor Anroc
Karak Azgal will be cloned to Zhufbar
Karak Hirn will be cloned to Yvresse
Eltharion will be cloned to Tiranoc
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 23.09.2008 10:50:45 vasta tsitaadiga

kuradi naljamehed teeme serveri pooleks nagu enam retardedimat lahendust ei osatud välja mõelda ?
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 23.09.2008 10:59:36 vasta tsitaadiga

See on jah üpris nõmeduse tipp. Aga alati võid lohutada ennast sellega, et pranslaste moodi võiks teha ka nii, et inimesed kelle sünnipäev on reedel, laupäeval või pühapäeval, nende accountid lihtsalt kustutakse ära.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 23.09.2008 11:16:46 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
cap'i tõsteti vahepeal, aga sellest ei piisanud, inimesed ronisid ikka full serveritesse juurde...

ja madal cap hoiti sellepärast, et serverid võrdse loadi saaksid, nagu ottf ütles, siin mängus pole midagi teha kui sul pole keda tappa...
Huvitav, Wow'is on võimalik cross-server lahingud nii arenal kui BG'des. Mis takistab sama tegemast waris?

Tundub et pole lihtsalt arendusega jõutud piisavalt kaugele et kõiksugu vajalikke asju toetaks serverid veel. Loodetavasti parandatakse vead lähitulevikus.

Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.09.2008 11:22:18 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Mis takistab sama tegemast waris?

Heade ideede, aga olematu tehnilise taibu ja tasemega devv tiim.
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 23.09.2008 11:22:29 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
etc_Shelob kirjutas:

Huvitav, Wow'is on võimalik cross-server lahingud nii arenal kui BG'des. Mis takistab sama tegemast waris?

Tundub et pole lihtsalt arendusega jõutud piisavalt kaugele et kõiksugu vajalikke asju toetaks serverid veel. Loodetavasti parandatakse vead lähitulevikus.

Pigem on asi selles et WoW's puudub BG'l reaalne point ehk goal, WAR's aga mõjutab see kogu serveri käekäiku nagu ma aru saan, seega ei ole just mõeldav et mõne teise serveri klemmid sinu serveri siseasjadess ja käekäiku sekkuvad.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 23.09.2008 11:22:32 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Aga alati võid lohutada ennast sellega, et pranslaste moodi võiks teha ka nii, et inimesed kelle sünnipäev on reedel, laupäeval või pühapäeval, nende accountid lihtsalt kustutakse ära.

Mis?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.09.2008 11:25:02 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:

Pigem on asi selles et WoW's puudub BG'l reaalne point ehk goal, WAR's aga mõjutab see kogu serveri käekäiku nagu ma aru saan, seega ei ole just mõeldav et mõne teise serveri klemmid sinu serveri siseasjadess ja käekäiku sekkuvad.

Kas ikka mõjutab? T2s on Keepide üle tõmblemine täiesti pointless afäär ja teha mängu selliselt, et lvl10-20 ranges olevatest mängijatest sõltub T4s pealinna ründamine... oleks kergelt retarded.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 23.09.2008 11:30:17 vasta tsitaadiga

Nad oleks võinud teha free char migration mõlemas suunas nt. kuu aja vältel, et playeritel kui ka guildil on aega rahulikult mõtiskleda olukorra üle ning otsustada mis teha... juhul kui otsus vale siis saaks tagasi kolida ilma, et kaotaks expi jpm.

Kuna see kloonimis sodi reetis ka natukene nende serverite ülesehitus struktuuri siis imo on juba see valesti tehtud, et playerite inffi storeda serveris mis peaks tegelema world pathing ja playerite pathing infiga. Selgelt on näha, et serverid on jõhkra loadi all ning ei tule selle info intensiivsusega toime. Tõenäoliselt sellepärast ei saa nad ka teha realtime migreerimist <- see on muidugi puhtalt spekulatsioon ja minu oma fantaasia.

Võin ka eksida aga: scenario (bg) on lihtsalt instance kus expida, funnida, möllata.... imo ei anna instance võidud/kaotused mitte mingisugust boonust tuleviku ega oleviku tieridesse.

Need mõjutused toimivad ainult RVR tsoonide valdamisel... imo.. ja nagu teada siis see süsteem ka praegu ei toimi enivei?

viimati muutis ottf 23.09.2008 11:33:30, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 48, 49, 50  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.