Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ottf
HV veteran

sõnum 18.09.2008 20:01:12 vasta tsitaadiga

Mul on ka selline tunne, et edaspidine leveldamine tähendab nonstop scenario + sc questid, rvr zone + selle questid.

Nüüd see aeg mis scenariod ei ole töötanud olen ma stuck 10 peal.... kuna ma niisama queste lihtsalt joosta ei viitsi ja rvr tsoonid on siuke lag, et... jah..

wari tutvustavas videos on T3-T4 peaaegu puhas RVR ja cenariod, tavalisi queste peaaegu pole. Ei taha mõelda kah sellele pvp grindile....
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2008 20:20:39 vasta tsitaadiga

se mäng ongi ju pvp. wow ftw.

avastasin just et ma saan oma open beta acciga mängida hetkel. tegin sisi Dwarf insenäri ja suht normaalne mängida tegin lvl 5 ära- aga wowile ei saa ikka ligigi se icon_biggrin.gif helid ja värk on ikka jama mis jama. lagib ka raibe. tuli isu kohe wowis oma Dwarf hunter alti edasi lvldada : D

ottf
HV veteran

sõnum 18.09.2008 20:50:02 vasta tsitaadiga

No god damn raisk....

Ennem char selecti screeni viskab "Authentication failed - now terminating program"

Kas ma olen ainus või on see teistel kah? Tõsiselt hakkab see crap juba närvidele käima... eusa_wall.gif
tagasi üles
ShinsouY
HV kasutaja

sõnum 18.09.2008 20:55:24 vasta tsitaadiga

scarface kirjutas:

avastasin just et ma saan oma open beta acciga mängida hetkel. tegin sisi Dwarf insenäri ja suht normaalne mängida tegin lvl 5 ära- aga wowile ei saa ikka ligigi se icon_biggrin.gif helid ja värk on ikka jama mis jama. lagib ka raibe. tuli isu kohe wowis oma Dwarf hunter alti edasi lvldada : D

open betat saab veel mängida? icon_biggrin.gif proovin..
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 18.09.2008 21:01:46 vasta tsitaadiga

ShinsouY kirjutas:
scarface kirjutas:

ma sain jah.

ShinsouY
HV kasutaja

sõnum 18.09.2008 21:23:22 vasta tsitaadiga

scarface kirjutas:
ShinsouY kirjutas:
scarface kirjutas:

ma sain jah.

wtf. ma praegu open beta acciga Karak-Azgalis o.O
Crashis kui empire jutt käis.. Aga vist saan mängida vms.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 18.09.2008 22:35:27 vasta tsitaadiga

jah sest open beta accounte pikendati 7 päeva veel
tagasi üles
ShinsouY
HV kasutaja

sõnum 18.09.2008 23:03:50 vasta tsitaadiga

Ok lahe, saan veel mõned classid läbi mängida.
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 19.09.2008 00:33:31 vasta tsitaadiga

Keegi oskab aidata, et kust veel proovida :S Ma olen oma 10 poodi läbi kolanud ja proovinud, aga ei miadgi

Direct2drive proovisin ka ja sain http://img185.imageshack.us/my.php?image=jamalx1.jpg sellise vastuse icon_sad.gif
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.09.2008 01:19:29 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
Keegi oskab aidata, et kust veel proovida :S Ma olen oma 10 poodi läbi kolanud ja proovinud, aga ei miadgi

Direct2drive proovisin ka ja sain http://img185.imageshack.us/my.php?image=jamalx1.jpg sellise vastuse icon_sad.gif

EA müüb läbi oma Downloader serviisi WARi kah, aga seal on 34 naela.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 19.09.2008 10:25:25 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Huoh, ma ei saa enam üldse asjast aru. Ma olen lvl16, ikka veel. Täna ei suutnud ma 5 tunniga endale levelit teha ja ma olen alles 16. Dwarfide mõlemal T2 alal on KÕIK tehtud. Läksin tegin teise kahe ala BGd ära, täielik ja totaalne pang - need on puhas bullshit. Haldjate T2 esimene ala ja kõik seal olevad questid jooksin ära 2 tunniga ja sain vapustavad kolmveerand levelit, sinna otsa veel kaotatud 2x 15 minutit "what the <b>piix</b>" momenti BGs, sest see oli kohutav.

Kust ma neid leveleid saama peaksin? Grindin BGsid nädal aega, et uude Tieri saada?

Ma tegin T1 peaaegu kõik questid ära, praegu olen T2 1. kaardil 3. hubis ja lvl 14,5. Scenariot pole eriti teinud niisama pvpd ka mitte.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 19.09.2008 10:38:40 vasta tsitaadiga

Alustuseks tahaks kõigile meelde tuletada, et eile oli Warhammer Online ametlik avamise kuupäev. Serverid töötasid, mängida sai, chat oli kohati aeglane ja rvr scenariod ei töötanud, aga MÄNGIDA sai.

Eilsest siis lähemalt. Alustasin sellega, et lõpetasin T1 dwarfide ala ära. Nüüd on seal kõik questid ja PQd tehtud. Liikusin edasi T2 alasse ja leidsin mõned campid üles, aga warcampi mitte. Küsisin guildist ja osati mind õigesse kohta juhatada - nimelt on warcamp teisel pool RvR ala. Jooksin õiges suunas ja siis oleks pea-aegu kalju servalt alla kukkunud. Ja kalju serva all vahtisid vastu level 20 ja 22 HERO orcid. Kui kukkumine ei oleks mind ära tapnud, siis see kindlasti. Pisut ringi uurides õnnestus ennast kuskilt praost läbi suruda ja teise kohta alla kukkuda ning seejärel õiges suunas liikuda. Möödusin üpris lähedalt sellel alal olevast kindlusest ka. See oli destructioni kontrolli all, niiet ma ei hakanud väga lähedale ronima, aga eemalt nägi välja tõsiselt hea icon_smile.gif Screenshoti ei olnud kahjuks aega teha, üks kõrgema leveli orc hakkas mind taga ajama.

Võtsin suuna Empire T2 alale Troll Country. Seal oli metsikult rahvast koos. Võitlus käis edasi-tagasi, mõlemal poolel 40+ tegelast. Osalesin pisut, aga level 12 ei tee ikka küll mitte midagi level 16-20 vastu. Varsti jõudis kohale ka muud guildi rahvast ja siis me tegelesime PQ'de ja niisama questimisega paar tundi kuni tuli teade, et Orderi pool on keepi ära vallutanud! Kimasime siis sinna, et ka asi üle vaadata ja oli päris kobe icon_smile.gif Keepis oli ka renown trainer ja gear merchant, kus meeldiva üllatusena oli terve gear set nimega "xxxx of Dominion" icon_smile.gif Guildi nimi on meil ka Dominion, niiet see sobis eriti hästi. Mõnda aega tegelesime ka keepi kaitsmisega kuni paar orci meelitasid rahva künka otsast alla ja nurgatagant 20 destructioni tegelast meile peale astus.

Ülejäänud õhtuga sai ära lõpetatud PQ'd seal areas ja veel pvp-d tehtud, igati fun oli icon_smile.gif Nagu öeldud, mängida sai täitsa vabalt. Ja chati aegluse vastu aitab näiteks teamspeak. Jälgisime pisut selle guildi tegevust kes keepi oli vallutanud. Nad seisid kindluse ees ja üks hetk hakkasid kõik koos liikuma ühise grupina. Jooksid mingisse teise kohta ja jäid seal jälle seisma, mõtlesid pool minutit ja jooksid kindluse juurde tagasi. Ja siis teisele poole kus nad leidsid kümmekond destructioni tüüpi kellest enamus maha tapeti. Ja siis jälle kindluse juurde tagasi. Kõige meeldejäävam oli asja juures see, et grupp oli pidevalt koos. Ei olnud sellist asja, et 5 vanti jookseb, siis teised näevad ja jooksevad järgi ja siis AFK vennad ärkavad ka üles.. ja tulemus on mingi pikk rivi. Eip, neil oli üks grupp kes kõik olid koguaeg koos, liikusid koos ja tegutsesid koos.

Guild on peaaegu level 4, enamus rahvast on level 12-14. Tegutsetakse enamasti koos, eile oli päris pikalt üle kahe grupi korraga online ja teamspeak oli samuti aktiivne.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 19.09.2008 10:46:31 vasta tsitaadiga

Väga lahe Winenose, et teil see asi seal hästi läheb. Kurat ma nii hea meelega liituksin teie gildiga, aga te olete valel poolel .(
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.09.2008 10:48:27 vasta tsitaadiga

piimaPAKK kirjutas:

Ma tegin T1 peaaegu kõik questid ära, praegu olen T2 1. kaardil 3. hubis ja lvl 14,5. Scenariot pole eriti teinud niisama pvpd ka mitte.

Ja räägi, kui kõik valmis. Levelid venivad juba praegu nii suureks, et jäädki nühkima neid. Renowni leveli saab kätte 4 mänguga, Ranki aga 20ga.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 19.09.2008 12:27:47 vasta tsitaadiga

Winenose, väga huvitav oli lugeda thumbs_up.gif Jah endal sama tunne nagu timbergil icon_biggrin.gif väga kõva oleks liituda aga kurat order ei paku mulle kuidagi huvi icon_sad.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 19.09.2008 13:51:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:
"WAR is a 10 year project," he said. "We do not have an endgame - we have an endless game."

päris vahva artikkel: http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7618626.stm
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
sammal
HV vaatleja

sõnum 19.09.2008 15:25:14 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
piimaPAKK kirjutas:

Ja räägi, kui kõik valmis. Levelid venivad juba praegu nii suureks, et jäädki nühkima neid. Renowni leveli saab kätte 4 mänguga, Ranki aga 20ga.

Nagu ma aru saan siis mängu eesmärk on leveldada nii kiiresti kui võimalik? või on see sinu isiklik eesmärk?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.09.2008 15:31:48 vasta tsitaadiga

sammal kirjutas:
Nagu ma aru saan siis mängu eesmärk on leveldada nii kiiresti kui võimalik? või on see sinu isiklik eesmärk?

Sa tahad nagu tõsimeeli väita, et leveleid peabki saama lõputult BGsid nühkides ja ma peaks olema selle üle uhke, grindima hullemini kui WoWis S1 tulles ja olema vait?

Saa ometi aru, et ei ole contenti, millega oleks end võimalik koos BGsid mõnuga lastes saada uude Tieri.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 19.09.2008 15:32:16 vasta tsitaadiga

scart warhammer ongi ju üks kuradi grind mingit endgame seal ei ole aint grindi neid bg-si
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.09.2008 15:38:43 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
scart warhammer ongi ju üks kuradi grind mingit endgame seal ei ole aint grindi neid bg-si

Küsimus ei ole ju hetkel endgames, saage ometi aru! Küsimus on selles, et võimatu on leveldada 50/50 pooleks PVEd tehes ja PVPd lastes scenariotes. See suhe on hetkel heal juhul 10/90, sest terve esimese T2 ala tühjaks lastes ei saa sa 100k ekspi aga lvl20 peaks olema mingi 120k kopikatega. Kui juba leveldamine eeldab sellist toorest grindi, siis andke andeks, aga sellel mängul pole küll mingit tulevikku.
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 19.09.2008 15:57:01 vasta tsitaadiga

Väga kurb, Scart. Aga ega vahet ei ole millist MMO-d sa mängid, üksi on ikka ja alati sitt. Seltskond on see, mis asja mõnusaks teeb. Kui guildchatis või teamspeakis käib mingi läbu, siis on lõbus isegi level 2 areas "Notable persons" otsida, et tome of knowledge täis oleks.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.09.2008 16:25:38 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Aga ega vahet ei ole millist MMO-d sa mängid, üksi on ikka ja alati sitt.

Mismoodi puutub leveldamiscontent kokku sellega, kas ma olen gildis või mitte?

Sellest parem üldse ei räägi, et Müütik tegi korraliku möödalasu T2 BGdega. Sa ei võida mängu, kui sinu poolel pole ühtegi vähemalt lvl20 mängijat hobusega, sest vastane võtab sinu poole tee peal olles juba lipu/artefakti ära.
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 19.09.2008 16:54:26 vasta tsitaadiga

Guildis olemine või niisama mingi grupiga koosmängimine mõjutab leveldamiscontenti niipalju, et ikka aidatakse üksteist, tehakse mingit contenti topelt, raskemaid queste ja muid tegevusi mida üksinda lihtsalt ei tee. Vahe tuleb kindlasti ka sellest, et mingi seltskonna olemasolul tekib positiivset saavutamise emotsiooni osaliselt ka siis kui teised seltskonna liikmed midagi saavutavad. Ja see toimub väiksemate pausidega kui üksi queste nühkides. Sellised väiksed positiivsed laengud annavad aga täpselt seda, et neutraalse/halva enesetunde asemel on sul hoopis hea/neutraalne enesetunne ja sellist igavuse ning lootusetuse tunnet ei teki.

Hea näitena on just see, et kui T2 battleground on nii disainitud nagu ta on, siis hea enesetunde ja loova õhkkonna olukorras otsiksid sa lahendust ettekerkinud probleemile, mitte ei viskaks esimese halva märgi peale püssi põõsasse. Ma ei ütle, et sa seda teed, aga sinu tekstist kumab läbi emotsioon, et kõik on sinu vastu ja on juba pikka aega planeerinud sündmuseid ja olukordi spetsiifiliselt selliseks, et just nimelt SINUL oleks iga päev halb päev.

beer_yum.gif
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 19.09.2008 16:58:48 vasta tsitaadiga

oled sa üksi või koos guildiga , sitast saia ei tee icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.09.2008 17:03:54 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Ja see toimub väiksemate pausidega kui üksi queste nühkides.

Mul pole questide tegemise vastu mitte midagi. Ei ole, mida teha, selles on nagu iva?

Winenose kirjutas:
otsiksid sa lahendust ettekerkinud probleemile

Äkki räägid meile siis, o positiivne mängur, kuidas lahendad sa probleemi, kui Destro poolel on mountidega mängijad ja Orderi poolel ei ole ning see tähendab järjepidevat kaotamist, kuna Destro poolel on 2-3 premade gruppi kellega mäng mängu järel kokku satud?

Kui disain ei võimalda võita, ei muuda sinu sinikatest sinine naeratav nägu küll asja paremaks. Nagu öeldi üks post üleval: sitast saia ei tee. Mul on siiber MMOdest, mille PR eelarve on suurem kui poole maailma riikide aasta eelarve, aga teostuse tase on amatöörlik at best.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.