Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ottf
HV veteran

sõnum 18.09.2008 12:57:02 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:
Sellepärast tulebki eestlaste Orderi ja Destro gildid teha samasse serverisse, et saaks ingame asjad klaariks teha. icon_rolleyes.gif

Heameelega paneks Timbergi ignitega põlema icon_lol.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
cirm
HV vaatleja

sõnum 18.09.2008 12:57:17 vasta tsitaadiga

Rahu rahu icon_lol.gif huumorisoon on foorumis vajalik

Tegelikult mind huvitab kindluste guildide lõppfaas ja ma huviga ootan, et keegi kuskilt sinna kohale jõuaks.
+ võik inimesed kirjutada lisaks, et kuidas nad spece valivad ja miks nad nii otsustasid.

ma ise tahan proovida shadowhunteri ja warrior priesti kombot. Esimene pure high/burst dps'iks ja teine group heal/buff/dps. St shadow hunterit siis melees mängida. Eesmärk oleks siis tanke ja melee dps snareda ja üksikud eemal asetsevad vennad ära nukeda ja vältida alakaalu jäämist 8)

ideaalne grupp on hetkel minu arust (edukalt järeleproovitud)
1 tank
1 spike healer
1 group healer/buffer/dps
1 abitank/dps
2 Dps'i (hetkel pigem melee, kui ranged)

// Pealegi tahan ma head mängu paremaks teha, mitte saada kohe letist maasikavahukoore torti koos kellade ja viledega.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 18.09.2008 13:11:56 vasta tsitaadiga

Ma olen runepriest ja lähen Valaya puud mööda üles lõpuni välja. Rune ja HOT ja lõpuks group HOT.
Ülejäänd asjad on veel segased, kõik need taktikad ja moraalid ja muu stuff.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 18.09.2008 13:15:05 vasta tsitaadiga

Zealoti talent treed on kergelt öeldes imelikud , healing on mööda erinevaid treesi lajali ja et korralik healer olla peab siis mõlemad treed poole peale arendama ? icon_neutral.gif

mingi loogika oleks tore aga warhammerilt seda tahta on vist liig thumbs_down.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 18.09.2008 13:28:23 vasta tsitaadiga

See see point ongi, et ei oleks one-trick-pony klasse. Iga klass teeb midagi hästi. Runepriesti puhul on samamoodi - mul on HOTd põhiline healimise vahend. Teisel treel on aga suured direct healid, kolmandal võib-olla AE healid. Grupi contentis peaks kõik hästi hakkama saama ja warband contentis kõik täiendavad teineteist.

Lisaks on kõigil runepriesti valikutel erinev direct damage. Valik on AE, direct damage ja DOT vahel vist... täpselt ei tea veel.

Loogika ongi selles, et igaüks on kuskil vajalik, ei ole nii, et healeri klassil on kolm valikut - hea heal, hea damage (aga halvem kui damage klassidel), hea soeng. Tulemus on see, et healerid, kes ei ole valinud "hea heal" teed ei saa gruppi ja on üldse mõttetud.

Praegu aga on lihtsalt klassil piisavalt vahendeid, et hästi hakkama saada. Valikud lisavad lihtsalt erinevaid variante.
tagasi üles
Ognab
HV vaatleja

sõnum 18.09.2008 13:29:46 vasta tsitaadiga

oskab keegi aidata, kus seal asjade hoid on??...juba mailboxi otsisin 15 min kuni selle posti leidsin:P
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 18.09.2008 13:30:54 vasta tsitaadiga

selles destro linnas oli bank kuskil mailboxi ja auctioneeri kõrval kuskil sügaval linna sees täpsemalt ei oska aidata icon_biggrin.gif
tagasi üles
Ognab
HV vaatleja

sõnum 18.09.2008 13:33:18 vasta tsitaadiga

on sellel pankuril mingi eristav märk ka küljes??
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 18.09.2008 13:36:05 vasta tsitaadiga

Misasi on "heal penalty" ?? leidsin mingi npc kus saab heal penaltyt repairida kuid see ei tööta jamuidugi ei ole mul ka seda vaja icon_biggrin.gif

Kas see peaks tähendama mingit geari katki minemist aga see pole veel mängu implementeeritud lihtsalt?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.09.2008 13:38:10 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Misasi on "heal penalty" ??

Peale surmasaamist on see peal ehk healeritel, kuni "ress sickness" maha tiksub?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 18.09.2008 14:08:49 vasta tsitaadiga

Jep, iga suremine on -10% max elusid kuni see effeks ära kaob. Maksimum 5 tükki saab seda effekti peal olla
tagasi üles
hinrek
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2008 14:11:32 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Jep, iga suremine on -10% max elusid kuni see effeks ära kaob. Maksimum 5 tükki saab seda effekti peal olla

icon_biggrin.gif kui 50% maas siis küll paha

pots4t4j4
HV Guru

sõnum 18.09.2008 14:13:49 vasta tsitaadiga

mis see combat fatique on ainult healeritel ? icon_neutral.gif
tagasi üles
Ognab
HV vaatleja

sõnum 18.09.2008 14:16:28 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
mis see combat fatique on ainult healeritel ? icon_neutral.gif

see peaks kõigil olema...mul igatahes oli
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 18.09.2008 14:42:54 vasta tsitaadiga

Ei, see on kõigil.

Death penalty jutt Warhammer wikis.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 18.09.2008 15:40:42 vasta tsitaadiga

No minul seda igastahes pole.. ükskõik palju ma suren ja kus suren.. vähemalt tier1 alas seda pole, tehes PVE-d või PVP-d

Või on variant, et see on jälle mingi buged ning sellepärast ma surengi enamvähem kahe löögi kätte kui mõni melee ligi saab?
Iseenesest ei tohiks ju 1500 elu minust lahkuda ainult paari melee löögi pihtasaamisega.

ja kui tõesti seal rvr tsoonis möllates olen nii palju surma saanud, et elusid on 50% vähem.... siis poleks küll imestada jah

edit: kusjuures jah... debuffi ei näite ega midagi ja elusid naitab 1500 kuid char info alt vaadates peale suremist "wounds" kahanes küll....
Selge siis.. nüüd testisin ja ongi nii icon_biggrin.gif hüppan rõõmsalt combatisse, elusid 1500... paugutan nagu rambo, kohe märkab mind mingi marauder või zealot kes paneb paar dot-i peale , järsku saab 1500-st alla 500 ja järgmine hetk on kõik - surm.

I luv to be beta tester icon_razz.gif tegin reporti kah...
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 18.09.2008 16:47:09 vasta tsitaadiga

Lugesin huvist natuke teemat ja jäi silma pidev mainimine WoWi troonilt löömisest.
Kahjuks pole WoW enam troonil. Või kui on, siis mis troonil? mmorpg.com (mis minuteada on üks suurim mmo'de infot jms jagav leht maailmas) ütleb, et wow pole troonile isegi mitte lähedal enam.
Seal on hetkel kõige kõrgema raitinguga Warhammer, kuid kuna raitinguid on tal alles alla 20'ne siis niinimetatud troon kuulub LOTRO'le.
Ma ei tea kuipalju siin on inimesi kes on mänginud nii LOTROT kui ka WoWi, aga mina olen üks neist ja seetõttu julgen ka öelda, et WoW jäi tõesti oma troonisti ilma LOTRO tulekuga. Täiesti võimalik on muidugi, et Warhammer lööb omakorda LOTRO troonilt, kuid millegipärast on see väheusutav(vähemalt siin loetud tekstide põhjal).

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.09.2008 16:54:56 vasta tsitaadiga

Redikate, lotro pvp on liiga põnev.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.09.2008 17:03:16 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:

Kahjuks pole WoW enam troonil. Või kui on, siis mis troonil?

Sa oled purjus kergelt või? WoWil on 11 miljonit maksvat mängijat, ülejäänud Lääne MMOd ei saa sellist numbrit kamba peale kokkugi. Nobody gives a rat's ass about mmorpg.com.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 18.09.2008 17:08:37 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Redikate kirjutas:

Sa oled purjus kergelt või? WoWil on 11 miljonit maksvat mängijat, ülejäänud Lääne MMOd ei saa sellist numbrit kamba peale kokkugi. Nobody gives a rat's ass about mmorpg.com.

Kahjuks ei oska sulle lotro poolt seda fakti vastu panna, kuid seda arvestades ma üldse ei saa aru mis troonilt lükkamisest jutt käib. Sellesmõttes, et kui suur on see tõonäosus, et WAR seda numbrit lööb? Minuarust ei ole seda võimalustki.

Timberg kirjutas:

LOTRO PvP on tõesti väga põnev. Kuid kõik muu on sigajama.
Samahästi võib ju öelda, et mingil Helbreathil on kõva pvp ja sellepärast top1 game. Päris nii see ka ei ole. Ja ma tean küll, et näide oli halb, kuid mõte jääb samaks.

tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 18.09.2008 18:07:22 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Scart kirjutas:
Redikate kirjutas:

Kahjuks ei oska sulle lotro poolt seda fakti vastu panna, kuid seda arvestades ma üldse ei saa aru mis troonilt lükkamisest jutt käib. Sellesmõttes, et kui suur on see tõonäosus, et WAR seda numbrit lööb? Minuarust ei ole seda võimalustki.

Timberg kirjutas:

LOTRO PvP on tõesti väga põnev. Kuid kõik muu on sigajama.
Samahästi võib ju öelda, et mingil Helbreathil on kõva pvp ja sellepärast top1 game. Päris nii see ka ei ole. Ja ma tean küll, et näide oli halb, kuid mõte jääb samaks.

Trooni all mõeldakse seda, et WOW oma 11mln subiga on ikka tõepoolest esikohal. Seda ei löö üle veel nii pea mitte ükski mäng! Vaata näiteks kui madalad minimum requirementsid wow-il on! Saad mängida suvalise saia peal väga ilusti, pealegi igast elemendist on wowis midagi... pvp,pve,crafting jne... seega meeldib see mäng väga suurele kontingendile.

Kui wow implementeeriks wotlki samasuguse PVP nagu warhammeris siis ei lööks wowi veel hea 5 aastat vist mitte miski....
Ning võrdle nüüd teiste mängude min reqse.... isegi suht normi masina peal jääb juba LOTRO ja WAR aeglaseks.

Kõik mis warhammer teha võib on wow-st kõik PVP mängijad nö. ära varastada sest WAR-is on PVP-l muu point kah kui aint rating.
AGA seda näitab ainult aeg sest... war on veel beta!

Mis puudutab MMORPG reitinguid.. siis jah icon_smile.gif hype meetrit vahid? icon_biggrin.gif mmorpg.com -is loetakse reitingut unique hitside järgi mis tehakse mängude ametlikele kodulehele.
Tõenäoliselt pole wow europel ega muudel saitidel nende hit counterit sisse pistetud ja ma usun, et blizzardit väga ei koti kah icon_biggrin.gif

daoc, eq1/2, swg, aoc, lotro jpm. mängud võib lugeda surnud mängudeks... jah seal näed vahest üht-teist aga nii ikka ei ole kui hommikul kell 9 wow-i sisse logid, on tunnid juba alanud icon_biggrin.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.09.2008 18:31:39 vasta tsitaadiga

Vabandage nüüd ropendamise eest, aga Meeste ja Haldjate T2 BGd on puhas p**k. Ma ei ole päris kaua aega veetnud niimoodi mahavisatud 30 minutit.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.09.2008 19:41:29 vasta tsitaadiga

Huvitav.. panen mängu tööle ja jääbki patchima (samas ei näita, et ühtegi faili kätte saaks). Keegi veel sellist pulli näinud või teab lahendust?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 18.09.2008 19:42:56 vasta tsitaadiga

Hehe... haldjate esimene BG on juba täielik crap imo.
Dwarfide oma veel kuidagi..
Humanite oma on okei.

T2-si pole ise näinud ja krt... azgalis juba 2 päeva scenario üldse ei tööta - ma ei tea, suht kopp ees on sellest betast.
RVR tsoonides on siuke lag, et mitte kellagi aru ei saa
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.09.2008 19:55:17 vasta tsitaadiga

Huoh, ma ei saa enam üldse asjast aru. Ma olen lvl16, ikka veel. Täna ei suutnud ma 5 tunniga endale levelit teha ja ma olen alles 16. Dwarfide mõlemal T2 alal on KÕIK tehtud. Läksin tegin teise kahe ala BGd ära, täielik ja totaalne pang - need on puhas bullshit. Haldjate T2 esimene ala ja kõik seal olevad questid jooksin ära 2 tunniga ja sain vapustavad kolmveerand levelit, sinna otsa veel kaotatud 2x 15 minutit "what the fuck" momenti BGs, sest see oli kohutav.

Kust ma neid leveleid saama peaksin? Grindin BGsid nädal aega, et uude Tieri saada?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.