Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomv
Kreisi kasutaja

|
18.09.2008 23:30:47
[Korras] ATI ja composite/S-Video valik |
|
|
Tervist,
Sai nVidia kaart ATI oma vastu välja vahetatud ning telekaga ühendades on pilt mustvalge. nVidia kaardiga oli sama jama, kuid tolle menüüst sai valida kas kasutad S-Video kaablit või Composite. Valides composite muutus pilt värviliseks (tegelikult kasutan S-Videot). Tegin ka selle häki ära, kuid üksnes see ei mõju. Oskab keegi öelda, kus/kas ATI menüüs saaksin ma anda kaardile teada, et ma tahan et ta arvaks et ma kasutan composite kaablit?
viimati muutis Tomv 24.09.2008 07:35:55, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
dot error
HV vaatleja
|
20.09.2008 18:26:49
|
|
|
reeglina tuvastatakse koormustakistusega(teleka jne sisendid häälestatud 75 oom-ks) videoväljund.
s-videol põhipilt(must-valgena) ja värvisignaal eraldi juhtmetes, komposite jaoks koos(üks juhe).
loodetavasti pole valitud vale värvisüsteem.
teinekord on abiks ka videokaardi mudel...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
20.09.2008 20:05:00
|
|
|
Videokaardiks on 9800 XT ning telekas (igivana Samsung) arvab et ta teab paremini mis süsteemis video on. Valida mitte midagi ei saa.
Aga sel juhul kui kahes eraldi juhtmes on, peaks ju saama need ühendades pildi värviliseks, mis ma ka tegin (link esimeses postis). Siiski ei tundu see töötavat. Äkki peab mõned muud augud ühendama?
_________________ jah |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
dot error
HV vaatleja
|
20.09.2008 20:38:30
|
|
|
pidasin silmas videokaardi värvisüsteemi(telekal ei pruugi ntsc olla näiteks).
nagu aru saan kasutad komposite sisentit klemm20(mis s-videol pilt ja 15 on värv).
radeonidel ju see "kollane" pistik(komposite) ka juhtmehargmikus olemas
võibolla lihtsalt s-video juhe katki?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
20.09.2008 22:22:50
|
|
|
Eiei, juhe on korras. Kasutan S-Video juhet kus ühes otsas on s-video ja teises scart. Telekal on üks scart pesa ning videokaardil on üks S-Video pesa. nVidiaga oli värviline, seega ei usu et selles probleem on. Mis puutub videosüsteemi, olen proovinud läbi kõik: NTSC ning kõik PALid. Telekas ei tea mis süsteemis ta on ja mulle ka ei ütle.
-e- Ühendasin kaks esimest pin'i omavahel (videokaardi poolsel pistikul) peene, |_| kujulise traadi abil ning voila pilt värviline. Põhimõtteliselt sama mis ma enne teises otsas tegin. Arvatavasti oli scart otsikus kehvalt ühendatud 15 ja 20 pin.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|