Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Sülearvuti ei käivitu korralikult märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 17.09.2008 18:21:05 Sülearvuti ei käivitu korralikult vasta tsitaadiga

Panin läpaka nupust kinni, ilma shutdowni ootamata. Järgmisel käivitusel siis selline rõõm:

Paremat pilti mobiiliga ei saanud kahjuks.

Arvuti käivitub sinnani kus saan valida "Start Windows Normally", "Safe mode" etc
Olen seal kõik variandid korduvalt läbi proovinud ja alati sama bluedscreen ründab mind.

Windows XP Sp1, varem pole sellist jama olnud.

Mis võimalused mul on elama jääda? Milles asi?
Või üritavad tulnukad mind röövida?

themm
HV kasutaja
themm

sõnum 17.09.2008 18:52:51 vasta tsitaadiga

arvan et kas siis kõvaketas või siis failisüsteem vigane, pigem siiski kõvaketas
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 17.09.2008 19:49:27 vasta tsitaadiga

Format?

Faile ei päästa arvatavasti?

rixvilll
HV kasutaja

sõnum 17.09.2008 20:06:04 vasta tsitaadiga

Arvuti ei salvestanud vahemälust vajalikke andmeid(poolikuks jäänud update, või muu süsteemi konf. vajalik fail) aitab windowsi repair või täitsa uus windoosa. Ühesõnaga kõvaketta vahemälusse jäänud vajalikud system files on kustunud.
Prederik
Kreisi kasutaja
Prederik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2008 20:09:08 vasta tsitaadiga

Nupust kinnipanemise peale on tõenäoliselt viga saanud failisüsteem. Chkdsk võib aidata, nagu kirjas on näha. Windowsi installi CD-lt tuleks üles buutida, valida Repair ja seal juba konsooli peal teha kõvaketta kontroll - CHKDSK C: /F
Võimalik, et pärast seda töötab jälle normaalselt või aitab juba üle installimine. Igatahes suure tõenäosusega on enamus andmeid olemas ja formatit ei ole vaja teha.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 17.09.2008 20:09:10 vasta tsitaadiga

Pusna kirjutas:
Format?

Faile ei päästa arvatavasti?

Faile saab päästa küll, teed endale MiniPE CD, käivitad selle pealt arvuti ja saad kõik asjad kõvakettalt kätte mida soovid

Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 17.09.2008 20:46:32 vasta tsitaadiga

Kusjuures, plaadilt bootides diski partitionit valides ei anna repairi variandiks.
Ütleb et disk full, damaged või veel midagi muud viga.

Proovin seda MiniPE varianti.

themm
HV kasutaja
themm

sõnum 17.09.2008 23:28:10 vasta tsitaadiga

siis tuleb teha ennem checkdisk, ning siis peaks andma valikud repairi jaoks
kõigepealt paned windowsi cd sisse, peale seda kui ta kõik vajalikud draiverid üles laebb annab ta sulle valiku, sealt valid recovery täht "R" ootad veidi valid ketta, siis paned käsud esimesena "fixboot" teisena "fixmbr", mõlemale "y"
peale seda trükid reale "chkdsk /r/f" ja enter. kui ära teeb siis välumiseks on käsk "exit" peale seda peaksid saama teha ka repair installi või isegi buudib xp ülesse
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 18.09.2008 11:52:12 vasta tsitaadiga

Peale CD pealt driverite üleslaadi tuleb partitsioonide screen. Kus on üks part, R tähe varianti pole kuskil, ja niisama vajutade ska midagi ei muutu. Partitsioonil enterit pannes tuleb Formativõimalus. Annab kaks varianti NTFS (Quick) ja tavaline.

"The partition is either too full, damaged, not formatted, or formatted with an incompatible file system. To continue installing Windows, Setup must format this partition."

ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2008 11:55:29 vasta tsitaadiga

Ketas andis saba suure tõenäosusega.
Võta ketas masinast välja ning lükka lauaarvutisse. Sata kettaga lihtsam. Ide puhul soovit. ide>>usb üleminekut. Otse idesse ei soovita vigaseid kettaid siirdada.

Teine variant. Mälu andis saba. aga kahtlane arvestades veateadet
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 18.09.2008 14:48:20 vasta tsitaadiga

Siis garantii laks vist. Kuna ise ma küll läpparit ei hakka lahti kiskuma. Alla aasta olnud.

/Muidugi proovin veel miniPE ära. Kui see ei aita, siis format.

///
MiniPe'ga sain käima asja. näen faile ka.

Kuid ma ei oska eriti orienteeruda. Kas peaksin hakkama faile kirjutama(kui jah, siis kudias) või saan ka mingit repairi teha kettale?

-Tarmo-
HV vaatleja

sõnum 18.09.2008 16:28:10 vasta tsitaadiga

Aidake aidake.. mulle toodi ka läppar täna, errori koodi järgi hdd failid kahjustatud, kuid vaja saada ligi 60-70gb asju kätte. ei tea kas võimalik? KIIRE - omanik esmaspäeval austraaliasse 7 kuuks
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 18.09.2008 16:30:06 vasta tsitaadiga

themm kirjutas:
siis tuleb teha ennem checkdisk, ning siis peaks andma valikud repairi jaoks
kõigepealt paned windowsi cd sisse, peale seda kui ta kõik vajalikud draiverid üles laebb annab ta sulle valiku, sealt valid recovery täht "R" ootad veidi valid ketta, siis paned käsud esimesena "fixboot" teisena "fixmbr", mõlemale "y"
peale seda trükid reale "chkdsk /r/f" ja enter. kui ära teeb siis välumiseks on käsk "exit" peale seda peaksid saama teha ka repair installi või isegi buudib xp ülesse

See ei aidanud ?
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 18.09.2008 16:46:08 vasta tsitaadiga

Pusna kirjutas:
Peale CD pealt driverite üleslaadi tuleb partitsioonide screen. Kus on üks part, R tähe varianti pole kuskil, ja niisama vajutade ska midagi ei muutu. Partitsioonil enterit pannes tuleb Formativõimalus. Annab kaks varianti NTFS (Quick) ja tavaline.

"The partition is either too full, damaged, not formatted, or formatted with an incompatible file system. To continue installing Windows, Setup must format this partition."

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 18.09.2008 16:51:08 vasta tsitaadiga

mul oli sisuliselt sama jama , pane välisesse karpi , ühenda karp läppariga USB abil näiteks ja siis proovi uuesti plaadiga ligi saada

otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.

Ostan , Müün ja Vahetan vanavara.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 18.09.2008 16:52:17 vasta tsitaadiga

-Tarmo- kirjutas:
Aidake aidake.. mulle toodi ka läppar täna, errori koodi järgi hdd failid kahjustatud, kuid vaja saada ligi 60-70gb asju kätte. ei tea kas võimalik? KIIRE - omanik esmaspäeval austraaliasse 7 kuuks

eelnevalt juba mainitud
ot:
Faile saab päästa küll, teed endale MiniPE CD, käivitad selle pealt arvuti ja saad kõik asjad kõvakettalt kätte mida soovid

Kui seda MiniPE_d käsitleda ei oska siis vast oma viga, antud plaat on otseselt suunatud kõvakettalt andmete kättesaamiseks, olgu see kõvaketas mis seisus tahes

Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 18.09.2008 21:02:01 vasta tsitaadiga

Ma ei tea aga...mul läks arvuti nüüd lambist korralikult käima...
Praegu olen läpakaga siin HV's
Ei julge arvutit kinni lülitadagi enam, aga pean proovima kas asi jäi püsima ka.

kfl
HV Guru

sõnum 18.09.2008 22:42:48 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
[... MiniPE_d ...
laske see *.iso viirustõrjega üle ennem kui plaadi kribate, ma mingi versiooni pealt leidsin kungi posu parasiite!
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 18.09.2008 23:07:03 vasta tsitaadiga

kfl kirjutas:
Marie kirjutas:
[... MiniPE_d ...
laske see *.iso viirustõrjega üle ennem kui plaadi kribate, ma mingi versiooni pealt leidsin kungi posu parasiite!

Mul neid MiniPE isosid mitmeid olnud ja igasuguste viiruse ja spuuvare tõrjetega üle kontrollitud, midagi pole avastatud, mõni viirusetõrje teeb igast failist viiruse, paljas hot.ee on juba viirus või pahalane mida kindlasti tuleks su brauseri järjehoidjast ära kustutada, samuti lärmab spuuvaare tõrjuja pidevalt hinnavaatlus.ee foorumit külastades

-Tarmo-
HV vaatleja

sõnum 19.09.2008 19:06:16 vasta tsitaadiga

Nonii - mina sain suuremosa faile kätte "BackTrack 3"-ga, põhineb linuxil - sisaldab kõike vajalikku LANis failide kätte saamisel.. või mälupulga vms kasutades. thumbs_up.gif thumbs_up.gif programm! soovitan icon_wink.gif
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 19.09.2008 19:47:27 vasta tsitaadiga

Minu sülearvuti pole enam probleeme näidanud.
3x käivitunud korralikult.
Ei teagi nüüd milles asi oli. Loodan et püsiv.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Sülearvuti ei käivitu korralikult
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.