Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pusna
HV kasutaja

|
17.09.2008 18:21:05
Sülearvuti ei käivitu korralikult |
|
|
Panin läpaka nupust kinni, ilma shutdowni ootamata. Järgmisel käivitusel siis selline rõõm:
Paremat pilti mobiiliga ei saanud kahjuks.
Arvuti käivitub sinnani kus saan valida "Start Windows Normally", "Safe mode" etc
Olen seal kõik variandid korduvalt läbi proovinud ja alati sama bluedscreen ründab mind.
Windows XP Sp1, varem pole sellist jama olnud.
Mis võimalused mul on elama jääda? Milles asi?
Või üritavad tulnukad mind röövida?
_________________ haiguise |
|
tagasi üles |
|
 |
themm
HV kasutaja

|
17.09.2008 18:52:51
|
|
|
arvan et kas siis kõvaketas või siis failisüsteem vigane, pigem siiski kõvaketas
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
17.09.2008 19:49:27
|
|
|
Format?
Faile ei päästa arvatavasti?
|
tagasi üles |
|
 |
rixvilll
HV kasutaja
|
17.09.2008 20:06:04
|
|
|
Arvuti ei salvestanud vahemälust vajalikke andmeid(poolikuks jäänud update, või muu süsteemi konf. vajalik fail) aitab windowsi repair või täitsa uus windoosa. Ühesõnaga kõvaketta vahemälusse jäänud vajalikud system files on kustunud.
_________________ regret all the things i have done wrong... |
|
tagasi üles |
|
 |
Prederik
Kreisi kasutaja

|
17.09.2008 20:09:08
|
|
|
Nupust kinnipanemise peale on tõenäoliselt viga saanud failisüsteem. Chkdsk võib aidata, nagu kirjas on näha. Windowsi installi CD-lt tuleks üles buutida, valida Repair ja seal juba konsooli peal teha kõvaketta kontroll - CHKDSK C: /F
Võimalik, et pärast seda töötab jälle normaalselt või aitab juba üle installimine. Igatahes suure tõenäosusega on enamus andmeid olemas ja formatit ei ole vaja teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
17.09.2008 20:46:32
|
|
|
Kusjuures, plaadilt bootides diski partitionit valides ei anna repairi variandiks.
Ütleb et disk full, damaged või veel midagi muud viga.
Proovin seda MiniPE varianti.
|
tagasi üles |
|
 |
themm
HV kasutaja

|
17.09.2008 23:28:10
|
|
|
siis tuleb teha ennem checkdisk, ning siis peaks andma valikud repairi jaoks
kõigepealt paned windowsi cd sisse, peale seda kui ta kõik vajalikud draiverid üles laebb annab ta sulle valiku, sealt valid recovery täht "R" ootad veidi valid ketta, siis paned käsud esimesena "fixboot" teisena "fixmbr", mõlemale "y"
peale seda trükid reale "chkdsk /r/f" ja enter. kui ära teeb siis välumiseks on käsk "exit" peale seda peaksid saama teha ka repair installi või isegi buudib xp ülesse
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
18.09.2008 11:52:12
|
|
|
Peale CD pealt driverite üleslaadi tuleb partitsioonide screen. Kus on üks part, R tähe varianti pole kuskil, ja niisama vajutade ska midagi ei muutu. Partitsioonil enterit pannes tuleb Formativõimalus. Annab kaks varianti NTFS (Quick) ja tavaline.
"The partition is either too full, damaged, not formatted, or formatted with an incompatible file system. To continue installing Windows, Setup must format this partition."
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
18.09.2008 11:55:29
|
|
|
Ketas andis saba suure tõenäosusega.
Võta ketas masinast välja ning lükka lauaarvutisse. Sata kettaga lihtsam. Ide puhul soovit. ide>>usb üleminekut. Otse idesse ei soovita vigaseid kettaid siirdada.
Teine variant. Mälu andis saba. aga kahtlane arvestades veateadet
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
18.09.2008 14:48:20
|
|
|
Siis garantii laks vist. Kuna ise ma küll läpparit ei hakka lahti kiskuma. Alla aasta olnud.
/Muidugi proovin veel miniPE ära. Kui see ei aita, siis format.
///
MiniPe'ga sain käima asja. näen faile ka.
Kuid ma ei oska eriti orienteeruda. Kas peaksin hakkama faile kirjutama(kui jah, siis kudias) või saan ka mingit repairi teha kettale?
|
tagasi üles |
|
 |
-Tarmo-
HV vaatleja
|
18.09.2008 16:28:10
|
|
|
Aidake aidake.. mulle toodi ka läppar täna, errori koodi järgi hdd failid kahjustatud, kuid vaja saada ligi 60-70gb asju kätte. ei tea kas võimalik? KIIRE - omanik esmaspäeval austraaliasse 7 kuuks
_________________ Tarmo / asdnet.pri.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
18.09.2008 16:30:06
|
|
|
themm kirjutas: |
siis tuleb teha ennem checkdisk, ning siis peaks andma valikud repairi jaoks
kõigepealt paned windowsi cd sisse, peale seda kui ta kõik vajalikud draiverid üles laebb annab ta sulle valiku, sealt valid recovery täht "R" ootad veidi valid ketta, siis paned käsud esimesena "fixboot" teisena "fixmbr", mõlemale "y"
peale seda trükid reale "chkdsk /r/f" ja enter. kui ära teeb siis välumiseks on käsk "exit" peale seda peaksid saama teha ka repair installi või isegi buudib xp ülesse |
See ei aidanud ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
18.09.2008 16:46:08
|
|
|
Pusna kirjutas: |
Peale CD pealt driverite üleslaadi tuleb partitsioonide screen. Kus on üks part, R tähe varianti pole kuskil, ja niisama vajutade ska midagi ei muutu. Partitsioonil enterit pannes tuleb Formativõimalus. Annab kaks varianti NTFS (Quick) ja tavaline.
"The partition is either too full, damaged, not formatted, or formatted with an incompatible file system. To continue installing Windows, Setup must format this partition." |
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
18.09.2008 16:51:08
|
|
|
mul oli sisuliselt sama jama , pane välisesse karpi , ühenda karp läppariga USB abil näiteks ja siis proovi uuesti plaadiga ligi saada
_________________ Iga reede Tallinnast Rakverre , Iga Pühapäev Rakverest Tallinna kui tahad ka saab vb kokkuleppele (tel 53341094)
otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.
Ostan , Müün ja Vahetan vanavara. |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
18.09.2008 16:52:17
|
|
|
-Tarmo- kirjutas: |
Aidake aidake.. mulle toodi ka läppar täna, errori koodi järgi hdd failid kahjustatud, kuid vaja saada ligi 60-70gb asju kätte. ei tea kas võimalik? KIIRE - omanik esmaspäeval austraaliasse 7 kuuks |
eelnevalt juba mainitud
ot: |
Faile saab päästa küll, teed endale MiniPE CD, käivitad selle pealt arvuti ja saad kõik asjad kõvakettalt kätte mida soovid |
Kui seda MiniPE_d käsitleda ei oska siis vast oma viga, antud plaat on otseselt suunatud kõvakettalt andmete kättesaamiseks, olgu see kõvaketas mis seisus tahes
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
18.09.2008 21:02:01
|
|
|
Ma ei tea aga...mul läks arvuti nüüd lambist korralikult käima...
Praegu olen läpakaga siin HV's
Ei julge arvutit kinni lülitadagi enam, aga pean proovima kas asi jäi püsima ka.
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
18.09.2008 22:42:48
|
|
|
Marie kirjutas: |
[... MiniPE_d ... |
laske see *.iso viirustõrjega üle ennem kui plaadi kribate, ma mingi versiooni pealt leidsin kungi posu parasiite!
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
18.09.2008 23:07:03
|
|
|
kfl kirjutas: |
Marie kirjutas: |
[... MiniPE_d ... |
laske see *.iso viirustõrjega üle ennem kui plaadi kribate, ma mingi versiooni pealt leidsin kungi posu parasiite! |
Mul neid MiniPE isosid mitmeid olnud ja igasuguste viiruse ja spuuvare tõrjetega üle kontrollitud, midagi pole avastatud, mõni viirusetõrje teeb igast failist viiruse, paljas hot.ee on juba viirus või pahalane mida kindlasti tuleks su brauseri järjehoidjast ära kustutada, samuti lärmab spuuvaare tõrjuja pidevalt hinnavaatlus.ee foorumit külastades
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
-Tarmo-
HV vaatleja
|
19.09.2008 19:06:16
|
|
|
Nonii - mina sain suuremosa faile kätte "BackTrack 3"-ga, põhineb linuxil - sisaldab kõike vajalikku LANis failide kätte saamisel.. või mälupulga vms kasutades. programm! soovitan
_________________ Tarmo / asdnet.pri.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
19.09.2008 19:47:27
|
|
|
Minu sülearvuti pole enam probleeme näidanud.
3x käivitunud korralikult.
Ei teagi nüüd milles asi oli. Loodan et püsiv.
|
tagasi üles |
|
 |
|