Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiseguy001
HV vaatleja
|
30.07.2003 15:05:22
|
|
|
Mina kasutan AS ESTKO koduExpert sarjast klaasi- ja platstmasspindade puhastamiseks.
Puhastusaine arvutimonitoride ja -korpuste ning teiste klaasesemete puhastamiseks tolmust, sõrmejälgedest jm.
Võtab päris edukalt kui näiteks paberkäterätikule või WC paberiga yle tõmmata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RanGeR
HV vaatleja

|
09.08.2003 12:03:15
|
|
|
Hmm, siin eespool teemas on räägitud,,et ei tohi klaasipesu vahendiga vms. pesta monitori! Mis sellega vöib muidu kaasneda? Mu isa ytleb et ahh ei juhtu midgai et see kuradi klaas ju vahet pole! Mina yritasin ikka vastu ytlelda midagi! Aga tema ikka peseb enda kuradi MR propperiga ull köva mees oma arust!
_________________ Keicccccc..... |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
japs
HV kasutaja

|
21.12.2003 01:59:01
|
|
|
Miks tehakse spetsiaalseid molupuhastamise lappe?Võtsin spetsiaalse puhastuslapi (43 kr) pahaaimamatult ja muudkui puhastasin ja ilus puhas molu aga lähemal vaatlusel olid paar rokaplekki jäänud ja kukkusin siis neid kõrvaldama ja nüüd on vasakul pool molus suur laik!Miks seda ei teavitata et ei tohi kaitsekihti omavatel moludel kasutada?Üritasin olla eeskujulik ja puhastasin spetslapiga aga astusin pange vähemalt 1k kadu
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
21.12.2003 02:06:57
|
|
|
shit happens
rokaplekki? oksendasid sinna peale?
ise olen võtnud tavalist klaasipesu ainet, pritsinud tsipa üles nurkadesse ja mingi kätekuivatuspaberiga üle
pole ühelgi mingeid laike täheldand
ega pole jõuga hõõrund kah
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
21.12.2003 12:39:56
|
|
|
Peldikupaber veega kokku-ekraan õrnalt üle-kuiva peldikupaberiga ekraan puhtaks ja voilaa-ei mingeid imenippe.Nii olen ma eluaeg kõik telekad ja monitorid puhtaks saanud.
Kastide-kestade jaoks aga olen kasutanud mingisugust suurköökidele mõeldud üldpuhastusvahendit:
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dag
Kreisi kasutaja
|
03.01.2004 15:45:41
|
|
|
kas kusagil monitori paberites ka kirjas on selle kaitsekile olemasolu?
enda oma olen puhastanud window cleaner'iga niieelmist monitori (98aastast dell'i trinitroni ja siianipeab vastu)
ja praegust compaq p720 ja kummalgi pole mulle yles löönud, ja ekraan särab endiselt kas siis mulle on sattunud ilma kaitsekihita monitorid?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
07.01.2004 01:26:11
|
|
|
Ma arvan, et Taavi_R räägib siin molu korpuse puhastamisest, mitte ekraanist!!!
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart57
HV kasutaja

|
12.01.2004 22:04:28
|
|
|
Nojah, niisama lapiga nühkides ei anna asi sageli soovitud tulemust ja üldse on nende pilude urgitsemine kole
tülikas. Mina olen siis alati monitorilt eemaldanud kõik plastmass osad. Mõned kruvid lahti ja tagumine kaan,
veel paar kruvi ja ekraani ümber olev raam. tarin siis selle kola vannituppa ja korralik pesuhari + OMO pulber
ja soe vesi ja tulemus - väliselt tutikas monitor on garanteeritud. Peale selle saab siis ka seest ilusti tolmu
ära puhuda (kas kompressori või purgi suruõhuga). Sellist suurpuhastust on mul vaja olnud kuskil korra aastas.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|