Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
piimaPAKK
HV kasutaja

|
14.09.2008 12:03:51
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
siis ütled GMle mind ur own business ja gtfo |
Ja siis saad perma bani
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
14.09.2008 12:07:20
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Wowi roleplay serveris pidin nime ära vahetama. Tegelase nimi oli mul Öö |
Mis serveris?
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.09.2008 12:10:15
|
|
|
Ravenholdt
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 12:16:15
|
|
|
1. CORE (rohkem organiseeritud pvpd)
2. OPEN (rohkem mitte-organiseeritud pvpd, muutud kanaks, kui tahad minna 2 tieri madalamate alasse)
PVP on mõlemas samasugune, lihtsalt openis saad sa oma tieri alas kõigile molli anda, cores ei saa.
Vältimaks lvl 40-te vägistamist lvl 1 alas siis ongi see chikni lahendus OPEN rvr-i sisse toodud.
PVP organiseerimises/organiseerimatuses ei ole siin küll mingit pistmist.
3. CORE RP (sama mis 1. kuid sügavam mängukogemus, viisakam rahvas)
4. OPEN RP (sama mis 2. ... )
PVP osas sama jah kuid pead rääkima rangelt ainult mängu ja selle stooriga seonduvast, pead käituma kah samamoodi...
Taca CORE-s ei saa sa enivei oma tieri alas kellelegi molli anda kui ta on flagimata... vahet pole kui sa lähed sinna 2 tieri madalamasse alasse, ENIVEI ei saa sa seal midagi teha ju.
Ei ole siis vahet kas sa impotendist kanana või impotendist päris charri välimusega seal ringi jooksed - teha midagi nagunii ei saa.
Ja see kui intelligentne rahvas kuskil on.. seda näitab ainult aeg
Mina valin listist lihtsalt esimese EN open RVR mis listist tähestiku järjekorras ette jääb ning kogumoos Kui eestlasi sinna tuleb siis tore ja võiks kohe mingi guildi kokku klopsida ning hakata ühise eesmärgi nimel tegutsema, orderile tappa !!!
viimati muutis ottf 14.09.2008 12:42:45, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Emil
Uus generatsioon

|
14.09.2008 12:18:31
|
|
|
Timberg,palju War andricos maksma akkab?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
14.09.2008 12:38:36
|
|
|
Arvatavasti liitun mingi Core või Open serveriga kui eestlasi kolib sinna.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
14.09.2008 12:45:42
|
|
|
Kas mitte OPENis see ei hakka juhtuma, et tier 1 rvr jaoks pead rank 20 olema ja tier 2 rvr jaoks rank 30 ja tier 3 rvr jaoks rank 40?
Sest mingit bolsterdamist ei toimu ja saab minna 1 tier madalamasse müttama, istud oma rank 10ga tier 1 scenarios ja mitte sittagi sust kasu pole.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.09.2008 12:47:32
|
|
|
Emil kirjutas: |
Timberg,palju War andricos maksma akkab? |
Orienteeruvalt sama palju, kui mujal maailmas (mujal maailmas ilma avamise allahindlusteta). Miske 700 eek vms. Preorderiga saab vist praegu kui kehtib allahindlus, mingi 600 eek + rahvusvaheline post hinnaga.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Emil
Uus generatsioon

|
14.09.2008 12:58:27
|
|
|
Aga kust ma saaks tellida pangakaardiga?Mul npnk kaart ja ma olen 13 ,niiet ma ei saa krediitkaarti kah teha.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 13:01:45
|
|
|
piimaPAKK kirjutas: |
Kas mitte OPENis see ei hakka juhtuma, et tier 1 rvr jaoks pead rank 20 olema ja tier 2 rvr jaoks rank 30 ja tier 3 rvr jaoks rank 40?
Sest mingit bolsterdamist ei toimu ja saab minna 1 tier madalamasse müttama, istud oma rank 10ga tier 1 scenarios ja mitte sittagi sust kasu pole. |
cores on samamoodi ju jaotatud...
Open tähendab seda, et oma tavalise questimise, scenariomise, rvr madina kõrvalt võid vabalt ringi lipata igast areates mis klapivad sinu tieriga ning seal vaenlasele tappa anda... lootes, et saad mingit head looti kah + exp nagu ikka.
scenariote, rvr tsoonide jms osalemine skaleerub enivei su leveli ja tieri baasil.. see on kõikides serverites ühtemoodi
viimati muutis ottf 14.09.2008 13:04:01, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
14.09.2008 13:02:18
|
|
|
Emil, sa pead ootama kuni poelettidele tuleb WAR või kasutama enda ema või isa krediitkaarti kui neil on.
Ma sain mängu mingi ca 615.- või nii.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
14.09.2008 13:05:04
|
|
|
Aga kust ma saaks tellida pangakaardiga?Mul npnk kaart ja ma olen 13 ,niiet ma ei saa krediitkaarti kah teha. |
Las emme-issi tellivad sinu eest
ottf kirjutas: |
cores on samamoodi ju jaotatud... |
Cores sa muutud kanaks kui sa lähed endast madalama tieri rvr alale.
Ja ok scenario oli paha näide tõesti, asenda see keep siegiga vms.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 13:08:18
|
|
|
Aga kust ma saaks tellida pangakaardiga?Mul npnk kaart ja ma olen 13 ,niiet ma ei saa krediitkaarti kah teha. |
Las emme-issi tellivad sinu eest
cores on samamoodi ju jaotatud... |
Cores sa muutud kanaks kui sa lähed endast madalama tieri rvr alale.
Ja ok scenario oli paha näide tõesti, asenda see keep siegiga vms. |
Mm.. kanaks muutub ikka openis... imo?
cores võid seal lihtalt ringi lipata ja olla... mitte midagi seal teha ei saa + ei saa sa oma tier alas kellelegi tappa anda kui ta seda ei taha. (openis pole tal valikut)
Noh see keepi ründamine on ju progerseeruv tieride kaupa...
ega lvl 10 ei lähegi üritma keepi vallutust kui vastas on lvl 30.
See on paralleel wowist, et lvl 5-na pole mõtet minna questima ungoro kraatrisse
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
14.09.2008 13:12:00
|
|
|
Mm.. kanaks muutub ikka openis... imo?
cores võid seal lihtalt ringi lipata ja olla... mitte midagi seal teha ei saa + ei saa sa oma tier alas kellelegi tappa anda kui ta seda ei taha. (openis pole tal valikut)
Noh see keepi ründamine on ju progerseeruv tieride kaupa...
|
cores muutud ka madalama tieri RVR alas kanaks. Kuna openis on kõik alad rvr, siis muutud 2 tieri madalamas alas alati kanaks. Coris aga muutub juba 1 tier madalamas rvris kanaks.
|
|
   |
2 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
14.09.2008 13:17:01
|
|
|
See on paralleel wowist, et lvl 5-na pole mõtet minna questima ungoro kraatrisse  |
Sa ikka ei saa aru? On tier 3 rvr ala kus on mingi objective aga kuna chicken on openis -1 tier siis on see tier 3 ala rank 40 tüüpe täis.
Seega see content mis on mõeldud sinu rankile ei ole kasutatav kuna kõrgema ranki omad võtavad selle üle.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 13:28:05
|
|
|
Open RvR Server Ruleset
Are you ready for the next challenge in RvR? Do you love the adrenaline rush of always having to look behind your back for the enemy? If so, then we welcome you to Open RvR, where you will either shine or falter in a constant battle for glory! Battle your enemies outside of the RvR lakes and affect the fate of your realm! Your Chapter 1 hub and your capital city are the only locations in the game where you have safe confines, of course that is until your city becomes under attack.
Rules:
- Players are always RvR flagged from the moment they log in
- Chapter 1 hubs and capital cities are safe
- There is no bolster buff in RvR lakes
- Players will be chickened when entering an area that is two tiers below their level (ex. A Tier 3 player entering a Tier 1 area.)
EHK: Now the difference in the "Open" server and the "Core" server is that you will be flagged for rvr in any area you are in, not just the rvr zones.
Maakeeli siis open ja core vahe on selles, et openis oled sa alati PVP ready - lihtsalt minnes 2 tieri madalamasse alasse - muutud kanaks, et ei saaks seal teisi ahistada.
Cores lähed 1 tier madalamasse ja muutud kanaks + saad sa alati ise valida kas oled PVP flagged või mitte (seda siis MITTE rvr alades)
RVR alades - oled olenemata serverist PVP flagged.
Ühesõnaga open serveris ei saa sa kõrvale hiilida nö. open world PVP-st. RVR alas ei saa sa seda teha enivei...
Ja kui nüüd rahvas mõtleb, et CORE serveris miski imeläbi saad minna ja aidata oma newbiest sõpra siis olete valesti aru saanud - ennem saab seda teha open RVR serveris sest seal saad minna tagasi koguni 2 tieri, MITTE ainult ühe!
See on paralleel wowist, et lvl 5-na pole mõtet minna questima ungoro kraatrisse  |
Sa ikka ei saa aru? On tier 3 rvr ala kus on mingi objective aga kuna chicken on openis -1 tier siis on see tier 3 ala rank 40 tüüpe täis.
Seega see content mis on mõeldud sinu rankile ei ole kasutatav kuna kõrgema ranki omad võtavad selle üle. |
Võibolla sain valesti aru siis.... mina sain aru nii, et sa saad lihtalt open worldis minna 2 tieri madalamasse alasse. Et siia ei puutu rvr tsoonid ja scenariod (viimane ammugi mitte)
openis on -2 tier, cores on -1.
bleh kurat.. ootab mängu ära ja siis vaatab - igastahes RP servusse ma ei lähe kindlasti.
viimati muutis ottf 14.09.2008 13:37:28, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
14.09.2008 13:31:09
|
|
|
Ja kui nüüd rahvas mõtleb, et CORE serveris miski imeläbi saad minna ja aidata oma newbiest sõpra siis olete valesti aru saanud - ennem saab seda teha open RVR serveris sest seal saad minna tagasi koguni 2 tieri, MITTE ainult ühe! |
Appi! PvE aladel sa ei muutu Cores kunagi kanaks, seal sa saadki aidata oma newbie sõpra.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 13:43:17
|
|
|
Ja kui nüüd rahvas mõtleb, et CORE serveris miski imeläbi saad minna ja aidata oma newbiest sõpra siis olete valesti aru saanud - ennem saab seda teha open RVR serveris sest seal saad minna tagasi koguni 2 tieri, MITTE ainult ühe! |
Appi! PvE aladel sa ei muutu Cores kunagi kanaks, seal sa saadki aidata oma newbie sõpra. |
WUT?
So, go to an open server if:
1) You enjoy attacking people while they PvE
2) You enjoy being attacked while you PvE
Ah fukit.. praegu on nendes reeglites parasjagu segast... ootab final release ära ning siis otsustab.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
14.09.2008 13:44:15
|
|
|
2) You enjoy being attacked while you PvE |
Täpselt.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
14.09.2008 13:50:04
|
|
|
Selline küsimus ... et kui esmaspäev tavalised pre-order tegelased key-si sisestama saavad hakata, siis mul ei ole vaja muud teha kui sisestan uue key war-europe saidil mis ma ostnud olen? Uuesti regama ei pea?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 13:58:37
|
|
|
2) You enjoy being attacked while you PvE |
Täpselt. |
Nuvot aga siin ei ole midagi öeldud RVR tsoonide kohta... imo ei tohiks see olla, nii, et ala tier3 saab minna tier1 scenariot/keepi mängima - noh näide lihtsalt.
Lihtsalt see -2 tier piirang kehtib PVE kohta + oled alati pve alas pvp flagged.
Cores sa siiski chikeniks ei muutu kuna seal enivei väljaspool RVR ala pvp-d teha ie saa (muutud ainult RVR ALAS)!
Openis PVE contentis muutud alles -2 pealt ning RVR contentis ikkagi -1 pealt???? oeh..
see ongi nagu selle mõttega, et kui sul jääb mingit PVE contenti vahele mida oleksid tahtnud teha... rvr alas olek ei ole enam PVE teema..
core rulsesetist: RvR is confined to lakes and Scenarios, and there are two opposing realms engaged in the WAR. Players may only engage in Player vs. Player combat when flagged to do so in specific areas around the world
ühesõnaga palju dsibrishit võtkem iisilt.... ootame päris release ära ning vaatame kas see mäng üldse mängimist väärt on
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
14.09.2008 14:02:18
|
|
|
MILLEKS core? PVE mängimiseks wowist ei piisa või?
Mis point sellel open world pvp-l siis üldse on kui mul on valikuvõimalus seda vältida ja rahus kanu farmida????
See on täpselt sama crap värk kui PVE mängijad ronivad wowis PVP serveritesse ja kukuvad seal vinguma kui keegi neid gankib või, et miks nii väike raidi huvi on ning miks kõik bg/arenat teevad....
Siinkohal olen pots4t4j4ga täitsa nõus: "core ja rp ka veel tule taevas appi kes selliseid lolle asju välja mõtleb ?"
loodan, et mõtlete ikka ümber mõne open rvr kasuks....
warhammer , teh ultimate roleplay player versus eviroment gaemh -.- its just not menant to be teh pvp gaem u no!?
|
Üks suur pluss on, et sinusuguseid trolle pole seal, oma anime smailide ja pideva "u no lol wut !!1oen" tekstiga.
Teiseks on minu arvates selline e-thugimine veel hullem nohiklikkuse näide kui huvitumine fantaasiast ja RP'st (ma ise pole küll mingi hardkoor RP'ja, aga enne mängiks sellise rahva kui trollidega).
Pealegi keegi ei sunni sind sinna minema (ja sinu teksti järgi sa vist ise ei hakkagi mängima WARi). Seega võiksid juba hala ära jätta ja lasta teistel lihtsalt oma valikut pakkuda.
Seda võrdlust nüüd ka teha ei saa, et RP servus on nii passiivsed mängijad, et progressi pole üldse. Tavaliselt kolib RP servudesse väga palju ka rahvusgilde ja suuremaid tegelasi, kes lihtsalt /say's hoiavad üldjuhul vakka ja ajavad vaikselt oma teemat.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
14.09.2008 14:05:52
|
|
|
Ma arvan et chaosiga ie tohiks rp servus probleeme tekkida, räägin lihtsalt ilusat puhast inglisekeelt Vahest räuskan natuke mingi deemoni/kuradi lauseid ja siis lähen edasi teemaga. Chaos... Consume us!!! (DoW'ist :< Mark of chaosit polegi eriti mängind, et quote'd meelde oleks jäänud.)
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rabakoll
HV vaatleja

|
14.09.2008 14:15:38
|
|
|
Valin Core RP. Seda ma ütlesin juba varem kah, aga tahtsin siia postitada hea küsimuse, millel eidsin ühest foorumist: "How can you play rpg`s and not get into your "role" ?"
Mõtlemiseks
|
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 14:26:22
|
|
|
Mikiki kirjutas: |
Üks suur pluss on, et sinusuguseid trolle pole seal, oma anime smailide ja pideva "u no lol wut !!1oen" tekstiga.
Teiseks on minu arvates selline e-thugimine veel hullem nohiklikkuse näide kui huvitumine fantaasiast ja RP'st (ma ise pole küll mingi hardkoor RP'ja, aga enne mängiks sellise rahva kui trollidega).
Pealegi keegi ei sunni sind sinna minema (ja sinu teksti järgi sa vist ise ei hakkagi mängima WARi). Seega võiksid juba hala ära jätta ja lasta teistel lihtsalt oma valikut pakkuda.
Seda võrdlust nüüd ka teha ei saa, et RP servus on nii passiivsed mängijad, et progressi pole üldse. Tavaliselt kolib RP servudesse väga palju ka rahvusgilde ja suuremaid tegelasi, kes lihtsalt /say's hoiavad üldjuhul vakka ja ajavad vaikselt oma teemat. |
mida... iganes...
Siilile selge miks praegu core rp valiti, sest see on ainuke headstart server. Vb. homme tuleb juurde? kahtlen....
Mingi lambi arutslus toimub kuskil ning pannakse paika kuhu kõik eestlased lähevad...
palun, mängi seal kus tahad aga ärge rääkige teiste eest... mina sind sinna RP servusse torkima ei tule, ära muretse
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|