Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 09:20:41
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Sain ka eile enda pre-orderi koodid kätte ja pea 24h jooksul on siis õnnestunud ennast kodukal ära regada ja 50% clientist alla tõmmata. Kodukal sisse ei saa logida, et saaks koodid ära panna...  |
Mille pärast sa pahane oled? Eile pandi juba serverid kinni ning lõpetati beta keyde vastuvõtmine.
Täna saavad collectors editioni preorderinud inimesed juba mängida ning homme tava preorderi teinud pässid.
Serveri valiku poolepealt, et.. tõenäoliselt lähen mina open RVR-i, äärmisel juhul coresse... mäng on pvp baasil, siis olgu juba seda otsast lõpuni.
Ei mingit pussytamist
viimati muutis ottf 14.09.2008 09:32:31, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
14.09.2008 09:21:36
|
|
|
ottf kirjutas: |
Cyberlord kirjutas: |
Sain ka eile enda pre-orderi koodid kätte ja pea 24h jooksul on siis õnnestunud ennast kodukal ära regada ja 50% clientist alla tõmmata. Kodukal sisse ei saa logida, et saaks koodid ära panna...  |
Mille pärast sa pahane oled? Eile pandi juba serverid kinni ning lõpetati beta keyde vastuvõtmine.
Täna saavad collectors editioni preorderinud inimesed juba mängida ning homme tava preorderi teinud pässid. |
Sellisel juhul ei olegi millegi peale pahane
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
14.09.2008 09:53:52
|
|
|
Täna on serverid kinni?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 09:54:48
|
|
|
lauripoiss kirjutas: |
Täna on serverid kinni? |
Ei... täna öösel alustasid mängimist collectors editioni preorderinud inimesed - kui sul seda pole siis sinujaoks on serverid kinni.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gasteropod
HV vaatleja

|
14.09.2008 09:59:30
|
|
|
Venelased lähevad nendesse servudesse:
Core
Axe Bite Pass
Karag Dron
Karag Orrud
Karak Eight Peaks
Karak Azgal
Karak Hirn
Open RvR
Dragonback Mountains
Eltharion
Finuval Plain
http://forums.goha.ru/showthread.php?t=223307
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gasteropod
HV vaatleja

|
14.09.2008 10:02:32
|
|
|
Sa ei oleks pidanud panema sulgudesse midagi. Kui, siis ainult mis Rp tähendab ehk roleplay.
|
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
14.09.2008 10:05:01
|
|
|
Ma valisin ka kolme, tahaks RP ära proovida.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:RAITZ::.
HV kasutaja

|
14.09.2008 10:07:29
|
|
|
Valisin ka 3, pole kunagi ühtegi mängu RP serveris mänginud, tahaks proovida
_________________ Kui ei ole rauas asi, siis on format ikka abiks :p! |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.09.2008 10:13:52
|
|
|
G, tänud serverite eest. Ma arvan, et sulgudes olev info on igati õiges kohas. Siin on juba piisavalt mitu teemaga väga hästi kursis olevat kasutajad tõestanud, et ei tea, millest räägivad. Seega on see nende enda huvides, kui saavad serveri tagant lugeda, mida üks või teine serveri valik endast kujutab.
tsitaat: |
Greetings Karuke,
Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated:
Head Start licence
Head Start Collector's Edition period (14/09/2008 to 01/10/2008 included)
Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account.
The WAR Team |
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
14.09.2008 10:16:09
|
|
|
timberg vüi kes selle polli tegi sa normaalseid optione ei oska sinna panna ?
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 10:43:19
|
|
|
Timberg see võrdlus mis sa seal 3-4 lk tagasi oma postis tõid on ju vähe... ma ei tea, miks sa tõmbad siin mingit paralleeli wowiga? WOW-is on palju? 11 mln subi ja nendest on tohutu hulk lapsi.
WAR ei saa mitte kunagi wowile kannale astuma ning selle sub jääb suht väikeseks - for sure! Seal pole mõtet karta sellist asja... Ennustatakse wari subi kuskil 500k....1mln umbes.
Pealegi kõikse aeg mis ma olen wowi mänginud Alakiris... no leidub lapsi, leidub lolle, leidub lihtsalt menthally challenged rahvast aga /ignore ja kõik on korras. Samas enamusel is has brain ning ei ole kurta küll mitte millegi üle.
Selgelt on RP servude reeglites öeldud, et seal sa ei ütle gildi kaaslasele "Kle lähme nv. välja.. teeme mõned õlled" <- see on reeglite vastu.
Ja kui sinna punti satub nüüd mõni geek keda see riivas siis ta reportib sind ja sa saad mingi hoiatuse, banni või mida iganes.
Eks see on jah igaühe oma otsus kuidas tahab mängu mängida...
Miks mina valin open?
Rohkem vabadust, PVP igalpool... ei ole nii lihtne, et "kill 10 boars" ja muudkui lähed seda tegema - pead ikka vaatama seljataha, et mõni manky ei tahaks sind ära gankida kuna tal on quest "go kill 10 enemy players" See kõik võib viia selleni, et madistad tolle mankiga pool tundi ja PVP elamust on nii, et vähe pole... jääd hätta kutsud emme appi, jääte hätta, kutsute isa - vanaisa - vanaema appi?! Nagu wowis gänkimine See on osa PVP-st, mitte mingi epeeniga showoffimine.
See kanaks muutumine on hetkel raudselt mingi ajutine lahendus - ma ei usu elusees, et see nii jääb, liiga palju rahvast on selle idee vastu! Gankimise probleem lahendatakse tulevikus kindlasti, nii, et high lvl saab käia vabalt low areates kuid ta ei saa seal kedagi rünnata ennem kui teda ei rünnata. Kõik on fair ja kena... nagu wowis.
Ja no... no shit miks burlok kõige aktiivsem on????
Tomorrow at the headstart there will only be one RP server(core) available.
That will be Burlok.
viimati muutis ottf 14.09.2008 10:45:59, muudetud 2 korda |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.09.2008 10:45:34
|
|
|
See kanaks muutumine on hetkel raudselt mingi ajutine lahendus - ma ei usu elusees, et see nii jääb, liiga palju rahvast on selle idee vastu! |
Kusagil eelmisel lehe tagasi sai mainitud, et Mythicu poolt on öeldud: "kana jääb". Googelda.
Isiklikult läheksin kohe open rvr serverisse, kui kana võetakse KOHE ja jäädavalt mängust ära. Samas on tootja öelnud selgesõnaliselt "EI VÕETA". Ma ei julgeks panustada sellele, et nad oma sõnu sööma hakkavad.
Ja no... no shit miks burlok kõige aktiivsem on????
Tomorrow at the headstart there will only be one RP server(core) available.
That will be Burlok.
|
Soodsad tingimused serveri max populaarsuse saavutamiseks ,)
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gasteropod
HV vaatleja

|
14.09.2008 10:48:00
|
|
|
See kanaks muutumine on hetkel raudselt mingi ajutine lahendus - ma ei usu elusees, et see nii jääb, liiga palju rahvast on selle idee vastu! Gankimise probleem lahendatakse tulevikus kindlasti, nii, et high lvl saab käia vabalt low areates kuid ta ei saa seal kedagi rünnata ennem kui teda ei rünnata. Kõik on fair ja kena... nagu wowis. |
Nad ei tee siukest asja, need on juba core serverite reeglid mis sa kirjeldasid (pead flagima et attackida). Ma ei näe erilist vahet coreil ja openil. Nagunii tier 2 ja edasi on üle poole mapi rvr ala.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 10:49:26
|
|
|
Nojah aga kas see kaalub tõesti selle experience üle mis võiks saada core / open RVR-s? :S Lihtalt sellepärast, et kõikse huvitatud ja mitte huvitatud rahvas ronib praegu burlokisse kuna see on ainuke saadaval?
Nädala pärast ronitakse core või open rvr peale üle ning soodsad tingimused (raisatud aeg charri leveldamiseks) on peldikust alla...
Gasteropod kirjutas: |
See kanaks muutumine on hetkel raudselt mingi ajutine lahendus - ma ei usu elusees, et see nii jääb, liiga palju rahvast on selle idee vastu! Gankimise probleem lahendatakse tulevikus kindlasti, nii, et high lvl saab käia vabalt low areates kuid ta ei saa seal kedagi rünnata ennem kui teda ei rünnata. Kõik on fair ja kena... nagu wowis. |
Nad ei tee siukest asja, need on juba core serverite reeglid mis sa kirjeldasid (pead flagima et attackida). Ma ei näe erilist vahet coreil ja openil. Nagunii tier 2 ja edasi on üle poole mapi rvr ala. |
Noo openis ei pea sa midagi flagima, openis saad lihtsalt oma tieri alas sama tieri vaenlaselt tappa või võid ise talle lõuga panna.
Cores vist jah peab... aga näiteks wowis ongi flagimine lahendatud, nii, et kui sa agrod ükskõik mis vaenlast siis oledgi automaatselt flagiud mingi teatud ajalimiidini.
Kanaks muutumine aitab lihtalt ära hoida olukorda kus high lvl pussyd tulevad lowbiesi gankima (70 gankib gankavalleys lvl 30-sid <- sux) imo täitsa hea lahendus selline - aga kuna suurele osale rahvale see variant ei meeldi, et sa kanaks muutud ning ei saa mängu exploorida kui oled sealt kiiresti leveldades mööda tuisanud siis küll see ümber tehakse vms.
viimati muutis ottf 14.09.2008 10:53:12, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
14.09.2008 10:52:34
|
|
|
see RP server on tõesti selline veidi kahtlane, võid täitsa vabalt saada reported/banned miski jura eest, et sa public channelitel RP teksti ei aja...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.09.2008 10:56:19
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
see RP server on tõesti selline veidi kahtlane, võid täitsa vabalt saada reported/banned miski jura eest, et sa public channelitel RP teksti ei aja... |
Shelob oled sa mõnest rp serverist bänni saanud? Ma ei saa aru, kust sellised "hirmud" tulevad.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
14.09.2008 10:58:42
|
|
|
Timberg kirjutas: |
see RP server on tõesti selline veidi kahtlane, võid täitsa vabalt saada reported/banned miski jura eest, et sa public channelitel RP teksti ei aja... |
Shelob oled sa mõnest rp serverist bänni saanud? Ma ei saa aru, kust sellised "hirmud" tulevad. |
warningu olen küll...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.09.2008 11:04:14
|
|
|
warningu olen küll... |
Warningu võid saada ka open leet pvp serveris, kus kedagi liiga kaua gängid (debiilsus). Kui keegi kusagil piisavalt palju halab, tulevad suured onud ja koputavad õlale alati. See ei ole seotud sinu ega serveriga, kus mängid, see on seotud halaja järjekindlusega. Halajaid on kõikjal.
Oh konkreetseid näiteid. AOC's ei lubatud mul pvp serveris mingit tüüpi enam tappa (samas aoc oli kahtlane ka).
Wowi pvp serveris sain hoiatuse, sest gadgetzanis tapsin mingeid ally mängijaid. Seal ei pidavat tohtima vms. Wowi roleplay serveris pidin nime ära vahetama. Tegelase nimi oli mul Öö. Mingi tüüp tahtis osta twingi eset X hinnaga Y, mina ütlesin, et hind on Yx3 ja selleks jääb. Ta solvus ja reportis mu ära.
Kuid nüüd faktide juurde. Banne jagatakse mängudes 95% ajast bottimise ja exploitimise pärast. Hoiatusi võite saada munn olemise eest küll.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
14.09.2008 11:11:08
|
|
|
timberg no mis asja sa ajad pvp serveris saad pvp eest warningu ? tapad keda tahad ja täpselt niikaua kui tahad ja see ei ole mitte kellegi asi
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.09.2008 11:16:10
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
timberg no mis asja sa ajad pvp serveris saad pvp eest warningu ? tapad keda tahad ja täpselt niikaua kui tahad ja see ei ole mitte kellegi asi |
Järelikult on ikkagi kellegi asi, kui gm tuleb isiklikult haukuma.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
14.09.2008 11:36:08
|
|
|
siis ütled GMle mind ur own business ja gtfo
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.09.2008 11:58:51
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Wowi pvp serveris sain hoiatuse, sest gadgetzanis tapsin mingeid ally mängijaid. Seal ei pidavat tohtima vms. |
Sorry Timber aga see on bullshit .... miks? Sest kui ma ise wowi alustasin alakiris allie poolel, olin vist redridge mountainis (contested) ja mind käis seal mingi 70 gankimas siis ma reportisin   gm tegi mulle läbi lillede selgeks, et ma peaksin PVE servusse kolima kui mulle see ei sobi.
Praegu olen horde poolel kus kõik eestlasedki...
Võiks nagu selle core RP sodi ära lõpetada? Ma saan aru küll miks sinna trügitakse... sinul Timberg on collectors preorder (paljudel teistel ka) ja see on ainuke server kuhu sa praegu minna saad, sa tahad võimalikult suurt headstarti saada vms? Ei ole mõtet ju teha lolli otsust selle alusel...
No loomulikult võibolla sa oled pve fänn ja tahad roleplayd teha, palun tee
Mõtle lihtsalt sellele, et kui 18 sept käes ja rahvas massiliselt läheb tava core, open rvr-i siis sinu burlok jääb tühjaks ja su headstarti mõte on 0.
mmorpg.com-s või kuskil oli core rp servude ruled kõik kirjas... mida ma kahjuks enam üles ei leia :S See oli täiesti ajuvaba millest kõigest sa rääkida ei tohi, milline peab olema su guildi nimi, tegelase nimi.
Ma saan aru, et see ple nii hull ja kõik aga kui ma satun sellise vtupea otsa nagu sina sattusid wowis, et kellelegi ei meeldinud nimi öÖ..... siis ei ole enam lõbus küll kui aus olla.
viimati muutis ottf 14.09.2008 12:03:11, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minttunator
HV kasutaja

|
14.09.2008 12:01:12
|
|
|
Nojaa, aga keegi ju veel ei tea, kas WARis on sama värdjad GMid nagu AoCs väidetavalt olid - või teab? Miskipärast kujutan muidu ka ette, et kui seda mängu juba jupp aega sellise hardcore PVP teemana promotakse, siis satub sinna igasuguseid whinereid/kaebajaid/muidu carebeare vähem kui mõnda teise populaarsesse MMO mängu. Aga võibolla olen ma lihtsalt naiivne.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|