Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 227, 228, 229  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Flavius
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.08.2008 15:03:24 vasta tsitaadiga

ok, nii arvasingi, et 255.- eest zippo't ei saa icon_sad.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
minake
HV veteran
minake

sõnum 27.08.2008 19:14:32 vasta tsitaadiga

teoorias peaks siit saama ka tellida seda veneversiooni : LINK
kuna kirjas on, et peaks TNT-ga saatma info
pmst peaks saama tellida, a ilmselt tuleb nendega seal seletada ennem ja kindlasti n6uab see venekeele oskust icon_wink.gif

kogu kraam pmst on mingi 538.- meie rahas, suht hea hind tegelikult, a mis sinna juure transa l2heb vot seda küll ei tea... icon_rolleyes.gif

edit: vaatasin korra nende pakutud TNT lehelt hinnakirjast, et eestisse tulex mingi 1KG pakk kusagil ~2500 rubla, et pmst mingi 1100-1200 eeki oleks saatmine, seega ei tasu kuidagi 2ra...
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 136
tagasi üles
Oinapealuu
HV vaatleja

sõnum 08.09.2008 02:28:18 vasta tsitaadiga

Kedagi siin teemas huvitas mis sai tegelaskujust nimega Wolf. Vastus näeb siis sedamoodi välja.
http://y.delfi.ee/orig/67845/4326843_aI4iGr.jpeg
http://y.delfi.ee/orig/67845/4326845_3en7AP.jpeg
Army Warehouse'i alal, seal kus kolm neutraali hüljatud küla lähedal pesitsevad, siis lõppeski tema teekond Tsooni keskpaiga poole. Viskasin mehe mälestuseks pudeli vodkat icon_lol.gif ja läksin ajasin oma asju edasi. Nimelt näris sealsamas kõrval paar pseudokoera surnuks vaese vana Father Diodori, tehes mind tutika Combat Chaseri omanikuks, ilma et ma oleks pidanud oma käsi palgamõrvaga määrima. icon_razz1.gif Tänutäheks lasin penid maha ja lonkisin minema.
tagasi üles
Dumbass
HV kasutaja
Dumbass

sõnum 08.09.2008 08:34:02 vasta tsitaadiga

Selline juhtum on kuidagi imelikult tavaline ka mul, pidevalt leidsin teda sealt lõkkest.
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 08.09.2008 18:34:24 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, kas ilma Yantar'is seda PSI emissioni vähendavat jubinat saamata edasi liikuda ei saa? Red Forsest'is PSI emission tapab ilma pikema jututa ära, kasuta ükskõik kui palju med pakke. Mul see teadlaste missioon oli vigane, st. ei hakanud üldse pihtagi. Ja nüüd nagu seisab kogu progress icon_confused.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.09.2008 19:11:39 vasta tsitaadiga

euforia kirjutas:
Selline küsimus, kas ilma Yantar'is seda PSI emissioni vähendavat jubinat saamata edasi liikuda ei saa? Red Forsest'is PSI emission tapab ilma pikema jututa ära, kasuta ükskõik kui palju med pakke. Mul see teadlaste missioon oli vigane, st. ei hakanud üldse pihtagi. Ja nüüd nagu seisab kogu progress icon_confused.gif

vaja on need antennid rivist välja viia, ühesõnaga mine otse edasi, mitte ära keera paremale. nii kaua kui emission käib, sinna ei saagi.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 08.09.2008 19:19:43 vasta tsitaadiga

euforia kirjutas:

ma arvan et ilam selleta ei saagi, mul oli sama jama, yantari labori tegin ilam selleta ära, sõin metsikult elusid ja kasutasin sidemeid, ilma selle jubinata ei saa vist mängu l'bi teha, söö neid elusid palju tahad
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 08.09.2008 23:34:57 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
euforia kirjutas:

vaja on need antennid rivist välja viia, ühesõnaga mine otse edasi, mitte ära keera paremale. nii kaua kui emission käib, sinna ei saagi.

thumbs_up.gif tänud nõuande eest, nii oligi
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Oinapealuu
HV vaatleja

sõnum 09.09.2008 01:00:30 vasta tsitaadiga

Ok, asi läheb imelikuks, Tsoonis on vist katk valla pääsenud... või on asi veel hullem. icon_rolleyes.gif Mõne tunni eest avastasin ma samast lõkkest, kus Wolf oma maise teekonna lõpetas, Masteri, kellelt pärisin suurepärase kergendatud ja summutiga varustatud IL86-e. Järgmiseks leidsin baari lähedalt Sparrow nimelise stalkeri maised jäänused, kes oli nii lahke et jättis mulle summutiga varustatud "Kora" ( tundub olema üpris haruldane relv, Gamefaqsist ma ei leidnud selle kohta sõnagi. http://y.delfi.ee/orig/67845/4337127_GZav1q.jpeg ) Nüüd aga läksin tagasi Army Warehouse'i alale - ja jällegi samas lõkkes küpseb keegi tundmatu tegelane ( kahjuks küll ilma haruldase relvata ) ja lõkke ees istub üks seltsimees kes räägib lausa ihara häälega: "Oi kuidas tahaks praegu ühte head lihatükki, mahlakat, särisevat, otse vardast..." Tule Ansip appi, mis seltskonda ma õigupoolest sattunud olen?? icon_eek.gif

Lisaks on mingi imelik kala mäng siginenud. Minu maine muutub pidevalt "exellent-ist" "terrible-ks" ja tagasi, nii praktiliselt iga kord kui ma traderite heaks mõne kõrvalmissiooni ära teen. Viin baarimehele flesh'i silma ja maine on korraga "terrible", kohe seejärel toimetan talle kätte näiteks boari sõra ja maine on jälle excellent tagasi, nagu ta ka peab olema, võttes arvesse et ma pole ühtegi süütut kodanikku ära koksanud, ainult bandiite, sõdureid ja muid selliseid rahvavaenulikke tegelasi. Kuidagi kahjulikult see kala mulle ei mõju, publik suhtub minusse täpselt sama hästi või halvasti nagu ennegi, lihtsalt kuidagi imelik on seda hüplemist statistika all jälgida. Kas keegi oskab mingit rohtu asja vastu soovitada?

Samuti on kogu statistika vasakpoolne osa täiesti mööda, näitab mingeid müstilisi numbreid, nagu oleks ma maha löönud mitu tuhat kaaskodanikku, kuigi tegelikult on neid alla 300 nagu ka statistika parempoolne osa kinnitab. Jällegi tähtsusetu, aga siiski nõmedavõitu bug. Patchidest on mul peal ainult 1.05, ehk peaksin ka vanemad ära installima?

Ja veel üks küsimus. Pärast mängu patchimist leidsin et Dark Valley's, Orika relvalaos ei ole enam saadaval Duty armourit, selle asemel on ainult armetu merc'ide turvisekökats, millel pole isegi öönägemist peal. On asi ka teistel nii või ainult minul? Võttes arvesse kui kiiresti mu kaitserõivastus pärast patchimist lagunema hakkas, oleks sellisest tugevast armourist väga suur kasu. Jama lugu kui ma seda enam kuskilt ei leia. icon_sad.gif
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 09.09.2008 07:38:02 vasta tsitaadiga

Oinapealuu, kui sa juba Army Warehouses ära käisid, siis sul Dark Valley ja Agroprom underground on vast tehtud . Peale dark valley ära tegemist tekkis barkeepi müügimenüüsse Military Suit (vähemalt mul oli nii) thumbs_up.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
lauripoiss
HV kasutaja

sõnum 09.09.2008 09:05:16 vasta tsitaadiga

Sihuke küsimus vahepeale ... Viimane STALKER on ka meil Eesti poodides saadaval?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 11
tagasi üles
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 09.09.2008 11:09:24 vasta tsitaadiga

Oinapealuu kirjutas:
... ja jällegi samas lõkkes küpseb keegi tundmatu tegelane ( kahjuks küll ilma haruldase relvata ) ja lõkke ees istub üks seltsimees kes räägib lausa ihara häälega: "Oi kuidas tahaks praegu ühte head lihatükki, mahlakat, särisevat, otse vardast..." Tule Ansip appi, mis seltskonda ma õigupoolest sattunud olen?? icon_eek.gif

See on ju tsoon, väga karm koht. Lihtsaim viis süüa saada.
tsitaat:

Lisaks on mingi imelik kala mäng siginenud. Minu maine muutub pidevalt "exellent-ist" "terrible-ks" ja tagasi...

See on viga, aga samas rep. suht ebaoluline. Vale lõpu arvutamise juures kasutatakse.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Oinapealuu
HV vaatleja

sõnum 09.09.2008 20:44:10 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
Oinapealuu, kui sa juba Army Warehouses ära käisid, siis sul Dark Valley ja Agroprom underground on vast tehtud . Peale dark valley ära tegemist tekkis barkeepi müügimenüüsse Military Suit (vähemalt mul oli nii) thumbs_up.gif

Klapib. Täitsa olemas. Ei vaadanudki eile seda va müügimenüüd. Aga Warehouse alale läksin ma luusima juba enne seda kui Dark Valley labori ära tegin, olen juba selline ringikolaja kord ja sealt võib suht väikese riskiga kasulikke asju leida. Mercide valvepostist näiteks on hea käia NATO tüüpi laskemoona kogumas. 8)
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 10.09.2008 15:40:34 vasta tsitaadiga

Oinapealuu kirjutas:
piraat262 kirjutas:

Klapib. Täitsa olemas. Ei vaadanudki eile seda va müügimenüüd. Aga Warehouse alale läksin ma luusima juba enne seda kui Dark Valley labori ära tegin, olen juba selline ringikolaja kord ja sealt võib suht väikese riskiga kasulikke asju leida. Mercide valvepostist näiteks on hea käia NATO tüüpi laskemoona kogumas. 8)

Selle Mercide valvepostga on jah see hea lugu, et käisin ka ise neilt moona nõutamas ja lõpuks saatid Freedomi mehed mind sinna missioonile neid tüüpe nottima, siis oli juba nagu käidud tee, kujuures Freedom'ilt saab head nänni missioonide eest. Pean silmas sellist nodi mida kuskilt osta ei saa.
Mingist etapist alates on nii et rahaga pole suurt midagi peale hakata, nagu ikka elus parimaid asju raha eest ei saa icon_wink.gif
tagasi üles
Oinapealuu
HV vaatleja

sõnum 13.09.2008 04:19:07 vasta tsitaadiga

Minu ringikolamiste tulemused pildis: http://y.delfi.ee/orig/67845/4373365_q5iU5j.jpeg icon_biggrin.gif Polegi väga kesine kollektsioon, kui arvestada et ma pole veel viitsinud Yantarigi minna, vaid niisama Baari leveliga piirnevatel kaartidel kolanud ja kõiki ette juhtuvaid eluvorme terroriseerinud, pluss üks lühike reis Red Foresti äärealadele, kuni sinnamaani kus kiirgus hakkab pinda käima.
Aga tegelikult, kui nüüd täiesti aus olla hakkab mulle esimest korda elus tunduma, et ma olen ehk õige pisut ÜLE relvastatud... Poleks mitte uskunudki et selline tunne üldse võimalik on icon_lol.gif
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 13.09.2008 10:05:26 vasta tsitaadiga

endale meeldis ka igasugust träni korjata, kõik staff mis leidsin läks kohe müüki, kidra on tore asi aga sellega pole kahjuks midagi peale hakata icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 13.09.2008 15:04:19 vasta tsitaadiga

"Freedom" baasis või sinna sisenedes(mõned korrad proovinud) mäng "kräshib" ning annab veateate - "XR_3da.exe has stopped working", oskab ehk keegi aidata, milles asi? Bug...?
Edit: vaatasin et väljas uus patch - 1.5.04, proovib...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 14.09.2008 00:42:18 vasta tsitaadiga

Tohoh , ma polegi kidra näinud seal esemena , mida saaks korjata üles icon_eek.gif .
Natuke ülerelvastatud jah icon_razz.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 14.09.2008 01:22:16 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
icon_wink.gif

rait6
HV vaatleja

sõnum 14.09.2008 18:52:37 vasta tsitaadiga

Väga lahe mäng on. Stalkerit mängin teist korda ja seekord uurin kõiki asju ja proovin enamvähem kõik missioonid läbi teha mida teha annab. Ja nüüd ongi probleem, Freedomi tiimi missioonis kus tuleb Capiga koos Monolithi mehi maha võtta saab Cap 100% surma. Rõve eit on lihtsalt icon_evil.gif , ükskõik kuidas ma teda ei kaitseks (seisan ees ja kõmmutan, ronin vahitorni ja laksan headshote, istun bussis ja tulistan nii mis kole, ronin vastastele ninaette ja lasen mõnusaid valanguid) saab ta ikka surma ja missioon jääb lõpetamata, kuna lõpuks peab temaga rääkima, aga laip ju ei reageeri icon_lol.gif . Kas kellelgi on samas kohas probleeme tulnud ja mis oleks arvestatavad lahendused? Äkki on mingi konsooli võti olemas, millega saab taaselustada inimesi või korrata missioone?

Kusjuures Nimble mängualguses tapeti ka maha, kuigi oleks soovinud ta missioone ka teha. Siis oleks võinud muidugi mängu uuesti alustada, aga ei taibanud seda.
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 14.09.2008 19:06:46 vasta tsitaadiga

need "said" missioonid on kõik enam-vähem korduvad vähemalt need mida traderid jägavad, oleks soovitatav rohkem backup seive teha, nt enne teise faktsiooniga liitumist, mingi main missioon oluline osa jne. Nimble annab ainult ühe missiooni:
Spoiler Spoiler Spoiler

rait6
HV vaatleja

sõnum 14.09.2008 20:31:46 vasta tsitaadiga

Aga mis selle Freedomi Capiga saab ette võtta. Mul küll enne seda kui sõtta tõttan seivitud aga sõda nii ei suuda lõpetada, et Cap ellu jääks.
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 14.09.2008 21:08:05 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
icon_wink.gif

Nüüd mul kange tahtmine STALKERit uuesti pelada , aga seda ma ilmselt ennem ei tee , kui uus masin istub laua all icon_razz.gif . Aga siis , kui see seal lõpuks on teen uuesti STALKER SoC-i läbi ja siis veel Clear Sky kah thumbs_up.gif .
Sinna kohta kus see kidra oli , ma vist ei roninudki - radiatsiooni pärast .
Aga järgmine kord tean... icon_razz.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 14.09.2008 22:25:57 vasta tsitaadiga

Muuseas - Garbage-s asuvad kõrge radiatsiooniga prügihunnikute tipud tasub ka läbi kammida icon_smile.gif
Oinapealuu
HV vaatleja

sõnum 15.09.2008 03:17:53 vasta tsitaadiga

rait6 kirjutas:
Aga mis selle Freedomi Capiga saab ette võtta. Mul küll enne seda kui sõtta tõttan seivitud aga sõda nii ei suuda lõpetada, et Cap ellu jääks.

Isiklikest kogemustest näib mulle, et see va Cap kipub ette trügima just lahingu lõppfaasis, nii et püüa optilist sihikut ja ( ka granaadiheitjat, kui see sul olemas on juba ) plahvatavaid tünne kasutades võimalikult ruttu võimalikult paljud ründajatest maha lüüa ja siis liigu edasi, ning võta ülejäänud vastased lähidistantsilt kiiresti maha, enne kui mõni Freedomi meestest jõuab kamikazet mängima minna. Muud tõesti ei oska soovitada, kui et jätka proovimist kuni lõpuks veab..

Nõndaks, ja nüüd natuke torinat selle muidu hea mängu aadressil.

Spoiler Spoiler Spoiler

Nii, viha sai välja valatud, nüüd võib edasi mängida. icon_biggrin.gif

viimati muutis Oinapealuu 15.09.2008 06:21:35, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 227, 228, 229  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.