|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
tige kala
HV veteran

|
09.09.2008 21:34:36
|
|
|
mingeid esmamuljeid ei olegi jagatud veel
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
09.09.2008 21:39:50
|
|
|
ma kaa juba pikemat aega ootan et keegi kommenteeriks
visake meile kaa mõni kooruke, helded härrad
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
09.09.2008 21:52:46
|
|
|
mis fail konkreetselt? hmm muidu setup failid 1-3 on kusagil 1-1,3 giga suured...
Spoiler 
enda profiili masinaga jooxis dx10ne all enam-v2hem, kuigi pole j6udnud veel palju kaeda, ex homme v2he rohkem aega vaadata...
kuigi jah, v6ix paremini joosta, AA oli maas, muud asjad panin p6hja mis sealt sai... frapsi kahjuks pole a arvan umbes 20-30 fps jooxis... dx9 all pole veel proovinud.
|
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maxxxim
HV kasutaja
|
09.09.2008 22:15:29
|
|
|
| MitchriX kirjutas: |
Raamat kah täitsa olemas
[/url] |
Eestikeelne kah olemas, pealkiri "Miljard aastat peale maailmalõppu", sees kaks juttu, üks see "Miljard aastat..." ja teine "Väljasõit rohelisse" (Stalkeritest).
|
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
100 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
10.09.2008 02:58:23
|
|
|
| minake kirjutas: |
mis fail konkreetselt? hmm muidu setup failid 1-3 on kusagil 1-1,3 giga suured...
Spoiler 
enda profiili masinaga jooxis dx10ne all enam-v2hem, kuigi pole j6udnud veel palju kaeda, ex homme v2he rohkem aega vaadata...
kuigi jah, v6ix paremini joosta, AA oli maas, muud asjad panin p6hja mis sealt sai... frapsi kahjuks pole a arvan umbes 20-30 fps jooxis... dx9 all pole veel proovinud. |
mitu g kokku plaaadil?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
10.09.2008 09:17:03
|
|
|
| 3,87 GB (4 157 110 272 bytes)
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
10.09.2008 09:52:41
|
|
|
superpilt on kõik asjad põhjas 1900x1200 aga minu raud suudab seda vedada normaalselt ainult kõik asjad poolepeal
mängus endas on suht samad vead mis esimeses osaski, mõnele mehele võid otse näkku kaks jahipüssi kuuli kütta meetripealt aga raibe vahel ei oiga isegi, mapi uuendused on ka nii nagu nad on...
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
10.09.2008 11:01:57
|
|
|
| HD 4870 peal ei saa seda siis 1920x1200 peal jooksutada ? Ei nojah... üks Crysise rivaal .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
axeon
HV vaatleja

|
10.09.2008 11:12:16
|
|
|
| Improved full dynamic lightning, rohu tihedus maas, AA maas, ülejäänud valikud max (1280x1024), heli poolelt EAX tugi: Lühidalt, pilt, heli väga nauditav, FPS 30-60. Soft Water ruulib. Teksti font on mõnusalt suur, saab ka prillideta lugeda. Paik kindlasti peale enne Tsooni minekut
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
10.09.2008 15:19:18
|
|
|
gj, pane prosele ja videole klokk peale
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mr Jason
Kreisi kasutaja

|
10.09.2008 15:34:42
|
|
|
kuda sellesse pukrisse,mingisugune suur betoon kirst sisse saab,uks on lukus katusel on veel helikopteri maandumis plats.
_________________ Special boy
viimati muutis Mr Jason 10.09.2008 15:40:55, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
10.09.2008 15:36:46
|
|
|
| 3,87 GB (4 157 110 272 bytes) |
huvitav kuidas nii, väike, kas siis graafika arvelt mängupikkust kokku hoitud??
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
10.09.2008 16:09:51
|
|
|
| nolifer kirjutas: |
| 3,87 GB (4 157 110 272 bytes) |
huvitav kuidas nii, väike, kas siis graafika arvelt mängupikkust kokku hoitud?? |
ei oska 6elda, ta v6ib valetada ka muidugi, kuna karbil on kirjas, et m2ngul on mingi fyysiline kaitse peal...
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
10.09.2008 16:21:50
|
|
|
| samas soc oli ka mingi 3,1 vist, graafikat kui palju
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mr Jason
Kreisi kasutaja

|
10.09.2008 20:07:59
|
|
|
| Killzone88 kirjutas: |
| Mr Jason kirjutas: |
kuda sellesse pukrisse,mingisugune suur betoon kirst sisse saab,uks on lukus katusel on veel helikopteri maandumis plats. |
Mul oli sama probleem....tulista neid stalkereid seal lähedal ja uks avaneb ! |
Äituma hea inimene,ma oleks ennast vist lolliks otsind ,selle peale ma küll poleks osand tulla,et stalkerile kuul pähe kimada
_________________ Special boy |
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
10.09.2008 20:16:50
|
|
|
Kasutage spoileri tage
|
|
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
11.09.2008 09:15:04
|
|
|
mis on eelmise osaga teistmoodi, siis kui madinax l2heb on lisatud juure ka tempot andev muusika
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 10:12:15
|
|
|
nuh, nüüd olen saanud mõnda aega klõbistada, võin muljeid jagada kah. masin mul seda eriti välja vedada ei taha, see on fakt ei viitsinud tweakeda kah, kuradile see graafika, niiet praegu mänginud medium sätete peal. proovin mitte spoilerdada midagi. kirjutan nii nagu pähe hüppab, niiet pikk jutt tuleb!
mängu algusosa oli ehmatav kui päris aus olla- selline andmine ja rabelemine käis, et ei osanud midagi peale hakata. appikutsed tulid vasakult ja paremalt, missioonide objektiivid muutusid iga kümne sekundi tagant ja tõsiselt jäi selline mulje nagu ma teeks midagi valesti. kartsin juba et kui selline terve mäng ongi, siis taolist Stalkerit ma küll ei tahtnud.
õnneks pärast esimest "missioonipuhangut" saavutas maailm jälle oma ekviliibriumi ja stalkeriõhustiku. mulle enam keegi kõrvaklappidesse ei karjunud ja sai hakata soos pilliroo vahel ringi hiilima ning jahipüssiga bandiidijahti pidama.
oli hea
päikesetõus pilliroopuhmastike vahel on selles mängus täiesti lummav vaatepilt, isegi medium sätetel...
siis sai soost välja ning edasi tuttavatele radadele. alguses soost väljasaamine on keeruline kuna sõjavägi ei taha seda väga lubada, aga mul õnnestus see esimese korraga. ametlikust foorumist lugesin et päris paljudel on see muidu probleemiks. vist vedas.
kohe kui stalkerid nägid et mina ringi jalutan, üritades oma asju ajada, hakaks jälle pihta- "appi!" siin ja "päästke!" seal. mõneks ajaks lahtus see maha ning sai peamissiooni teha. kuna öö on seekord pilkaselt pime, otsustasin mitte edasi minna, vaid stalkerite baasi jääda. otse loomulikult arvasid siis igast elukad, et ei lase töörahval rahulikult lõkke ümber lorijuttu puhuda ja ründaid baasi korduvalt.
esimesed vead tulid nähtavale- kuigi lahing oli läbi, olid stalkerid ikkagi "valvel" (püss palges ja põrnitsesid mingit punkti) ning mõned tüübid olid täpselt hoovi ukse ees, ei saanud enam sisse- neid eest ära tõugata ei saa (pidi mööda puuriitu ja karniise ronima et sisse saada). nemad saavad see-eest mängleva kergusega teha seda sinule- päris mitu korda lahingus juhtunud nii, et istud oma hea betoonvarju taga, tehes vastaste poole valanguid, ning ühtäkki avastad et sinu tagumik on varju tagant välja tõugatud ning sellele on maalitud suur sihtmärk- mingi tõbras "sõbralik" stalker otsustas sama varju taha tulla ning lükkas mu välja. ebameeldiv.
kordoni lõpus oleva piiripunkti ühe stalkeriga tekkis mul korduvviga- iga kord kui temaga rääkida püüdsin, lendas mäng kokku. kolm korda proovisin, et kindel olla.
edasi Garbage, pärast seda külastasin ka kõrvalolevaid agroprom ja dark valley alasid, kus on siis vastavalt Duty ja Freedom baasid.
Freedom on endiselt kimp m**ne ja otsustasin proovida ära uue featuuri- faktsioonisõjad, liitudes Dutyga.
kaugele ei jõudnud- esimene missioon oli vabastada kontrollpunkt vaenlastest. panin end relvile nagu Rambo, jõuan kontrollpunkti ja seal istuvad Duty sõdurid ning sõbralikud stalkerid ja viskavad koos viina. vaenlast ei kuskil. loadisin mängu enne liitumist uuesti ja läksin üksi uitama.
tungiv soovitus! salvestage. salvestage palju ja kindlasti mitte samasse slotti. tehke vähemalt 3-5 erinevat saveslotti.
nii esmakordsel kohtumisel bandiitidega (kui vahele jääte) kui ka ühe korra peamissioonis kaotate kogu oma varustuse ja RAHA. peamissiooni kadu vältida ei saa, kui see teiega juhtub siis loadige, kulutage kogunenud raha relva upgrade peale ning pange varustus lähimasse kasti hoiule. minge sinna kohta palja persega, las "varastavad". minult said nad 25 rubla.
ei pannud selle spoilerisse kuna mingi jutt käib et võibolla muudetakse see ära, lihtsalt liiga frustreeriv encounter- raha saamine tsoonis on natuke raskemaks muutunud (yay!) ning iga kopikas on arvel.
üritaks kuidagi kokku tõmmata asja...
hea:
-relvi ja turviseid saab upgradeda ning parandada (tekib tõesti oma relva tunna ja see on tähtis; turviseid pole upgradenud kuna pole veel leidnud ühtegi millesse tahaks oma raskelt teenitud nutsu magama panna)
-artefaktide leidmine on PÕNEV. ei käi enam metsas seenel, päris keeruline on neid kätte saada. siiani pole leidnud ka ühtegi artefakti mis puhas võit oleks (nagu eelmises need +stamina artefaktid) - kõigil on mingi radiatsioon küljes ja see on ebameeldiv. viinakast kaasa!
-raha vähe, pinget rohkem
-vastased viskavad vahest veel ägedamaid taktikalisi trikke välja
-öö on PIME
halb:
-ikkagi paljuvõitu vigu, skriptimise ja puhtalt progemise vead. jäin oma mänguga kinni peamissiooni kus ei tahtnud skripti käivitada, pean kaugemalt eemalt loadima
-andestamatu süsteem - sina sihid läbi optika üht tõbrast, vajutad päästikule ja siis paneb üks sõbralik stalker oma kanni täpselt ette. standingu hit on valus, õnneks nad ei hakanud kohe mind kõmmutama.
-granaadivihm - vastased enam end tagasi ei hoia ja kohe kui sind nähakse, hakkavad loopima sitta nagu pärdikud loomaaias. jah, ehk reaalsem aga mõned lahingud muutuvad save-load festivaliks.
-faktsioonisüsteem on põhimõtteliselt broken. kui mul Duty faktsiooniga probleemid tekkisid, käisin ametlikul kodukal ning seal on ikka räme kisa sellel teemal ning mitte ainult Duty poolel. kui ikka ei suudeta oma väljareklaamitud põhilist uut featuuri korralikult välja lasta siis ma ei tea...
-omad mehed tõukavad sind ringi, ise tõugata ei saa
plusse-miinuseid on veel aga need olid põhilised.
lisaks veel ma suht mängu alguses, niiet neid võb tekkida veel ja veel
kuid bottomline: hea mäng on rsk vigane aga hea
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
axeon
HV vaatleja

|
11.09.2008 11:09:40
|
|
|
mis on eelmise osaga teistmoodi, siis kui madinax l2heb on lisatud juure ka tempot andev muusika  |
Õnneks on olemas valik dynamic music, kohe sai ka offi keeratud. Imo ei sobi selline serious samilik action back kohe mitte
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
11.09.2008 12:28:43
|
|
|
ma sain peale updatet ka oma masina paremini tööle peale installi see link ei töötand. kuna peale up-i saved enam ei töötand sain otsast alata
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 13:23:50
|
|
|
Paganarh'i kommentaarile tuginedes võib siis vist patchi ootama jääda, et algusest lõpuni mänguelamus kokkuvõttes ikka mõnus oleks.
Muuseas, kui keegi veelgi tagasihoidlikuma rauaga asja proovida otsustab, siis võiks ka tulemist kindlasti siin teada anda.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
11.09.2008 13:33:39
|
|
|
oma profiili masinaga jooxis dx10ne all ja 1280*1024 enamus p6hjas t2itsa talutavalt, AA oli maas, AF p6hjas...
tuttav r22kis, et tal 3GHZ p4 ja 7600 gs xp all pidi ka talutav olema
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
11.09.2008 14:35:19
|
|
|
| Rudolf112 kirjutas: |
Paganarh'i kommentaarile tuginedes võib siis vist patchi ootama jääda, et algusest lõpuni mänguelamus kokkuvõttes ikka mõnus oleks.
Muuseas, kui keegi veelgi tagasihoidlikuma rauaga asja proovida otsustab, siis võiks ka tulemist kindlasti siin teada anda.  |
patch on väljas ju juba.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 15:40:54
|
|
|
nooh. factionivärki see päts ei paista parandavat, aga midagi ikka on tehtud. list:
Spoiler 
Short Description
This v1.01 patch improves performance, overall stability, fixes potential load/save issues, and balances multiplayer.
more details about this file
Changes:
MultiSample Anti Aliasing
Added use of special cover during fights.
Improved dynamic lighting.
Changes to combat balance: some enemies are now stronger.
Changes to economic balance.
Added secondary objectives.
Changed some animations in the multiplayer.
Improved sorting of secondary objectives in the PDA.
Added the ability to communicate with storyline characters, squad leaders and guides without holstering weapons.
Added description of stash contents when purchasing information about the stash.
Added additional information to pop-up tips in the PDA.
Changed traders item stocks in certain areas.
Changed life simulation balance (event intensity, mutant strength).
Added the opportunity to get your items back after being mugged at the Garbage. Only part of your money is now taken when you enter/leave the Garbage.
Added rewards for joining factions.
Changed the PDA log message filtering system.
Added flares in Limansk and the Red Forest.
Increased reward for capturing enemy bases in the Faction War.
Save/load file names can no longer contain brackets.
Added use of localized strings in game console, chat etc.
Fixes:
Game optimization (approximately 5% improvement).
Overall game stability improved considerably.
Fixed errors in saving the game, which caused consistent crashes during long games.
Game loading speed increased by 10-15%.
Fixed error with the emission.
Fixed error which caused characters to run around with activated grenades in their hands.
Fixed random enabling of music which had been disabled in settings.
Fixed stash errors, including incorrect saving and accumulation (disappearance) of items in stashes.
Fixed error with automatic failure of a number of objectives, which prevented them from failing.
Fixed errors in some secondary quests.
Fixed the guide algorithm. Guides can now take you to more locations.
Fixed an error which caused the player to become an enemy of Clear Sky.
Fixed the players starting position when entering areas.
Fixed errors in the response of detectors to anomalies and artifacts. The detector no longer responds to artifacts it cant detect.
Fixed reward at the Duty base.
Fixed minor issues in the PDA interface and in the multiplayer main menu.
Fixed errors which caused the game to crash when the player joined Duty.
Fixed minor bugs in mutant behavior after death (vanishing corpses, continuing animations).
Fixed appearance of items in crates owned by camps.
Fixed tree penetrability, including the ability to be penetrated by machine gun fire.
Improved visual presentation of some anomalous areas.
Fixed appearance of some Freedom stalkers.
Fixed some text errors.
Fixed errors which made it impossible to upgrade some items.
Fixed the error which made it impossible to use grenades in the players inventory.
Characters no longer give out secondary objectives during camp attacks and defense.
Some traders now sell upgraded weapons.
Added places to hide from emissions in the Dark Valley.
Fixed an error with detector activation from the inventory.
Fixed FPS drop in the main menu.
Fixed double super-sampling buffering.
Fixed bug with night vision effect which remained after the suit which provided it was removed.
Fixed font display in DX10.
Fixed errors in key assignment in game options.
Fixed team history in the console following log clearance.
Multiplayer
Added the Repair Base map
Changed multiplayer balance.
Fixed health indicator bug caused by using medkits while invulnerable.
Fixed inventory opening bug, which occurred when the player died in DM, TDM and AH modes.
Fixed the bug which caused a pause after client connection.
Buy menu improved.
Fixed BattlEye support.
Fixed patching system.
Fixed incorrect error message.
Fixed error with movement of items in the backpack.
Fixed first bullet dispersion.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 00:29:29
|
|
|
Mängu lõpp on täielik jura
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
12.09.2008 05:26:15
|
|
|
Mängu lõpp on täielik jura  |
lühem gamaplay kui eelmisel stalkeril?
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 09:02:35
|
|
|
bljaa, mul oli siis totaalselt vale info patchi kohta? mnjah
LAHE on see et JÄLLE lasevad nad patchi välja mis ei ole compatible eelmiste savegamedega
traa kas ma tõesti pean uuesti alustama?!
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
12.09.2008 09:04:37
|
|
|
Ma vaatan, et siin pole meeleolu just parim.
_________________ Ära siia kliki |
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 09:11:39
|
|
|
| G80 kirjutas: |
Ma vaatan, et siin pole meeleolu just parim.  |
ma tõesti tahan et see mäng mulle meeldiks, tõesti. ja krt, ta meeldib mulle kah. aga selline hunnik jamasid ja siis veel muidugi nende vigade jaoks tehtavad parandused, mis panevad mängu nullist alustama, teevad mu nukraks pandaks
ei ole eriline variant mul jätkata ka ilma pätsimata, kuna ma olen suht keskel alles ning ma iseenesest (eriti Stalkeris) üliaeglane mängija.
parem juba siis alustada otsast peale.. oeh. vähemalt tuleb nädalavahetus.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
12.09.2008 09:22:15
|
|
|
| kust te seda v2lja lugesite, et viimase patchiga saved ei t66ta? ma küll kusagil kirjas seda ei n2e...
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
12.09.2008 09:23:04
|
|
|
| kust te seda v2lja lugesite, et viimase patchiga saved ei t66ta? ma küll kusagil kirjas seda ei n2e... |
Patch (V1.5.03)
Please note that previous save games are not compatible.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Crow
HV kasutaja

|
12.09.2008 09:36:38
|
|
|
Ise ootasin esimesed fixd ära ja alles siis hakkasin mängima ja tuleb välja, et ootamise otsus oli õige. Olen vähe veel mänginud ja ei viriseks asja üle, kui hakkame vaatama kes mängu taga on siis peaks rahul olema . Kas Clear sky on parem kui esimene osa, ei oska veel öelda, teen mängu läbi ja siis ütlen. Minu arust , selles mängus on midagi, mis võlub ja kisub mängima. Kus juures V1.5.04 on ka väljas !!! http://www.gamershell.com/download_32534.shtml

viimati muutis Crow 12.09.2008 12:58:10, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
12.09.2008 09:54:27
|
|
|
| te ajate siin natu segast, ma sain aru, et viimasest patchist k2is jutt ja see on 1.5.04 seal pole kirjas, et saved ei yhildus 03 versiooniga... 03-s v6is t6esti nii olla...
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 11:44:35
|
|
|
nu mul on "out of the box" install, kui 03 ei ühildu siis miks peaks 04 ühilduma?
tegelt eriti vahet pole, täna õhtul saan vast mängida ja siis näeb kas ühildub väi ei
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
12.09.2008 13:09:08
|
|
|
proovisin 03 saved 04-ga ei yhildu kahjuks... 6nnex pole v2ga kaugele veel saanud
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
12.09.2008 15:06:42
|
|
|
| Crow kirjutas: |
| Ise ootasin esimesed fixd ära ja alles siis hakkasin mängima ja tuleb välja, et ootamise otsus oli õige. Olen vähe veel mänginud ja ei viriseks asja üle, kui hakkame vaatama kes mängu taga on siis peaks rahul olema . Kas Clear sky on parem kui esimene osa, ei oska veel öelda, teen mängu läbi ja siis ütlen. Minu arust , selles mängus on midagi, mis võlub ja kisub mängima. Kus juures V1.5.04 on ka väljas !!! http://www.gamershell.com/download_32534.shtml |
Krt neid Patche tuleb nagu seeni peale vihma, samas oleks võind tüübid siis 1 kuu lisaks võtta, mitte pooltoore mängu väljas lasta ja siis Patche treima hakata.
Aga hea, et neidki teevad.
_________________ Ära siia kliki |
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 15:26:45
|
|
|
lühem gamaplay kui eelmisel stalkeril? |
CS pikkus 10h !
Huvitav on see ,et miks ei ole CS rohkem uusi relvi,varustust jms leidsin mängust ühe uue relva ja isegi sellele ei leidnud ühtegi kuuli
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.09.2008 16:12:48
|
|
|
CS pikkus 10h !
Huvitav on see ,et miks ei ole CS rohkem uusi relvi,varustust jms leidsin mängust ühe uue relva ja isegi sellele ei leidnud ühtegi kuuli  |
Relva panivad aga unustasivad kuulid lisada .Kuulid lisatakse patch 10000.5566.7755-ga
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
12.09.2008 16:24:52
|
|
|
CS pikkus 10h !
Huvitav on see ,et miks ei ole CS rohkem uusi relvi,varustust jms leidsin mängust ühe uue relva ja isegi sellele ei leidnud ühtegi kuuli  |
Kas tegid ikka kõrvalmissioone ka?
SoC-is oli ka nii ,et osad asjad olid üldse kuskile kõrvalmissioonidesse ära peidetud.
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maxxxim
HV kasutaja
|
12.09.2008 17:41:50
|
|
|
| Olen hädas selle Lesnikuga (Forester). Esimest korda käisin tema juures, andis ülesande, täitsin ära (käisin torni otsas, sain ühenduse kadunud squadiga) ja nüüd ülesandeks uuesti Lesniku juurde minna. Ronin teisele korrusele, astun tuppa aga tuba tühi ja Lesnikuga rääkida ei saa. Mida teha? Olen käinud erinevatel kellaaegadel mitu korda - ei midagi, pole Lesnikut. Kas kellelgi oli samamoodi, mis lahenduseks?
|
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
100 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
|
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
13.09.2008 09:18:23
|
|
|
n6me bug v6i ongi see normaalne, et shotguni upgrademisel ta enam haavleid ei lase vaid ainult kuule mis sinna m6eldud on
teine bug mis olen veel t2heldanud siis military base mis cordoni alguses on kui sinna satud siis on seal mingi kuuliprits mis kohe tinama hakkab, tegin selle military baasi tyhjax, tapsin k6ik maha, ka selle kuulipilduri seal, kui aga tagasi hakkasin minema siis poolel teel j2lle lambist hakati mind sealt pritsist tinama
|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
13.09.2008 09:35:58
|
|
|
nuh, pärast patchi on mul mäng suht ebastabiilne- pidin uuesti alustama eksole, tegin swampi läbi ilma probleemideta ning jamad hakkasid tekkima cordonis.
nimelt viskab täitsa lambikalt välja, isegi ei ütle seda submit bug error whatever asja, vaid lihtsalt klõps to desktop.
oma AK'd ma sade upgradedega uuendada ei saa- to desktop (ja kuidagi eriti salakavalalt u. 10 sek pärast upgrademist)
ja nüüd just kui kiskusin ühelt laibalt AKSU inventorysse ja tegin sellele unload, kõmm to desktop
aaaaaargh
minake, ümber laadida ei saa? ma vahepeal k2isin mingi combat shotguniga ringi ja seda sai teise moona peale ainult nii ymber laadida et tegid talle inventorys unload ning siis kui k2tte v6tsid, pressisid Y (default nupp)
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
|
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chernobyl
HV vaatleja
|
13.09.2008 12:25:24
|
|
|
mul selline jama, et ma ei saa liikuda cordonist kuhugile., PDA peal neid nooli pole ja kui ma jõuan näiteks kohta, kust peaks saama minna garbagesse ei saa ma lihtsalt seda teha. küsib, et kas ma tahan minna teise levelisse ja vastuseks saab aint yes panna, kuigi peaks no kah olema ju. panen yes ja siis ta võtab seda no-na ehk pöörab mu ümber. täita p***es bug. keegi äkki teab midagi mis selle ära fixiks. a ja mul on viimane ehk 1.5.04 patch
n6me bug v6i ongi see normaalne, et shotguni upgrademisel ta enam haavleid ei lase vaid ainult kuule mis sinna m6eldud on
|
kui teed selle upgrade siis kirjutab ju, et ei saa enam 12x70 rounde kasutada
ja kui crashib, siis tuleb driverid uuendada. mul oli ka sama jama
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|