Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Ei saa 8800 GT'st pilti telekasse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 09.09.2008 16:29:20 Ei saa 8800 GT'st pilti telekasse vasta tsitaadiga

Probleem järgmine:

püüan saada pilti telekasse. telekal on vaid scart-auk. kasutan videokaardiga kaasas olnud musta karbikest, mis pistetakse kaardi s-video mulku ja tagant saab pildi rca juhtmega otse scart-pistukusse viia. pilti aga ei tule ega tule. juhe sai hetk tagasi sõbra sama kaardiga üle kontrollitud - kõik töötab. kahjuks jäi tsekkimata, kas äkki pole viga minu mustas karbikeses ehkki ei usu hästi sest juhet jätkamiskohalt (ühest juhtmest jäi väheks) katkestades-ühendades annab teleka ekraan sähvatuste näol mingit tagasisidet küll.

tv-ühenduse wizard teatab, et kõik oleks nagu korras aga "SIGNAL TYPE" taga on tühjus.

vana arvuti vana kaardiga (ati) töötas kõik perfektselt. mõtlesin minna oomipoodi ja osta s-video juhtme ja s-video sisendiga scart-pistiku, et äkki on sellest abi aga pole kindel.

mis te arvate, kas viga võib olla selles mustas üleminekukarbis või pigem kaardis?

sõber sai enda masina ja telekaga asja käima aga pilt oli mustvalge. ta ise kasutab küll enda puhul teleka s-video auku ja sellega pole problat. mustvalge oli vaid scardi kaudu. oskab keegi ka sellele probleemile vastust pakkuda?

_________
PS!

Niisiis - kaart ordis ümber vahetatud, pilt telekas, ilus ja värviline ja ongi kõik. tänud ordile kiire tegutsemise eest.

_________
PPS!

Ja olemegi tas samas kohas, kus enne - paar päeva kaart töötas, siis läks telekal pilt jälle eest. Sai draivereid uuendatud ja reinstallitud ja mida iganes aga ei essugi. kaardi control panelil on kord tv visard ja multiple display wisard aga iis jälle pole. ja kui neid käivitada poüüda sis need kas ei käivitugi või siis ütlevad lõpuks, et tv output signal on puudu.

üks sõber küsis seepeale, mis mul PSU peale kirjutatud on. paistab, et seal on 440W max. seepeale arvas, et selles ongi probleem, et töötab piiripealse voolutarbega ja kui miskit veel lisaks tuleb, on kellad. et ta oli 450W psu pidanud 500 vastu vahetama.

oskab keegi veel miskit nõu pakkuda? ei taha ka iga paari nädala takka ordit vaevamas käia.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yxtom
HV kasutaja
yxtom

sõnum 09.09.2008 16:49:51 vasta tsitaadiga

see kivi läheb nüüd küll Ordi kapsaaeda... manualis selge sõnaga öeldud:

1.2. Minimum System Requirements
• Hardware
- Intel® Pentium® 4 or AMD AthlonTM
- 128 MB of system memory; 2 GB or more for best performance
- Optical drive for software installation (CD-ROM or DVD-ROM drive)
- A 450 Watt power supply or above is a must

... nagu ma aru sain oli sulle kasti pandud 440W...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 09.09.2008 17:10:52 vasta tsitaadiga

nii ta on. ordumehed ise pakkusid kah telefonitsi, et asi vajab normaalseks tööks 450 aga muidu pidada kaart ka 440 peal töötama. noh, töötabki. aga pilt tuleb vaid monitori.

jama hakkab pihta sellest, et nad tahavad nüüd, et ma kasti sinna viiks ja siis nad nikerdaks ja näperdks seda ja sooritaksid selle kallal salajasi iti-rituaale paar nädalat aga mul on vaja selle kastiga TÖÖD teha :-s
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 09.09.2008 17:17:14 vasta tsitaadiga

toitekas oleks nõrk siis mängudes oleks esmajärjekorras probleemid, kas on?
omal mul kunagi oli GT'ga küll 400W toitekas ja ei jäänud kuidagi nõrgaks.

Muidu elementaarne asi aga kas display prop. alt teine ekraan on ikka attached?

tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 09.09.2008 17:22:53 vasta tsitaadiga

irw, 440W on küll ja küll. Minu 400W Fortron toidab isegi E8400 @ 3.6GHz, HD4850, 2 kõvaketast, 2GB RAM- ära.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2008 17:49:45 vasta tsitaadiga

proovi mingite vanemate draiveritega igaks juhuks. Ma ka jebisin mingi aeg sarnase probleemiga ja uusimate draiverite tv-viisard pani näkku. Mingite poole aasta vanuste draiveritega jälle töötas. Tundub et nVidia mehed tahavad s-videost lahti saada. Kõigepealt keerati tv-out full-screen kuvasuhe tuksi ja läheb aina hullemaks...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 09.09.2008 19:35:47 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
toitekas oleks nõrk siis mängudes oleks esmajärjekorras probleemid, kas on?
omal mul kunagi oli GT'ga küll 400W toitekas ja ei jäänud kuidagi nõrgaks.

Muidu elementaarne asi aga kas display prop. alt teine ekraan on ikka attached?

Kusjuures ei olnud. enne, kui asi töötas, ma sealt igatahes ei näppinud sest asi läks ilmagi käima. praegu tsekkisin ja teine molu on seal "not active". panin aktiivseks, seepeale arvutiekraan vilgutab paar korda ja kõik on justkui korras. vajutan apply ja ok ning kui tagasi setingut vaatama lähen, on taas not active.

Samal ajal panin kaardile vana draiveri tagasi. multiple display setub teatas, et output signal on olemas (b või g pal) ja kõik. pilti telekas pole. seltingute muutmise ajal käivad mustal ekraanil vaid mingid valged sähvakad.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 09.09.2008 22:47:36 vasta tsitaadiga

Vaheta TV pildi resolutsiooni. Ajutiselt. Kui pildi ette saad, siis pane vana reso tagasi.
Minu 8800GT teeb algusest peale sama trikki - pilt sähvib TV väljundi sisselülimisel ja seadistuse muutmisel, aga pilt ise on must, reso muutmine toob alles pildi ette. Tüütu muidugi, aga selline see 8800GT on - puudub full screen mirroring teisel monitoril (TV või mingi muu) ja analoog-TV väljund nöögib üldse kogu täiega thumbs_down.gif
ATI on selles suhtes thumbs_up.gif

tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 29.09.2008 10:49:57 vasta tsitaadiga

vana ati 9600'ga polnud tõesti probleeme. peale selle, et see oli VANA

Tegelikult ma sain nüüd kuidagi pildi ette! miskitpidi läks lõpuks selline asi käima nagu tv outputi forcemine vmt. enne seda polnud. nüüd aga sai sinna pildi ette. näis, kas ka kauaks.

PS!

Tegelikult pean ma ikkagi kurtma. Ehkki mitte eriti. Filme vaadata nüüd põhimõtteliselt saan aga aeg-ajalt kukub TV-out ikkagi ära. Siis peab restardi tegema, seepeale tuleb see jälle tagasi. Ärakadumine juhtub peamiselt siis, kui olen mingit mängu mänginud aga vahel tuleb seda ette ka niisama, kui arvuti kaua käimas on olnud. On kellelgi mõtteid?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Ei saa 8800 GT'st pilti telekasse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.