Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
maxtor1
HV veteran
maxtor1

sõnum 08.09.2008 16:23:46 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
mis firma neid mpeg4 mooduleid paigaldab?

Küsimus viib mind mõttele et kunagi olid ju asjapulgad (ka firmad kui sellised) kes telekatesse DM blokke paigaldasid. Ilmselt tekib (kui pole veel tekkinud) ka selliseid kes telekatesse mpeg-4 mooduleid sisse aretama hakkavad kui selleks piisavalt nõudmist tekib. Aga tegelikult on selline olukord ikka päris räme. Poed on igasugu telekaid täis aga tegelikkuses kõlbab kasutada vaid Sony toodangust mingit osa icon_razz.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hullmees69
HV vaatleja

sõnum 08.09.2008 16:28:41 vasta tsitaadiga

Oskab keegi soovitada mõnd head 22-26"LCD telerit?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
oliver.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2008 17:36:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aga tegelikult on selline olukord ikka päris räme. Poed on igasugu telekaid täis aga tegelikkuses kõlbab kasutada vaid Sony toodangust mingit osa

Kõlbmatud... milleks? Nt ka kaabeltelevisiooni, viasati, elioni iptv/kaabeldigi vms jaoks? On väga suur osa inimesi, kel pole antenni katusel ning ei kavatse seda kunagi panna ka. Juba ainuüksi pealinnas on neid üsna kena hulk.
Eks on tore küll kui mpeg4-tüüner on sisse ehitatud, aga see omadus pole kõigi jaoks määrav, nii et ei ainuüksi selle järgi ei saa lahterdada kõlbavateks ning kõlbmatuteks.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
maxtor1
HV veteran
maxtor1

sõnum 08.09.2008 18:10:48 vasta tsitaadiga

Kas sellest võib nii aru saada et kaabeltelevisioonis ei muutu midagi ka peale ''täielikku üleminekut digi-tv'le '' ? Et signaal tuleb kaablist edasi nagu siiani vä ? Ehk siis analoogina.
Minu eemärk on hetkel siis selline et võimalikult odavalt kätte saada normaalne pildikast mida oleks vajadusel võimalik kasutada ka ilma kaabel tv abita. MPEG-4 vastuvõtt ei ole seega nõutav, küll aga võimalus seda lisakaardiga teha (ilma täiendava digiboxita).

viimati muutis maxtor1 09.09.2008 09:50:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 08.09.2008 20:04:35 vasta tsitaadiga

Keegi tark soovitagu siis kas plasma või lcd?Lcd on praegu 32 aga suuremat tahaks nii üle 40ne.Plasmad on poes küll odavad ja see teeb ka kuidagi ettevaatlikuks ja mis kõigetähtsam on,et xbox360 saaks korralikult mängida ilma mingi lagi jms cräpita ning muidugi peab pilt olema hea.
Ja seda kõike tahaks veel nii 13-14k raha eest saada.
Nii,et mis siis parem plasma või lcd?
Kommentaarid: 216 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 08.09.2008 22:31:58 vasta tsitaadiga

Alvaaro kirjutas:
Keegi tark soovitagu siis kas plasma või lcd?Lcd on praegu 32 aga suuremat tahaks nii üle 40ne.Plasmad on poes küll odavad ja see teeb ka kuidagi ettevaatlikuks ja mis kõigetähtsam on,et xbox360 saaks korralikult mängida ilma mingi lagi jms cräpita ning muidugi peab pilt olema hea.
Ja seda kõike tahaks veel nii 13-14k raha eest saada.
Nii,et mis siis parem plasma või lcd?

Ma võin kätt südamele pannes kinnitada, et minu Wii pilt ei laagi Panasonic 46PY80 peal küll kuidagi. Xbox'i muidugi ei tea, Microsofti värk icon_wink.gif.

Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 09.09.2008 10:12:30 vasta tsitaadiga

Seega kärab ka plasma jah? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 216 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 09.09.2008 11:52:23 vasta tsitaadiga

Kuna seda teemat ilmselt külastatakse enam kui ostuabi teemat, lisan oma arvamuse viimasest poes telekatega tutvumisest ka siia arutlemiseks:
tsitaat:

Sai poes käidud telereid vaatamas ning suured tänud kasutajale _marek, kes juhtis ka minu tähelepanu just probleemsetele kohtadele praeguste mudelite juures. Vähemalt sain mina aru, et probleeme on 24p formaadis üles võetud materjali näitamisel, olenemata sellest, mis moodi seda edastatakse. Kaamera keeramisel paremale-vasakule pildil olevate objektide piirjooned ei liigu sujuvalt, vaid liikumises tekib samm sisse, mis muudab pildi parajaks läbuks. Ehk siis on küsimus selles, millised pildiparandustehnoloogiad suudavad selle liikumise LCD ekraanil sujuvaks muuta. Samsungi (LE37A558 oli vist) oma oli Philipsi (miski xxPFL7603 oli vist) vähemalt minu subjektiivse silmanägemise järgi kehvem, aga ka Philipsi oma andis alla vahepeal. Sel päeval sai telekatega tutvumiseks võetud aeg otsa, huvitav mida suudab Sony Bravia Engine ning Bravia Engine 2 näiteks...
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
ThebigA
HV kasutaja

sõnum 11.09.2008 15:13:23 vasta tsitaadiga

sosssepp kirjutas:
Kaamera keeramisel paremale-vasakule pildil olevate objektide piirjooned ei liigu sujuvalt, vaid liikumises tekib samm sisse

Millise kaamera pilti te seal telekate peal testisite?

Terv.
A.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 11.09.2008 17:00:29 vasta tsitaadiga

ThebigA kirjutas:
sosssepp kirjutas:
Kaamera keeramisel paremale-vasakule pildil olevate objektide piirjooned ei liigu sujuvalt, vaid liikumises tekib samm sisse

Millise kaamera pilti te seal telekate peal testisite?

Terv.
A.

Ei olnud meil kaamerat, kuid kasutaja _marek ütles, et 24p ülesvõetud materjali puhul esineb nimetatud probleem.
tagasi üles
ThebigA
HV kasutaja

sõnum 12.09.2008 13:03:44 vasta tsitaadiga

Plasmade puhul pole mina kaamerapildi puhul sellist probleemi täheldanud. Aga see võib olla ka kaamerast kinni. LCD'del on paljudel jama pildi dünaamikaga. Olgu see pildiallikas siis mis tahes. Samuti on palju jama upscale'ga. Kui ikka tahad vaadata Eesti telekanaleid FULL HD telerilt siis on asi päris kurb.

Terv.
A.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 13.09.2008 16:45:38 vasta tsitaadiga

oeh kui pikk teema, loomulikult ei hakka kõike läbi lehitsema, see võtaks sajandeid ja siis kui ma lõpetaks enam neid telekaid ei kasutata icon_biggrin.gif

anyway, keegi teadja võiks öelda milline oleks ~13k ( 2-3k siia sinna ei tapa.) eest parim FULL HD telekas, no kuskil nii 37" võiks ka olla, mitte suurem. endal jäi silma philips 37" 5603D, mis arvate ? suuri valikuid ei tohiks olla selles hinnaklassis

EDIT: sai võetud philips 37" 7603D
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 56
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 13.09.2008 20:15:52 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
EDIT: sai võetud philips 37" 7603D

Parim valik selles hinnaklassis 8)
(in my humble opinion)
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
WerteX
HV Guru

sõnum 14.09.2008 11:53:48 vasta tsitaadiga

DyFendeX, hea valik.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 14.09.2008 18:54:45 vasta tsitaadiga

Ise sama probleemi ees. keegi ütles et philips 37" 7603 pidi aeglane olema? PS3 tahaks järgi ühendada. Teine valik sony 32W4000, aga see on jällegi väiksem... ja tavaline pilt pidi halvem olema sonyl... On keegi reaalselt asju võrrelnd?
DyFendeX jaga muljeid.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 14.09.2008 19:21:17 vasta tsitaadiga

Jagan neid siis kui esmasp-teisip telekas koju jõuab ja pildi ette saan icon_wink.gif samas see mul esimene LCD TV, nii et pilti võrrelda ei oska mõne teise telekaga ja tavalise kineskoop telekaga seda vast naljanumber võrrelda icon_smile.gif
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 14.09.2008 19:27:47 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
Jagan neid siis kui esmasp-teisip telekas koju jõuab ja pildi ette saan icon_wink.gif samas see mul esimene LCD TV, nii et pilti võrrelda ei oska mõne teise telekaga ja tavalise kineskoop telekaga seda vast naljanumber võrrelda icon_smile.gif
Tee see naljanumber ära, on natukenegi infoks neile, kes osta tahavad icon_wink.gif
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 14.09.2008 20:53:34 vasta tsitaadiga

sosssepp kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
Tee see naljanumber ära, on natukenegi infoks neile, kes osta tahavad icon_wink.gif

a muidugi ei maksa vaadata tv3'e hommikust "armastuse saladust" ja siis öelda, et uutel lcd teleritel on pilt ikka jube kehv...sest mõni saade on lihtsalt nagu läbi riisi hõõrutud. samas CSI'd, dr House'id ja sellised on ideaalsed minu 42'' 7603D'ga.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 14.09.2008 20:54:18 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
sosssepp kirjutas:
DyFendeX kirjutas:

a muidugi ei maksa vaadata tv3'e hommikust "armastuse saladust" ja siis öelda, et uutel lcd teleritel on pilt ikka jube kehv...sest mõni saade on lihtsalt nagu läbi riisi hõõrutud. samas CSI'd, dr House'id ja sellised on ideaalsed minu 42'' 7603D'ga.

arvutis mõned HD filmid olemas icon_smile.gif
tagasi üles
jacuzzy
HV kasutaja
jacuzzy

sõnum 14.09.2008 23:05:27 vasta tsitaadiga

oliver. kirjutas:
tsitaat:

Aga tegelikult on selline olukord ikka päris räme. Poed on igasugu telekaid täis aga tegelikkuses kõlbab kasutada vaid Sony toodangust mingit osa

Kõlbmatud... milleks? Nt ka kaabeltelevisiooni, viasati, elioni iptv/kaabeldigi vms jaoks? On väga suur osa inimesi, kel pole antenni katusel ning ei kavatse seda kunagi panna ka. Juba ainuüksi pealinnas on neid üsna kena hulk.
Eks on tore küll kui mpeg4-tüüner on sisse ehitatud, aga see omadus pole kõigi jaoks määrav, nii et ei ainuüksi selle järgi ei saa lahterdada kõlbavateks ning kõlbmatuteks.

Harige lolli natuke....kas saan õigesti aru, et kui istun starmani kaabli otsas (nt kolmikpakett Kodu) siis pole mul vaja sisseehitatud digi tüünerit?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 14.09.2008 23:07:44 vasta tsitaadiga

jacuzzy kirjutas:
oliver. kirjutas:
tsitaat:

Harige lolli natuke....kas saan õigesti aru, et kui istun starmani kaabli otsas (nt kolmikpakett Kodu) siis pole mul vaja sisseehitatud digi tüünerit?

täpselt nii on lood.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jacuzzy
HV kasutaja
jacuzzy

sõnum 14.09.2008 23:22:09 vasta tsitaadiga

Mida arvata sellistest isenditest ....
http://sale24.ee/product_info.php/products_id/38043
http://sale24.ee/product_info.php/cPath/16_113_118/products_id/51498

Mul oluline just FullHD.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 15.09.2008 09:46:03 vasta tsitaadiga

jacuzzy kirjutas:

Mul oluline just FullHD.

mõned postid ülevalt vaata just uurisin mis 13k eest oleks parim full hd lcd, googledades jõudsin arvamusele et philips 37" 5603D on parema pildiga kui samsa lg vms aga kui oled nõus veel 2k juurde panema saad 15k eest juba 37" philips 7603D mis peaks olema parim selle raha eest, nagu ka osad AHVid nõustusid minuga.
tagasi üles
jacuzzy
HV kasutaja
jacuzzy

sõnum 15.09.2008 10:44:53 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
jacuzzy kirjutas:

Mul oluline just FullHD.

mõned postid ülevalt vaata just uurisin mis 13k eest oleks parim full hd lcd, googledades jõudsin arvamusele et philips 37" 5603D on parema pildiga kui samsa lg vms aga kui oled nõus veel 2k juurde panema saad 15k eest juba 37" philips 7603D mis peaks olema parim selle raha eest, nagu ka osad AHVid nõustusid minuga.

ahaa...tänud olengi aevestanud et mingi 15-16k teleka peale...igaljuhul lähen vaatan need sinupoolt pakutud variandid üle.
tagasi üles
maxtor1
HV veteran
maxtor1

sõnum 15.09.2008 11:13:03 vasta tsitaadiga

jacuzzy kirjutas:

Minu teada on see ikka nii et hetkel pole vaja, kunagi kui maapealne läheb kõik digitelevisiooniks siis järgneb sellele sama suund ka kaablis. Lisaks on kaabeldigi ka praegu juba olemas ja pilt sellega oleks kaasaegses telekas ikka arvatavasti parem kui analoogsignaaliga. Terrestrial digituuner jälle ei mõista kaablisignaaliga midagi pihta hakata nagu ma aru saan.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.