ma ei tea kas te sellist venda ka teate...http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=138798515
hea vana sõber...teinud musat juba 8 aastat, ja kunagi andsime koos kooli ajal 2 plaati välja( piraadid aga ikkagi )..hv-s peaks tal ka konto olema aga ta ei kasuta seda....
tema lugusid on mängitud saksamaa raadios, kreeka plaadikompanii on pakkunud plaadilepingut, millest kehvade tingimuste tõttu ta keeldus, hetkel käib läbirääkimine Kanada plaadifirmaga.... _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
Triinu sai taaskord uue looga maha - http://www.zone.ee/marlowe/Triinu._-_Me_About_You.mp3 . Lisasin seekord klaveri ja Hammondi, rohkemaks ei näe hetkel vajadust. Jällegi üks rahulikum, peaaegu akustiline lugu. _________________ Tere hommikust!
viimati muutis .Scorps. 03.09.2008 16:42:28, muudetud 1 kord
Kui see oleks laiv, et neiu laulab ja samal ajal tinistab pilli, siis oleks enamvähem. Mulle tundus, et vokaal ja need instrumendid on nagu täiesti eri maailmast, kus vokaal pole muusika sees, vaid nagu lauldakse taustale peale. Umbes nagu raadios tutvustatakse, mis lugu hetkel käib. Tundus ka, et nagu nina oleks kinni, ehkki hääle tämber iseenesest mulle meeldib : ) _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW
Pole au teada, kes see Triinu on, aga siin on vähemasti materjali ja potentsiaali , erinevalt eelnevatest-järgnevatest tümakakonstruktoritest
Aga sellise kvaliteediga asja on patt demomiseks 6-megaseks pakkida Sama teiste kohta - kui tahate, et teie loomingut ka Kükametsas modemi otsas suvalise pleieriga hinnata saab, katsuks jääda mõistlike failisuuruste ja üldsöödavate formaatide juurde!
tänapäeval peaks isegi Kükametsas norm. connection olemas olema, ning kui kvaliteeti tahad kuulata siis ära väiksemaid failisuurusi nõua 8) _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
kui kvaliteeti tahad kuulata siis ära väiksemaid failisuurusi nõua
Kui tehnilist kvaliteeti otsin, panen lemmikplaadi mängijasse ja naudin. 8) Oma saavutuste tutvustamiseks piisab täiesti 128kbps demost ja kui tungiv soov, võib ju megahertside hindajaile eraldi kadudevaba versiooni panna. Isegi normaalse püsiühenduse otsas on piin suvalisest kohast ligi 10megaseid asju alla laadida - eriti, kui sellest ainult esimesed 10 sek kuulata suudad
Aga... nothing personal! Andke aga tuld!
Mina oma Starmani ühendusega üle 5 MB pula korraga üles lasta ei armasta - tüütuks läheb. Nett muutub sel ajal tuntavalt aeglasemaks ja striimi ei saa samal ajal mängida - hakkab hakkima ja hullemal juhul katkeb üldse (lausa nii, et tuleb uuesti ühendada).
Näitan teile ühte aeglast klaveripala ka - http://www.zone.ee/karmauhti/!WavesOfTheLost.wma . Juhtus kord puruväsinud seisundis olles üks tiibklaver näpu alla ja nii ta kuidagi läks... 1,2 MB peaks olema söödav ka aeglasemate ühendustega (nii väikseks ma teda pakkinud küll muidu poleks, aga diktofon ei võimalda paraku kõrgema kvaliteediga salvestada). _________________ Tere hommikust!
"Federation of Light" on ilus - süntekad on väga diibid ja nende melod väga omapäraselt kokku sobitatud, selline tunne tekib, nagu mängiks lugu kusagil maiste tajude piiril
See Grabage remix.. IGAV! . Loos ei toimu absoluutselt mitte midagi, ainult üks loop algusest lõpuni. Annan ainult andeks juhul, kui sa ütled, et see lugu valmis 10 minutiga _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.