Here is the PC Minimum Requirements from http://www.treyarch.com
UPDATE PC Specs & Punkbuster. - Call of Duty: World at War will be sporting PunkBuster out-of-the-box for PC fans!
Anti-cheat is an important addition to competitive multiplayer games on the PC platform, and we're partnering with Even Balance to get it right. We've had Even Balance technicians out at Treyarch on multiple occasions aiding in the implementation of PB into CoD:WW.
Through this collaboration, we'll be providing the best anti-cheat solution on the market to keep those hackers at bay.
Minimum PC system requirements.
Processor:
- AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better
Memory:
- 8 GB free hard drive space
- 512MB RAM (XP)/1GB RAM (VISTA)
Graphics:
- Shader 3.0 or better
- 256MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better
Update V1.3 - CoD:WaW behind the scenes, this behind the scenes exclusive over at www.treyarch.com shows you how they create a character, starting at a picture to animations.
Here is the PC Minimum Requirements from http://www.treyarch.com
UPDATE PC Specs & Punkbuster. - Call of Duty: World at War will be sporting PunkBuster out-of-the-box for PC fans!
Anti-cheat is an important addition to competitive multiplayer games on the PC platform, and we're partnering with Even Balance to get it right. We've had Even Balance technicians out at Treyarch on multiple occasions aiding in the implementation of PB into CoD:WW.
Through this collaboration, we'll be providing the best anti-cheat solution on the market to keep those hackers at bay.
Minimum PC system requirements.
Processor:
- AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better
Memory:
- 8 GB free hard drive space
- 512MB RAM (XP)/1GB RAM (VISTA)
Graphics:
- Shader 3.0 or better
- 256MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better
Update V1.3 - CoD:WaW behind the scenes, this behind the scenes exclusive over at www.treyarch.com shows you how they create a character, starting at a picture to animations.
Normaalne , minu juust on kusagil min req-ides , ja selle sama juustuga jooksutasin CoD4 põhjas settingutega ( 1280x1024 , kõik settingud põhjas , 0xAA ja 4xAF vist , või oli 8xAF ) , kuid ikkagist sain 30 FPS kanti perfi , ja väga mängitav oli , ning CoD5 on samal mootoril . Tahaks loota , et optimeerimise osas nad pole mingit käkki kokku keeranud .
@Heineken, no ma ei tea, su profiili arvutiga KÕIK settingud põhjas on küll ulme, võibolla mõneskohas 30 fps tuleb ära aga kujutan ette, et hakib kõvasti....
Heineken, ma eeldan, et mängid single playerit? MP'd sellise FPS'iga oleks küll piin mängida ja seda mitte ainult sinul, vaid ka neil, kes sulle pihta üritavad saada. Ma mäletan, et mängisin vana arvutiga single playeri ka peaaegu max graafika peal läbi ning FPS oli ikka kohati väga kohutav. Arvuti spec oli siis: Athlon64 3200+, ATI x1950PRO 512MB, 1GB RAM.
Ei jõua beta't ära oodata. Käsi sügeleb juba bolt-action rifle'te järele. Moodsatest automaatidest ja muudest vidinatest (loe: CoD4'st) on suht koht kopp ees juba.
Heineken, ma eeldan, et mängid single playerit? MP'd sellise FPS'iga oleks küll piin mängida ja seda mitte ainult sinul, vaid ka neil, kes sulle pihta üritavad saada. Ma mäletan, et mängisin vana arvutiga single playeri ka peaaegu max graafika peal läbi ning FPS oli ikka kohati väga kohutav. Arvuti spec oli siis: Athlon64 3200+, ATI x1950PRO 512MB, 1GB RAM.
OTks läheb kätte , aga mängisin jah SPd , aga mängitav oli see küll , ja üldjuhul ma eriti MPs ei mängi .
Muidugi eks see oleneb inimesest , kus mängitavuse piir on , minujaoks on see mängitav .
Tanks drivable in 'Call of Duty: World at War' multiplayer
Tanks drivable in 'Call of Duty: World at War' multiplayer
The October issue of Gamepro has revealed that Call of Duty: World at War will feature drivable tanks in the battlefield. The tanks can be used in a new multiplayer game mode called "War" in which "two teams battle to seize and control a series of landmarks."
With their punishing main cannons and secondary machine guns, tanks excel at assaulting or holding down high-traffic locations. Unfortunately, their slow speed frequently works against them. Tanks are impervious to rifles and grenades, but are far from indestructible: A well-aimed bazooka round (or a well-placed satchel charge) can penetrate the thin armor on the tank's backside, or even damage the treads. These weaknesses mean that explosive weapons are far more valuable in World at War than they were in Call of Duty 4.
Judging by our hands-on experiences with World at War, tanks seemed to be an enjoyable but not overwhelming addition to the otherwise classic Call of Duty multiplayer action. Crucially, the tank's cannon suffers from a sluggish firing rate and relatively small explosive radius, tradeoffs that enable infantry to sprint past safely in between volleys. If you want to be a true terror with the tank, you'll need to devote your Perks to upgrading the base speed and offensive power, though these sacrifices will leave you more vulnerable when on foot. And Call of Duty purists can relax, because tanks can be disabled via the match menu -- check a preference box and you'll automatically be redirected to infantry-only matches.
Ma pole päris kindel, kuidas sellesse co-op asja suhtuda. Kui ma õigesti aru sain, siis co-op annab mingit "global ranki", millega saad ka tavalises MP's upgrade jms avada. Ma loodan, et see ei tähenda, et ma olen sunnitud co-op'i mängima, et MP's relvi ja perke lahti saada.
Otseselt pole mul co-op'i vastu midagi, kuid mulle tundub, et konkreetses mängus on asi väga valesti lahendatud. Ei julgustata meeskonna tööd, vaid individuaalset "frag huntimist" (kui kaaslaste reviving välja arvata). Kui co-op'i kogu eesmärk on oma teami kaaslastest parem score saada, siis ei tehta mitte koostööd, vaid üritatakse ise kõik ära teha ja võimalusel kaaslasi takistada. Minu silmis ei tohiks see olla co-op'i eesmärk.
Gameplay tundub suht sarnane CoD4'jale, kuid eks seda oli ka oodata. Aga üldmulje jäi hea. Huvitav erinevus on see, et kolmene kill streak annab sulle koerad, mida saad vastastele kallale ässitada. Huvitav, mis 5 ja 7 kill streakiga saab .
Last Stand on ka alles, kuid teise nimega. Lisaks on tal selline omadus, et kui kellelgi sinu teamist veel Last Stand perk on, siis saab ta sind elustada, kui oled Last Stand asendis. Endale oli CoD4'st see üks ebameeldivamaid perke. Samas see elustamise faktor lisab huvitava võimaluse. Nimelt, lased vastase maha ja näed, et tal on Last Stand. Nüüd selle asemel, et ta eluküünal kustutada, ootad, millal kaaslased teda elustama lähevad ning võtad siis kõik korraga maha.
Miks mulle tundub, et peale CoD2-3 on CoD väga väga igavaks ja mõttetuks läinud. Graafika on väga vana, teema on väga igav ja uues WW2 teemas on ikka kõik täiesti sisutühi niipalju kuni praegu näinud olen. Enam paremat lineaarset mängu pole võimalik teha. Tundub nagu nüüd ollakse aint raha peal väljas, pannakse mingit sitta inimestele mängimiseks välja, et aint ostaksid. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Miks mulle tundub, et peale CoD2-3 on CoD väga väga igavaks ja mõttetuks läinud. Graafika on väga vana, teema on väga igav ja uues WW2 teemas on ikka kõik täiesti sisutühi niipalju kuni praegu näinud olen. Enam paremat lineaarset mängu pole võimalik teha. Tundub nagu nüüd ollakse aint raha peal väljas, pannakse mingit sitta inimestele mängimiseks välja, et aint ostaksid.
BIA põrgu kiirtee on ju ka haigelt lineaarne mäng. COD 4 oli ju igati edukas mäng, SP meeldis ja siin paljud kiidavad MP-d ka. _________________ Ära siia kliki
Miks mulle tundub, et peale CoD2-3 on CoD väga väga igavaks ja mõttetuks läinud. Graafika on väga vana, teema on väga igav ja uues WW2 teemas on ikka kõik täiesti sisutühi niipalju kuni praegu näinud olen. Enam paremat lineaarset mängu pole võimalik teha. Tundub nagu nüüd ollakse aint raha peal väljas, pannakse mingit sitta inimestele mängimiseks välja, et aint ostaksid.
No sulle tundub nii, paljude arvates on asjad hoopis vastupidised. Lisaks sellele on veel jalaga segada neid CoD fänne, kelle silmis oli juba CoD2 täiesti metsa poole ning UO oli viimane, mida mängida tasus.
Graafika väga vana? No ma ei tea, ise küll nii ei ütleks. Minu silmis näeb CoD4 suht hea välja ning ütleks sama ka World of War'i kohta. Point on selles, et need mängud jooksevad väga hästi ka vanade arvutite peal, erinevalt Crysis'est, mis hiilgab oma over-the-top graafikaga, mida 90% arvutiomanikel pole võimalik nautida. Pealegi, loeb gameplay, mitte graafika. Saaks aru, kui CoD seeria viimased osad näeks välja nagu nende esimene mäng, kuid praegune graafika on täiesti piisav ning vähemalt minu puhul küll silma ei riiva.
On jah lineaarne, kuid CoD pole kunagi selle peal väljas olnud, et free-roam SP'd teha. Neil on alati olnud lineaarne jutu vestmine, mille pead läbi mängima, kui tahad lõppu näha. CoD seeria põhi rõhk on alati olnud MP peal ning sellel alal on nad minu silmis alati suuremal või vähemal määral õnnestunud.
Muidugi ollakse raha peal väljas, kuid nii on lood pea iga suurema developeri/publisheri puhul.
tekkis selline küsimus, et kas enda koodi võib kellelegi edasi kah anda? eriti ei tahaks katsetama hakata(ei taha riskida võimalusega, et ma äkki ei saagi mängida ).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.